september 7

0 comments

Review: The Millionaires Club [Vasco Rouw & Boef] + 45% KORTING!

By Peter

september 7, 2020


Tijd voor een review over The Millionaires Club van Vasco Rouw en Boef. De cursus is al enige tijd booming en ontzettend populair.

De vraag is alleen of de cursus alleen zo populair geworden is door het bereik van Boef en werkelijk een zooitje gebakken lucht is of dat de cursus daadwerkelijk wat voorstelt.

Aan de beoordeling in Google kon je al zien dat de cursus een redelijk goede score krijgt. Er zijn echter zeker echt wel wat punten van kritiek waar je goed over na moet denken.

Zo heb je bijvoorbeeld twee verschillende abonnementen waarbij je toegang krijgt tot verschillende cursussen. Je moet dus ook voor jezelf beslissen: wat wil ik leren met The Millionaires Club?

In deze The Millionaires Club review lees je wat je kunt verwachten van de cursus van Boef en Vasco Rouw en uiteindelijk natuurlijk ook of het waar voor je geld is!

The Millionaires Club Review (VIDEO)

Op mijn andere website over online ondernemen (degeldwolf.nl) schreef ik al eerder een review over The Millionaires Club. Hier maakte ik ook een video bij die je hieronder kan bekijken.

Nu ben ik echter langer lid van The Millionaires Club en heb ik dus meer ervaringen om te delen. Daarnaast zijn er meer punten van kritiek bijgekomen dus ik stel voor dat je even 10 minuutjes van je tijd neemt om deze volledige The Millionaires Club review te lezen!

First Things First: Waarom Boef (Sofiane Boussaadia)?

Heel simpel: boef oftewel: Sofiane Boussaadia is ook een miljonair net als Vasco Rouw. 

Boef is echter op een heel andere manier miljonair geworden. Hij komt uit een lastige wereld, waar het echt niet allemaal vanzelf gaat.

Om miljonair te blijven en zijn vermogen uit te bouwen moet Boef wel gaan investeren. Hij gaf namelijk laatst in een video met Andy van der Meijde aan dat hij ergens in zijn 30e wil stoppen met rappen.

Die wereld eist te veel van hem. Hij wil langzaam maar zeker naar de achtergrond stappen om zo wat minder aandacht te krijgen.

Besef even dat deze jongen niet eens normaal kan winkelen, laat staan zijn huis uit gaan, want dan staan mensen hem al op te wachten voor een handtekening en foto!

Laat ik je nog wat meer vertellen over de persoon achter Boef: Sofiane Boussaadia.

Hij is geboren in een buitenwijk in Parijs (1993) en is dus nu 27 jaar.

Heeft zijn hele leven lang al nog nooit echt lang op een plek gewoond. Zo is hij met zijn familie ontzettend vaak verhuist, waaronder naar Amerika.

Uiteindelijk is hij in Alkmaar beland. Hier is hij ook opgegroeid, maar dit ging niet heel erg makkelijk bij Soufiane. Hij was namelijk een lastige jonge met veel foute vrienden... we kennen dit soort verhalen wel!

Waar hij begon op de Havo, zakte hij telkens verder naar beneden. Het is dus echt wel een slimme jongen, maar hij maakte de verkeerde keuzes en had een gebrek aan motivatie.

Boef is uiteindelijk de criminaliteit in gegaan en is ook meerdere keren gearresteerd en in de bak beland. Wellicht daardoor ook zijn artiestennaam: Boef.

Bij Boef begon zijn weg naar boven door het boek ''The Secret''. Zo is hij doorgebroken als rapper, waarbij dit de eerste maanden niks opleverde.

Hij heeft zijn weg naar boven geknokt door Boef kleding te gaan verkopen. Zo verdiende hij zijn eerste geld. Later maakte hij de beste en dikste videoclip van Nederland: habiba. Zie de videoclip hieronder.

Hierdoor is hij volledig doorgebroken en uiteindelijk ook miljonair geworden. Met het geld wat hij verdiende is hij gaan investeren. Zo heeft hij ervaring opgedaan en is hij Vasco Rouw tegengekomen.

Wie Is De Miljonair Vasco Rouw?

Vasco Rouw is een persoon waar ik bewondering voor heb. Het is, net als Boef, een self-made miljonair en een ware serial-entrepreneur.

Vasco Games

Vasco Games is het bedrijf van Vasco waardoor hij Miljonair is geworden. Hij begon al heel jong met programmeren waardoor hij een text-based videogame gemaakt had.

Dit is een spelletje waarbij je kiest voor tekst A of B. Dus dan krijg je een keuze als: wat wil je doen? Een gewapende overval plegen of wachten tot het nacht is om een overval te plegen?

