november 16

0 comments

[LEES] Manslut Meesterschap Review & Ervaringen [Versiercoach]

By Peter

november 16, 2020


Alvorens je besluit om met Manslut Meesterschap aan de slag te gaan, denk ik dat je er goed aan doet om mijn review en ervaringen eens te lezen.

Zo kun je zelf ontdekken of de training van Tim Veninga (Versiercoach) de moeite waard is, of dat het meer luchtfietserij is.

De Manslut Meesterschap Methode zou je namelijk moeten leren hoe je chicks kan versieren als je in de club bent. Maar dan komt het dus alsnog op jou aan.

Het is een tool die je zelf moet gebruiken om succesvol te worden. Maar dat is bij alle trainingen het geval, dus ook bij een vrouwen versieren cursus.

In deze Manslut Meesterschap review ga je in ieder geval ontdekken:

 • Wat mijn ervaringen met Manslut Meesterschap zijn
 • Wat de training precies inhoud en wat ik hier van vind
 • Of het waar is voor je geld of niet

Manslut Meesterschap samenvatting

Review: Manslut Meesterschap

Gebruik: vrouwen leren versieren in de club

Effectiviteit

Je leert van experts hoe je vrouwen kan versieren in de club.

Prijs

Niet goedkoop, maar zeker een redelijke prijs.

Gebruiksvriendelijkheid

Je moet uiteindelijk zelf actie nemen om resultaten te behalen.

Klantenservice

Prima klantenservice, niet geweldig.

Pluspunten

 • Elk scenario besproken
 • Volledige stap-voor-stap gids
 • Met live actiebeelden van Tim zelf
 • Direct toepasbare informatie

Minpunten

 • Je moet iedere week meermaals uitgaan om successen te kunnen behalen
 • Succes niet gegarandeerd; dit ligt volledig aan jezelf

Samenvatting: Tim Veninga is voor zover ik weet Nederlands beste en bekende datingcoach. Dit dankzij zijn directheid en ervaringsdeskundigheid. Manslut Meesterschap is een methode die Tim ontwikkeld heeft op basis van jaren eigen ervaring. Je leert stap-voor-stap wat je moet doen om die mooie vrouw in de club mee naar huis te krijgen.

De cursus werkt voor vele, maar voor sommige mannen ook niet. Dat zijn de mannen die niet actief aan de slag gaan met wat ze leren. Dat is ook waarom ik deze Manslut Meesterschap review schrijf: om ervoor te zorgen dat je wel de juiste keuze maakt. Je moet dus bereid zijn om actie te gaan ondernemen!

Al vanaf €497,- bij een eenmalige betaling!

1.0 Mijn verhaal

Laat ik deze review eens beginnen met mijn verhaal. Hoe ben ik hier nu terecht gekomen? Het is tenslotte niet een cursus die je zomaar even volgt. Althans; dat denk je nu.

Er zijn duizenden mannen die deze training volgen of gevolgd hebben. Alleen veel van deze mannen houden het liever geheim dat zij de skills uit een training gehaald hebben en eisen de credits zelf op.

Dit doe ik niet. Bovendien kan ik mannen zoals jij weer verder helpen door een review als deze te schrijven. Zo kun je zelf een weloverwogen keuze maken en straks besluiten om wel of niet aan de slag te gaan met de Manslut Meesterschap Methode.

Op deze pagina kun je direct meer informatie vinden over de cursus, de delen en de bonussen. Hier ga ik verder niet te diep op in in deze review, omdat je dit op de verkooppagina allemaal al kan lezen.

Hier heb ik het liever over mijn ervaring met de training en de verschillende modules. 

1.1 aanspreken van vrouwen is geen probleem

Bij mij werd het zaadje tot actie gepland toen ik in de zomer op een festival stond. Want ja; dit werkt ook bij festivals. Het is exact hetzelfde principe, alleen kun je dan vaak nog sneller van bil aangezien je bij veel weekendfestivals met een tent op het festivalterrein staat.

Afgelopen jaar hadden wij met vrienden dit keer een huisje gehuurd op een nabijgelegen camping. De ideale mogelijkheid voor ons om vrouwen mee te nemen... was het idee.

De praktijk liet wederom eens anders zien. 

