november 2

0 comments

De Meesterminnaar Methode PDF [Luuk Zwart] Review & Ervaring

By Peter

november 2, 2020


Meesterminnaar-Methode-Boek-review (1)

Luuk Zwart is geen onbekende naam als het neerkomt op beter worden in bed en eigenlijk alles wat hier bij komt kijken. In deze review over de Meesterminnaar Methode van Luuk Zwart ontdek je mijn ervaringen met zijn populairste product.

Er bestaat een hele goede kans dat jij bezig bent met het verbeteren van je skills in bed, om zo elke vrouw belachelijke orgasmes te bezorgen.

Dan zit je met de Meesterminnaar Methode (PDF) precies goed, want je krijgt een stappenplan waarin je leert hoe je vrouwen onvergetelijke orgasmes kunt bezorgen.

Dit boek heeft de levens van vele mannen veranderd en zelfs huwelijken weten te redden. Maar zijn dit maar een paar gelukstreffers of heeft elke man hier zo ontzettend veel plezier van?

Je ontdekt in deze Meesterminnaar Methode review in ieder geval:

 • Wat het meesterminnaar principe is
 • Mijn ervaringen met de Meesterminnaar Methode
 • Waar je het Meesterminnar boek kunt downloaden

Review: de Meesterminnaar Methode

Gebruik: leren hoe je vrouwen onvergetelijke orgasmes bezorgt

Effectiviteit

Stappenplan om te leren hoe je vrouwen onvergetelijke orgasmes bezorgt.

Prijs

Niet goedkoop voor een e-book, maar wel waar voor je geld.

Gebruiksvriendelijkheid

Het is een simpel te downloaden en lezen PDF.

Klantenservice

Goede antwoorden, maar vaak wel wat aan de late kant.

Pluspunten

 • Maakt alle beloftes waar en nog meer
 • Behandelt elk gedeelte van de seks
 • Concreet stappenplan
 • Maakt vrouwen verslaafd aan je

Minpunten

 • Lastig om alle informatie direct toe te passen (aangezien het erg veel is)
 • Aardige prijs, maar zeker waar voor je geld

Samenvatting: de Meesterminnaar Methode is het volledige stappenplan van iedereen die een ware seksgod wilt worden. Je leert hoe je vrouwen verslaafd aan je kan maken door de 7 verschillende orgasmes die je haar kunt bezorgen.

Elk aspect van de seks word behandeld, pre-coorspel, voorspel, spel, naspel, after-naspel. Een absolute aanrader voor zowel de beginner als de ervaren man!

Nu voor 67,- euro met 90 dagen garantie!

1.0 Mijn verhaal en introductie met de Meesterminnaar Methode

Al jaren heb ik een relatie met dezelfde vriendin en je kan al raden hoe het dan loopt met de seks. Het gaat na verloop van tijd een beetje vervelen en zelfs een een standaard routine worden.

Vaak is het binnen het half uur gedaan en echt bijzonder is het ook niet meer. Daarom ben ik gaan zoeken naar oplossingen. Want het kon niet veel langer zo doorgaan.

Heb jij ook het gevoel dat het tussen jou en je vriendin niet zo lekker loopt of dat seks met de scharrels die je hebt continu hetzelfde is?

Of ben je een beginner die direct wilt leren hoe je een vrouw op verschillende manieren kan laten komen?

Ik begrijp je volledig.

Het begon bij mij allemaal op een maandagnacht met een zoekopdracht in Google. Ik denk dat het een uur of 2 in de nacht was. Ik zocht naar:

 • Hoe kan ik mijn vriendin betere orgasmes bezorgen?
 • Hoe kan ik de seks weer leuk en actief maken?

De relatie begon ook een beetje uit te bloeien dus ik wilde echt dat ze niet meer van mij af kon blijven... dat ze verslaafd zou worden aan mij en de seks die we hadden.

De volgende zoekopdracht was dan ook:

 • Hoe kan ik zorgen dat vrouwen verslaafd aan mij raken?

