augustus 8

4 comments

(!) Bol Masterclass (Jia Ruan) Review 2020 + Ervaring

By Peter

augustus 8, 2019


Steeds meer (vooral jonge) mensen zien de potentie van het starten van een eigen online onderneming. Verkopen via bol.com is daarbij een van de meest populaire manieren en waarschijnlijk ook de reden dat je momenteel op deze Bol Masterclass review terecht bent gekomen!

Zo kun je namelijk bereiken waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen:

 • Vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wil, met wie je wil en wanneer je maar wil.
 • Geen financiële zorgen meer (3.000+ per maand is relatief simpel)
 • Je wordt niet meer geleefd, maar je gaat eindelijk je eigen dagen indelen

En zo kan ik nog veel en veel meer redenen opnoemen. Begrijp me niet verkeerd: ondernemen is niet voor iedereen. Maar als je denkt dat dit wel voor jou weggelegd is dan is de Bol Masterclass een goede eerste stap.

In deze Bol Masterclass review lees je alles wat je moet weten alvorens je met de cursus gaat starten. Jia Ruan beloofd je namelijk van alles, maar hoe reëel is dit?

 • Is het niet maar een klein percentage die succes haalt?
 • Heeft het nu nog wel zin om te starten? Er zijn toch al zo veel verkopers op bol.com?
 • Wat leer je überhaupt in de cursus?
 • Krijg ik persoonlijke begeiding?
 • Wat krijg je na het kopen van de Bol Masterclass?
 • Is het überhaupt waar voor mijn geld?

Een of meerdere van deze vragen herken je vast wel. Dit zijn enkele vragen waar je in ieder geval antwoord op gaat krijgen in deze Bol Masterclass review.

Ik heb de cursus lang geleden aangeschaft en heb hier dus inmiddels al de nodige ervaringen mee!

Bol Masterclass Review (VIDEO)

In deze Bol Masterclass review video vat ik het hele artikel kort samen. Mocht je dieper in willen gaan op de training zelf, wat je allemaal leert en mijn ervaring dan adviseer ik je om lekker verder te lezen!

Eerste Indruk Van De Bol Masterclass...

Een eerste indruk kun je niet voor een tweede keer maken. Het is dus altijd super belangrijk dat die eerste indruk goed is. Ik vind het dan ook altijd leuk om hier op te letten.

Wat eigenlijk direct opvalt als je de cursus aangeschaft hebt is de snelheid en de professionaliteit. Je krijgt direct na aanschaf een mailtje met je inloggegevens. 

Je kunt met deze gegevens naar de inlogpagina van de Bol Masterclass gaan, inloggen, en vervolgens heb je toegang tot al het materiaal uit de masterclass.

Want dan direct opvalt als je eenmaal in de online leeromgeving zit is de professionaliteit. De software die zij gebruiken is heel erg netjes, overizchtelijk en straalt professionaliteit uit.

Hier en daar oogt het wat saai met het zwart en wit, maar dit straalt ook wel weer wat tofs uit. Al met al is mijn eerste indruk dus vrij positief. Je hoopt dan natuurlijk dat ze deze lijn door weten te trekken in de Bol Masterclass zelf!

Jia Ruan: Wie Is Het En Is Hij Betrouwbaar?

Als je ooit ook maar een keer in de buurt van een website of video gekomen bent dat over online ondernemen ging of iets wat daar dicht bij in de buurt komt dan ben je de sjaak.

Uren, dagen, weken en zelfs maanden lang krijg je de advertenties van Jia Ruan te zien.

''Wil jij ook vrijheid behalen en duizenden euro's per maand verdienen? Volg mijn gratis training!''
''Wil je ook net als ik de wereld rond kunnen reizen en geld verdienen met je laptop? Volg mijn gratis training!''
''Ben jij het ook zo zat om voor een baas te werken? Breek los van de standaard en volg mijn gratis training''

Moet ik nog even doorgaan? Nee he, dat dacht ik al...

Half Nederland kent de inmiddels 24 jarige 'irritante Chinees' Jia Ruan wel. De man van de advertenties! Toch vind ik het mooi dat hij dit doet en dat er zo veel mensen zijn die zich hier aan irriteren.

