november 9

0 comments

(!) Van Chat Naar Bed Review & Ervaringen [Versiercoach]

By Peter

november 9, 2020


Van Chat Naar Bed is voor jou een potentiële training om jouw online dating leven naar een volgend level te tillen. In deze Van Chat Naar Bed review ben ik voor je gaan uitzoeken of dit ook in feite zo is.

Heeft versiercoach (Tim Veninga oa.) daadwerkelijk zo'n goede cursus opgezet als zij zelf beweren of is het simpelweg een stukje goede marketing? Ik bedoel; de verkooppagina belooft een hele hoop.

Er hangt ook wel een prijskaartje aan, dus de belangrijkste vraag die dan ook centraal stond tijdens mijn onderzoek is: is Van Chat Naar Bed waar voor je geld of kun je beter op zoek gaan naar een alternatief?

Ontdek waar de cursus allemaal uit bestaat, mijn ervaringen met Van Chat Naar Bed en uiteindelijk ook antwoord op de vraag of het waar voor je geld is of niet!

Van Chat Naar Bed review samenvatting

Review: Van Chat Naar Bed

Gebruik: leren domineren van je online dating leven

Effectiviteit

Je leert van A tot Z hoe je via je telefoon bloedmooie vrouwen in bed krijgt.

Prijs

Niet goedkoop, maar zeker een redelijke prijs voor wat je krijgt.

Gebruiksvriendelijkheid

Het platform is duidelijk en overzichtelijk.

Klantenservice

Goede en rappe support.

Pluspunten

 • De technieken werken overal (datingsites, Tinder enz)
 • Met casestudies die je exact laten zien hoe zij het zelf aanpakken
 • Een ware Nederlandse cursus, geen Amerikaans aftreksel 

Minpunten

 • Cursusomgeving is wat standaard
 • Het is niet de laagste prijs

Samenvatting: Van Chat Naar Bed is een volledig online programma waarin je van Tim en Sander leert hoe je de mooiste meiden in bed krijgt door het slim gebruik van verschillende technieken die je toe kunt passen via je smartphone op datingsites en apps. 

De technieken werken behoorlijk goed. Dit zie je aan de casestudies, maar ook aan andere mannen zoals jij die de training gevolgd hebben. De cursus is goed te volgen met een juiste combinatie van theorie en praktijk. Blijf doorzetten en je zal absoluut succes behalen.

Nu al vanaf €297,- met 90 dagen garantie

1.0 Ik was een volledige noob op het gebied van online dating...

Online dating is nooit mijn sterkste kant geweest, sowieso dating in het algemeen niet echt. Maar ik dacht dat het online dating mij wel beter af zou gaan als het ''gewone'' dating of aanspreken van vrouwen.

Helaas...

Blijkbaar ben ik ook echt een ongelooflijke noob op het gebied van online dating. In principe is dit ook niet anders als het gewone daten, behalve dan dat je elkaar niet ziet en op je smartphone zit natuurlijk.

Het is zeker een stuk minder ongemakkelijk, want als je af gaat of ze vinden je maar een rare dan stoppen ze gewoon met praten tegen je.

En laat dit nou zijn wat mij telkens maar weer overkwam. Ik was zo ontzettend blij als er weer eens een match binnenkwam, maar deze wist ik binnen 10 minuten zelf al weer om zeep te helpen.

Ik verloor de hoop een beetje. Je bent gewoon niet gemaakt voor het daten Corné... dit zal je altijd houden, wen er maar aan.

Toch bleef ik het proberen, want als ik iets net ken; is het opgeven.

Van-Chat-Naar-Bed-review

1.1 Hoe is je dag? Wat doe je voor werk?

De gesprekken begonnen altijd hetzelfde en eindigden ook eigenlijk altijd hetzelfde. Ik kwam telkens met de standaard vragen als:

 • Hoe gaat het?
 • Hoe is je dag?
 • Wat doe je voor werk?

En zo kan ik nog wel even doorgaan met dit soort vragen... herkenbaar? 

Het einde van al deze gesprekken? De chick die mij volledig negeerde. Feit is nou eenmaal dat deze chicks honderden van deze berichtjes per dag krijgen.

