januari 17

0 comments

Huddle Review & Ervaring: Volwaardige Community Software van IMU?!

By Peter

januari 17, 2021


De Huddle community software van de IMU is razend populair. Voor mij reden genoeg om hier een review over te schrijven, want dit is ook niet voor niks zo populair.

De mogelijkheden om iets bij te leren, zijn tegenwoordig eindeloos. Pakweg 20 jaar geleden kon je eigenlijk maar op één plek iets leren: bij een opleidingsinstituut. Bij bijvoorbeeld een school, via een opleiding of via een opleidingstatuut zoals de NTI/LOI kon je de gewenste kennis op gaan doen.

Lange tijd was dat de normale gang van zaken, totdat het internet met zijn opkomst begon. Vanaf dat moment zijn de mogelijkheid om bij te leren explosief gestegen. Je kunt nu namelijk uit onwijs veel online cursussen, online masterclasses en online trainingen kiezen.

Deze trainingen vind je nog steeds bij bijvoorbeeld NTI en LOI terug. Echter zijn er ook veel bedrijven en instanties die tegenwoordig hun eigen trainingen ontwikkelen en online zetten. Ben je met jouw bedrijf ook op zoek naar mogelijkheden om bijvoorbeeld een online cursus te gaan ontwikkelen? Of wil je bijvoorbeeld een community gaan creëren? Ook een online community is echt iets van de afgelopen jaren en is onwijs populair geworden.

Dit biedt voor een slimme digitale ondernemer dus meer dan voldoende mogelijkheden. Zelf ben ik ook enkele jaren geleden met mijn eigen community begonnen, waarbij ik op zoek was naar geschikte software. Ik was destijds op zoek naar software die werk voor mij uit handen zou nemen én veel processen voor mij zou kunnen automatiseren.

Na een lange zoektocht op het internet kwam ik uiteindelijk bij Huddle uit. Dit systeem sprak mij eigenlijk direct al aan, waarna ik de Huddle software ben gaan gebruiken. Uiteindelijk heeft mij dit absoluut geen windeieren gelegd; dat is vooralsnog het enige wat ik kan verklappen. In de rest van deze Huddle review vind je meer informatie over dit softwaresysteem, over mijn persoonlijke bevindingen en over de ervaringen van andere digitale ondernemers!

Wat is Huddle precies?

Als je als digitaal ondernemer actief bent, is het aan te raden om gebruik van software te maken. Dankzij software werk je sneller, geniet je van meerdere voordelen én kun je jouw bedrijf dus sneller laten groeien. Dat is ook het geval als je gebruik van Huddle gaat maken, maar wat is Huddle nou precies?

Op de website van dit softwaresysteem wordt dit systeem op de volgende manier omschreven: Een ideale online business in een handomdraai creëren. Toen ik dit voor het eerst zag staan, dacht ik dat je met Huddle bijvoorbeeld zelf een online verdienmodel kon creëren. Nou, die gedachte bleek juist, aangezien dat inderdaad is wat je zoal met Huddle kunt gaan doen!

De mogelijkheden van dit softwaresysteem kunnen eigenlijk in drie categorieën onderverdeeld worden: e-learning, membership en community. Wat deze categorieën precies betekenen? En wat je precies met Huddle kunt doen? Dat bespreek ik graag in deze Huddle review, zodat jij een duidelijk beeld van dit softwaresysteem krijgt. Daarbij benoem ik overigens niet alleen feitelijke informatie, maar deel ik ook continu mijn persoonlijke bevindingen.

E-learning

Wil jij graag jouw eigen online trainingen, online cursussen of online programma’s gaan ontwikkelen? Dan is Huddle voor jou op het lijf geschreven. Met deze software kun je namelijk in een handomdraai een geweldige training of cursus ontwikkelen.

Deze cursus kun je met dit systeem niet alleen ontwikkelen, maar ook direct ter beschikking stellen aan jouw klanten. Op die manier weet je het ontwikkelen en in de lucht houden van een online dienst zo eenvoudig mogelijk te houden. Bijkomend voordeel: bij het ontwikkelen van jouw online dienst werkt Huddle ook perfect.

Zelf heb ik ook een eigen ledensite met Huddle op weten te richten. Op mijn website kunnen mensen zich voor een specifieke training aanmelden; ook het betalen hiervoor heb ik volledig geregeld via Huddle en Plug & Play. De laatstgenoemde is een ander softwaresysteem van dezelfde ontwikkelaar. Mijn bevindingen over de e-learning mogelijkheden van Huddle zijn in ieder geval zeer positief!