Na verschillende dingen gelezen en geprobeerd te hebben, kwam ik er toch achter dat het allemaal net niet was wat ik zocht. Het waren stukjes informatie, maar ik was op zoek naar een compleet en duidelijk stappenplan.

Met al deze zoekopdrachten kwam ik constant uit op een en dezelfde website: meesterminnaar.nl. Na verschillende blogs gelezen te hebben en ook dingen geprobeerd te hebben dacht ik; fuck it. Ik ga gewoon met de Meesterminnaar Methode aan de slag!

En de rest is geschiedenis.

Inmiddels heb ik een aantal maanden ervaring met de Meesterminnaar methode. Je leest verderop in deze review wat deze ervaringen exact zijn. Maar laat mij eerst even duidelijk maken voor wie dit boek geschikt is, het is namelijk absoluut niet voor iedereen.

meesterminnaar-methode-mijn-verhaal

1.1 voor wie is de Meesterminnaar Methode geschikt?

Laat ik heel duidelijk zijn dat de Meesterminnaar Methode absoluut niet voor iedereen geschikt is. Dit boek is alleen voor de echte mannen die zichzelf respecteren en die zijn bedpartners alleen de allerbeste ervaring mee wil geven.

De Meesterminnaar Methode is voor de mannen die:

 • Net beginnen met hun seksleven
 • Vrouwen verslaafd aan zich willen maken
 • Een echte professional in bed willen worden
 • Willen leren hoe zij vrouwen 7 verschillende orgasmes kunnen laten bezorgen
 • Al ervaring hebben op seksueel gebied, maar naar het volgende level willen
 • Niet precies weten wat ze nu fout of goed doen
 • Veel meer willen halen uit hun huidige seksleven
 • De relatie met hun vriendin een enorme boost willen geven
 • Single zijn en dagelijks smekende vrouwen aan hun telefoon willen hebben

Ik kan zo ook nog wel even doorgaan. Het komt er op neer dat deze principes voor iedereen een echt godsgeschenk zijn. Je leert zelfs hoe je vrouwen een onvergetelijke nacht kan brengen terwijl je een kleintje hebt!

2.0 Meesterminnaar Methode review

De Meesterminnaar Methode is een waar stappenplan om van A tot Z te leren hoe je vrouwen continu en elke keer beter kan bevredigen om er zo voor te zorgen dat ze geen genoeg van je kunnen krijgen.

Dat is het e-book in een nutshell, maar natuurlijk ga ik je hier nog veel meer over vertellen. Je mag namelijk wel wat verwachten voor de prijs van dit e-book.

Luuk Zwart, de auteur van dit boek en vele andere trainingen omtrent seks en het beter worden hierin, is absoluut een van de grootste professionals die we kennen in Nederland & BelgiĆ«. 

Het is niet de enige sekscoach die er is, absoluut niet, maar wat mij betreft wel veruit de beste. Zwart heeft er jaren over gedaan om de Meesterminnaar Methode te schrijven.

Hij moest namelijk eerst ontdekken wat allemaal wel goed werkten en wat er minder goed ging. Dankzij dit proces heeft hij van een ruwe diamant een glimmende en gladde diamant weten te slijpen.

Het mooie is dat Luuk Zwart sinds kort ook vrouwen coacht. Hierdoor begrijpt hij de vrouw en de behoeftes van de vrouw nog beter, wat hij natuurlijk weer verwerkt heeft in de Meesterminnaar Methode.

Je verwachtingen voor het boek mogen best hoog zijn, want Luuk heeft hier echt zijn levenswerk van gemaakt.

meesterminnaar-methode-review

2.1 wat komt er allemaal aan bod in het boek?

Alright, ik begon eigenlijk zonder verwachtingen aan het boek; want wtf moet je nou eigenlijk verwachten van zo'n type boek? Ik had hier tot op het moment van kopen nog geen enkele ervaring mee.

