januari 24

0 comments

IMU: Plug&Pay Review & Ervaring na 1 Jaar Gebruik! [2021]

By Peter

januari 24, 2021


Ben je op dit moment actief als digitaal ondernemer? Verkoop je bijvoorbeeld producten via het internet, verkoop je diensten via het internet of kunnen mensen zich via jouw website inschrijven voor bijvoorbeeld een online training of online cursus? In al deze gevallen moet jouw website c.q. webshop over minimaal één ding beschikken: een hele goede betaalpagina.

Het belang van een goede betaalpagina is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Met een goede betaalpagina maak je het afrekenen in ieder geval een stuk makkelijker, waardoor je van een hogere conversie weet te genieten. Ook kun je via deze betaalpagina nog met upselling en cross selling aan de slag gaan.

Maar, hoe kun je nou zo’n goede betaalpagina ontwikkelen? Kun je dit zelf het beste doen of kun je hier beter bepaalde software voor gaan gebruiken? In deze Plug & Pay review laat ik je graag kennis maken met een specifiek softwareprogramma.

Volgens de ontwikkelaar zou je met dit programma in een handomdraai een geweldige betaalpagina kunnen ontwikkelen. Is dat ook daadwerkelijk het geval? Ik heb de proef op de som genomen en heb dit softwareprogramma voor je uitgeprobeerd. Graag wil ik mijn bevindingen met je delen in deze uitgebreide én eerlijke Plug & Pay review.

Wat is Plug & Pay precies?

Zoals de naam van deze software al doet vermoeden, draait het bij deze software om ‘betalen’. Met deze software zou je in staat moeten zijn om een klant-en-klare betaalpagina op jouw website plaatsen, waardoor je jouw conversie naar een (veel) hoger niveau zal tillen.

Volgens de ontwikkelaar van deze software is de betaalpagina direct geoptimaliseerd. Juist door die optimalisatie zou je in staat moeten zijn om meer en meer verkopen te realiseren. Opvallend hierbij is overigens dat de ontwikkelaars gekozen hebben voor één betaalpagina.

Wat dit inhoudt? Dat je jouw bezoekers via slechts één pagina de betaling af kan ronden. Je voorkomt hiermee dat bezoekers continu door moeten klikken, waardoor zij meer en meer tijd krijgen om nog over hun mogelijke aankoop na te denken. Dankzij de Plug & Pay software zou je hen juist overtuigen om direct de betaling af te ronden.

Wat kun je met Plug & Pay?

Je kunt met Plug & Pay dus zelf een geoptimaliseerde betaalpagina ontwikkelen. Blijft het daarbij? Of kun je nog veel meer met deze software? Nou, je kunt met deze software op meerdere manieren jouw betaalpagina uitbreiden en verbeteren. Hoe dat precies zit, vertel ik je graag hieronder. De verschillende functies en mogelijkheden bespreek ik hieronder in het kort.

Ik gebruik Plug&Pay nu overigens zelf al een jaar met veel plezier. Bekijk hieronder mijn checkout!

plug&pay-voorbeeld-checkout

Koppelen met Mollie

In de betaalpagina die je met Plug & Pay maakt, kun je direct een Mollie koppeling integreren. Door deze koppeling zijn jouw website bezoekers in staat om te betalen met iDeal, met Creditcard, met Bancontact, met een Incasso en met tal van andere betaalmogelijkheden.

Templates & sales triggers

Als je de betaalpagina gaat ontwikkelen, kun je uit meerdere templates kiezen. Dit zijn eigenlijk vaste lay-outs die door de ontwikkelaars van Plug & Pay zijn ontwikkeld, waarna je alleen maar deze template met jouw eigen gegevens in hoeft te vullen.

Maakt het dan nog uit voor welke template je kiest? Nou, volgens de ontwikkelaars zijn alle templates getest en geoptimaliseerd op het gebied van conversie. Je kunt dus volledig zelf bepalen welke template jij het meeste bij jouw website vindt passen.