AMD-huddle-software.PNG

Membership

Op een strandbedje liggen en ondertussen geld verdienen; dat is van iedereen de droom, toch? Zelf had ik die droom ook, aangezien passief inkomen mij echt ideaal leek. Om dat te bewerkstelligen, wilde ik graag met behulp van membership een wederkerend inkomen op gaan bouwen.

Ook daar heb ik Huddle voor kunnen gebruiken. Met dit softwaresysteem ben je namelijk in staat om klanten langere tijd aan je te binden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat klanten maandelijks een bedrag moeten betalen om gebruik van jouw dienst te maken. Des te meer klanten van die mogelijkheid gebruik maken, des te meer inkomen je per maand weet te genereren. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je hier zelf niks voor hoeft te doen, aangezien je alle arbeid al in een eerder stadium hebt verricht. Dit is dan ook een perfect voorbeeld van een wederkerend/passief inkomen.

Zoals hierboven al gesteld, heb ik zelf ook voor een Membership gebruik gemaakt van Huddle. Door die keuze geniet ik op dit moment nog steeds van wederkerende inkomsten. Iedere maand weer. Zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. Is het dan nog een verrassing als ik zeg dat ik erg blij met Huddle ben?

Community

Heb je enig idee hoe je aan de naamsbekendheid van jouw online dienst of product kunt werken? Eén van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is om een community op te gaan bouwen. Door een community op te bouwen, verzamel je eigenlijk alle gelijkstemden om je heen. Deze gelijkstemden worden actief op jouw community en weten daardoor eigenlijk continu jouw online dienst of product te promoten.

Een typerend voorbeeld van een dergelijke community is het forum van InternetSuccesGids.nl. Dit forum is ontwikkeld door Jacko Meijaard; als je je voor zijn cursus aangemeld hebt, krijg je exclusief toegang tot dit forum. Op dit forum vind je andere mensen die ook met deze cursus bezig zijn én ook streven naar een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer.

Het belangrijkste voordeel hiervan? Je weet gelijkstemden bij elkaar te brengen, je weet krachten te bundelen en je kunt hen ook direct kennis laten maken met andere online producten of diensten. Op deze manier kun je dus prima aan cross selling doen. Ook is dit een prima mogelijkheid om wederkerende inkomsten op te gaan bouwen, aangezien je via jouw community klanten warm kunt maken voor bijvoorbeeld een abonnementsvorm.

Zelf heb ik ook op deze manier een community opgestart. Daarnaast heb ik grote bewondering voor de manier waarop andere ondernemers dit aangepakt hebben; bij hen zie ik ook duidelijk dat het een absolute meerwaarde heeft. Ik heb het daarom met plezier uitgeprobeerd en ook daarover kan ik vol lof zijn. Ook voor het creëren van een eigen community biedt Huddle alle mogelijkheden.

huddle-imu-community-software-ervaring.PNG

Samenvattend

Vooralsnog kan ik concluderen dat het systeem van Huddle dus zeer uitgebreid is. Je kunt verschillende kanten met dit softwaresysteem op en juist dat is één van de redenen waarom Huddle zo populair geworden is. Graag vat ik de mogelijkheden van Huddle nog even samen, waarbij ik me richt op het e-learning systeem en het community systeem.

Als je zelf een e-learning omgeving wilt ontwikkelen, kun je hier prima Huddle voor gaan gebruiken. Dankzij alle hieronder genoemde functies is het echt een fluitje van een cent om jouw eigen e-learning omgeving te ontwikkelen:

huddle-community-software-wat-kan-het

Ook als je een eigen online community wilt ontwikkelen, kun je alle kanten op. In onderstaand overzicht vind je alle mogelijkheden/functies die Huddle daarvoor aanbiedt:

huddle-community-software-wat-kan-het1

Wie heeft de Huddle software ontwikkeld?

Wat denk je tot nog toe van Huddle? Lijkt het jou interessant om met dit softwaresysteem zelf een e-learning omgeving of online community te ontwikkelen? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Zelf was ik aan het begin ook al direct enthousiast, maar ik wilde wel eerst nog weten wie deze software ontwikkeld had.