Maar al snel na aanschaf, toen ik aan het boek begon, zag ik dat het boek samengesteld was door een professional. Aan de inhoudsopgave zag ik direct welke stappen ik moest gaan doorlopen en bovendien was ik verbaasd over de opmaak.

Je krijgt namelijk bij alle principes die ze uitleggen te zien hoe je deze principes toe moet passen. Dit word gedaan door middel van real life foto's en nee; de foto's zijn niet gecensureerd. Je ziet dus exact wat je moet doen en hoe het werkt.

Ik praat dan over foto's van naakten vrouwen en de geslachtsdelen van hen, waarbij ze exact laten zien hoe je vrouwen op de juiste manier moet bevredigen. 

Zo ga je eerst aan de slag met een stukje mindset; welke overtuigingen verpesten jouw seksleven nu. De meeste mannen zijn zich hier niet eens bewust van en dit was voor mij ook nieuw.

Daarna ga je door met de meest gemaakte fouten door mannen tijdens de seks. En uiteraard maakten ik mij aan veel van deze fouten ook schuldig. Eigenlijk leer je pas wat voor een loser je nu bent...

Fijn om te horen is het niet, maar het is zeker wel de waarheid. Sommige mannen kunnen dit confronterende e-book niet echt hebben, maar de gene die hier met een open mind in gaan en hier puur van leren; die gaan pas echt winnen!

En zo zet je steeds een stapje verder. Als je namelijk weet wat je allemaal fout doet; kun je hier mee stoppen. Dit is de eerste stap. Vervolgens ga je door met het leren van de vrouwelijke seksuologie om beter te begrijpen hoe het lichaam van de vrouw werkt en hoe jij dit kunt gebruiken.

Als je dit eenmaal eigen hebt gemaakt, ga je 7 voorbereidingen leren die de kans op een orgasme voor haar vergroten nog voordat ze de slaapkamer binnenloopt. Dit klinkt heel onwaarschijnlijk en daarom weet ik zeker dat je echt mind-blown gaat zijn.

Verder ga je aan de slag met:

 • De simpele pre-voorspel methode om ervoor te zorgen dat vrouwen bijna gaan smeken om geneukt te worden
 • Hoe je haar vervolgens het voorspel van haar leven kan geven
 • 3 seks standjes die gegarandeerd zorgen dat ze meerdere keren klaarkomt tijdens de seks
 • Hoe je ervoor zorgt dat ze na de seks als een bezetenen verliefd wordt op jou
 • En natuurlijk de 7 verschillende orgasmes die je een vrouw kunt geven
 • En de 7 bewezen technieken om ervoor te zorgen dat ze verslaafd wordt aan seksen met jou

Je snapt natuurlijk dat ik hier niet het volledige 184 pagina's tellende boek uiteen kan gaan zetten. Dit was een korte beschrijving van wat je gaat leren en wat je allemaal kunt verwachten.

Meesterminnaar-Methode-Boek-review (1)

2.2 leer van twee heten meiden hoe de principes werken (ongecensureerd)

Wat ik zelf echt prachtig vind, is dat het volledige boek ondersteund is met praktijkafbeeldingen. Wat moet je hier van denken...? Exact wat je nu in gedachten hebt!

2 meiden, Eva & Esther, doen alle technieken voor. Zo weet je precies wat je moet doen als het er echt op aankomt.

Wat je normaal vaak ziet, is dat ze de theorie wel geven, maar dit vervolgens niet ondersteunen met voorbeelden. Zo ga je dus niet voorbereid beginnen aan de seks waardoor veel mannen dichtklappen en niet meer weten wat ze moeten doen.

Met de Meesterminnaar Methode heb je dus al eens gezien hoe het moet. Het is bijna of je het zelf al een keer gedaan hebt, waardoor het appeltje eitje wordt als het er straks echt op aankomt.

Vrij uniek!