Ze worden hier echt niet koud of warm van. En dan kan je wel met een goede openingszin komen, maar als het vervolg daarna weer exact hetzelfde gaat; zal het gesprek weer eindigen met een chick die jou negeert.

1.2 Het gesprek bloedde altijd dood

Dit heb ik dan ook geprobeerd; met goede openingszinnen beginnen. Dit zorgde zeker wel voor meer reacties van de meiden en matches die ik had.

Maar zoals verwacht; bloedde het gesprek daarna weer volledig dood. Ongelooflijk k*t, want dan kan je weer opnieuw beginnen.

Van Chat Naar Bed was al wel vaker voorbijgekomen, maar nu besloot ik om eens te checken waar dit nou precies om ging. En het bleek exact te zijn wat ik nodig had om mij te helpen met deze problemen.

Ik besloot dus om Van Chat Naar Bed een kans te geven, maar al snel kwam ik erachter dat de cursus niet geschikt is voor iedereen. Daarom maak ik dit graag eerst even duidelijk.

Zou zonde zijn als je deze volledige Van Chat Naar Bed review leest terwijl de training niet voor jou geschikt is, toch?

2.0 Van Chat Naar Bed is niet voor iedereen...

Oké, maar voor wie is Van Chat Naar Bed dan wel geschikt? 

Ten eerste is er niet echt een compleet plaatje te schetsen voor wie dit product nou echt geschikt is. Maar ik kan je wel een goede omschrijving geven.

Daar spelen ook een aantal belangrijke vragen in mee:

 • Ben jij een man die maar geen successen lijkt te behalen op het gebied van online dating?
 • Ben je een man die eigenlijk gewoon op zoek is naar seks met geile meiden?
 • Of ben je een man die op zoek is naar een relatie?
 • Ben je een man die echt op zoek is naar experts die jou gegarandeerd kunnen helpen bij het verbeteren van je online dating leven?
 • En een van de belangrijkste vragen: ben je ook bereid om hier alles voor te doen?

Als je antwoord op een of meer van deze vragen ''ja'' is, dan is deze training absoluut geschikt voor jou. Ken je Tim Veninga een beetje? 

Het is iemand die echt geen fuck boeit wat andere van hem denken. Als je zijn website gecheckt hebt dan zie je dit ook aan hoe hij schrijft. Zo is hij zelf ook.

Recht door zee en geen bullshit. Hij is eerlijk en zegt altijd waar het op staat. Als dit je niet bevalt dan is deze training ook niks voor jou. Je moet wel ergens tegenkunnen en je moet ook echt willen en dus doorzettingsvermogen hebben.

Je krijgt een goede impressie van Tim Veninga, een aparte kerel; maar recht door zee. Ik vind het heerlijk.

''Falen bestaat niet, tenzij je stopt als het niet lukt. Maak fouten en leer hiervan dan kun je nooit falen en alleen maar winnen''

3.0 Ik gaf Van Chat Naar Bed een kans, dit is wat er gebeurde...

Ik ben uiteindelijk aan de slag gegaan met Van Chat Naar Bed, want het was hoog nodig dat ik eens successen ging boeken en uiteindelijk ook vrouwen in bed kreeg.

Want laten we eerlijk zijn: dat is toch wel je doel? Althans, dat was zeker wel mijn doel.

Aan het begin ging het wat stroef moet ik je eerlijk zeggen. Het is meer het principe ''oefening baart kunst''. Je zal echt moeten gaan kijken welke principes en methode van de training bij jou passen.

Deze werken uiteindelijk ook het beste.

Zo heb ik na enkele dagen al meerdere vrouwen naar huis gekregen die ook allemaal bleven slapen. Vaak wilde ze in de ochtend zelfs blijven en doorgaan met waar we in de avond mee gestopt waren.

Je weet denk ik wel wat ik bedoel...

Maar hier had ik geen behoefte aan. Uiteindelijk heb ik ook mijn huidige vriendin ontmoet en weten te strikken door de methodes van Van Chat Naar Bed toe te passen.

