november 23

0 comments

#1: Ejaculatie Trainer Review van Luuk Zwart [Meesterminnaar]

By Peter

november 23, 2020

luuk zwart, meesterminnaar, orgasme oefening

Yes! In deze Ejaculatie Trainer review ga je mijn ervaringen met een van de beste producten van Luuk Zwart (Meesterminnaar) ontdekken.

Is dit boek met de aanvullende videocursus waar voor je geld of is het simpelweg een hoop luchtfietserij? Want wat kan je nu hebben aan een cursus waarin je leert om jouw orgasmes te controleren?

Er worden een hoop verschillende onderwerpen aangesneden, maar helpt het ook daadwerkelijk?

Na het lezen van deze Ejaculatie Trainer review weet je exact wat je kan verwachten en of het wat voor jou is. Dan kun je een weloverwogen keuze maken en besluiten om EJT te kopen of op zoek te gaan naar iets anders.

1.0 Ejaculatie Trainer review samenvatting

Review: Ejaculatie Trainer

Gebruik: permanent voorkomen van vroegtijdig klaarkomen

Effectiviteit

Iedereen kan leren om permanent te stoppen met vroegtijdig klaarkomen.

Prijs

Niet goedkoop, maar ook niet duur.

Gebruiksvriendelijkheid

Het e-book en de videotraining zijn beide erg overzichtelijk.

Klantenservice

Prima klantenservice, kan altijd beter.

Pluspunten

 • De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed
 • Na deze training heb je totale controle over je orgasmes
 • Gezonde en goede verhouding theorie en praktijk
 • Deze training is voor iedereen geschikt, ongeacht je situatie

Minpunten

 • Vrij lange en uitgebreide training, voor sommige lastig
 • Je moet doorzettingsvermogen hebben

Samenvatting: in de complete cursus 'de Ejaculatie Trainer' leer je aan de hand van een uitgebreid e-book en een aanvullende videotraining hoe je de controle over je orgasmes krijgt. Hierdoor kan iedere man zelf bepalen wanneer hij klaarkomt, zodat hij zich niet meer hoeft te schamen en vrouwen niet teleurstelt.

Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen is deze training absoluut geschikt voor iedere man die de controle over zijn orgasme weer terug wilt krijgen. Ben jij die man?

Eerst €500,- euro, nu tijdelijk €197,-

2.0 Vroegtijdig klaarkomen... je bent niet de enige!

Vroegtijdig klaarkomen; je bent niet de enige die hier last van heeft. Ik zou graag willen zeggen dat het ook niks is om je voor te schamen, maar jij en ik weten beide dat dit wel anders is.

Want als je weer eens seks hebt en je komt al na 5 minuten dan stel je niet alleen de vrouw in kwestie ontzettend teleur, maar ook zet je jezelf enorm voor schut.

Daarnaast is je seksdate dus na 5 minuten al klaar. En dan? Lekker ongemakkelijk gaan zitten doen allebei? Doorgaan met een ronde 2 om er maar 10 minuten van te maken in plaats van 5?

Nah... gaat niet werken vriend. Jij en ik weten dit allebei ontzettend goed. De sleutel hier is om controle te krijgen over je orgasme, zodat je zelf kan bepalen wanneer je klaarkomt.

Maak er een uur, twee uur of drie uur van. Wat maakt mij het uit. Zo kan je zolang door blijven gaan als de meid waarmee je in bed ligt wil. Dat is toch ideaal?

Bovendien ga je je hier echt de fucking koning door voelen. Wat zou het voor jou betekenen als je in kan houden? Als je niet vroegtijdig klaarkomt en dus zo lang door kan blijven gaan als je zelf wil?

Zou dit jouw seksleven, zelfvertrouwen en kwaliteit van leven in het algemeen niet een flinke boost geven? Natuurlijk wel maat! 

banaan-vroegtijdig-klaarkomen

3.0 Is dit programma voor iedereen geschikt?

Maar laat mij nog eerst even iets duidelijk maken, voordat ik bij de oplossing kom. Een training om controle over je orgasme te krijgen is eigenlijk geschikt voor iedere man, maar deze man moet dan wel aan een paar vereisten voldoen.

Je moet ten eerste doorzettingsvermogen hebben. Als je al bij de eerste en beste keer dat het niet lukt opgeeft, dan ga je hier absoluut niks aan hebben en gooi je je geld weg.

Je moet echt willen. Een brandend verlangen hebben om te zorgen dat je heer en meester kan gaan worden over je eigen orgasme. Dit klinkt wellicht gek, maar zo is het wel.

