september 21

0 comments

Vasco Rouw [REVIEW]: Wie Is Deze Miljonair & Is Hij Betrouwbaar?!

By Peter

september 21, 2020


Vasco Rouw; een man die langzaam maar zeker steeds meer bekendheid weet te krijgen in Nederland. Hij gaat met andere bekende ondernemers om, zoals bijvoorbeeld Ali B en Boef.

Daarnaast is het een 'self-made miljonair' wat allemaal begonnen is met zijn gamebedrijf 'Vasco Games'.

Het geld dat hij verdiende is hij uiteindelijk gaan investeren in vastgoed en later ook in aandelen, obligaties en cryptocurrency.

Inmiddels is Vasco al lang binnen en weet hij de stappen die je moet zetten om financieel onafhankelijk te worden in een keer op te noemen.

Aangezien er veel interesse was naar zijn kennis en kunde, heeft hij een cursus opgestart die onder de naam 'The Millionaires Club' gaat.

Een cursus waar mensen leren wat er voor nodig is om miljonair te worden. Enerzijds op het gebied van mindset en anderzijds op het gebied van business en investeren.

  • Maar wie is de persoon Vasco Rouw nu eigenlijk?
  • Welke stappen heeft hij precies gezet om te bereiken wat hij nu bereikt heeft?
  • Wat is Vasco Rouw zijn 'The Millionaires Club' en wat kan dit voor jou betekenen?

En nog veel en veel meer ontdek je in dit artikel!

Wikipedia: Vasco Rouw

Vasco Rouw is bekend als self-made miljonair. Een echte succesvolle zakenman die al vanaf zijn 13e levensjaar bezig is met ondernemen.

Vasco Rouw heeft zijn succes te danken aan zijn eigen game bedrijf: Vasco Games. Een game bedrijf dat miljarden downloads heeft op de ontwikkelde spellen en gevestigd is in Emmen, de woonplaats van Vasco.

Vasco en zijn gamebedrijf behoorde tot een van de grootste gameontwikkelaars van Nederland. Dit kunnen toch relatief weinig mensen zeggen!

Uiteindelijk is Vasco zijn verdiende vermogen gaan beleggen in vastgoed, waardoor hij op een bepaald moment meer dan 100 panden in bezit had. Ook in Emmen.

Daarna heeft hij een groot deel verkocht en is hij zijn vermogen gaan spreiden in zowel aandelen & obligaties, maar ook in cryptocurrency.

Hiermee heeft hij inmiddels al meer dan 7 miljoen euro aan vermogen opgebouwd. Vasco Rouw weet dus werkelijk wat het is om vanaf niets op te bouwen tot een miljonair.

Dit is Vasco zijn verhaal in een notendop. Het hele verhaal is enorm inspirerend en een verhaal dat ik je graag vertel. Dat is ook wat je in de rest van dit artikel ontdekt.

Mocht je direct meer willen weten over Vasco en TMC dan kun je ook hier eens een kijkje nemen.

Dat is de website van The Millionaires Club die hij samen met een bekende man heeft opgericht. Dit is namelijk samen met Boef!

Je kunt bij TMC kiezen voor twee verschillende soorten abonnementen.

  • Silver
  • Diamond

Beide leuk en interessant, maar ga je echt voor het leren van vastgoed, business en sales dan zal je moeten kiezen voor de diamond variant. Maar hier ook straks allemaal meer over.

Mocht je alvast meer willen weten over The Millionaires Club dan kun je ook mijn review eens lezen! Het logo van TMC vind je overigens ook terug op Vasco zijn gloednieuwe Lamborghini!

vasco-rouw-laborghini

De leeftijd van Vasco Rouw

Vasco Rouw is inmiddels zijn 30e levensjaar gepasseerd en is dit jaar alweer 32 geworden. 

Vasco Rouw zijn vriendin

Vasco Rouw heeft recent een kindje gekregen met zijn vriendin Tamara. Dit is het enige kind dat van hun beide is. 

De andere kinderen die je vaak op bijvoorbeeld Instagram terug ziet komen, zijn kinderen uit een andere relatie van Vasco & Tamara.