Het werkt dus om scharrels te vinden, maar ook zeker als je op zoek bent naar een serieuze relatie met een mooie vrouw.

Mijn ervaringen met Van Chat Naar Bed zijn dus erg positief. Alhoewel niet alles heel logisch is en goed werkt, doet een groot deel dat zeker wel. En dat is waar het uiteindelijk om draait als je de cursus aanschaft, toch?!

4.0 Van Chat Naar Bed Review: dit kan je verwachten

Van Chat Naar Bed is een complete videotraining waarin het centraal staat om vrouwen in bed te krijgen. Dit door goed te worden in het online dating.

De cursus is op te delen in meerdere delen. Ik vertel je hieronder wat je gaat leren en wat mijn ervaringen met deze modules zijn. Zo krijg je zelf een goede impressie van wat je kunt verwachten.

Je krijgt ook ontzettend veel extra's, zoals je op deze verkooppagina kunt zien. Niet alles hiervan is echt een toegevoegde waarde, dus ook hier geef ik mijn mening en ervaring mee.

4.1 de kwalificatie truc 

De kwalificatie truc is de eerste echte module uit de cursus. Hiervoor heb je nog een introductievideo van Tim & Sander, waarin ze uitleggen hoe het complete programma werkt.

Het is geen cursus, net als vele andere, waarin je moet knippen en plakken. Je leert hier daadwerkelijk hoe je kan improviseren en dus vanuit je zelf een echte master kunt worden.

In de kwalificatie truc staat centraal hoe je aantrekkelijker kan worden dan alle andere mannen die zij tegenkomen. Hier leg je de echte fundering en het is een heel goed en sterk onderdeel.

4.2 ervaringen met de sletzeef

De titel van dit gedeelte verklapt al voor een groot deel wat je gaat leren. Er zijn namelijk ontzettend veel vrouwen om te daten, maar zie hier maar is de juiste vrouwen tussenuit te zeven.

Jouw uiteindelijke doel is om seks te hebben met een mooie vrouw, maar hoe weet je nu of de chick waar je mee praat hier wel zin in heeft?

Je leert in deze module te zeven. Zo zeef je de niet-interessante vrouwen eruit en houd je alleen de vrouwen over die daadwerkelijk met jou op date willen en ook seks met jou willen hebben.

Wederom een zeer interessante module.

van-chat-naar-bed-sletzeef-module

4.3 mannelijkheid

Vrouwen houden niet van watjes. Ze houden niet van mannen die niet de leiding nemen. Ze houden gewoon niet van mannen die geen mannelijkheid tonen.

Hoe word je dan mannelijk? Hoe krijg je die echte mannelijkheid waardoor vrouwen veel sneller opgewonden raken? Je leert het van Tim in deze module.

4.4 emotioneel stimuleren

Vrouwen zitten he-le-maal vol met emoties. Als jij weet hoe je de juiste emoties bij deze vrouwen kan triggeren dan heb je bijna een zekerheid. Een zekerheid dat ze opgewonden raakt van jou en uiteindelijk in jouw bed beland.

Een deel hiervan zijn de gesprekken die je voert. Deze dien je zo te voeren dat ze interessant genoeg zijn, waardoor ze ook gewoon meer van jou wilt weten.

Je leert in deze module exact wat je hier voor moet doen.

4.5 vertrouwen opwekken

Naast emotie is natuurlijk vertrouwen erg belangrijk. Als ze jou niet vertrouwt; dan kom je nergens.

Warren Buffet, een van de rijkste mensen ter wereld, zegt altijd: reputatie en vertrouwen opbouwen duurt tientallen jaren, afbreken gebeurt in 5 seconden.

Hoe bouw je nu daadwerkelijk die goede vertrouwensband op en hoe zorg je ervoor dat ze je ook blijft vertrouwen? Deze module is erg belangrijk en heel interessant.

4.6 voor de date gaan

Als je eenmaal het ''voorwerk'' gedaan hebt. Dus je hebt veel contact gehad met de chick die je wel in je bed ziet liggen dan is het tijd voor de volgende stap; de date zelf.