Toen ik enkele seconden op de website van Huddle keek, wist ik echter al voldoende. Ik herkende namelijk de stijl van de website én ik herkende ook de schrijfwijze van de teksten op de website. Het was voor mij direct duidelijk dat ook deze software ontwikkeld is door de heren van de Internet Marketing Unie.

Wat de Internet Marketing Unie is? Naar eigen zeggen is dit het grootste online marketing platform van ons land. Als je op de website van de IMU een kijkje neemt, zie je ook direct dat dit bedrijf het nodige te bieden heeft. Zo vind je op de website allemaal handige informatie én handige links naar de producten die men ontwikkeld heeft. Zo hebben de heren van Internet Marketing Unie een boek geschreven, meerdere online trainingen ontwikkeld én meerdere softwaresystemen ontwikkeld.

Huddle is daar één van de voorbeelden van, net zoals Phoenix en Plug & Pay. Met Phoenix ben je in staat om zelf een winstgevende website in een handomdraai te creëren. Klinkt dat ook bij jou als muziek in de oren? Recent schreef ik een review over Phoenix. Ook Plug & Pay is wat mij betreft een interessant softwaresysteem, aangezien je hiermee een geweldige betaalpagina kunt creëren. Hiermee weet je de conversie écht te verhogen.

tonny-loorbach-martijn-van-tongeren-imu-1200x630 (1)

Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach

Hierboven heb ik het gehad over de ‘heren van de Internet Marketing Unie’. Maar, welke heren bedoel ik daar nou precies mee? Het gaat hierbij om Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Deze twee jonge ondernemers staan aan het roer van de Internet Marketing Unie.

Dit bedrijf werd in eerste instantie opgericht door Tonny Loorbach. Hij had – naar eigen zeggen – veel kennis van online marketing en startte daarom zijn eigen marketingbureau. Toevalligerwijs was Martijn van Tongeren één van zijn eerste klanten. Sindsdien is het contact tussen deze heren nooit meer verbroken en zijn ze dus ook een hechte samenwerking aangegaan.

In de afgelopen jaren hebben zij samen gezorgd voor de indrukwekkende groei van de Internet Marketing Unie. Deze groei is onder meer te danken aan de unieke producten/diensten die aangeboden worden, maar ook door de slimme handelsgeest van Martijn en Tonny. Je wordt immers met een bedrijf niet zomaar het grootste online marketing platform van Nederland!

Wat zijn mijn persoonlijke bevindingen over de IMU?

Zelf heb ik meerdere keren persoonlijk contact gehad met Martijn en Tonny. Op basis van dat persoonlijke contact kan ik concluderen dat beide heren echt tof zijn. Ze zijn lekker down to earth, ze zijn zeer behulpzaam en ze zijn bovenal vakkundig.

Als je een vraag over online marketing hebt, kun je die aan deze heren stellen. Op voorhand weet je al dat je een goed antwoord gaat krijgen; op basis van hun ervaring en kennis zijn zij eigenlijk in staat om alle digitale ondernemers te helpen.

Dat is dan ook precies wat ze op dit moment ook doen. Ik vind het een zeer nobel streven van hen, waarbij ik ook te spreken ben over Huddle en de andere softwaresystemen. Juist met deze softwaresystemen krijgen Martijn en Tonny het voor elkaar om ondernemers te laten groeien.

Al met al ben ik zeer te spreken over beide heren én over de Internet Marketing Unie. Ik kan eigenlijk met geen kwaad woord over hen spreken!

Hoe kun je gebruik maken van Huddle?

Spreekt dit softwaresysteem jou aan? Dan is het goed om te weten dat dit systeem bijzonder makkelijk in gebruik is. Via de website kun je een abonnement op dit systeem afsluiten, waarna je direct toegang tot jouw persoonlijke online dashboard krijgt.

Via dit persoonlijke online dashboard kun je gebruik maken van alle tools van dit softwaresysteem. Mocht je over de werking hiervan nog vragen hebben, kun je de online handleidingen raadplegen. Eigenlijk bij alle mogelijkheden in het systeem zelf heeft de Internet Marketing Unie een duidelijke toelichting/handleiding geplaatst!

Wat vind ik van de werking van Huddle?

Zoals je in deze Huddle review hebt kunnen lezen, heb ik zelf ook met veel plezier gebruik gemaakt van Huddle. Of beter gezegd: ik maak nog steeds met veel plezier gebruik van Huddle.