Ik bedoel; dat zegt toch meer over jou dan over Jia? Al heb je zijn reclames niet dan zijn het andere reclames! Feit dat mensen hier zo over vallen is dat ze het allemaal niet geloven. Want het kan toch niet. Zij blijven liever bij hun 'veilige' baan die hen 2.500 euro per maand opleverd.

En dit vind ik zo mooi aan Jia. Hij doet het met de juiste intenties. Deze gast wil oprecht mensen helpen om hetzelfde te bereiken als hij zelf al bereikt heeft. En natuurlijk wil en verdient hij hier ook genoeg geld meer, maar is dit zo erg dan?

Dat wil iedereen toch?

Jia Ruan heeft de code van het verkopen op bol.com gekraakt. Inmiddels heeft hij maand na maand waarin hij 40.000+ euro winst pakt.

De methodes die hij hiervoor gebruikt heeft hij letterlijk omgezet in de Bol Masterclass. Het materiaal dat dus ook gewoon beschikbaar is voor jou. Er zijn ook al meerdere cursisten die dezelfde resultaten behaald hebben, dus waar wacht je eigenlijk op?

Meer van Jia Ruan vind je hier:

TIP: Volg de gratis verkopen via bol.com training van Jia Ruan. Verwacht niet dat je tijdens deze training leert hoe je een volledige business op moet zetten, maar je krijgt wel een goed idee. Een goed idee van hoe Jia les geeft, wat het verkopen op bol.com inhoud en wat je allemaal gaat leren in de cursus. Je kunt je nu tijdelijk gratis aanmelden.
jia-ruan-ervaring.PNG

Mijn ervaring met Jia Ruan

Als je de cursus hebt aangeschaft dan krijg je video's waarin Jia alles van A tot Z uitlegd. Maar erg persoonlijk is dit natuurlijk niet. Hier heb je de coaching calls voor!

Wekelijks kun je bij een coaching call van Jia Ruan zelf zijn. Hier helpt hij je persoonlijk met je business en helpt hij je om naar in ieder geval die 10K club te komen (10K per maand).

Mijn ervaringen hiermee zijn echt heel erg goed. Zijn energie is heerlijk en na elke call heb je het vuurtje weer wat meer opgestookt om te gaan vlammen.

Ik zeg het je: Jia is anders, bijzonder. Ook een van de redenen dat ik wekelijks zijn podcast beluister. Hier deelt hij altijd zeer nuttige inzichten. Een van zijn laatste podcasts was weer puur goud:

Team Unstoppable

Team Unstoppable heb je ook vast al wel eens van gehoord. Unstoppable Lifestyle BV. is het bedrijg van Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

3 compagnons die het idee hadden om andere mensen te gaan helpen om ook succes te behalen met het verkopen op bol.com om zo vrijheid te bepalen.

En dit deden ze met succes! Inmiddels zitten er al meer dan 7.000 cursisten in de cursus die stuk-voor-stuk een winstgevende business opzetten.

Weet wel dit: een klein percentage lukt het om ook die 40k+ per maand te verdienen. De meeste zitten tussen de 3 en de 10K per maand.

Maar is dit ook niet gewoon genoeg voor je? Ik bedoel: 3K+ is boven het gemiddelde salaris van de Nederlander. Bovendien ben je dan in een klap vrij om te gaan en staan waar je wil.

Het leven in Bali is bijvoorbeeld 3x zo goedkoop als hier!

Inmiddels is team Unstoppable uitgegroeid tot zo'n 15 man en heeft het nog 2 andere cursussen uitgebracht:

 1. Agency Masterclass
 2. Unstoppable Mindset

Ze blijven groeien en dat is ook niet voor niks: de methodes werken! Hieronder een foto van team Unstoppable:

team-unstoppable-lifestyle-bv (1)

Geld Verdienen Via Bol.com?

Alright. We hebben nu het informatieve deel over Jia Ruan en zijn team gehad. Je weet wie het zijn en wat ze doen dus het is nu tijd om eens wat dieper in de stof te duiken.

Want waar draait de hele Bol Masterclass eigenlijk om? Daar ontstaan nog wel eens onduidelijkheden over, maar het is heel erg simpel uit te leggen.

Bol.com is een Nederlands e-commerce platform dat iedereen in Nederland denk ik wel kent. Wat weinig mensen weten is dat een heel groot deel van de producten op Bol.com niet door bol zelf verkocht worden.

Het is namelijk van origine een verkoopplatform. Iedereen mag hier producten op aanbieden en zo is bol.com zo gigantisch groot geworden. Dit is het zelfde principe als Amazon.com.