Oh... en maak even kennis met Eva & Esther, veel van hun gezichten ga je verder niet echt zien... šŸ˜‰ 

En voor de mensen die het zich afvragen: de foto's zijn uiteraard niet gecensureerd, anders zie je niet goed wat de meiden nu aan het doen zijn en heb je er nog niks aan.

meesterminnaar-methode-eva-esther-review-ervaring

3.0 Mijn Ervaringen met de Meesterminnaar Methode

Aan het begin las je waarom ik aan de slag ben gegaan met de Meesterminnaar Methode. In mijn geval was het om echt een meesterminnaar te worden voor mijn vriendin.

Ik wilde de relatie nieuw leven inblazen en dat is uiteindelijk ook gelukt. Het was wel even passen en meten, nee niet letterlijk, maar uiteindelijk snapte ik exact wat de principes zijn en hoe je dit succesvol toepast.

De Meesterminnaar Methode is voor mij life changing geweest, omdat het ervoor gezorgd heeft dat mijn relatie van ongeveer 7 jaar - ik hoop dat ze dit niet leest - weer op heeft laten bloeien.

Dat komt simpelweg door het geniale concept dat Luuk Zwart ontwikkeld heeft. Je leert namelijk exact wat je moet doen, hoe je dat moet doen, wat je vooral niet moet doen, wanneer je wat moet doen en je leert ook begrijpen waarom je doet wat je doet.

Kortom: je gaat een echte expert worden.

Ik was wel benieuwd of de ervaringen van andere mannen ook zo waren... ik ben daarom op zoek gegaan naar wat zij hierover te zeggen hadden. De ervaringen van die mannen met de Meesterminnaar Methode lees je hieronder.

3.1 ervaringen van andere kopers

Hier wat mailtjes van ervaringen van andere kopers die aan de slag gegaan zijn met de Meesterminnaar Methode. Deze zijn gewoon te vinden op de website zelf.

Klik even op de afbeelding als je deze wil vergroten.

meesterminnaar-methode-ervaring4
meesterminnaar-methode-ervaring4
meesterminnaar-methode-ervaring4
meesterminnaar-methode-ervaring4

3.2 recensies van andere websites van de Meesterminnaar Methode

Er zijn bijna geen andere websites die een review geschreven hebben over de Meesterminnaar Methode. Waarschijnlijk, omdat de meeste zich hier toch een beetje voor schamen.

Dit is absolute nonsens, want juist door dit boek aan te schaffen zal je een betere en grotere man worden dan de gene die niet aan de slag gaat met dit boek. Laat ik het zo zeggen; je loopt altijd 10 levels voor!

De enige andere echte en goede review vind ik van Robert Jansen. Hij heeft hier ook een video over gemaakt die je hieronder terug kunt zien. Hij verwoord het perfect en zijn ervaring met het boek is ook heel inspirerend. 

Overigens heeft hij hier twee video's over opgenomen:

Ook Rogier de Rijcke heeft hier nog een review over geschreven. Om je de moeite te besparen zal ik de conclusie van dit artikel met je delen:

Ik ben van mening dat iedere man die zichzelf respecteerd de meesterminnaar methode gelezen moet hebben. In ieder geval 1 keer. Ook al is het alleen om wat nieuwe inspiratie op te doen, elke man profiteert van het lezen van dit boek. Je seksleven zal weer naar een hoogtepunt stijgen waardoor de vrouwen je erg dankbaar zullen zijn, maar waardoor je jezelf ook zeker moet bedanken!

Ook mooie woorden van Rogier en eigenlijk een ervaring die we bij de meeste kopers terug zien komen. Het is duidelijk dat de principes uit het boek werken. Aan jou de taak om hier zelf een succes van te gaan maken.

4.0 Plus- & Minpunten

Er zijn vele pluspunten te noemen aan het e-book en relatief weinig minpunten. Hieronder vind je mijn bevindingen met de meesterminnaar principes van Luuk Zwart.