Ik ben dan ook zeer te spreken over de werking van dit softwaresysteem. Zo ben ik van mening dat het dashboard direct voor zich spreekt, dat je soepel gebruik van alle mogelijkheden kunt maken en dat alles overzichtelijk is. Zelfs als je voor de eerste keer gebruik van Huddle maakt, kun je direct de mogelijkheden van het systeem optimaal benutten!

Wat vinden andere gebruikers van Huddle?

In de afgelopen jaren heeft de Internet Marketing Unie een flinke groei door weten te maken. Die groei is onder meer te danken aan de populariteit van de softwaresystemen, waaronder Huddle. Hoe ik zo zeker weet dat dit systeem populair is? Nou, je vindt op het internet vrij veel beoordelingen over dit systeem terug.

Zelf kwam ik de volgende drie veelzeggende beoordelingen tegen:

huddle-ervaringen

Wat uit deze beoordelingen blijkt? Nou, dat de ervaringen heel positief zijn en dat zelfs grote digitale ondernemers gebruik maken van dit systeem. Je ziet namelijk ook een recensie van Harm van Wijk voorbij komen; hij is het grote gezicht achter de website Beleggen.com.

Deze recensie laat duidelijk blijken dat hij zelf ook gebruik van Huddle maakt. Ook blijkt dat hij uiterst te spreken is over dit softwaresysteem. Dit is voor mij persoonlijk een fijne gedachten, aangezien ik Harm van Wijk behoorlijk hoog heb zitten!

Wat zijn de kosten voor de Huddle software?

Heeft deze Huddle review jou warm weten te maken? Heb je op dit moment interesse om ook gebruik van deze software te gaan maken? Dan is het goed om te weten dat je direct gebruik kunt maken van een gratis proefperiode. Deze proefperiode duurt 14 dagen en stelt je in staat om dit systeem volledig uit te testen.

Als je deze gratis proefperiode af gaat sluiten, moet je goed op onderstaand zinnetje letten:

huddle-imu-kosten

Dit betekent dat je per maand dus 70 euro exclusief btw voor Huddle moet betalen. Jaarlijks komt dit neer op een bedrag van 840 euro exclusief btw. Indien je deze software als particulier koopt, komen de totale jaarlijkse kosten uit op 1016,40 euro. Voor zakelijke klanten is uiteraard het bedrag van 840 euro van belang, aangezien je de btw terug kunt vragen.

Maar, let wel op: je zit nog nergens aan vast. Binnen deze 14 dagen kun je namelijk ook aangeven dat je niet tevreden bent. Als dat het geval is, stopt Huddle de gratis proefperiode en zit je dus ook niet aan betalingsverplichtingen vast!

Wat vind ik van de kosten van Huddle?

In mijn ogen doet de Internet Marketing Unie het met de gratis proefperiode erg slim. Op deze manier kunnen geïnteresseerden immers het softwaresysteem zelf uitproberen, waarbij zij hoogstwaarschijnlijk al direct onder de indruk raken. De kans is dan ook groot dat zij direct betalende klant gaan worden.

Ook vind ik mooi om te zien dat de IMU zelf de inhoud van de Huddle software ook toepast. Dit maandelijkse abonnement is immers een perfect voorbeeld van het opbouwen van wederkerende inkomsten. Juist dáár draait het bij dit softwaresysteem om.

Al met al ben ik te spreken over het prijskaartje van de Huddle software. In mijn ogen had het mogelijk iets goedkoper kunnen zien, maar het is niet aan mij om daarover voor jou te oordelen. Ik kan immers niet in de portemonnee van andere mensen kijken.

Mijn algehele conclusie over Huddle

Aan het einde van deze Huddle review wil ik graag mijn algehele eindconclusie vellen. Als je deze Huddle review doorgenomen hebt, is mijn volgende conclusie geen verrassing meer voor je: ik ben zéér te spreken.

 In mijn ogen biedt Huddle een echte meerwaarde, is het softwaresysteem onwijs uitgebreid en is het ook nog eens makkelijk in gebruik. Al deze voordelen zorgen ervoor dat ik je van harte aan kan raden om direct gebruik te maken van Huddle. Veel plezier en succes; ik hoop dat je mooie resultaten dankzij Huddle gaat behalen!
huddle-review-ervaring-imu

Huddle

8.7

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

8.0/10

Support

9.5/10

Gemak

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}