Jia Ruan is dus gaan verkopen op bol.com en heeft hier de code weten te kraken. Hij verdient tienduizenden euro's per maand door goedkoop producten in te kopen en deze duurder te verkopen. Dat is het hele businessmodel.

Natuurlijk komt hier nog meer bij kijken. Dit ga je allemaal leren in de Bol masterclass!

Jia heeft ook een YouTube video gemaakt waarin hij de grote lijnen van het verkopen via bol.com uitzet. Dit is globaal wat je gaat leren, maar daarnaast leer je natuurlijk nog veel meer dat hij niet vertelt in deze video.

Anders zou het niet meer nodig zijn om zijn training aan te schaffen, maar het is wel een goede video om een goed beeld te krijgen van wat je ongeveer gaat doen.

Wat Is De Bol Masterclass & Wat Leer Je Allemaal?

De Bol Masterclass is onlangs vernieuwd naar de 3.0 versie. Dit is ook zeker niet de laatste versie want uit betrouwbare bronnen heb ik al vernomen dat er een 4.0 aan zit te komen.

Iedereen die de training ooit heeft aangeschaft krijgt toegang tot alle nieuwe versies en updates, dus maak je geen zorgen. Je kunt dus zo direct gewoon lekker aan de slag gaan met alle trainingen.

De basismodules blijven wel hetzelfde alleen soms worden er nieuwe video's toegevoegd of krijgen video's een frisse update. Bol.com kan namelijk wel eens iets veranderen dus dan moet dat in de cursus ook gebeuren.

Gelukkig zitten ze hier wel bovenop dus je kunt er vanuit gaan dat de cursus ten alle tijde up-to-date is. Dat waardeer ik enorm aan deze cursus en is iets wat je niet altijd terugziet.

Maar goed, om je een idee te geven van wat je nu exact gaat leren zal ik je even mee nemen in de modules.

Module 1 - Welcome to the winning team

Er zijn in totaal 8 modules die jou gaan brengen naar waar je wil komen. Elk van deze modules is verdeeld in meerdere video's. Zo bestaat module 1 uit 5 verschillende video's:

 1. De weg naar succes
 2. Het voortuig naar vrijheid
 3. The new paradigm
 4. De 100k mindset
 5. Quest unlocked

In deze lessen ga je kennis maken met Jia en de cursus en leer je wat je kunt verwachten van deze cursus. Verder ga je ook samen met Jia sleutelen aan je mindset om zo een winners mindset te creëeren.

Jia staat bekend als een ware mindset expert, dus deze module vond ik direct al heel erg tof. Mindset is sowieso het belangrijkste dat er is als je succes wil behalen. Op elk gebied!

bol-masterclass-training.PNG

Module 2 - Ground zero

Je hebt nu een goede fundering gelegd wat betreft je mindset. Vervolgens ga je door bouwen op deze fundering en een logische vervolgstap is dan het leren van e-commerce.

In module 2 ga je dus aan de hand van 4 video's alles leren over e-commerce, het businessmodel, het platform bol.com en nog veel meer.

En ja, je wordt ook geholpen met het inschrijven bij de KvK enz. Het is letterlijk een stappenplan dat je alleen maar hoeft te volgen. Simpeler kan eigenlijk niet.

De lessen die je krijgt zijn:

 1. E-commerce 101
 2. Het businessmodel
 3. De platformen
 4. Gebruik maken van bol.com

Module 3 - The goldmine

The goldmine draait echt volledig om het vinden van de juiste producten en leveranciers. Een van de belangrijkste aspecten uit je business om je winst te maximaliseren.

Interessante, maar ook zeker lastige module. Gelukkig staat alles online en kun je dit 24/7 bekijken en dus ook terugkijken als je iets niet helemaal snapt.

Module 3 bevat 4 lessen:

 1. Het geschikte product
 2. Listings op bol.com
 3. De optimale listing
 4. The ultimate research
bol-masterclass-training-video.PNG

Module 4 - Artificial intelligence

Module 4 is ook een spannende module. De naam doet het echter lastiger voorkomen dan het daadwerkelijk is. Hier ga je namelijk vooral veel aan de slag met data en berekeningen.

Jia helpt je om dit allemaal goed te doen, zodat je precies weet wat er niet goed gaat en wat wel. Zo kun je processen automatiseren die jouw winst maximaliseren.