Vasco kreeg op zijn 19e al zijn eerste kind, wat ervoor zorgde dat hij al heel vroeg in zijn leven begon met volle focus op business en geld verdienen.

De kinderen en Tamara zijn voor Vasco reden genoeg om te knokken en dagelijks nieuwe doelen en successen te behalen. Een van de mooiste aspecten aan Vasco vind ik ook zijn 'nuchterheid'.

Gewoon lekker normaal, ondanks dat hij miljoenen aan vermogen heeft!

Meer van Vasco?

Wil je alvast wat meer van Vasco zelf weten, mijn bronnen checken of hem volgen op social media? Check onderstaande kanalen dan ook even!

De Oprichting Van Vasco Games

De oprichting van Vasco Games was al op enorm jonge leeftijd. Rouw begon namelijk op zijn 13e al met het ontwikkelen van spelletjes en op de middelbare school kreeg hij toestemming van de leerplichtambtenaar om zijn school te verlaten.

De ouders van Vasco speelden hier een grote rol in. Zij zijn zelf ook ondernemers en wisten Rouw zo te stimuleren dat hij grote successen is gaan boeken.

Het waren geen super toffe games als GTA of Call Of Duty, maar flash games. Spelletjes waarbij je voor optie A of B moet kiezen om het vervolg van het spelletje te bepalen.

Heel simpel, maar enorm effectief. Zeker toen Vasco een goede tip kreeg van zijn moeder. In de video hieronder, met Joshua Kaats van de Dropship Academy, verteld Vasco mooi zijn verhaal.

De rest van de video is niet relevant.

Bingo! Dankzij zijn moeder boekte hij zijn eerste successen!

De spelletjes die door honderdduizenden mensen gespeeld werden, leverden Rouw nog helemaal niks op.

Hij zocht naar een manier om hier wel geld mee te verdienen. Zijn moeder kwam toen met het geweldige idee om het principe van het Bingo spelletje dat zij altijd speelden te gebruiken.

Dit was namelijk het toevoegen van een betaald 0900 nummer. Hiermee konden spelers iets extra's geven aan hun account of bijvoorbeeld meer credits krijgen.

Dit zorgden ervoor dat Rouw op jonge leeftijd al honderdduizenden euro's per jaar verdienden.

Opereren op grijs gebied

Het was echter wel opereren op grijs gebied. Rouw begon namelijk ook met het uitbrengen van Bingo games, wat van origine gok spelletjes zijn. 

Vasco betaalden hier gewoon de verplichtte kansspelbelasting over, maar toch bleef dit qua regelementen een grijs gebied. De boete die hier op stond was echter veel minder als hij per maand verdienden aan deze spelletjes.

Hij bleef hier dus een lange tijd mee doorgaan, maar heeft uiteindelijk voor een nieuwe markt gekozen.

Flash games

Rouw is zich uiteindelijk volledig gaan focussen op het maken en uitbrengen van flash games. Deze spelletjes zette hij vervolgens op de populaire spelletjes websites zoals:

  • spelletjes.nl
  • speeleiland.nl

En nog tientallen andere websites. Hier verdienden hij voornamelijk geld mee door het plaatsen van advertenties op de spelletjes. Dit was ongeveer zo'n half miljoen per jaar.

Een groot deel van het geld dat Vasco Rouw hiermee verdienden herinvesteerde hij weer in zijn bedrijf. Zo is Vasco Games uitgegroeid tot een enorm groot bedrijf met een groot personeelsbestand.

De flash player wordt echter binnenkort niet meer ondersteund dus dan zullen deze games niet meer speelbaar zijn via de oude manier.

In de video hieronder komen enkele oude voorbeelden van flash games terug. Wellicht herken je hier een aantal van. Dit roept bij mij toch enige nostalgie op!

Mobiele games en zijn eerste grote succes

In 2013 is Vasco een groot deel van zijn vermogen gaan gebruiken om te investeren in mobiele games. Deze waren tenslotte 'hot' en werden enorm veel gespeeld.

