juli 27

0 comments

AttractionGym Review [2020]: Oplichterij Of Waardevol? (Daan de Ram)

By Peter

juli 27, 2020


AttractionGym is de plek waar je terecht kunt als je jouw dating game naar de next level wil brengen. Het maakt niet uit of het om online- of offline dating gaat, bij AttractionGym kun je terecht.

Tegenwoordig zijn ze steeds bekender aan het worden en hebben ze een aantal producten die erg goed lopen. Voor mij reden genoeg om eens een review over AttractionGym te schrijven, want hoe goed zijn ze nu echt?

Daan de Ram is de expert en het gezicht van de cursus. Hij positioneerd zichzelf als een echte master op dit gebied, maar klopt dit ook wel?

Er zijn een hele hoop vragen over AttractionGym, Daan de Ram en de producten die ik in deze AttractionGym review ga beantwoorden.

Hierna weet je dus of het de moeite waard is of dat je beter op zoek kunt gaan naar een andere bedrijf dat jou kan helpen!

Wie Is Daan De Ram?

Daan de Ram is je waarschijnlijk niet ontgaan als je al wat langer actief bent in de datingwereld. Daan is namelijk de bekendste datingcoach (voor mannen) van Nederland.

Dit komt, omdat hij echt een ware expert is en dit vak zelf al tientallen jaren bestudeerd en beoefent. Daan is inmiddels ook bekend van TV, radio, kranten en nog veel meer.

Zo is Daan te zien in:

 • NPO3
 • MTV
 • NOS
 • AD
 • RTL4
 • Trouw
 • XITE
 • VPRO
 • SBS6
 • Metro
 • Volkskrant

Een behoorlijke rijtje dat laat zien dat hij de expert is. De bekendste programma's schakelen Daan in voor hulp op het gebied van dating.

Dit beantwoord ook direct de vraag die sommige mensen wel eens aan mij stellen. Dit is namelijk: ''Is Daan de Ram wel betrouwbaar?''.

Dat is die dus absoluut. Anders krijgt hij vanzelfsprekend geen podium bij dit soort programma's met grote namen!

Daan was vroeger zelf een echte 'stoner' hij rookte dagelijks wiet, was verslaagd aan call of duty en kwam eigenlijk nooit buiten.

Niemand was slechter dan Daan was met vrouwen. Dit wist hij ook en hier wilde hij verandering in brengen. Na jaren proberen en honderden keren compleet afgaan bij vrouwen heeft hij zijn unieke succesmethode weten samen te stellen.

Met deze methode weet Daan ontzettend veel vrouwen te versieren. Daan is zelf niet de knapste, maar dit hoeft ook niet. Dat is wat Daan ook herhaaldelijk zegt.

Aantrekkingskracht is niet aangeboren dit kun je leren. Sommige hebben hier meer voordeel in door uiterlijk of andere aspecten, maar uiteindelijk draait het hier niet om.

Bekijk onderstaande video van Daan in het programma van Lauren Verster eens waar je hem een stuk beter leert kennen.

Wat Is AttractionGym?

AttractionGym bestaat al sinds 2011(!) en is al jaren lang toonaangevend op het gebied van dating voor mannen. Dit geldt voor zowel online dating als het 'gewone' offline dating.

Deze website helpt mannen om beter te worden met vrouwen. Beter worden met tinder, offline dating, vrouwen versieren in kroegen, vrouwen versieren op straat en zelfs ook hoe je het beste vrouwen in bed kunt krijgen.

Deze website is met de jaren veel veranderd en dat doet het tot op de dag van vandaag nog steeds. Je kunt dus wel stellen dat ze hier veel mee bezig zijn en alles up-to-date houden.

Naast de cursussen en de coaching die je op de website kunt aanschaffen heb je ook nog een waardevolle blog waar je het een en ander aan informatie kan vinden.

Natuurlijk draait de website om de cursussen en coaching dus ook de blogs zullen hier uiteindelijk op uitkomen. Verder kun je navigeren naar het YouTube kanaal en wat meer vinden over AttractionGym zelf.

Cursussen Van AttractionGym

Het eerste wat je waarschijnlijk van AttractionGym zal tegenkomen zijn de cursussen die ze hebben. En het zijn er ook niet maar een paar, maar echt best wel veel!

Hieronder de cursussen met wat meer uitleg.

Geheim van aantrekkingskracht (e-book)

Dit e-book is te krijgen op bol.com en is beoordeeld met een gemiddelde van een 4,9 van de 5.

In dit e-book leer je wat echte aantrekkingskracht is en wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat jij vrouwen aantrekt. Veel leer je ook flirten door middel van de FLOW methode, een van de populairste cursussen van AttractionGym.

Bekijk het boek eens op bol.com!

Geheim van aantrekkingskracht (e-book)

FLOW (cursus)

FLOW is een complete cursus met alles wat je kunt bedenken over het gebied van dating, flirten en aantrekken.

Zo krijg je enorm veel video's ter beschikking waarmee je stap-voor-stap leert hoe je een ware meester wordt in het versieren van vrouwen.

Je krijgt bijvoorbeeld ook verborgen camerabeelden waarin je ziet hoe Daan dit zelf doet. Het is een hele complete cursus dat absoluut een aanrader is.

Bekijk FLOW hier!

FLOW (cursus)

God Mode (cursus)

God Mode heeft niet direct te maken met dating, maar indirect wel.

In God Mode leer je namelijk van Daan hoe je gezonder, succesvoller en gelukkiger kan worden. Dit werkt natuurlijk indirect wel op het gebied van daten.

Je gaat er beter uitzien en je gaat je een stuk beter en zelfverzekerder voelen.

God Mode bekijken.

god mode

Berichtenbaas (cursus)

Berichtenbaas is dé cursus die je moet volgen om op het gebied van online dating een echte (berichten)baas te worden.