Dankzij de sales triggers kun je de klanten verder beïnvloeden om snel de aankoop af te ronden. Zo kun je bijvoorbeeld een blok met garantievoorwaarden plaatsen, kun je een blok met unique selling points plaatsen en kun je ook nog een ‘count down’ blok plaatsen.

Upselling

In het verlengde van de sales triggers kun je ook gebruik gaan maken van upselling. Zo kun je op de betaalpagina nog interessante producten in bijvoorbeeld een sidebar plaatsen. Ook kun je gaan werken met kassakoopjes, staffelkorting en aanverwante mogelijkheden om de conversie te verhogen.

Abonnementen & affiliate systeem

Verder is het nog mogelijk om met de betaalpagina een passief inkomen op te gaan bouwen. Dit kun je onder meer doen door een affiliate systeem aan de betaalpagina te koppelen.

Ook kun je abonnementen aan gaan bieden of klanten de mogelijkheden geven om in termijnen te betalen. Zeker als je diensten in een abonnementsvorm weet te verkopen, is deze software voor jou dus ideaal. Overigens maakt de ontwikkelaar van deze software zelf ook altijd gebruik van abonnementsvormen, waarover later meer.

Koppelingen

Tot slot wil ik ook nog benoemen dat je ook nog voor tal van andere koppelingen kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld de betaalpagina direct aan jouw administratiepakket koppelen, waardoor alle orders direct verwerkt worden.

Ook is het mogelijk om deze software aan andere software systemen te koppelen. Denk hierbij aan je CRM systeem en aan het systeem dat je gebruikt voor e-mail marketing.

Mijn bevindingen over de mogelijkheden van Plug & Pay

Zo, je hebt in deze Plug & Pay review vooralsnog kennis kunnen maken met alle mogelijkheden. Wat denk je op dit moment van deze software? Ik kan je in ieder geval verklappen dat ik echt onder de indruk van deze software bent.

Dit komt voornamelijk doordat de mogelijkheid eindeloos zijn. Ook heb ik zelf mogen ondervinden dat het dankzij deze software écht mogelijk is om de conversie flink te verhogen. Als je op dit moment een (te) lage conversie hebt, biedt dit softwaresysteem dus mogelijk dé oplossing voor jou.

Wie heeft Plug & Pay ontwikkeld?


In de afgelopen jaren zijn vrij veel software systemen op de markt gebracht. Veel van deze software systemen heb ik mogen testen, maar daar werd ik niet altijd blij van. Sommige systemen lijken met maar één doel ontwikkeld te zijn: het verdienen van (veel) geld. Dit was voor mij in ieder geval aanleiding om goed te onderzoeken wie de Plug & Pay software ontwikkeld heeft.

Gelukkig hoefde ik hier niet al te lang naar te zoeken. Toen ik voor het eerst een kijkje op de website van dit softwarepakket nam, kwam de website me direct bekend voor. De website is namelijk volledig in de stijl van de Internet Marketing Unie ontwikkeld; deze partij is dan ook de ontwikkelaar van de Plug & Pay software.

De Internet Marketing Unie omschrijft zichzelf als het grootste online marketingplatform van Nederland. Deze bewering zou goed kunnen kloppen, aangezien de IMU echt flink aan de weg heeft getimmerd.

Dit heeft het bedrijf onder meer gedaan door alle soorten softwaresystemen op de markt te brengen. Plug & Pay is hier een voorbeeld van, maar ook Phoenix en Huddle zijn door de IMU ontwikkeld. Ook deze softwaresystemen maken het ondernemen voor een digitale ondernemer een stuk makkelijker.

Daarnaast organiseert de Internet Marketing Unie ook regelmatig evenementen, kun je op de website veel leren over online marketing én kun je één van de cursussen volgen. Op dit moment biedt de Internet Marketing Unie maar liefst 7 verschillende cursussen aan.