Ben jij dus bereid om alles te geven voor deze training? Om hier een succes van te maken en je seksleven naar het volgende level te tillen?

Dan is de Ejaculatie Trainer absoluut geschikt voor jou, want dit is de oplossing voor het vroegtijdig klaarkomen.

4.0 Ik ontdekte de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart

Toen liep ik tegen de Ejaculatie Trainer aan. Ik dacht direct: dit moet de oplossing kunnen zijn voor het vroegtijdig klaarkomen. Ik had oprecht nog nooit gehoord van een training op dit gebied.

Logisch, want de mensen die deze training volgen gaan dit niet aan Jan en alleman vertellen en de verkoper loopt hier verder ook niet echt mee te koop.

De mannen die dit nodig hebben vinden het product wel. Dat is denk ik de gedachte, en dit klopt ook aardig. Inmiddels hebben namelijk duizenden mannen gebruik gemaakt van de Ejaculatie Trainer.

Reden genoeg voor mij om hier een review over te schrijven, zodat jij straks precies weet waar je aan begint. Hieronder deel ik mijn ervaring met het programma en de verschillende bonussen die je bij de training krijgt.

Je kan ook hier een kijkje nemen om direct meer te weten te komen over het programma.

De Ejaculatie Trainer is een volledig programma waarin je aan de hand van wetenschappelijke technieken en praktijkervaring geleerd krijgt hoe je het langer vol kan houden in bed. 

Hoe je er voor kunt zorgen dat je niet vroegtijdig klaarkomt en weer een koning onder de lakens wordt. Je zou zelfs vanavond al 20 tot 30 minuten langer vol moeten kunnen houden als je nu begint met de training.

Mooie belofte, maar klopt dit ook daadwerkelijk?

Ejaculatie-Trainer-review (1)

4.1 8 mythes over premature ejaculatie waarvan experts willen dat je ze gelooft

Het eerste gedeelte gaat eigenlijk over het ontkrachten van verschillende mythes die spelen in deze wereld en waar toch een hele hoop mannen intrappen. 

Het is mooi hoe direct Luuk Zwart is en ook schrijft. Hij ontkracht mythes met enkele zinnen en geeft je hier ook een hele hoop tips die wel werken en die je direct toe kan gaan passen.

Dat is ook gelijk mijn advies. Lees het en pas het direct toe. Uiteindelijk ga je hier het meeste van leren. 

Je leert zelfs wat de 6 echte oorzaken van te vroeg klaarkomen zijn. Door dit helder te hebben kan je hier aan gaan werken en daarnaast de belangrijke tips van Luuk toe gaan passen.

Er komen ook 'geheime' tips in de training voor waar nog weinig mannen weet van hebben. Alleen al dit eerste gedeelte ga je ontzettend veel aan hebben.

4.2 De 5 niveaus van opwinding, meester worden over je eigen geilheid

Vervolgens ga je door met het leren van de 5 niveaus van opwinding. En nog belangrijker; je gaat in op wat vrouwen eigenlijk echt willen en verwachten van de seks.

Door dit glashelder te hebben kun je gaan werken aan jouw fysieke en mentale opwinding. Als je dit op de juiste manier weet af te stellen dan kan je ervoor zorgen dat je op elk moment klaarkomt of juist niet.

Het voelt echt wel vreemd om zo'n cursus als deze te volgen. Ik bedoel; het is niet een dagelijks onderwerp waar iedereen zomaar over praat. Het zal dan aan het begin ook echt wat ongemakkelijk zijn.

Zo leer je ook in dit gedeelte wanneer je moet stoppen met neuken om niet klaar te komen. Toch vrij ongemakkelijk om dit soort dingen te leren, maar wel erg belangrijk.

vrouw-op-man

4.3 De masturbatiefout die je seksleven verpest

Hier ga je al wat meer de praktijkkant op. Je leert verschillende technieken voor tijdens het masturberen om ervoor te zorgen dat je het met de seks langer vol kunt houden.

Daarnaast doen de meeste mannen ook juist verschrikkelijk veel dingen verkeerd als zij masturberen. Hierdoor gooien ze eigenlijk hun eigen glazen in.

Het is belangrijk dat je op dezelfde manier als seks naar masturbatie gaat kijken. Als je dit kan dan kan je vervolgens jezelf een beetje voor de gek houden en het vroegtijdig ejaculeren tegengaan.

Luuk Zwart vertelt je bijvoorbeeld ook welke video's je vooral wel en welke je niet moet kijken om het langer vol te kunnen houden in bed. En we weten allebei wat er hier bedoelt wordt, toch? 😉

4.4 Fysiek meesterschap

Vervolgens heb je eigenlijk twee delen die goed op elkaar aansluiten: fysiek meesterschap en mentaal meesterschap.

