januari 5

0 comments

Harm van Wijk Review 2021 | The Real Deal? | Beleggen.com

By Peter

januari 5, 2021


Heb je plannen om te gaan beleggen? Alleen weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je waarschijnlijk na een zoektocht op internet de naam Harm van Wijk ergens tegengekomen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af of zijn boeken en methodes de moeite waard zijn om aan te kopen en een start te maken met te leren hoe je kan beleggen. Dit hebben veel mensen en daarom schrijf ik deze review over Harm van Wijk.

Harm van Wijk is een grote naam binnen de wereld van beleggen en heeft al verschillende grote en kleine bedrijven geholpen met zijn 30 jaar ervaring. Dit heeft hij onder andere bewerkstelligd via zijn eigen website beleggen.com. Als beginner of gevorderde kan je een korte cursus volgen, een uitgebreide training of een van zijn boeken aanschaffen over beleggen en aandelen.

Hoe dan ook: je wil meer weten over deze man. Is hij werkelijk de expert die hij claimt te zijn en zijn, zijn producten de moeite waard of niet? Ontdek vandaag antwoord op al jouw vragen!

Wie is Harm van Wijk

Harm van Wijk heeft de studie Economie afgerond aan de Universiteit van Tilburg en is daarna gelijk aan het werk gegaan in de financiële wereld. Zijn doel was om slim te investeren en te beleggen op markten die onbekend waren.

Over de jaren heeft hij binnen de zakelijke wereld voor veel verschillende bedrijven gewerkt zoals Fortis, de Volksbank en de Binckbank. Naast beleggen heeft hij ook kennis van andere zaken zoals PR, Business Development en Verkoop.

Voor zowel de ABN Amro als de SNS heeft hij meegeholpen om hun beleggingsplatformen op te zetten. Oftewel hij heeft veel ervaring en kennis over de jaren opgedaan en inmiddels heeft hij een coachende en adviserende rol aangenomen om mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in kleine en grote beleggingen.

Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent, Harm van Wijk heeft altijd wel goed advies om je vooruit te helpen.

harm-van-wijk-review (1)

Beleggen in plaats van sparen

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om te beleggen in plaats van geld op je spaarrekening te zetten. Alleen voor een nieuweling op het gebied van beleggen kan deze wereld nogal overweldigend zijn en om deze reden is het verstandig om jezelf voor te bereiden.

Dit kan je doen door boeken te lezen en een training te volgen over het succesvol beleggen van je geld. Je kan beleggen vanaf kleine bedragen zoals 250 euro. Dit kan bijvoorbeeld via aandelen met behulp van de training: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Deze is hier dan ook specifiek op gericht. 

Daarnaast heeft hij ook nog het boek Geld verdienen met opties op de markt gebracht waarin je vanzelfsprekend leert hoe je zelfstandig succesvol kan gaan beleggen in opties. 

Harm van Wijk is een persoon die je misschien bekend voorkomt, hij is namelijk als expert regelmatig aan het woord geweest bij programma’s zoals Radio 1, EenVandaag en RTL Business Class.

harm-van-wijk-bekend-van

Wat leer je met de boeken en training van Harm van Dijk

Je zal merken dat beleggen niet veel tijd kost zodra je de beginselen van het beleggen op de beurs onder de knie hebt. Deze basis kan je gemakkelijk leggen met de juiste boeken en eventueel een aanvullende training. Harm van Wijk biedt onder andere een totaalpakket aan genaamd de Trading Navigator Methode.

Dit pakket bestaat naast de Trading Navigator software die je kan gebruiken ook onder andere uit zijn twee e-books Geld verdienen met opties en Geld verdienen met aandelen.

De boeken geven je een basis met relevante informatie die je moet begrijpen om te kunnen handelen op de beurs en met de software krijg je tips over de huidige trends en dalingen die ingezet worden. Je krijgt hiermee een melding als je zou moeten kopen of juist verkopen.

Daarnaast krijg je een zes weken durende training bij het pakket en toegang tot speciale evenementen waar je extra kennis kan vergaren met betrekking tot beleggen. Het is en blijft een risico om geld te beleggen, doe dit dan ook alleen als je het geld hebt en ga er geen geld voor lenen.

Hier geeft hij overigens ook af en toe een gratis training van. Heb jij je al aangemeld voor de volgende?

Zijn de boeken en training van Harm van Wijk de moeite waard?

Je vraagt je misschien af of de e-books en de Trading Navigator Methode de moeite van het geld investeren waard zijn. Het antwoord hierop is eenvoudig, als je het geld hebt en je wilt meer leren over beleggen dan is het zeker de moeite waard om hierin te investeren.