Het aanspreken van vrouwen gaat mij altijd goed af. Geen enkel probleem zelfs. Wat; soms stappen ze zelfs op mij af!

1.2 het begin van het gesprek ook niet

Dan volgt het begin van het gesprek. Je loopt in elkaars oor te tetteren vanwege de harde muziek. Hierdoor raak je elkaar al wat sneller aan en kom je dichter bij elkaar.

Oké, dit gaat goed! Denk ik dan.

Tot de standaard vragen 'op' zijn. Je weet haar naam, wat ze voor werk/opleiding doet en waar ze vandaan komt.

Oh en misschien ook wel van welke muziek zij het meeste houdt.

man-met-2-vrouwen-manslut-meesterschap

1.3 maar de rest van de tijd sta je er als een sulletje bij

Maar dan komt het 'tweede deel' van het gesprek. Na de standaard vragen wil je doorpakken en ervoor zorgen dat je haar 'aan de haak slaat'.

Je wil dat ze geïnteresseerd is in jou en je uiteindelijke doel is, en laten we eerlijk zijn, haar uiteindelijk neuken. Toch? 

Er gaan allerlei dingen en vragen in mijn hoof om. Ineens word het ontzettend druk in mijn hoofd en ga ik (te veel) nadenken. Hierdoor ga ik domme dingen zeggen of schrik ik haar af.

Voor ik het weet komt er een vriendin bij die haar komt 'redden' en weg is mijn kans en het volledige uur waarin ik geprobeerd had om deze meid te regelen.

1.4 hoe de f*ck krijg ik haar nou mee naar huis?

Dan rest er telkens nog maar één vraag: hoe de f*ck krijg ik haar nou zo ver dat ze mee naar huis gaat? Hoe krijg ik haar zover dat ze mee naar huis, naar de tent of naar het huisje wilt.

Het maakt eigenlijk niet uit waarheen. Maar hoe krijg ik haar zover dat ze met mij mee wil gaan?

Dat is namelijk de volgende stap in het hele proces, mits je de rest niet verkloot.

Hier verkloot ik het wel altijd. Ik weet het gewoon oprecht niet meer op deze momenten...

festivalterrein-met-tenten

2.0 Herken je dit?

Ik denk overigens niet dat een versiertraining voor iedere man geschikt is. Je moet hiervoor wel uit het juiste hout gesneden zijn en beschikken over een aantal eigenschappen.

Beantwoord de volgende vragen eens voor mij:

 • Ben jij een echte doorzetter en weet je niet van opgeven?
 • Heb je een open-mind?
 • Wil je echt een succes maken van het leren van vrouwen versieren?
 • Ben je bereid om hier alles voor te doen?
 • Ga je vaak naar de club of naar een festival?

Als je antwoord op een of meerdere vragen 'ja' is, dan weet ik zeker dat je hier precies goed zit. Vooral doorzettingsvermogen en er alles aan willen doen om hier een succes van te maken is erg belangrijk.

Of dacht je dat je direct bij de eerste keer proberen succes gaat behalen? Ja, een enkeling lukt dat. Dat zijn de 'lucky bastards' van de groep; je kent ze wel.

Maar bij jou zal het waarschijnlijk, net als bij mij, lastig gaan aan het begin.

Het is vooral uitzoeken wat voor jou werkt, want laat ik even helemaal eerlijk met je zijn: niet alles werkt evengoed.

Er zijn een aantal principes die voor jou goed gaan werken. Welke dit zijn, zal je zelf uit moeten gaan vinden door de praktijk in te gaan en hier de theorie toe te gaan passen.

Ja je zal falen.

Ja je zal blauwtjes oplopen.

En ja: het is soms pijnlijk.

Maar als je dan eenmaal de juiste methode voor jou gevonden hebt dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Dan gaat het ineens allemaal van een leien dakje en word je een waar expert op dit gebied.

Ben je bereid om dit te doorstaan? Dan is dit meer dan geschikt voor jou maat!

3.0 Toen ontdekte ik Manslut Meesterschap van Versiercoach

Toen liep ik online een keer tegen Manslut Meesterschap aan. Hier kom je al snel op uit als je gaat Googelen naar 'hoe kan ik vrouwen versieren' of 'versiercoach'.