Het fysieke aspect en het mentale aspect zijn even belangrijk als het neerkomt op vroegtijdig klaarkomen. Het is dus zaak dat je aan beide flink gaat werken.

Eerst ga je werken aan het fysieke meesterschap. Leer verschillende spieren controleren om er zo zelf voor te zorgen dat je niet vroegtijdig klaar zal komen.

Verder leer je ook welke fouten de meeste mannen maken, waardoor ze het volledig voor zichzelf verpesten en ook echt blessures oplopen. Het is heel serieus dit, neem het dus ook serieus.

Als man kan je ook meerdere orgasmes achter elkaar krijgen, dit is wetenschappelijk bewezen. Dat is ook waar Luuk aan het einde van dit gedeelte nog op in gaat.

Dit gedeelte staat dus vooral in het teken van fysiek trainen. Je krijgt ook echt 'trainingsschema's' om ervoor te zorgen dat je binnen 5 weken volledige controle over je orgasme hebt.

Overigens had ik het aan het begin over dat je vanavond al 20-30 minuten langer door kon gaan. In dit hoofdstuk leer je hoe dit werkt door simpelweg je ademhaling te gebruiken om je orgasme uit te stellen.

4.5 Mijn ervaring met mentaal meesterschap

Het volgende van de Ejaculatie Trainer is het mentale plaatje. Dit is een pittig gedeelte, omdat je het mentale niet kan zien. Je moet het simpelweg maar gewoon geloven.

Daarom vind ik het fysieke altijd makkelijker dan het mentale. Toch is het mentale gedeelte minstens zo belangrijk.

Je gaat aan het werk met ervaringen van Luuk Zwart, emoties die een rol spelen tijdens het vroegtijdig klaarkomen, faalangst, magische trucjes van Luuk en enkele direct toepasbare tips en trucjes om te gebruiken om vandaag al je orgasme keer op keer uit te stellen.

man-denkt

4.6 9 sekstrucs die je orgasme direct uitstellen

Dit gedeelte spreekt voor zich. Je krijgt hier vooral meer geleerd over verschillende trucjes die je kunt gebruiken om het vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan, hoe je jouw orgasme uitstelt en haar ontzettend hard laat klaarkomen en 2 noodrem technieken voor als je het echt niet meer vol kan houdeb.

Vooral de technieken die jouw orgasme uitstellen en haar juist laten komen zijn wat mij betreft goud waard. Zo kan zij meerdere keren komen, terwijl jij gewoon door kan blijven gaan en niet klaarkomt.

Tip: pas ook gewoon toe wat je hier leert. Ga eens experimenteren en kijken wat er voor jou werkt.

4.7 Simpele seks standjes om het langer vol te houden of juist snel klaar te komen

En zijn enkele standjes die ervoor zorgen dat je niet snel zal klaarkomen, maar er zijn ook standjes waardoor je enorm snel klaarkomt. Het is goed om te weten welke dit beide zijn, zodat je hier gebruik van kan maken.

Dit laatste gedeelte is volledig ingericht op seks standjes. Je leert niet alleen van Luuk Zwart, maar ook van zijn ex-vriendin. 

Wat ik mooi vind aan de Ejaculatie Trainer is dat je niet alleen leert waarvoor je komt, vroegtijdig klaarkomen tegengaan, maar ook leert hoe je hier het beste van kan maken voor de meid waar je mee naar bed gaat.

Zowel jij als de meid waarmee je neukt hebben dan een super beleving. Combineer dit later nog met bijvoorbeeld de Meesterminnaar Methode en je word een echte magneet voor chicks.

Liever de kant van de mannelijke slet op en simpelweg zo veel mogelijk meiden neuken? Kijk dan ook eens naar Manslut Meesterschap of naar van Chat Naar Bed als je slecht bent in online dating.

Allemaal ook erg goede vervolgtrainingen om eens naar te kijken als je eenmaal het vroegtijdig klaarkomen onder controle hebt.

seks-standjes-ejaculatie-trainer

5.0 De bonussen van de Ejaculatie Trainer

Alright, je weet nu precies wat je allemaal kan verwachten van de Ejaculatie Trainer zelf. Het bestaat uit een e-book met een aanvullende cursus waarin bovenstaande onderwerpen aan bod komen.

Daarnaast krijg je nog een hoop extra bonussen die de training weer een stukje beter maken en goed aanvullen. Niet elke bonus is even geweldig, maar de meeste zeker wel.

Laat mij even kort vertellen wat de bonussen inhouden alvorens we doorgaan met de ervaringen met de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart.