Je leert in de cursus hoe je op bijvoorbeeld Tinder, Whatsapp en eigenlijk elk online dating platform beter kan gaan worden, hoe je profielen perfect maakt en ook echte dates met vrouwen kan gaan krijgen.

Dit is een cursus die ik ook gevolgd heb en hier heb ik mijn ervaringen ook over gedeeld. Lees mijn Berichtenbaas review hier eens voor!

berichtenbaas

Charisma God (cursus)

Uitstraling, lichaam en taal. Dit zijn belangrijken gebieden om te verbeteren als je jouw aantrekkingskracht wilt verhogen. Dat is wat centraal staat in de Charisma God cursus.

Mocht je onzeker zijn over je uitstraling en je lichaam dan is dit een goede en leuke cursus om eens te gaan bekijken.

Bekijk Charisma God hier.

charisma-god

Relatiebaas (cursus)

Van eerste date naar relatie gaan is een skill en nog knap lastig voor de meeste mannen. Ook hier heeft Daan een cursus voor gemaakt: relatiebaas.

Relatiebaas neemt je mee en begeleid je stap-voor-stap naar de relatie.

Relatiebaas bekijken.

relatiebaas

Conversatiekoning (cursus)

Waar berichtenbaas echt was voor het online dating is conversatiekoning geschikt om ook 'offline' een ware baas te worden. Je leert met een videotraining exact wat je kunt doen om vrouwen te versieren en om gesprekken te leiden.

Daarnaast krijg je hier ook praktijkvideo's bij waar je Daan zelf in actie ziet om zo zijn acties te kopiëren. Ook deze cursus heb ik aangeschaft en wederom mijn ervaringen over gedeeld.

Lees mijn Conversatiekoning review.

conversatiekoning

Sociale Superster (cursus)

Vrouwen aanspreken en aantrekkingskracht ontwikkelen. Dit leer je aan de hand van 30 missies die je MOET uitvoeren. Deze missies doet Daan eerst voor op video.

Soms lijken de cursussen wat op elkaar, maar ze bevatten toch allemaal andere elementen. Zo werkt deze cursus aan de hand van missies en dus opdrachten die je uit moet voeren.

Persoonlijk leer ik meer van praktijk dus dan is dit een heel goede optie. Lees mijn Sociale Superster review ook eens!

sociale-superster

De Seksgod Methode (e-book)

Dit e-book is voor later. Als je eenmaal succes hebt en vrouwen kunt versieren dan moet je ook wel een seksgod zijn anders blijven deze dates bij 1 keer.

Met dit e-book leer je hoe je vrouwen extreem goed kunt bevredigen en een echte seksgod kan gaan worden.

de-seksgod-methode

Coaching Van AttractionGym

Naast de cursussen die je aan kunt schaffen van AttractionGym kun je ook nog eens deelnemen aan verschillende bootcamps die je kan gaan volgen.

Het verschil in deze bootcamps is vooral ook de duur. Als je meer informatie wil over deze bootcamps kun je de website eens bekijken.

 • AttractionGym bootcamp (1 weekend)
 • Summer bootcamp (1 week)
 • Het VIP Programma (3 maanden)
 • Persoonlijk advies (1 uur)

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Hoe Is De Support?

Mocht je vragen hebben of support nodig hebben dan kun je altijd mailen naar info@attractiongym.nl. Uit eigen ervaring weet ik dat hier binnen 1 of soms 2 dagen op gereageerd wordt.

Ze zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren dus ook de klantenservice is uitgebreid. 9/10 keer heb je geen support nodig, omdat de cursussen eigenlijk alles behandelen.

Maar als je dit toch nodig hebt dan is het fijn om te weten dat er dus in dit geval een goede en bekwame support klaarstaat.

Mijn AttractionGym Ervaringen

Zelf heb ik dus ervaring met een drietal producten van AttractionGym. Hier heb ik allen dikke ervaringen mee. Ik vind Daan de Ram een super toffe kerel en daarnaast heeft hij ook echt verstand van zaken.

Het is geen 'fake' datingcoach zoals je tegenwoordig heel vaal tegenkomt op het internet. Mijn ervaringen met de cursussen die ik gevolgd heb kun je lezen in de reviews die ik hier over geschreven heb.

Ervaringen van andere studenten

Ook andere studenten zijn heel zeer positief over. De resultaten die met de cursussen en de hulp van Daan behaald worden zijn echt beter dan de mensen zelf ooit hadden verwacht.

Dit komt, omdat je ook echt gepusht wordt. Je MOET het wel gaan doen. Ten eerste heb je hiervoor betaald en dit op zich is al een factor die ervoor doet zorgen dat je actie gaat ondernemen.

En ten tweede is daar Daan die ervoor garant staat dat jij ook daadwerkelijk actie gaat ondernemen. Als je er eenmaal aan begint dan kom je er niet meer vanaf en ga je het ook daadwerkelijk leren!

Bekijk onderstaande video eens met ervaringen van een summer bootcamp. Dit is wel van 6 jaar geleden, maar een top video.

AttractionGym Conclusie

AttractionGym en dus Daan de Ram zijn in mijn optiek de juiste keuze als je beter wil worden met vrouwen, beter wil worden in versieren, beter wil worden in bed en daarnaast ook gewoon zelfverzekerder wil zijn.

Of je nu je skills op online gebied wil verbeteren of op het gebied van offline dating; AttractionGym is in dit geval de juiste keuze met het enorme assortiment aan producten dat zij aanbieden.

Daarnaast zijn de prijzen van deze producten ook dik prima en zeker de moeite waard!

AttractionGym

9.2

Betrouwbaarheid

10.0/10

Kunde

9.0/10

Support

8.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}