december 27

0 comments

Geld Verdienen Met Opties Review | Harm van Wijk | 2021

By Peter

december 27, 2020


Heb jij de ambitie om rijk te worden? Eén van de handige tips daarvoor is om jouw pijlen op meerdere inkomstenbronnen te richten. Hierdoor weet je niet alleen een hoger inkomen op te bouwen, maar je weet de risico’s ook te verkleinen. Mocht onverhoopt een inkomstenbron bij jou wegvallen, heb je altijd nog meerdere inkomstenbronnen waar je op kunt rekenen.

Maar, hoe kun je nou meerdere inkomstenbronnen op gaan bouwen? Die vraag heb ik mezelf ook gesteld, waarna ik via het internet op zoek naar mogelijkheden ging. Al snel kwam ik met beleggen, met handelen in cryptocurrency én met opties in aanraking. Uiteindelijk ging mijn voorkeur uit naar het handelen in opties, waarbij ik gebruik heb gemaakt van een interessant boek van Harm van Wijk.

In deze Geld verdienen met opties review wil ik je graag kennis laten maken met dit boek. Ik vertel je in deze review voornamelijk wat mijn persoonlijke bevindingen zijn, wat ik persoonlijk aan dit boek heb gehad en in hoeverre ik dit boek aan jou aan kan raden.

Op dit moment wil ik je sowieso al één ding aanraden: durf risico’s te nemen en spreid jouw risico’s. In mijn ogen is dat dé manier waarop je een flink inkomen op kunt gaan bouwen. Kun je daarvoor ook gebruik gaan maken van het boek ‘Geld verdienen met opties’ van Harm van Wijk? Het antwoord op die vraag vind je in deze Geld verdienen met opties review!

Waar draait het in dit e-book om?

Aangezien je deze Geld verdienen met opties review op dit moment leest, ga ik ervanuit dat je al weet wat opties zijn. Ik laat dat onderwerp in deze review dus buiten beschouwing; ik zoom graag direct in op de inhoud van dit boek.

Met dit boek ga je in ieder geval leren hoe je nou met opties geld kunt verdienen. Je gaat leren waar je rekening mee moet houden, welke factoren een belangrijke rol spelen en hoe je jouw uiteindelijke winst zoveel mogelijk kunt gaan verhogen. In dit boek ligt de focus echt op de lange termijn; volgens de schrijver Harm van Wijk is het namelijk zaak om op de lange termijn winstgevend te zijn. Dat is een gedachtegang waar ik persoonlijk volledig achter sta!

geld-verdienen-met-opties-review-boek (1)

Waarom heb ik zelf dit boek aangeschaft?

Zoals je eerder in deze review al hebt kunnen lezen, was het mijn wens om meerdere inkomstenbronnen op te gaan bouwen. Ik ben namelijk van mening dat ik op die manier niet alleen een hoger inkomen op zou gaan bouwen, maar óók dat ik een stuk minder stressvol door heen leven zou gaan. Ik zou in dat geval immers altijd de zekerheid hebben dat er geld in het laatje zou komen.

Om deze droom te kunnen verwezenlijken, ben ik verschillende mogelijkheden met elkaar gaan vergelijken. Zo heb ik gekeken naar het beleggen in aandelen én naar het beleggen in cryptocurrency. Om één of andere reden spreken de aandelen mij niet volledig aan, terwijl de markt van de cryptocurrency in mijn ogen nog veel te volatiel is.

Mede daarom heb ik mijn pijlen gericht op het beleggen in opties. Met de opties zou ik – naar eigen inzicht – op een leuke en leerzame wijze meer en meer geld kunnen gaan verdienen. Nadat ik me via het internet ingelezen had, wist ik echter ook al snel mijn conclusie te trekken: op eigen houtje zou ik absoluut niet winstgevend zijn.

De keuze voor het boek van Harm van Wijk was daardoor uiteindelijk een vrij makkelijke keuze. Ik was vanaf het allereerste moment overtuigd van de capaciteiten van Harm van wijk, waardoor ik eigenlijk zonder te twijfelen dit boek heb gekocht. Met dít boek kon ik – naar eigen inschatting – mijn droom gaan verwezenlijken om meerdere inkomstenbronnen op te bouwen!

Wat vind ik precies van het boek?

De reden waarom ik dit boek gekocht heb, is inmiddels volledig duidelijk. Maar, wat zijn nou op dit moment precies mijn bevindingen omtrent dit boek? Kan ik het aanschaffen van dit boek bijvoorbeeld aan jou aanraden? Om antwoord op die vraag te kunnen geven, heb ik mijn persoonlijke bevindingen even op een rijtje gezet.

Pluspunt: het boek is uitgebreid én goed te begrijpen

Door in opties te gaan handelen, maakte ik eigenlijk een sprong in het diepe. Ik had hier zelf nog geen ervaring mee en wist dus ook niet precies wat ik kon verwachten. Met het boek van Harm van Wijk wist ik me echter perfect in te lezen; met name over de inhoud van dit boek ben ik zeer te spreken.