De lessen zijn:

 1. DNA voor succes
 2. Data verzamelen
 3. De juiste leverancier
 4. The golden calculator

Module 5 - Showtime

Module 5 vind je waarschijnlijk een van de leukste modules... Je gaat geld verdienen!

Aan de hand van 3 lessen ben je klaar om je eerste centen binnen te gaan harken. Deze lessen zijn:

 1. De investering maken
 2. Product online zetten
 3. Logistiek via bol

Je leert in deze module ook hoe je het grootste deel uit kunt gaan besteden aan bol.com. Zo kun je meer producten onderzoeken, schalen en dus meer geld gaan verdienen!

Module 6 - Monk like patience

Dit is een hele saaie module die 1 les bevat. Je bent hier dus zo doorheen en mensen hebben hierdoor de neiging om deze module niet als belangrijk te beschouwen.

Geduld is een van de belangrijkste eigenschappen en Jia leert je in de module hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Korte module, maar dus wel een waar je even aandacht aan moet besteden.

bol-masterclass-training-video-2.PNG

Module 7 - The next apple

Deze module vond ik zelf wel heel erg interessant. Hierin ga je namelijk aan de slag met het private labelen van je producten om zo een echt eigen merk te creëren.

Dit is belangrijk voor op de lange termijn. Zo bouw je vertrouwen op en vanuit deze naam kun je dan meerdere soortgelijke producten gaan verkopen.

In deze module leer je hoe je dit doet en natuurlijk ook de technische aspecten die hierbij komen kijken. Dit leer je aan de hand van de volgende 4 lessen:

 1. De basis voor private labels
 2. Jouw merk creëren
 3. Merkregistratie
 4. De omschakelijk

Module 8 - 10X time

10x is het principe van Grant Cardone. Alles wat je bedenkt moet je 10x doen. Heb je als doel om 10.000 euro per maand te verdienen? Doe dit 10x en maak hier een 100.000 euro doel van.

Je kunt beter dicht bij die 100.000 komen en het doel net niet halen dan die 10.000 euro halen en tevreden zijn. Je gaat in deze module aan de slag met finances.

Daarnaast leer je hoe je een 7 figure mindset kunt creëren om zo bakken met geld te gaan verdienen. Ze gaan zelfs over op het bouwen van je eigen team.

Zo kun je zelf een e-commerce bedrijf maken dat miljoenen gaat genereren. Je zal niet de eerste zijn die het doet!

Wat Krijg Je Na Het Kopen Van De Bol Masterclass?

Nadat je de Bol Masterclass gekocht hebt krijg je nogal een hoop. Gelukkig staat dit allemaal overzichtelijk in de online leeromgeving en krijg je het niet allemaal toegezonden.

Hieronder lees je precies wat je allemaal krijgt na aanschaf:

 • De volledige videotraining zelf
 • Wekelijkse groepscoaching
 • Levenslang toegang tot de TRIBE Facebook groep
 • De golden calculator (tool om winstgevende producten te vinden)
 • Het leverancier script
 • The knowledge vault
 • Meetups & exclusieve uitnodigingen
 • KvK checklist & ondernemersloket checklist (NL & BE)

Ze geven zelf aan dat dit een totale waarde heeft van €7525,- euro. Mijn eerste antwoord daarop is: goed marketing trucje.

Maar als je hier eens over na gaat denken is het niet eens een hele gekke prijs. Een HBO studie kost aanzienlijk meer en hier leer je niet direct hoe je nu geld kunt verdienen, vrijheid kunt behalen en alles wat er bij komt kijken.

Hier word je klaargestoomd om te gaan werken voor een baas, als loonslaaf. Geen gekke prijs dus, maar dit betaal je er natuurlijk niet voor. Ik kom straks nog even op de prijs terug!

Als je dat direct wil weten dan kun je ook hier even een kijkje nemen: actuele prijzen en acties van de cursus.

Mijn Bol Masterclass Ervaring

Ik heb de Bol Masterclass al heel lang geleden aanschaft. Ik geloof dat dit nog in 2018 was. Inmiddels heb ik de cursus en de leden echt enorm zien groeien.

De materialen zijn verbeterd en echt steengoed geworden. Je moet beseffen dat het aan het begin een training was met veel kinderziektes.