4.1 Pluspunten

 • Leer vrouwen van A tot Z kennen om te weten wat effectief zal zijn
 • In een klap je relatie weer nieuw leven in blazen
 • Leren hoe je vrouwen 7 verschillende orgasmes geeft
 • Maak vrouwen verslaafd aan je
 • Een concreet en duidelijk stappenplan om een ware koning in bed te worden
 • Maakt alle beloftes waar en nog meer dan dat
 • Je leert van twee ervaren vrouwen en een man

4.2 Minpunten

 • Redelijk hoge prijs voor een e-book (zeker wel waar voor je geld, maar sommige mensen willen liever een hard-copy)
 • Veel informatie dus het duurt even alvorens je alles toe kunt passen in de praktijk

5.0 Zijn er ook alternatieven?

De Meesterminnaar Methode is echt het product om mee te beginnen. Luuk Zwart & Tim Venninga hebben nog meer producten waar je nog dieper op de stof in gaat. Denk aan een videocursus en nog wat andere boeken die allemaal wel nog een stuk duurder zijn.

Daarnaast heb je nog wat producten van AttractionGym die voorafgaan aan de Meesterminnaar Methode. Deze methode leert je namelijk hoe je een koning in bed kan worden.

Sociale Superster, Berichtenbaas en de Conversatie Koning leren je hoe je vrouwen mee naar huis en in bed krijgt, maar daar houd het op. Een echt alternatief voor de meesterminnaar principes is er dus (nog) niet.

Een opvolger van de Meesterminnaar Methode is de cursus Manslut Meesterschap van Luuk Zwart. Maar ik raad je toch echt aan om bij het begin te beginnen en eerst met de principes uit het boek aan de slag te gaan.

6.0 De Meesterminnaar Methode review: conclusie

Vrouwen verslaafd aan je leren maken, leren wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens de seks, het vrouwelijke lichaam leren kennen en elk deel van de seks uitvoerig begrijpen...

Zomaar enkele aspecten waarmee je aan de slag gaat in de Meesterminnaar Methode.

Wil jij dit ook?

Dan is de Meesterminnaar Methode op jouw lijf geschreven. Het boek is niet voor niks razend populair en na aanschaf snapte ik ook direct waarom.

De principes en technieken die in dit boek geschreven staan zijn echt revolutionair voor elke man die meer dan gemiddeld wilt zijn tijdens de seks. 

Ik ben echt positief verrast door dit ongelooflijk uitgebreide e-book en zoals je aan de ervaringen van andere kopers kunt lezen; zijn ook zij louter positief over deze principes.

Zowel de beginner als de ervaren man moet dit boek minimaal 1 keer in hun leven gelezen hebben. Het is bijna je plicht om je bedpartners dit genot te laten ervaren. 

Ben je klaar om een professional, een koning en echt een ware seksgod te worden?

Meesterminnaar-Methode-Boek-voor-in-cursus (1)

6.1 Krijg ik ook garantie?

Jazeker! Luuk Zwart is heilig overtuigd van zijn eigen product en methodes dat hij je maar liefst een garantietermijn van 90 dagen geeft. Je kunt dus aan de slag gaat met het boek en kijken of het werkt voor jou.

Als dit niet het geval is, dan kun je zonder opgaaf van reden je geld terugvragen.

6.2 Is er ook een kortingscode voor als ik de Meesterminnaar Methode ga kopen?

Er is helaas geen kortingscode die je kunt gebruiken. Wel kun je naar de tijdelijke actiepagina gaan en gebruik maken van de instapkorting die nog even geldig is!

6.3 wanneer kan ik de Meesterminnaar Methode PDF downloaden?

Dit kan direct na aanschaf. Je krijgt het e-book in je mail gestuurd, waarna je deze direct kan downloaden. Je kunt er dus direct mee aan de slag gaan ;-)!

De Meesterminnaar Methode

8

Prijs

6.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Opties

9.0/10

Support

7.5/10

Werking

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}