Blijft het dan bij de software en de cursussen? Nee, de Internet Marketing Unie heeft ook nog meerdere boeken uitgebracht. Sommige van deze boeken kun je gratis downloaden, terwijl je voor andere boeken wel moet betalen. Feit is dat al deze boeken ook gericht zijn op online ondernemen.

Al met al ben ik zeer te spreken over de Internet Marketing Unie. Dit bedrijf heeft de zaakjes prima op orde, biedt geweldige software aan én weet veel digitale ondernemers te helpen. Dat laatste kan ik overigens ook op basis van mijn eigen ervaringen bevestigen; zelf heb ik ook veel gehad aan verschillende softwaresystemen van de Internet Marketing Unie.

imu-internet-marketing-unie

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

In deze Plug & Pay review heb je kennis kunnen maken met de Internet Marketing Unie. Maar, door wie is dit bedrijf nou precies opgestart? En wie zijn de gezichten achter dit bedrijf? Nou, de gezichten achter dit bedrijf hebben de namen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren.

Tonny begon zelf jaren geleden met zijn eigen online marketingbureau. Met dit bureau ging hij klanten helpen om beter vindbaar via Google te worden en aanverwante bezigheden. Al snel kwam hij hierbij in contact met Martijn van Tongeren; hij was namelijk de eerste klant van Tonny Loorbach.

Beide heren konden het al snel goed met elkaar vinden, waarna ze besloten om samen door te gaan. Zij staan nu nog steeds aan het roer van de Internet Marketing Unie en doen dat met verve. Ze hebben in de afgelopen jaar dit bedrijf eigenlijk weten te ontwikkelen tot het grootste online marketingplatform van ons land.

Persoonlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met deze heren. Ik heb ze beide regelmatig mogen spreken. Je hebt dan niet het idee dat je met de eigenaren van een groot bedrijf praat. Nee, ze zijn lekker down to earth, ze zijn zeer sympathiek en ze doen er alles aan om je te helpen. Dat blijkt ook duidelijk uit de producten en diensten die zij ontwikkeld hebben en aanbieden.

tonny-loorbach-martijn-van-tongeren-imu-1200x630 (1)

Hoe kun je gebruik maken van Plug & Pay?

Graag kom ik in deze Plug & Play review terug op dit softwaresysteem. Je hebt hierboven kunnen lezen wat dit systeem inhoudt en wie dit systeem ontwikkeld heeft. Ben je met deze informatie al overtuigd? Dan is het goed om te weten dat je deze software direct aan kunt schaffen.

Nadat je deze software gekocht hebt, kun je hier direct mee aan de slag gaan. Je kunt direct een website koppelen, je kunt direct een betaalpagina ontwikkelen en je kunt direct gebruik maken van alle functies. Als je die functies op de juiste manier weet te gebruiken, heb je eigenlijk binnen no time een geoptimaliseerde betaalpagina op jouw website staan.

Heb je vragen over de werking van het systeem? Of is iets jou niet helemaal duidelijk? Binnen het systeem kun je allerlei instructies en handleidingen vinden. Neem deze handleidingen op je gemakje door, leer hoe dingen precies werken en maak vervolgens direct gebruik van het systeem. Dankzij deze handleidingen kan eigenlijk iedereen – ook zonder technische kennis – snel een geoptimaliseerde betaalpagina ontwikkelen!

Wat vind ik van de werking van Plug & Pay?

Zoals ik eerder in deze Plug & Pay review al stelde, maak ik zelf ook gebruik van deze software. Juist doordat ik hier zelf ook gebruik van maak, kan ik een goed oordeel vellen over de werking van dit systeem. Op dit moment kan ik je één ding verzekeren: de werking van Plug & Pay is echt perfect te noemen.