Je leert hoe je dit aan moet pakken zonder dat ze er omheen gaat draaien of het uitdraait op een ongemakkelijke situatie. Daarnaast leer je ook wat er eventueel fout kan gaan en hoe je dit op eenvoudige wijze op kan lossen.

Van Chat Naar Bed kun je zien als volledig stappenplan met oplossingen voor elke situatie. Dit komt, omdat Tim Veninga al meer dan 8 jaar mannen coacht op dit gebied.

Alles is al eens voorbijgekomen. Deze module is spannend, maar hier ga je pas echt merken wat een kwaliteit de cursus heeft ;-)!

van-chat-naar-bed-date

4.7 sexting

Sexting voelde ik mij nooit zo comfortabel bij. Je weet wel wat dit is toch? Praten over sex, wat je met haar wilt doen enz. Ook dit leer je dus in de laatste module.

Als je het eenmaal doorhebt is het best leuk om te doen. Je kan vrouwen zo geil maken via de chat en er ook voor zorgen dat ze dan wederom bij jou in bed beland.

+ 16 casestudies met 681 real life voorbeeldberichten

Deze casestudies ga je helemaal ontleden samen met Tim. Het zijn echte gesprekken en echte casestudies waarin je dus exact leert wat er wel en wat er niet goed gaat tijdens deze gesprekken.

Zo kun je ook het effect van de cursus en de technieken al direct zien. Je zal opmerken dat het ontzettend goed werkt, maar dat de cursisten nog redelijk wat fouten maken.

Hier kan jij weer enorm goed van leren.

5.0 Bonussen & extra's

Goed, je weet nu wat je van de kern kunt verwachten. Je leert dus wat stap-voor-stap de principes zijn om een chick online aan te spreken, op date te gaan en uiteindelijk ook om haar in bed te krijgen.

Maar dit is vooral gericht op jou en wat jij moet doen. Je wilt natuurlijk ook dat dit zo makkelijk mogelijk gaat en dat je met bewezen manieren en tactieken werkt.

Hiervoor krijg je nog extra veel bonussen

5.1 69+ knip-en-plak foto's

Er zijn bepaalde foto's die ervoor zorgen dat vrouwen meer aangetrokken worden tot jou. Hier zitten ook hele strategieën en psychologiën achter. Hoe chil is het om een simpele afbeelding te sturen, waardoor vrouwen jou aantrekkelijker vinden?

Je krijgt toegang tot meer dan 69 afbeeldingen die Tim zelf altijd gebruikt. Zo kun je het gesprek gaande houden als het dreigt wat dood te bloeden.

5.2 14 voorbeeld profielteksten voor Tinder

Er zijn genoeg kneuzen die hun Tinderprofiel niet serieus nemen en zichzelf vervolgens afvragen waarom ze geen date of matches kunnen regelen.

Je krijgt 14 voorbeeld profielteksten voor op Tinder die werken. Je hoeft alleen maar te knippen en te plakken, dat moet wel lukken toch?

van-chat-naar-bed-tinder

5.3 seks op de eerste date systeem

Dit zijn 10 stappen waarmee je het systeem ontdekt om meer dan 70% van de vrouwen op de eerste date in bed te krijgen. Dit systeem gebruikt Tim zelf ook en het werkt enorm goed.

7 van de 10 vrouwen die je dat zullen dus bij jou in bed belanden; op de eerste date!

5.4 het beste SMSje ooit

Het beste SMSje dat Tim ooit stuurde werkt voor ontzettend veel vrouwen. Dit SMSje ie gebaseerd op psychologie uit filmscripts van Hollywood. Op de verkooppagina lees je meer over dit SMSje en deze bonus.

5.5 optimale profielfoto's

Een eerste indruk kan je niet voor een tweede keer maken. Het is van enorm belang dat de eerste indruk dus goed is en wat ziet een chick meestal als eerste van je wat betreft online dating?

Juist, je profielfoto.

Zoveel vrouwen knappen al af op slechte en onduidelijke profielfoto's. Je profiel moet sowieso optimaal zijn en het hebben van de juiste foto's is hier cruciaal bij.