Ik besloot om de versier cursus aan te schaffen. Want hey; ik heb niks te verliezen en alles te winnen in dit geval. Ik bedoel, slechter kan het niet worden dus ik kan alleen maar winnen.

Na de cursus gekocht te hebben kwam ik, na even kort door de cursusomgeving te lopen, er al snel achter dat Tim Veninga een volledig stappenplan ontwikkeld en uitgelegd heeft (ik vertel je zo meer over Tim en Versiercoach).

Dit heeft hij gedaan door een volledige videotraining ondersteund met tekst en andere bestanden om een zo goed mogelijke ervaring voor jou te regelen.

Daar komen ook nog eens meer dan 10 serieus waardevolle bonussen bij die losstaan van de cursus zelf, maar wel een hele sterke toevoeging zijn op wat je gaat leren.

Wat ik vooral mooi vind, is dat je Tim ook in actie ziet met verborgen camera's. Je ziet dat hij letterlijk de principes toepast die je van hem leert in de training. Dit leert voor mij heel erg prettig.

3.1 leer het vrouwenbrein kennen en knal haar omver als je haar aanspreekt

In het eerste deel van de cursus ga je vooral diep in op hoe het vrouwenbrein werkt. En natuurlijk werken niet alle vrouwenbreinen exact hetzelfde, maar een groot deel werkt vanuit de kern altijd hetzelfde.

Dankzij Tim ga je snappen waarom vrouwen doen wat ze doen. Niet alleen door wat ze zeggen, maar ook door bijvoorbeeld de lichaamshouding. 

Door vrouwen op deze manier te gaan begrijpen, kun jij hier al 'versierder' enorm goed gebruik van maken. En menig feminist die dit leest zal behoorlijk op haar teentjes getrapt zijn; maar zo is en werkt het wel.

In een artikel van het Parol stond een tijdje geleden een artikel over Tim. Dit naar aanleiding van een stel feministen die het niet vinden kunnen wat Tim Veninga doet en aan andere leert.

Meer bewijs dat het extreem goed werkt ;-)!

Als je dan eenmaal het brein snapt dan snap je de principes die je daarna gaat leren ook een stuk beter. Zo staat in het eerste deel ook centraal hoe je haar kan beïnvloeden, zonder dat ze het zelf doorheeft.

Manslut-Meesterschap-module-1

3.2 het gesprek voort laten duren is erg belangrijk... zo doe je dit

Vrouwen aanspreken en zorgen voor een goed en diepgaand gesprek is een van de belangrijkste aspecten als het aankomt op vrouwen versieren.

99% van de mannen die ook aanwezig zijn en op haar afkomen doen allemaal hetzelfde. Dit weet zij ook en daarom wijst ze deze gasten stuk-voor-stuk af.

Hoe kan je vrouwen nou op zo'n manier aanspreken dat ze echter flabbergasted is? Hoe zorg je ervoor dat de chick die je aanspreekt ook interesse heeft in jou?

Deze vragen worden uitgebreid behandeld in het volgende deel van Manslut Meesterschap.

Je leert basisprincipes en trucjes die Tim zelf altijd gebruikt. Daarnaast leer je ook wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe je deze kan voorkomen.

Wat ik erg goed vind aan deze cursus en aan Tim is dat hij eerst het probleem aanstipt, vervolgens uitlegt en laat zien hoe andere mannen dit doen en wat er hier fout aan is om jou vervolgens exact aan te leren wat wel goed is.

Hier leer je echt het principe van het ''Manslut Model'' kennen. Zo leer je om de knapste meiden mee te krijgen naar huis in zowel Nederland als België.

3.3 diepe connecties en haar in een korte tijd mee naar huis nemen

Vervolgens ga je door op het bouwen van een diepe connectie met de meid die je graag mee naar huis wil nemen. Door een diepe connectie te bouwen geef je haar het gevoel dat ze jou al langer kent. 

Je creëert een vertrouwensband. En laat vertrouwen nou net een van de belangrijkste factoren zijn op het gebied van vrouwen mee naar huis nemen. Want welke vrouw gaat er nou zomaar mee naar huis als ze jou niet vertrouwt?

Juist... geen een!