Hier maak je een keuze uit en daardoor verandert de uitkomst van de game. Je ziet of het succesvol is of niet.

Het bedrijf van Vasco had op zijn beste dagen zo'n 140 werknemers in dienst die zorgden voor tientallen games per week. Deze games waren dan te spelen op de spelletjes websites die een aantal jaren super populair waren.

Denk aan spelen.nl of speeleiland.nl.

Vasco & vastgoed

Vasco had echter geleerd dat hij zijn vermogen moet spreiden en dus ook het risico moet verminderen. Hierdoor is hij een groot deel van de winst van zijn game bedrijf gaan investeren in vastgoed.

Al het vastgoed dat Vasco kocht was in Emmen. Uiteindelijk had hij maar liefst 110 panden in bezit die allemaal maandelijks passief geld opleverden.

Maar ook hier heeft hij spreiding in gebracht. Hij heeft de helft van deze woningen verkocht en is dit geld gaan steken in aandelen, obligaties en cryptocurrency.

Zo is Vasco Rouw uiteindelijk voor zijn 30e miljonair geworden.

Mijn ervaringen met Vasco Rouw

Ik ken Vasco Rouw dankzij Joshua Kaats van de Dropship Academy. Joshua heeft een module in zijn cursus zitten waar Vasco in voorkomt.

Daarnaast heeft Joshua ook een YouTube video met Vasco en zie je ze vaker samen op Instagram.

Later zag ik Vasco ook in de Bol Masterclass van Jia Ruan. In beide cursussen leer je van Vasco hoe je jouw vermogen moet investeren.

Zo combineren ze een businessmodel perfect met investeringen. Dit is de werkelijke weg naar financiële vrijheid en dat hebben ze allemaal erg goed begrepen.

Vasco weet deze lastige wereld zo uit te leggen dat ook de volledige leek weet wat hij/zij moet doen. Vasco bundelt de informatie dus goed samen en vertaald het ook nog eens naar Jip & Janneke taal.

Mijn ervaringen met Vasco Rouw zijn dus erg goed. Ik kan hem zeker aanbevelen als je meer wil leren over investeren in vastgoed, aandelen, obligaties en crypto!

Als je meer over de persoon Vasco Rouw te weten wil komen, kun je onderstaande bronnen eens raadplegen:

vasco-rouw (1)

The Millionaires Club Review

The Millionaires Club kunnen we verdelen in twee stukken. Je hebt het silver membership en het diamond membership. Het abonnement bepaalt tot welke trainingen je allemaal toegang krijgt.

Er zijn natuurlijk ook wel overlappende dingen waar je toegang tot krijgt. Hieronder meer over beide abonnementen.

The Millionaires Club Silver Membership

Om te beginnen heb je het silver membership. Hier krijg je het minsten en is dan vanzelfsprekend ook het goedkoopste abonnement.

Beide abonnementen ga je overigens aan voor een jaar. Besluit je dus om door te gaan met de cursus na de 2 weken garantie, dan dien je maandelijks de betaling te voldoen.

Het makkelijkste is natuurlijk om dit met een automatische incasso te doen.

Als je het TMC silver membership aanschaft dan krijg je toegang tot het persoonlijke dashboard en de bijbehorende tools waar ik je zo wat meer over vertel.

Daarnaast krijg je meerdere videotrainingen:

 • Mindset module (met Vasco, Boef, Kjeld Nuis, Victor Mids en nog veel meer)
 • De weg naar financiële vrijheid module (met Vasco en Eef van Opdorp)
 • Investering module waarin je van A tot Z leert hoe je kan starten met investeren
 • Crypto cursus met experts
 • Toegang tot de silver community (hier zo meer over)
 • Toegang tot exclusieve events (hier zo meer over)

Vasco doet heel veel samenwerkingen zoals je misschien al doorhad. Zo zit hij bij de mindset module met mensen die weten wat het is om succes te bereiken.

Ze weten welke mindset hier voor nodig is en het mooie is dat het bijna altijd op hetzelfde neerkomt. Zo zie je Kjeld Nuis voorbijkomen, maar ook bijvoorbeeld Boef. 

Beide op een heel andere manier succesvol geworden, maar de basis, mindset, is hetzelfde. Onlangs heeft Vasco de crypto cursus volledig toegevoegd.

Silver was voor mij echter niet wat ik zocht. Het belangrijkste waar ik The Millionaires Club voor wilde hebben was namelijk: investeren in vastgoed. Hier moet je toch echt het diamond membership voor hebben.