Je leert letterlijk hoe je perfecte profielfoto's kan maken en welke 3 elementen hier belangrijk voor zijn. Ook als je niet moeders mooiste bent, kun je hierdoor echt een ''god'' lijken in de ogen van vele vrouwen.

van-chat-naar-bed-profielfoto's-dating

5.6 magnetisch social media profiel

In deze opname van een seminar van Tim leer je hoe je een magnetisch social media profiel kan maken. 

Feit is dat vrouwen 9 van de 10 keer naar je social media kanalen gaan, om te kijken wie je bent en wat je allemaal uitspookt. Hierdoor knappen enorm veel vrouwen af.

Heb je het wel eens gehad dat een chick ineens niet meer reageerde terwijl het gesprek gewoon prima verliep? Waarschijnlijk kwam dit doordat ze op je Instagram gekeken hebt.

Dit kan je ook tegen ze gebruiken. Je kan je profiel zo maken dat ze absoluut met jou willen blijven praten. In deze 70 minuten durende seminar leer je exact wat je hier voor moet doen.

5.7 Tinder thuisbezorgd systeem

Deze term heeft Tim zelf bedacht voor een systeem dat hij ontwikkeld heeft. Je leert in deze workshop van Tim hoe je een Tinder thuisbezorgd systeem voor jezelf maakt.

Oftewel; zin in seks? Gebruik deze technieken en binnen no-time staat er een geile chick voor je deur.

5.8 levenslang gratis updates

De prijs is al vele malen omhoog geschroefd door de vele bonussen die telkens toegevoegd worden. Als lid van de training krijg je deze bonussen er altijd gratis bij. 

De prijs gaat vaak met 50 euro of enkele honderden euro's omhoog. Dit is afhankelijk van de bonussen die toegevoegd worden.

Veel van deze bonussen zijn namelijk seminars, workshops of lezingen die Tim Veninga ooit gegeven heeft. De mannen die hier aanwezig waren hebben hier duizenden euro's voor betaald. 

Logisch dus dat de cursus ook duurder word dankzij al die bonussen.

5.9 + 24 extra video's, checklists en real life casestudies

Daarnaast krijg je ook nog een complete bibliotheek vol met nuttige casestudies, praktische video's en checklists. Kortom: je krijgt echt veel meer waarde dan waar je werkelijk voor betaalt.

Tim doet altijd wel erg stoer en zegt dat zijn cursussen duur zijn, omdat niemand anders zo goed is als hij. Maar ik vind deze cursus ook echt geen geld als je ziet wat je allemaal krijgt en hoe goed het mannen helpt.

Ik vertel je straks meer over de prijs en de garantie van Van Chat Naar Bed, maar je kunt ook een kijkje nemen op deze pagina. 

Hier vind je alles wat je moet weten over de cursus van Tim. 

van-chat-naar-bed-90-dagen-garantie

6.0 Ervaringen met Van Chat Naar Bed

Mijn ervaringen met Van Chat Naar Bed heb je allang gelezen aan het begin van deze review. Ik deel ook graag nog wat andere ervaringen met je, zodat je jouw mening niet hoeft te baseren op alleen die van mij.

Uiteindelijk zeg ik sowieso altijd: niks is waardevoller dan je eigen mening. Oftewel: ga het gewoon eens proberen. Je hebt absoluut niks te verliezen met die 90 dagen lange garantie.

6.1 Ervaringen van andere mannen met Van Chat Naar Bed

Ik deel enerzijds wat ervaringen van andere kopers met dit product en anderzijds de ervaringen van een andere reviewer die vaak goede reviews heeft.

Zo heb je alles in een plek en hoef je niet continu zelf van alles bij elkaar te rapen... handig toch?!

van-chat-naar-bed-ervaringen
van-chat-naar-bed-ervaringen
van-chat-naar-bed-ervaringen
van-chat-naar-bed-ervaringen

6.2 Ervaringen van andere goede reviewers

Er zijn amper reviews te vinden van andere website. Er is er eentje van Rogier de Rijcke. Goede review waarvan ik de conclusie even samen zal vatten voor je:

Ik ben zeer tevreden met deze cursus. De training is heel makkelijk te volgen en door direct ook 'huiswerk' te moeten maken, test je of de kennis goed is blijven hangen of dat je toch even een module opnieuw moet doen.