Ontdek in dit deel hoe je haar in een korte tijd super geïnteresseerd in jou kan laten worden en ook hoe je haar mee naar huis krijgt op een kinderlijk eenvoudige manier.

man-proost-met-vrouw

3.4 stappenplan om met iedere chick direct naar bed te gaan

De chick mee naar huis nemen is een ding, maar ook daadwerkelijk neuken is weer een volgende stap. In het laatste deel van Manslut Meesterschap ga je aan de slag met de principes van Tim om haar een waar seksbeest te laten worden.

Je leert hoe je zelfs de meest schattige meisje om kan toveren naar een super geil seksbeest die graag met jou naar bed wilt.

Door deze principes eigen te maken weet je werkelijk niet wat er gebeurt. Je leert niet alleen hoe je haar thuis geil kan maken, maar ook al als je nog in de club of op het festival bent.

Wat mij betreft is Manslut Meesterschap een revolutionaire methode. Ik snap wel dat feministen hier iets op tegen hebben, want je bespeelt vrouwen zonder enig probleem dankzij Tim Veninga.

3.5 de Manslut Meesterschap bonussen

Manslut Meesterschap is een volledig stappenplan, maar daar komt ook nog een hele riedel met bonussen bij kijken. Niet allen zijn even waardevol, maar er zitten zeker hele goede bonussen tussen.

Zo heb je de community waar je toegang tot krijgt als je Manslut Meesterschap gekocht hebt. Hier kom je in contact met alle andere mannen die aan de slag zijn gegaan met deze training. Je kan hier tevens al je vragen in kwijt of je kan terecht bij de andere bonus: 24/7 persoonlijke helpdesk.

De mooiste bonussen zijn toch wel de extra video modules. Zo heb je video opnames van de eerste Manslut Meesterschap meetup waar Tim een workshop geeft. Vraag en antwoord video's waarin je meer leert van vragen van andere mannen.

Verder krijg je video's over vrouwelijke psychologie, de fuckbuddy methode, hoe je haar trio's laat regelen en daygame 101 (vrouwen versieren op straat).

Naast deze bonussen krijg je nog 18 uur aan extra trainingsmateriaal en levenslang updates en toegang tot nieuwe content.

Tim Veninga overtreft zichzelf dus weer eens. Bizar hoeveel je krijgt voor de prijs die je betaalt. Ik acht Manslut Meesterschap bij deze al waar voor je geld.

Bekijk de rest van de bonussen en extra's op deze pagina.

Manslut-Meesterschap-bonussen

3.6 extra 272 minuten durende 'SZIGET' workshop 

Daarnaast krijg je nog een ander 'extraatje'. Het zijn opnames van een volledige workshop die Tim ooit gegeven heeft. Deze workshop kostte de aanwezige mannen aardig wat geld, maar krijg jij ook bij deze cursus.

Je krijgt geheime opnames te zien van Tim die aanwezig is op het Sziget festival. In deze beelden past hij de Manslut Meesterschap methode toe op een chick die hij graag mee naar huis wilt nemen.

Hij pauzeert de video regelmatig om te vertellen waarom hij daar doet wat hij doet. En hij vertelt je ook waarom hij bepaalde dingen juist niet doet.

Een volwaardig casestudie van Tim Veninga zelf waar je bizar veel van gaat leren.

Bonus-Manslut-Meesterschap-sziget

4.0 Wie is Tim Veninga & wat is Versiercoach eigenlijk?

Tim Veninga is eigenaar van Versiercoach, de absolute datingexpert en autoriteit van Nederland op het gebied van dating. Tim is ontzettend vaak op TV en radio gewweest en heeft sinds 2008 al duizenden mannen geholpen.

Veninga had voor zijn 23e al 204 verschillende vrouwen in bed gehad en momenteel heeft hij een relatie met 4 verschillende vrouwen. Bizar, maar de man heeft het voor elkaar gekregen.

Bekijk de video hieronder om meer van Tim Veninga te leren. Het mag duidelijk zijn dat het absoluut de expert is waar je naartoe moet gaan. De video van Tim bij slam is overigens ook tof.

5.0 Mansut Meesterschap ervaringen

Manslut Meesterschap is door ontzettend veel mannen gevolgd. Deze mannen posten niet overal op Facebook en Google wat ze er van vonden, maar mailen Veninga wel vaak genoeg.

Ik zal de wat bijzondere en toffe reacties eruit filteren en hieronder neerzetten.