Het silver membership kost je normaal 67,- euro per maand. Momenteel door het eenjarig bestaan krijg je via de tijdelijke actiepagina 45% korting.

Hier betaal je dus €37,- euro per maand voor de rest van de duur van je abonnement!

the-millionairs-club-silver-membership

The Millionaires Club Diamond Membership

En dan; het abonnement waar ik voor gekozen heb en waarvan ik vind dat iedereen die moet kiezen: het The Millionaires Club diamond membership.

Waarom moet iedereen voor deze kiezen? Om dit dit abonnement eigenlijk al het belangrijke bevat!

Zo krijg je uiteraard toegang tot alles wat je bij silver ook krijgt, en daarnaast het onderstaande:

 • Vastgoed cursus
 • Sales cursus
 • Ondernemerschap cursus
 • Toegang tot diamond community
 • Diamond seats op events
 • Twee privé groep calls per maand met Vasco zelf

Ondernemerschap, sales en vastgoed. Dit zijn 3 onderwerpen waar je zo enorm veel geld mee kan verdienen. Het is belangrijk om deze skills te bezitten en daarom denk ik ook dat je hier veel meer uit gaat halen.

Ook het diamond membership is een jaarabonnement die momenteel via de actiepagina in de korting is.

Normaal betaal je 197,- euro per maand, maar nu is dat een kleine 97,- euro voor de rest van de duur van je abonnement. Als je dit abonnement dus graag wil hebben dan is nu je kans.

Dit scheelt je 1.200,- euro op jaarbasis!

the-millionairs-club-diamond-membership

Toegang tot online community

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest krijg je toegang tot een van de community's. Als je kiest voor silver dan krijg je toegang tot de silver community.

Dit is een Facebook groep met iedereen die silver aangeschaft heeft. 

Kies je voor diamond? Dan krijg je toegang tot silver, maar ook tot de exclusieve diamond membership community.

Je omringt je dus met gelijkgestemde personen. Heb je meer over en ga je er echt vol voor? Dan kies je voor diamond en kom je met mensen en ondernemers die er ook alles uit halen.

Extreem waardevol.

Het persoonlijke dashboard met mega handige tools

Met beide memberships krijg je ook toegang tot jouw persoonlijke dashboard en de daarbij behorende tools. Hier zitten meerdere tools bij die je kan gebruiken.

Het zijn tools om bijvoorbeeld rendement te berekenen, te berekenen wanneer in welk jaar je financieel onafhankelijk wordt en nog veel meer.

Met deze tools kun je echt gaan plannen en gaan reverse engeneren. Je weet dus waar je wil eindigen dan is het nu zaak om terug te lopen naar waar je nu bent en tussen doelen te stellen.

Het is even wennen met de tools, maar uiteindelijk zijn ze super waardevol. 

the-millionairs-club-dashboard.PNG

The Millionaires Club events, netwerken & masterminds

Bij beide abonnementen krijg je ook toegang tot event van The Millionaires Club waar je kunt netwerken en kan luisteren naar experts in bepaalde vakgebieden.

Verder zijn er ook masterminds waar je toegang tot krijgt. Silver of diamond; dit maakt niet uit.

Als je echter een diamond membership hebt dan krijg je zogenaamde ''diamond seats'' op evenementen. Dit betekent dat je simpelweg de beste plekken krijgt.

Denk aan vooraan naast andere diamond leden.

Financiële Zekerheid Dankzij TMC

Uiteindelijk is The Millionaires Club gemaakt voor een ding: financiële zekerheid. 

Want wie wil dit nou niet?!

In TMC leer je hoe je geld kan verdienen, maar ook hoe je ervoor kan zorgen dat het geld wat je verdient hebt meer geld voor jou kan gaan verdienen.

Geld aan het werk zetten dus.

Zo maak je gebruik van het fenomeen ''compounding interest'', wat ervoor zorgt dat je telkens meer en meer geld hebt. Zie de screenshot hierboven.

Aan het begin zie je nog een vrij vlakke lijn en langzaam maar zeker schiet deze exponentieel omhoog. Zo compound je het geld.

Dit moet je zo voorstellen:

Je investeert 100,- euro met een rendement van 13%. Dan heb je in maand 1 113,- euro.

In maand 2 krijg je 13% over 113,- euro waardoor je 127,69 hebt. De maand erna krijg je daar weer 13% over enz. Je snapt het wel denk ik?!

Het is een kwestie van beleggen op de juiste manier en daar staan Vasco Rouw en de TMC echt garant voor, 100%!

Elke Module Gedaan Door Ware Experts

Het mooiste aan The Millionaires Club vind ik het gebruik van experts. Neem bijvoorbeeld de crypto cursus. 