Sommige dingen werden helemaal niet behandeld, andere voor de helft enz. Maar nu, 7.000 leden verder, kan ik echt geen foutje of dingetje meer ontdekken in de cursus.

Het is een soepel stappenplan dat ervoor zorgt dat je op de snelste manier een succesvol e-commerce bedrijf op kunt zetten. Bij de een duurt dit langer dan bij de ander, maar falen bestaat niet.

Falen bestaat alleen als je ook stopt als je gefaald hebt. Als je faalt moet je daar van leren en mee gaan nemen in je ontwikkeling. Dan zijn het leerpunten en is het geen falen.

Ik had na enkele maanden wat leuke omzetten:

bol-masterclass-ervaringen-2
bol-masterclass-ervaringen

Maar bedenk je wel dat dit omzet is en geen winst. De winst is ongeveer zo'n 30% op het bedrag dat je ziet. Dat is natuurlijk nog niet slecht!

Er zijn echter mensen die veel meer verdienen dan dat, maar ook die veel minder verdienen. Het hangt van jezelf en je inzet af. Blijven doorzetten. Als je dit kunt dan garandeer ik je bij deze dat je succes gaat behalen.

One way or the other!

Ervaringen van andere cursisten

Je hebt waarschijnlijk al duizenden ervaringen voorbij zien komen op Instagram, advertenties en YouTube. Ik vind het toch leuk om eens wat resultaten met je te delen van andere cursisten.

Zo kun je zien wat er daadwerkelijk mogelijk is als je niet opgeeft (klik om te vergroten).

bol-masterclass-resultaat
bol-masterclass-resultaat-2
bol-masterclass-resultaat-3

Dit zijn letterlijk resultaten die cursisten uit de cursus gehaald hebben met de informatie die ook voor jou beschikbaar is. Waar de een in een hoekje gaat huilen als het allemaal niet zo soepel gaat, gaat de ander door.

De mensen die doorzetten zijn in staat om van dit soort prachtige resultaten te behalen. Daarom is een belangrijk vraag die je aan jezelf moet stellen: ben ik een doorzetter?

Bol Masterclass op Trustpilot

Trustpilot is een erkend review bedrijf. Ook hier zijn de reviews gemiddeld 4,3 van de 5. Dit zegt denk ik ook al veel.

Onderstaand een aantal leuke reviews. Wat echter jammer is, is dat er sommige leeghoofden gaan reageren die de cursus nooit gevolgd hebben, maar zich irriteren aan reclames.

Ze schrijven onzin als 'scam' en 'oplichterij', terwijl we inmiddels allemaal wel beter weten toch...?

bol-masterclass-trustpilot
bol-masterclass-trustpilot-3
bol-masterclass-trustpilot-2

Voor Wie Is De Bol Masterclass Geschikt?

Oké, voor wie is de masterclass nu geschikt? Als je de volledige Bol Masterclass review tot nu toe gelezen hebt dan weet je al een beetje voor wie het wel en vooral ook niet is.

Maar voor wie is de cursus WEL geschikt?

 • Iedereen die vrijheid wil behalen
 • Als je het zat bent om voor een baas te werken
 • Je meer dan de standaard 3k per maand wil verdienen
 • Een impact wil maken op de wereld
 • Mensen met doorzettingsvermogen en wilskracht

... En Voor Wie Vooral Niet?

Maar voor wie is de training dan niet geschikt... want iedereen wil dit toch?

De training is voor heel veel mensen niet geschikt. De mensen die onderstaand verwachten en denken kunnen beter verder gaan met het standaard leven:

 • Mensen die denken snel rijk te worden, het vereist moeite en werk
 • Mensen die geen doorzettingsvermogen hebben
 • Mensen die niet bereid zijn om te investeren in hunzelf
 • Mensen die geen moeite willen doen om te groeien en te leren

En geloof me: dit zijn er nog best veel!

Wat Is De Prijs Van De Bol Masterclass?

Hier moet je opletten, want dit is belangrijk. Ik ga je namelijk meerdere trucjes geven die je kunt gebruiken om geld te besparen op de Bol Masterclass.

Zo kost je cursus normaal €2997,- euro, maar is die op magische manier altijd afgeprijs naar 997,- euro (marketingtrucje).

Nu kun je dus kiezen om €997,- euro in een keer te betalen of om te betalen in 5 termijnen van 250,- euro. Zie je wat ze hier doen? 