5.1 ervaringen van andere mannen

Hier wat toffe ervaringen van andere mannen. Je snapt dat ik niet alle duizenden ervaringen met je ga delen. Daarvoor kun je hier een kijkje nemen.

Manslut-Meesterschap-ervaringen-3
Manslut-Meesterschap-ervaringen-2
Manslut-Meesterschap-ervaringen

5.2 goede andere reviews samengevat

Er is eigenlijk maar 1 andere review te vinden op het internet. Dit is van 'Rogier de Rijcke'. Ik vat zijn Manslut Meesterschap even samen in een conclusie voor je:

Het systeem is precies gericht op situaties die in nachtclubs en festivals voorkomen. Maar ook ongewone situaties bespreekt Tim hier. Dat maakt dit zo'n krachtige training. Je weet na het volgen van Manslut Meesterschap exact wat je moet doen als je een prachtige meid ziet. Het is flink oefenen en proberen, maar uiteindelijk zal het je lukken met deze methode.

Het is een volledig stappenplan waarin je opbouwt van ontmoeting tot aan een one-night-stand. Wellicht klinkt het raar, maar het werkt. Ik ben Tim Veninga ontzettend dankbaar!

Mooie review zo van Rogier toch? Dat is eigenlijk exact wat ik je hier ook vertel!

6.0 Wat is het alternatief?

Er is geen vergelijkbare cursus die zich specifiek focust op chicks regelen in de club, de bar of op festivals. Dus als je hier echt naar op zoek bent dan zal je toch bij Manslut Meesterschap uitkomen. Deze principes zijn natuurlijk ook gewoon te gebruiken op straat.

Zeker dankzij de toegevoegde bonussen.

De Conversatie Koning komt wat in de buurt, maar dit gaat meer over beter worden met vrouwen in het algemeen. Dit is niet specifiek gericht op bijvoorbeeld vrouwen in bed krijgen.

De producten van AttractionGym zijn over het algemeen wat 'netter'. Wil je keiharde resultaten en vrouwen in bed krijgen dan adviseer ik je om met Tim Veninga en Versiercoach aan de slag te gaan.

7.0 Manslut Meesterschap review conclusie

Manslut Meesterschap van Tim Veninga is een revolutionaire cursus op het lastigste gebied van dating: vrouwen vanuit de club, bar of festival mee je bed in krijgen.

Hier treden altijd veel problemen bij op. Je loopt zelf vast, vriendinnen die irritant zijn of de chick die jou niet ziet zitten.

Dit alles vervalt echter na het volgen van de training van Veninga. Je weet in elke situatie exact wat je moet doen om die bloedmooie meid toch mee naar huis te krijgen.

Tim is heel direct en recht door zee. Soms zelfs wat asociaal, maar je ziet simpelweg dat het werkt wat hij doet. Het is veel proberen, op je bek gaan, leren en nog eens proberen. Maar als je de methodes eenmaal eigen hebt gemaakt: verandert je leven.

Ben jij klaar om je leven te veranderen en om wekelijks verschillende vrouwen in bed te krijgen?

7.1 voor- & nadelen van Manslut Meesterschap

 • Tim Veninga is een ervaringsdeskundige en heeft zo'n beetje alles al meegemaakt. Al deze jaren leer jij in een cursus.
 • Complete stap-voor-stap videotraining waarin je leert hoe je van ontmoeting naar seks gaat.
 • Gezonde mix van theorie en praktijk
 • Enorm arsenaal aan waardevolle bonussen (echter niet allemaal)
 • Het kan lang duren alvorens je succes gaat behalen, succes is niet gegarandeerd
 • Je moet echt wel meerdere keren per week uitgaan om hier beter in te worden.
 • Kost relatief veel tijd

7.2 krijg ik nog garantie op de cursus?

Jazeker! Je krijgt 30 dagen de tijd om de cursus eens uit te proberen. Is het wat voor jou en werkt het? Mooi! Niet? Dan stuur je een mailtje en dan vraag je je geld terug.

7.3 is er ook korting op Manslut Meesterschap?

Als er een kortingsactie loopt op het moment van lezen dan kan je deze op deze pagina vinden. De normale prijs is wat mij betreft al niet duur.

Manslut Meesterschap

8.1

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

8.0/10

Support

8.5/10

Gemak

6.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}