Hier leer je van een echte crypto expert hoe de wereld van cryptocurrency werkt en hoe je het beste kan investeren. Vasco is hier zelf geen expert in, dus doet hij dit samen met een expert.

Vasco heeft namelijk zeker de nodige ervaring, maar het is een hele fijne combinatie. Vasco + een expert op het gebied waar de module over gaat.

Een gouden combinatie die, in mijn optiek, voor elke module heerlijk werkt!

Verder blijft Vasco ook nieuwe content toevoegen aan de cursus, waardoor je nooit zonder content zit.

The Millionaires Club Ervaringen

Mijn ervaring met The Millionaires Club zijn fe-no-me-naal. Het is niet alleen een ''cursusje'' die je koopt. Je leert niet alleen hoe je moet investeren.

Je tilt je mindset en jezelf als persoon letterlijk naar het volgende level. Door TMC aan te schaffen zul je als persoon veranderen.

En niet alleen door de online lessen, maar helemaal door de evenementen. Deze zijn zo bizar inspirerend dat je jezelf echt tekort doet als je hier niet naar toe gaat.

Vasco spreekt hier vanzelfsprekend, maar daarnaast ook experts op het gebied van crypto, vastgoed, mindset en meer.

Hieronder vind je een after movie van een van deze The Millionaires Club events.

Dankzij TMC ben ik al op jonge leeftijd begonnen met investeren en zoals Vasco zelf altijd zegt: je kan niet jong genoeg beginnen, want hoe eerder je begint hoe meer tijd het geld heeft om te groeien en dit is het allerbelangrijkste!

Klantenservice & Contact Is Matig

Een van de grootste minpunten aan TMC vind ik de klantenservice. Zeker van buitenaf. Hier bedoel ik mee: als je de cursus niet gekocht hebt.

Dan kun je ze namelijk een mailtje sturen om in contact te komen. Het antwoord duurde de eerste keer zo'n 3 weken en het antwoord op mijn tweede mail wacht ik vandaag de dag nog steeds op.

Slordig en extreem traag dus. Dit is absoluut een punt van kritiek waar ze aan moeten werken.

Maar als je de TMC echter wel hebt dan is het heel simpel om contact te krijgen met TMC. Zo heb je bijvoorbeeld die calls met Vasco als je diamond hebt of je kan je vragen stellen in een van de groepen.

The Millionaires Club Review: Conclusie

Leren investeren is voor een ieder die echt rijkdommen wil vergaren enorm belangrijk. Daarnaast is dit ook de sleutel tot financiële vrijheid.

The Millionaires Club is de enige cursus die zo'n breed pallet van cursussen over investeren onder een paraplu aanbied.

Naast dat Vasco zelf expert is, komen er verschillende andere experts in hun vakgebieden aan het woord. Je krijgt echt een BOM van informatie waarmee je de rest van je leven uit de voeten kunt.

Daarnaast zijn de mindset modules ook van groot belang. Hierdoor til je jezelf naar een volgend niveau wat je terug zal zien in je privé leven, maar ook op het gebied van business.

Want groei je als persoon? Dan groei je als business! En groei je als business? Dan groei je als persoon!

Kortom: TMC is een must have als je wil leren hoe je moet investeren en hoe je met geld meer geld kan maken zonder eigenlijk veel werk te verrichten.

Absolute aanrader dus!

Met 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nergens aan vast en loopt geen enkel risico.

miljonair

The Millionaires Club Kopen

TMC kopen is heel gemakkelijk. Je gaat naar de website waar je eigenlijk maar een echte pagina hebt. 

Hier scrol je wat naar beneden tot je 2 tabelletjes tegenkomt. Hier kun je de keuze maken tussen het silver of diamond abonnement!

Bij The Millionaires Club inloggen

Vervolgens krijg je na aanschaf een mailtje van The Millionaires Club met de inloggegevens. 

Je gaat daarna naar deze pagina om bij The Millionaires Club in te loggen. Doe dit en daarna kom je in de e-learning omgeving van TMC terecht. Gefeliciteerd!

Wat als ik The Millionaires Club wil opzeggen?

Je kan The Millionaires Club op welk gewenst moment opzeggen. Houd er wel rekening mee dat je na de 14 dagen proeftijd een jaarabonnement hebt.

Je kunt dus wel opzeggen, maar de overeenkomst eindigt dan pas na 1 jaar!

Ga jij TMC aanschaffen of heb je nog vragen? Laat het mij weten onder dit artikel!

The Millionairs Club

8.1

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.0/10

Support

6.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}