In mijn ogen wijst dit systeem direct voor zich. Het systeem is namelijk overzichtelijk opgesteld, je vindt duidelijke handleidingen en je kunt dus direct aan de slag. Wel wil ik je hierbij aanraden om gewoon alle functies uit te gaan proberen. Alles wat je uitprobeert, kun je immers weer terugdraaien.

Wat vinden andere gebruikers van Plug & Pay?

De softwaresystemen van de Internet Marketing Unie vinden gretig aftrek. Dat geldt voor Phoenix, dat geldt voor Huddle en dat geldt ook zeker voor Plug & Pay. In de afgelopen jaren hebben veel ondernemers dit systeem aangekocht, waarbij ook redelijk wat ondernemers hun bevindingen op internet achtergelaten hebben. Zo kwam ik onder meer de volgende reviews tegen:

plug&pay-ervaringen

Deze reviews spreken tot de verbeelding én sluiten aan op mijn persoonlijke bevindingen. Net zoals deze ondernemers heb ik zelf ook onwijs goede resultaten met Plug & Pay weten te behalen!

Wat zijn de kosten voor de Plug & Pay software?

Lijkt het jou wel iets om met deze software aan de slag te gaan? Heb ik je met deze Plug & Pay review warm weten te maken? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Ik heb deze review op een eerlijke en kritische manier geschreven, maar er valt simpelweg niet al te veel nadeligs over deze software te zeggen.

Vormt het prijskaartje dan mogelijk nog een grote drempel? Dat kan ik niet voor je beoordelen, maar ik kan je wel kennis laten maken met de prijzen. Als je van Plug & Pay gebruik wilt maken, heb je de keus uit twee verschillende abonnementen:

  • Plug & Pay Premium abonnement
  • Plug & Pay Ultimate abonnement: dit is het premium abonnement inclusief een affiliate marketing systeem en een onbeperkt aantal transacties.

Voor het Plug & Pay Premium abonnement betaal je een jaarbedrag van 497 euro. Je kunt ook per maand betalen, waarbij je maandelijks een bedrag van 49 euro dient te betalen.

Ga je liever voor het Plug & Pay Ultimate abonnement? Dan betaal je jaarlijks een bedrag van 1450 euro of 175 euro per maand.

Wat de beste optie is? Dat laat ik volledig aan jou over. In onderstaand overzicht zie je in ieder geval bovengenoemde informatie overzichtelijk verwerkt staan:

plug&pay-prijzen-kosten

Wat vind ik van de kosten van Plug & Pay?

Als ervaringsdeskundige kan ik mijn mening over de kosten uiteraard met je delen. Dat doe ik dan ook graag. Ik kan je verzekeren dat ik eerst van de genoemde bedrag schrok. Een bedrag van 497 euro of 1450 euro per maand is immers een flinke investering.

Toch besloot ik om het bedrag van 1450 euro te investeren. Dat bedrag heb ik momenteel dubbel en dwars terug verdiend. Het is namelijk zo dat je met de Plug & Pay software echt veel geld kunt gaan verdienen. Je moet het bedrag van 1450 euro (of 497 euro) dan ook als een pure investering zien. Je verdient dit bedrag – als je het goed doet – binnen de kortste keren in ieder geval weer terug!

Mijn algehele conclusie over Plug & Pay

Ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze Plug & Pay review. Graag wil ik deze review met een algehele conclusie afsluiten. Het verbaast je wellicht niks meer, maar ik kan je het gebruik van deze software van harte aanraden.

Met deze software weet je op een simpele wijze een perfecte betaalpagina te ontwikkelen. Een betaalpagina waar je echt mee uit de voeten kunt en waarmee je jouw conversiepercentage flink weet te verhogen. Een hogere conversie leidt tot meer omzet en dus tot meer winst. Als je dit ook met jouw bedrijf wilt behalen, is het aan te raden om direct van Plug & Pay gebruik te maken! 

Plug&pay-betaalpagina-software

Plug&Pay

9.1

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.5/10

Conversie

10.0/10

Support

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}