5.1 De Ejaculatie Trainer 5 weken challenge

Waar je bij eigenlijk elk programma die je koopt gewoon een programma krijgt en klaar, gaat Luuk Zwart met de Ejaculatie Trainer door. Dit is een 5 weken cursus waarin je elke week verschillende stappen en oefeningen krijgt om zo de technieken uit het boek volledig te kunnen beheersen.

Dit is dus nog extra op het boek en de aanvullende cursus. Met deze 5 weken challenge ga je gegarandeerd goed resultaten behalen.

Je krijgt dus niet alleen een programma waarna je het zelf maar moet uitzoeken, maar je wordt ook begeleid in de verschillende stappen aan de hand van oefeningen. 

Alleen dit gedeelte is de prijs die je betaalt al waard in mijn optiek. Hiermee onderscheid Luuk zich dik van zijn concurrenten.

de-ejacualtie-trainer-bonus-1-5-weken-plan

5.2 De ejaculatie Trainer kalender

Deze kalender is eigenlijk onderdeel van de 5 weken challenge. Het is een kalender waar alle oefeningen van elke dag op terug te vinden zijn.

Zo hoef je alleen maar even op de kalender te kijken om erachter te komen wat je vandaag moet doen. Mijn advies is om deze even uit te printen. Zo kan je ook gaan strepen, dit vind ik zelf altijd prettig.

de-ejacualtie-trainer-bonus-2-kalender

5.3 De Ejaculatie Trainer voortgangsmeter

Het bijhouden van je resultaten is een belangrijk onderdeel voor succes. Vele succesvolle zakenmensen houden alles bij en dit is niet zonder reden.

Hieraan kun je zien of je voldoende progressie boekt en bovendien kun je aan het einde van de 5 weken zien hoeveel langer je het vol kan houden als eerst.

En ik kan je vertellen; dit gaat veel zijn!

de-ejacualtie-trainer-bonus-3-voortgangsmeter

5.4 Top 12 vragen beantwoord

Dit vind ik niet echt een bijzondere bonus. Dit hadden net zo goed de veel gestelde vragen kunnen zijn. Luuk Zwart beantwood namelijk 12 vragen die veel gesteld worden omtrent de Ejaculatie Trainer.

Oordeel straks zelf maar of je het een waardevolle bonus vind of niet. Wat mij betreft niet.

de-ejacualtie-trainer-bonus-4-top-12-vragen-beantwoord

5.5 De Advanced 6e week

Als extra toevoeging op het 5 weken plan krijg je nu tijdelijk ook een 6e week. In deze week ga je aan de slag met gevorderde technieken om het nog langer vol te kunnen houden en hoe je kan gaan werken aan je uithoudingsvermogen tijdens de seks.

Dit doe je door dagelijks een aantal oefeningen te doen wat je maar enkele minuten per week kost.

de-ejacualtie-trainer-bonus-5-de-advanced-6e-week

5.6 Hoe je totale controle over je orgasme krijgt

Dit is juist het tegenovergestelde van vroegtijdig klaarkomen. In dit boek leer je direct klaar te komen wanneer je dat wil. Zelfs als het normaal uren duurt.

Dit boek helpt je als je moeite hebt met klaarkomen, maar ik denk dat jij hier geen last van hebt als je op de Ejaculatie Trainer review terechtgekomen bent. Maar goed; het kan natuurlijk!

de-ejacualtie-trainer-bonus-6-totale-ejaculatie-controle

5.7 De misselijkmakende orgasme truc

Dit vind ik een 'op het randje bonus'. Je leert in dit boek technieken om vrouwen te kunnen manipuleren en echt geobsedeerd met jou te maken. Het zijn, zoals het boek ook al zegt, misselijkmakende trucjes.

Zo kan je ervoor zorgen dat vrouwen bij je terug blijven komen als je ze al geneukt hebt. Het is een boek waar feministen voor zullen vrezen.

de-ejacualtie-trainer-bonus-7-misselijk-makende-orgasme-truc

6.0 Ervaringen met de Ejaculatie Trainer

Ik deel graag een tweetal soorten ervaringen met de Ejaculatie Trainer met je. Ervaringen van mannen die op Facebook dingen geplaatst hebben en Luuk gemaild hebben en ook ervaringen van een andere reviewer.

Ik zal niet te veel ervaringen plaatsen. Als je benieuwd bent naar meer dan kun je altijd onder aan deze pagina kijken.

6.1 Ervaringen van andere mannen die het product gekocht hebben

Bij deze deel ik eerst graag wat screenshots van ervaringen van andere mannen die met de Ejaculatie Trainer aan de slag gegaan zijn.