Het boek is namelijk uitgebreid opgebouwd én het boek is goed te begrijpen. Harm van Wijk heeft het voor elkaar gekregen om allerlei ingewikkelde termen in kindertaal uit te leggen, waardoor ik op dit moment de gehele wereld van opties volledig begrijp.

Zonder dit boek had ik in ieder geval niet mijn behaalde resultaten kunnen behalen. Dat is één van de weinige zaken in het leven waar ik echt van overtuigd ben.

Pluspunt: het boek is betaalbaar

Wil je graag extra inkomstenbronnen opbouwen? Streef je wellicht zelfs naar financiële vrijheid? Dan weet je één ding zeker: je moet hier de nodige investering voor gaan doen. Deze investeringen zijn echter niet alleen in geld uit te drukken, maar ook zeker in tijd.

Het deed én doet mij echter goed om te zien dat het boek van Harm van Wijk erg betaalbaar is. Voor dit boek, inclusief alle bonussen, betaal je namelijk een bedrag van slechts 47 euro. Indien je op de juiste manier met de inhoud van dit boek aan de slag gaat, heb je dit bedrag binnen de kortste keren alweer terugverdiend.

Over de prijsstelling én de prijs-kwaliteitsverhouding van dit boek ben ik dus zeer te spreken. Eigenlijk ben je een dief van jouw eigen portemonnee als je besluit om het bedrag van 47 euro níet te investeren in dit boek!

Pluspunt: de meegeleverde bonussen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, dien je een bedrag van 47 euro voor dit boek te betalen. Voor dat bedrag krijg je niet alleen het e-book geleverd, maar ook nog verschillende bonussen. Over deze bonussen ben ik zowel qua kwaliteit als qua kwantiteit zeer te spreken.

Dankzij de ‘Opbrengstcalculator’ maak ik eigenlijk continu de juiste keuzes. Met dit Excel formulier is het namelijk mogelijk om de potentiële opbrengst van verschillende keuzes duidelijk in beeld te brengen, waardoor je een goede onderbouwing creëert voor het daadwerkelijk maken van de juiste keuzes. Dit is dan ook dé bonus waar ik onwijs over te spreken ben.

Ook over de bonussen ‘Calculatiesheet’ en ‘Margincalculator’ ben ik zeer te spreken. Deze bonussen maken het handelen in opties niet alleen makkelijker, maar ook nog een stuk succesvoller en winstgevender!

geld-verdienen-met-opties-bonus-calculator-ervaringen.PNG

Pluspunt: Harm van Wijk

In deze Geld verdienen met opties review heb ik al meermaals de naam van de schrijver laten vallen: Harm van Wijk. Over hem ben ik in het bijzonder te spreken, aangezien hij onwijs vakkundig is. Op het moment van schrijven is hij al 30 jaar actief in het vak van beleggen, waardoor hij ook de nodige ervaring op heeft gedaan.

Al deze ervaring en vakkennis heeft hij op een sublieme manier weten te verwerken in dit e-book. Bovendien heeft hij in de afgelopen jaren continu aangetoond dat hij zeer betrouwbaar is. Ook als je een kijkje op zijn website neemt, zie je direct dat hij er alles aan doet om zo transparant mogelijk te zijn. Juist dát is iets wat mij absoluut aanspreekt!

harm-van-wijk

Wat vinden andere lezers van dit e-book?

Als je via het internet op zoek naar beoordelingen over dit e-book gaat, kom je vrij veel beoordelingen tegen. Veel van deze beoordelingen zijn op de website van Harm van Wijk te vinden, maar ook op andere plekken op het internet kun je deze beoordelingen vinden.

Toen ik deze beoordelingen ging analyseren, viel het mij op dat de meeste lezers onwijs te spreken zijn. De meeste lezers geven aan dat zij hun leven hebben weten te veranderen c.q. te verbeteren dankzij dit boek. Kijk, dat is nog eens een geweldig compliment naar Harm van Wijk toe.

Speciaal voor jou heb ik enkele veelzeggende beoordelingen hieronder uiteengezet:

geld-verdienen-met-opties-ervaring-3
geld-verdienen-met-opties-ervaring-3
geld-verdienen-met-opties-ervaring-3

Kan ik het boek van Harm van Wijk aanraden?

Als afsluiting van deze Geld verdienen met opties review wil ik graag antwoord op bovenstaande vraag geven. Het antwoord mag duidelijk zijn: ik kan je dit boek van harte aanraden. Dit boek heeft mij namelijk geholpen om mijn financiéel doelen te behalen en om veel innerlijke rust te creëren.

Wil jij daar ook van profiteren? Wil jij ook extra inkomstenbronnen opbouwen? En wil jij streven naar financiële vrijheid? Dan is de aanschaf van dit boek absoluut aan te raden. Via onderstaande link kun je het boek snel en veilig aanschaffen. Veel leesplezier en veel succes met het handelen in opties!

geld-verdienen-met-opties-review-boek (1)

Geld verdienen met opties

9.2

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

8.5/10

Support

9.0/10

Werking

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}