De informatie die je ontvangt is allemaal relevant en gericht om met een zo laag mogelijk bedrag een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Hou er rekening mee dat je met het kopen van de boeken en de cursus alleen nog maar aan het begin staat en daarnaast nog meer geld moet investeren in het beleggen zelf.

De wereld van beleggingen is een wereld die nooit stilstaat en je zal dus constant moeten bijhouden wat er allemaal gebeurt op de beurs. Zodra je beschikt over de basiskennis en snapt hoe de beurs werkt dan ben je al goed op weg.

Met de Trading Navigator Methode krijg je een stap voor stap handleiding hoe de wereld van beleggen werkt en je kan hiermee als beginner beginnen. Uiteindelijk word je vanzelf een expert in het beleggen, ongeacht of je grote of kleine investeringen wilt doen.

Ook leer je welke strategieën je kan gebruiken en welke valkuilen er bestaan. De software van de Trading Navigator is erop gericht om zo weinig mogelijk tijd te besteden, maar wel een zo hoog mogelijk rendement te kunnen behalen.

Het doel van deze training is om te leren hoe je tijd kan besparen terwijl je wel weet hoe je de meest waardevolle en interessante aandelen kan uitzoeken. Ook word je geleerd hoe je een goede afweging hierin kan maken.

Wat zijn de ervaringen van anderen met Harm van Wijk

Uit reviews op het internet blijkt dat mensen over het algemeen heel tevreden zijn over de producten van Harm van Wijk. Er komt uit de klantrecensies duidelijk naar voren dat het geen ingewikkelde strategieën bevat, waardoor de methode duidelijk en simpel is.

Een andere review geeft aan dat je een gids krijgt door de beleggingsjungle en dat beleggen geen glazen bol kijken is, maar gewoon gebaseerd is op gezond verstand. De cursus is zeer compleet en wordt menselijk onderbouwd gebracht waardoor de complexe materie makkelijk te begrijpen is.

Hierdoor is het een echte aanrader. Professionele en deskundige uitleg over de materie wordt ook benoemd en tevens zijn mensen tevreden met de Trading Navigator software. Hierdoor hebben ze een portefeuille met rendement in een redelijk korte periode kunnen opbouwen. Ook geeft het goede koop- en verkoopsignalen.

harm-van-wijk-ervaring.2
harm-van-wijk-ervaring.2

Raden wij Harm van Dijk zijn producten aan?

Ja, kijkend naar de ervaringen van andere gebruikers en de inhoud van zijn boeken, trainingen en software zouden wij de producten van Harm van Dijk zeker aanraden. We zouden niet gelijk zeggen dat de producten het meest geschikt zijn voor gevorderde beleggers, maar voor beginners bieden ze zeker waardevolle informatie om mee te starten.

Navigeer via onderstaande linkjes naar zijn verschillende producten!

Meer veel gestelde vragen omtrent Harm van Wijk

Is Harm van Wijk bij kassa geweest?

Harm van Wijk is een betrouwbare man met ontzettend goede producten. Toch blijken de meeste mensen niet veel vertrouwen te hebben in deze man aangezien er maandelijks veel gezocht wordt op ''Harm van Wijk kassa''.

Het antwoord is kort en simpel: nee, Harm is niet op Kassa geweest en heeft hier verder ook niks mee te maken. Het is een echte beleggingsexpert die particuliere beleggers helpt om succesvol te beleggen.

Wat is het vermogen van Harm van Wijk?

De enige die jou het juiste antwoord kan geven op de vraag wat het vermogen van Harm van Wijk is, is Harm van Wijk zelf. Ik weet dat dus niet en verder ook niemand anders.

Het feit dat van Wijk een beleggingsexpert is en ook trainingen verkoopt, doet mij vermoeden dat deze man miljoenen waard is. Dit denk ik en dat zijn dus geen feiten. Wil je een goed en juist antwoord, vraag het de beste man zelf.

Nee heb je, ja kun je krijgen 😉

Hoe zijn de ervaringen met de Trading Navigator?

Bekijk onderstaande video van mijn YouTube kanaal eens, of lees mijn vernieuwde Trading Navigator Methode review!

Is Harm van Wijk overleden?

Ja, er is een Harm van Wijk overleden, maar dat is niet de Harm van Wijk waar we het nu over hebben. Op 5 maart 2011 is een Harm van Wijk overleden. Hij was zenderbouwer en heeft dus niks te maken met de Harm van Wijk van Beleggen.com!

Harm van Wijk

10

Algemeen

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}