De eerste ervaring is van Koen op Facebook:

de-ejaculatie-trainer-ervaringen-koen

Hij heeft dus het programma gevolgd en ook direct toegepast met al een direct zichtbaar resultaat van maar liefst 10 keer langer dan normaal.

Ook dit mailtje van Huub vond ik erg tof. Hij heeft het dubbel zo lang vol kunnen houden de eerste keer na de technieken van de Ejaculatie Trainer toegepast te hebben.

Onthoud dat het een kwestie van oefenen is. Dit zal steeds langer en langer worden.

de-ejaculatie-trainer-ervaringen-mail

6.2 Ervaringen van andere reviewers

Er staan enkele andere reviews online die er verder niet heel veel toe doen. Dit zijn meer samenvattingen van wat je krijgt. Er is echter wel een review die ik goed vind. Dit is de review van Robert Jansen.

Hieronder kun je zijn video checken, de kwaliteit moet je verder maar even niet op letten, maar de inhoud is wat mij betreft wel naar behoren.

Robert geeft aan eerst nooit langer dan 2 minuten seks te kunnen hebben, omdat hij dan al klaarkwam. Echter wist hij niet dat dit niet normaal was, maar later kwam hij erachter dat dit was waarom vrouwen nooit voor een tweede keer terugkwamen.

Zijn vriendin noemde hem destijds 'belabberd' in bed. Dit was voor Robert de reden om er verandering in te gaan brengen. Hij ging aan de slag met de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart en heeft nu letterlijk de VOLLEDIGE controle over zijn orgasme.

Hij zegt dat het zeker af en toe nog wel lastig is om uit te stellen, maar toch weet hij altijd controle te houden. Hij vind de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart dan ook een absolute aanrader!

8.0 De Ejaculatie Trainer review conclusie

Er zijn weinig tot geen producten als deze op de markt. Althans; ik heb er absoluut nog geen een kunnen vinden. Dan kan je er beter als verkoper voor zorgen dat het product ook daadwerkelijk goed is; en dat heeft Luuk Zwart gedaan.

Het is een volledige stap-voor-stap training geworden waarin je leert hoe je controle krijgt over je orgasme wat als direct gevolg heeft dat je seksleven weer een stuk leuker wordt.

Jij wordt als het ware weer de baas in bed, kan haar meerdere keren laten komen, zonder zelf ook maar een orgasme te krijgen. De basiscursus met het boek en de videotraining zijn erg goed, maar de bonussen maken het wat mij betreft volledig af.

Als je vroegtijdig klaarkomt en simpelweg gewoon geen controle over je orgasmes hebt dan kan ik de Ejaculatie Trainer van harte aanraden bij jou!

ejaculatie-trainer-review

8.1 Voor- & nadelen van de Ejaculatie Trainer

 • Werkt voor iedere man die zijn orgasme onder controle wil krijgen
 • Goede mix tussen theorie en praktijk
 • Gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaring van Luuk Zwart
 • Leren van een echte expert op dit gebied
 • Uniek product waar geen alternatief voor is
 • Direct resultaat voor een ieder die begint
 • Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
 • Vrij lange en uitgebreide training, voor sommige mensen lastig om hun concentratie er bij te houden
 • Doorzettingsvermogen en discipline nodig

8.2 Wat is de prijs van de Ejaculatie Trainer?

Normaliter betaal je €500,- euro voor deze volledige training met bonussen. Op zich is dit wel een normale prijs, wellicht wat aan de hoge kant.

Maar op het moment van schrijven betaal je tijdelijk €197,- euro voor de complete training. Mocht de prijs niet meer hetzelfde zijn, laat mij dit dan even weten onder dit artikel; dan pas ik het aan.

Maar als je nog steeds €197,- euro betaalt dan zou ik zeggen; absolute no-brainer. Zeker als je ziet hoeveel dit kan betekenen voor jou en jouw seksleven!

8.3 Krijg ik hier nog een garantie op?

Jazeker! Luuk Zwart is zo overtuigd van zijn product dat hij jou maar liefst 3 maanden de tijd geeft om het product te testen. Een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie dus!

Hierdoor kun je het hele programma risicovrij aanschaffen en eens uit gaan proberen.

8.4 De Ejaculatie Trainer kopen

De Ejaculatie Trainer kopen doe je vanzelfsprekend via de actuele actiepagina, zodat je nog gebruik kan maken van de laagste prijs. Wat mij betreft doe je hier enorm goed aan.

Ejaculatie Trainer

9.4

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

9.0/10

Bonussen

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}