In het begin kan het wat moeizaam gaan. Meiden reageren niet en er zijn vast en zeker een aantal dingen waar je tegenaan gaat lopen, maar dit maakt niks uit. Het is nieuw en zo hoort het. Het is een proces van trial & error.

Als je vol blijft houden en de informatie ook echt toe gaat passen dan zal je merken dat je vroeg of laat fantastische resultaten gaat behalen met dames die je normaal nooit had kunnen krijgen.

7.0 Zijn er ook alternatieven voor Van Chat Naar Bed?

Yes, er is ook een alternatief voor Van Chat Naar Bed. Zo heb je Berichtenbaas. Dit is een cursus van Daan de Ram van Attractiongym.

In principe komt er veel overheen met deze cursus, alleen ligt hier vooral de focus op meiden op date te krijgen. Daar houd het dan ook wel op.

Dus als je ook echt wilt leren hoe je vrouwen daadwerkelijk geil en in bed krijgt, dan is Van Chat Naar Bed de betere keuze voor jou. Daan is ook wat minder direct dan Tim. Je moet er van houden.

Beide zijn prima trainingen, maar de focus ligt dus anders bij beide cursussen.

8.0 Van Chat Naar Bed review: conclusie

Als je een echt ramp bent als het aankomt op online dating en simpelweg chicks naar je huis en in je bed wilt krijgen dan is Van Chat Naar Bed het perfecte stappenplan om te volgen.

Geen enkel onderwerp is onbehandeld. Zo leer je zelf de principes en technieken die je toe moet gaan passen en krijg je daarna de tools die dit voor jou allemaal een stuk simpeler maken.

Het mooie aan meiden online fixen is dat je heel simpel kan laten zien hoe je dit op de beste manier doet. Daarnaast kunnen Tim en Sander jou ook helpen als je even niet meer weet wat je moet zeggen.

Het is een perfecte combinatie van theorie en praktijk die inmiddels al duizenden mannen succes heeft gebracht in de vorm van seks met meerdere vrouwen dankzij de online dating technieken uit Van Chat Naar Bed.

Klaar om lekkere vrouwen te regelen en deze ook direct in bed te krijgen?

van-chat-naar-bed

8.1 Plus- & minpunten van Van Chat Naar Bed

 • Stappenplan om jou volledig te begeleiden in het online daten
 • Je leert alle ins en outs omtrent het online daten
 • Je krijgt alle bewezen technieken, profielen etc.
 • Duizenden mannen zijn hier succesvol mee geworden
 • Na het volgen van deze cursus kan je zonder enige moeite wanneer je wil elke vrouw in bed krijgen
 • Unieke en sterke Nederlandse cursus met als dating experts Tim & Sander
 • De prijs is voor sommige mannen niet te betalen, ook al is het absoluut waar voor je geld
 • Het e-learning platform is wat veroudert, maar dit doet natuurlijk niks af aan de informatie

8.2 wat kost Van Chat Naar Bed?

Van Chat Naar Bed is momenteel in prijs verlaagd. Je betaalt een kleine €297,- euro voor de complete cursus, de bonussen en de coaching. Een absolute no-brainer als je het mij vraagt dus.

8.3 krijg ik ook nog garantie?

Zekerste weten! Je krijgt 3 maanden lang de tijd om de training en de technieken te proberen. Dit is meer dan genoeg om te kijken of het werkt voor jou.

Werkt het niet dan hoef je alleen Tim een mailtje te sturen en je hebt vaak dezelfde dag nog je geld terug! 

8.4 bij Van Chat Naar Bed inloggen

Als je bij Van Chat Naar Bed wilt inloggen dan dien je met je inloggegevens naar deze pagina te gaan en in te loggen.

Heb je nog geen inloggegevens? Dan moet je eerst de cursus aanschaffen. Vervolgens krijg je een mailtje met jouw gegevens.

Van Chat Naar Bed

8.4

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

8.5/10

Support

8.5/10

Gemak

8.9/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}