Dit bleek een van de beste beslissingen uit zijn carrière. Hij verdiende namelijk 100K+ per maand met deze spelletjes en niet omdat ze betaald waren.

De inkomsten kwamen vooral uit advertenties, maar ook uit betalingen die spelers in-game maakten. Denk bijvoorbeeld aan betalen om met een andere avatar te spelen of om extra spullen voor de avatar te kopen.

De spelletjes werden door tienduizenden mensen gespeeld en leverden dus goed geld op. Tot op de dag van vandaag verdient Rouw hier nog 30k+ per maand mee, ook al doet hij hier verder niet veel meer mee.

Hier kom ik zo nog even op terug.

Rouw ging internationaal!

Dankzij dit enorme succes is Vasco enorm gegroeid met zijn bedrijf en heeft hij ook goed uitgebreid.

Dit deed hij echter overzees om zo kosten in personeel te besparen. Vasco Games werd actief in:

  • China
  • Argentinië

En nog wat andere landen. 

Uiteindelijk had Vasco Games honderden mensen in dienst en maakten het meerdere games per week.

Meer delen = meer verdienen

Vasco Rouw werkte eerst met allerlei freelancers in het buitenland. Dit bleek echter niet heel goed te werken, omdat deze mensen niet echt gemotiveerd waren en een hart voor het bedrijf hadden.

Om deze reden heeft Vasco een aantal kantoren in het buitenland geopend en heeft hij hier managers neergezet waar hij in het verleden wel goede ervaringen mee had.

Bovenop de functie van manager beloofde Vasco ook nog een deel van de winst van Vasco Games aan de managers van de kantoren in het buitenland.

Dit bleek een enorm goede stimulus, want in 2017 had Vasco Games meer dan 1 miljard downloads op haar games. 

Het Privé Leven Van Vasco Rouw Leed Onder Het Succes

Je kan je vast voorstellen hoe verslavend het is als je maandelijks meer en meer gaat verdienen. Vasco ging hierdoor meer en meer werken, want hij ging zo tenslotte nog meer verdienen.

Hij werkte zoveel om goed voor zijn gezin te kunnen zorgen. Echter deed hij juist het omgekeerde door continu bezig te zijn met zijn werk.

Zij privé leven leed hier enorm onder. Uiteindelijk is zijn relatie met zijn partner verbroken en zijn ze uit elkaar gegaan. Vasco en zijn toenmalige partner hebben twee kinderen samen.

Dit is echter wel een goede les geweest voor Rouw.

Hij heeft zich vol op zelfontwikkeling gestort. Boeken lezen, cursussen volgen, seminars bijwonen en meer. Ook is hij uiteindelijk zijn vermogen gaan spreiden en verdient hij nu op een veel passievere manier geld.

Inmiddels werkt hij veel minder, besteed hij meer uit en heeft hij veel meer tijd voor zijn nieuwe partner en hun kinderen.

Vasco Rouw & Vastgoed... Een Goed Huwelijk?

Een van die eerste investeringen was vastgoed. Waar het begon met 1 pand had hij op een gegeven moment meer dan 100 panden. 

Allemaal in Emmen.

Hij kreeg echter de tip van een miljardair dat hij zijn vermogen moest spreiden. En hoewel hij dit deed met meer dan 100 panden, stonden ze allemaal in Emmen.

Hij verkocht ongeveer de helft van zijn panden en streek hier weer miljoenen euro's mee op. Dit geld is hij gaan gebruiken om te investeren in andere vastgoed projecten.

Ook projecten samen met bijvoorbeeld Boef.

Naast investeren in vastgoed is Vasco ook gaan investeren in aandelen, obligaties en cryptocurrency.

vasco-rouw-boef

Aandelen, Obligaties & Cryptocurrency

Investeren in aandelen, obligaties en crypto is absoluut een lange termijnstrategie. Dankzij de vele lessen die hij over finance geleerd heeft bij dure events weet hij wel hoe hij een zo hoog mogelijk rendement kan behalen.