Als je voor termijn betaling kiest betaal je dus €1.250,- euro. Dat is 250,- euro meer dan een eenmalige betaling. Dus het eerste trucje is om eenmalig te betalen.

Het tweede trucje is dat je 21% BTW kunt terugvragen aan de belastingdienst. Je gebruikt de training namelijk voor je bedrijf dus hoef je hier geen belasting over te betalen.

Dus dan is het geen 997,- maar €787,63 euro in totaal! Veel mensen weten dit niet, maar dat bespaart je dus een dikke 200 euro!

Krijg ik enige garantie op succes?

Garantie op succes krijg je niet. Dit is namelijk volledig afhankelijk van de persoon. Er zijn bijvoorbeeld echt mensen die verwachten dat het geld naar hen toe komt vliegen als ze de cursus aanschaffen.

Zij gaan als het wae zitten wachten tot het succes naar hen toe komt. Zo werkt het niet. Je moet er moeite instoppen en er hard voor gaan werken.

Als je blijft volhouden dan is succes een logisch gevolg.

Kan ik mijn geld terug krijgen van de Bol Masterclass?

De garantie die je wel hebt is een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Je hebt dus 14 dagen de tijd om de training te beslissen of het wel of niet wat voor je is.

Is het niks voor je? Dan vraag je je geld terug en krijg je alles terugestort zonder lastige vragen. Je kunt dus risicovrij met de training aan de slag gaan!

14dagengarantie

Conclusie & Bol Masterclass Kopen

Er zijn verschillende manierne om een online onderneming te starten. Het verkopen via bol.com is, wat mij betreft, de makkelijkste manier om dit te doen.

Je maakt gebruik van een platform waar miljoenen mensen per maand op komen om producten te kopen. Dit platform heeft een goede naam en een snelle levering en dus heb je vaak tevreden klanten (mits jouw producten en service ook goed zijn).

Verder kun je bijna alles uitbesteden aan bol.com wat ervoor zorgt dat je een semi-passief inkomen voor jezelf creëert.

De Bol Masterclass is veruit de beste cursus in Nederland waar je dit in kunt leren. Jia Ruan is ook de mentor die je wil hebben, omdat hij keer op keer bewijst tienduizenden euro's te verdienen met zijn eigen bol.com business.

Het is een kleine investering, maar wel een investering die je er dubbel en dwars uithaalt. 100%. De resultaten van een ieder die doorzet zijn verbluffend en dus ook heel realistisch voor jou.

Ik kan je de Bol Masterclass dan ook van harte aanraden! Start vandaag nog risicovrij met de cursus door op onderstaande knop te klikken en gebruik te maken van de actie!

Of volg de gratis verkopen via bol.com training als je deze nog niet gevolgd hebt.

Bij de Bol Masterclass inloggen

Als je de cursus aangeschaft hebt dan kun je inloggen bij de Bol masterclass door naar de inlogpagina te gaan. Log hier in met de gegevens die je via de mail gehad hebt.

Je kunt nu direct aan de slag met het bouwen van je eigen online onderneming!

Meer Van Team Unstoppable?

De Bol Masterclass is niet de enige training die van de hand van team Unstoppable is. Zo hebben zij nog een tweetal trainingen. Een SMMB training en een mindset cursus! 

De reviews vind je hieronder:

Bol Masterclass

9.2

Video's

9.0/10

Audio

10.0/10

Makkelijk te volgen

9.0/10

Prijs

9.0/10

Verdien mogelijkheden

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Ga je geen spijt van krijgen! De Bol Masterclass heeft al ontzettend veel mensen naar vrijheid geholpen. Laat je even weten hoe jij de cursus ervaren hebt ;)?

 1. Goede bol masterclass review, bedankt! Vraagje: hoe zijn jouw persoonlijke ervaringen met de bol masterclass en jia ruan?

  1. Hey Mo! Thanks! Mijn ervaringen met Jia Ruan en de bol masterclass lees je denk ik uitgebreid genoeg in het artikel. Maar als ik het even kort moet samenvatten dan is het echt top. De cursus is gewoon heel sterk, goed en de prijs/kwaliteit verhoudingen is een stuk beter dan bij de andere cursussen. Dat is ook waarom deze bol masterclass review uiteindelijk geschreven is.

   Als je meer vragen hebt hoor ik het graag! Succes!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}