Denk aan een jaarlijks rendement van meer dan 20%. Dit is behoorlijk wat 'gratis' geld op een bedrag wat je anders normaal op je rekening had staan voor 0,0001% rente.

De technieken die Vasco van miljardairs geleerd heeft, heeft hij allemaal samengebundeld in zijn cursus.

The Millionaires Club

The Millionaires Club is toch echt ook wel een van Vasco zijn kindjes. Hij is enorm trots op de cursus die hij neergezet heeft en dat is terecht ook.

Ik schreef al eerder in mijn The Millionaires Club review over de cursus en de enorme kwaliteit hiervan.

Het is namelijk niet zomaar een cursus. Het is een ware community van enorm gedreven mensen, ondernemers, investeerders die dingen bij willen leren en vooral elkaar ook goed helpen.

Je kan al starten voor nog geen 40,- euro per maand met het silver abonnement. Hierin leer je vooral alles over aandelen, obligaties en crypto.

Verder komt er nog veel meer aan bod, zoals mindset bijvoorbeeld. Voor deze modules heeft hij ook gastsprekers, zoals een Kjeld Nuis uitgenodigd. Enorm toffe modules om te bekijken.

Maar als je meer wil leren over, wat in mijn optiek veel waardevoller is, vastgoed, sales en business dan zal je aan de slag moeten gaan met het diamond abonnement. 

Hier krijg je alles van silver + wat ik net noemde. Het is je investering dubbel en dwars waard, aangezien je gaat leren hoe je jouw geld nog meer geld kan laten maken.

Momenteel kun je ook nog met een belachelijke korting starten. Dit is echter wel een tijdelijke actie, dus wees snel als je hier lid van The Millionaires Club wil worden!

the-millionaires-club-logo(1)

Vasco Rouw & Boef... wat doen zij samen?

Boef is medeoprichter en eigenaar van The Millionaires Club. Toen ik voor het eerst zag dat hij hier ook bij betrokken was, hoefde ik er niks van te weten.

Ik kende Boef alleen via het nieuws en zoals je waarschijnlijk wel zal weten, was dit nooit positief.

Dit waren verkeerde vooroordelen. Boef is een echte zakenman en gebruikt het ''rapgeld'', dat hij verdient door te rappen, om te investeren in vastgoed, aandelen, crypto en nog veel meer.

Sterker nog: Boef wil binnenkort stoppen met rappen. Hij is het bekend zijn zat en wil op andere manieren geld gaan verdienen.

Dit doet hij inmiddels al jaren en met die jaren komt ook veel ervaring. Ervaringen die hij allemaal met je deelt in TMC. Niet alleen over investeren, maar ook de juiste mindset.

Kortom: verrassend toffe gast, waar een ieder veel van kan leren!

Vind Een Mentor Die Heeft Wat Jij Wil & Kopieer Exact Wat Hij Doet

Een van de belangrijkste leerpunten van Vasco, en bijna elke miljonair, is dat je iemand moet zoeken, een mentor, die heeft wat jij wil hebben.

Het simpele wat je dan moet doen is gewoon doen wat zij gedaan hebben om te komen waar zij nu staan.

Neem contact met ze op, vraag welke stappen zij bewandeld hebben en start met wandelen. Vasco doet dit zelf vandaag de dag nog steeds bij mensen van wie hij wil leren.

Jij kan hier nu ook al mee beginnen door te doen wat Vasco Rouw gedaan heeft om miljonair te worden.

Leer met Vasco en verschillende experts hoe je met een paar honderd euro kan starten met investeren om hier laten honderdduizenden of miljoenen euro's van te maken.

Vasco zegt altijd dat je niet jong genoeg kan beginnen met investeren, omdat geld tijd nodig heeft om te groeien. En daar ben ik het volledig mee eens!

Ik baal ervan dat ik hier zelf niet eerder van gehoord had. Pak je kans en begin met investeren om zo je, financiële, toekomst veilig te stellen!

TheMillionairesClub.nl

De officiële website van Vasco Rouw en zijn TMC vind je hier: www.themillionairesclub.nl

Vasco Rouw

10

Algemeen

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}