​​​​Gespreksninja 2.0 Review & Ervaringen | Tim Veninga | Versiercoach

 • Home
 • /
 • Gespreksninja 2.0 Review & Ervaringen | Tim Veninga | Versiercoach
gespreksninja-review

Als je op dit artikel terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar ervaringen en een goede review over Gespreksninja 2.0 van Tim Veninga (Versiercoach).

En dat is maar goed ook, want dat is precies wat je op deze pagina kunt vinden!

Het is een cursus waarin je gaat leren hoe je betere gesprekken met vrouwen kunt gaan voeren en hier echt een player door kunt worden.

De beloftes zijn groot. Zo zou je namelijk vrouwen aan kunnen spreken en deze na het zeggen van enkele zinnen al kunnen zoenen. Is dit wat overdreven of is dit werkelijk haalbaar?

In deze Gespreksninja 2.0 review ontdek je alles wat je moet weten omtrent de cursus van Tim Veninga!

Direct meer leren over Gespreksninja? Klik hier voor de geheime kortingspagina met de actuele actie en prijs!

Gespreksninja 2.0 review samenvatting

In de online training ‘Gespreksninja’ van Versiercoach (Tim Veninga) ga je aan de hand van 6 verschillende modules en 6 extra bonussen leren hoe je altijd weet wat je moet zeggen tegen chicks.

Er zijn ontzettend veel mannen die verbaal niet goed zijn en ook non-verbale communicatie compleet verkeerd aanpakken. Tim Veninga gaat hier dieper op in in deze training.

Veninga is wat vulgair en direct door zee te noemen. Hier moet je echt wel tegen kunnen. Als je dit niet kan hebben dan is het wellicht slim om op zoek te gaan naar iets anders.

Je leert:

 • Hoe je een fantastische gesprekspartner wordt
 • Hoe je haar panter doorboort en een diepe connectie op kan bouwen
 • De meest voorkomende gespreksfouten
 • Technieken om saaie gesprekken om te buigen naar toffe gesprekken
 • Hoe je op de juiste manier over seks kan en moet praten met een vrouw als je meer dan vriendschap wil

Deze complete training van Tim Veninga is een absolute aanrader voor elke man die onzeker is in het gesprek met vrouwen of de man die simpelweg nooit resultaten boekt!

Herken je dit?

Altijd als ik vrouwen aansprak dan ging dit best prima. Dit verbaast je wellicht aangezien ik een training als Gespreksninja gekocht heb, maar laat mij dit even verder uitleggen.

Het aanspreken is namelijk voor mij geen probleem, het begin van het gesprek ook niet echt maar het vervolg en resultaat boeken was iets wat mij NOOIT lukten.

Veel had ik dus niet aan alle pogingen die ik deed om vrouwen aan te spreken en uiteindelijk ook iets van te willen. Je doet dit tenslotte niet om te weten waar ze vandaag komt, welke opleiding ze doet en hoe oud ze is om vervolgens weer verder te lopen.

Nee, je wil haar zoenen, meer naar huis nemen en uiteindelijk ook neuken. Toch?

Hier ben ik nu even heel direct in, want dit is eigenlijk de kern van de training. Tim Veninga leert je niet om vriendjes en vriendinnetjes te maken, maar leert hier hoe je kan ‘werken’ met een doel.

Het zijn de exacte systemen en technieken die Veninga zelf altijd gebruikt. Deze heeft hij ontwikkeld door simpelweg duizenden keren proberen en kijken wat er werkt.

Uiteindelijk is hier de Gespreksninja methode door ontstaan.

Is Gespreksninja wel wat voor mij?

De volgende vraag die je waarschijnlijk nu in je hoofd hebt is ”is Gespreksninja wel iets voor mij?”. En die vraag kan alleen jij beantwoorden. Ik kan je hier echter wel een klein beetje mee helpen.

Zo is Gespreksninja natuurlijk een online training, wat betekent dat je zelf het initiatief moet nemen om de training ook daadwerkelijk te gaan volgen. Je bent er niet met alleen even de cursus aanschaffen.

Snap je wat ik bedoel…? Je hebt doorzettingsvermogen en discipline nodig. Want eerlijkheidshalve ga je niet alleen door de training te volgen leren hoe je goed wordt met gesprekken met vrouwen.

Het is een kwestie van toepassen wat je leert en dat betekent toch echt dat je de informatie in de praktijk moet gaan toepassen. Ja, hier komt dus bij kijken dat je af en toe een blauwtje oploopt.

Maar who cares? Als dit ervoor zorgt dat jij uiteindelijk een ware BAAS wordt en elke vrouw zo gek kan krijgen dat ze smeekt of ze met je mee naar huis mag, dan is dit het toch wel waard?

Heb je een teer huidje, kan je niet tegen directe mensen en ben je bang om te falen? Dan is deze training niks voor jou en zal je de rest van je leven een loser blijven op dit gebied.

Ben je wel bereid om er alles voor te doen om dit tot een succes te maken net als de 12.000 mannen die jou al voorgegaan zijn? Dan weet ik zeker dat deze complete training met bewezen methodes jou heel blij gaat maken!

man-vrouw-feestje

Gespreksninja 2.0 Tim Veninga Review

Alright als je deze Gespreksninja review nog steeds aan het lezen bent, dan betekent dit dat je voor jezelf besloten hebt dat deze training wel eens van enorme waarde kan zijn voor jou.

Heel goed, want dat kan de training ook zeker zijn voor mannen die daadwerkelijk aan de slag gaan.

Hieronder lees je waar de 6 verschillende modules van Gespreksninja uit bestaan en wat mijn ervaringen hiermee zijn. Op deze pagina vind je ook direct meer over de training.

Module 1: introductie tot gespreksninja en meest voorkomende gespreksfouten

De eerste module is een module van kennismaking. Kennismaking met Tim Veninga, Versiercoach en natuurlijk Gespreksninja.

Wat kun je er van verwachten, hoe werkt het platform en daarnaast ga je al een fundering leggen waar je later op gaat bouwen.

Je gaat namelijk aan de slag met het leren van veelvoorkomende gespreksfouten. Door te weten welke dit zijn, kun je ervoor zorgen dat jij deze niet maakt en straks het juiste aanleren.

Module 2: standaard gesprekstechnieken die iedere gespreksninja gebruikt

Module 2 is doorbouwen op module 1, logisch natuurlijk maar soms zie je dat ze met een compleet ander onderwerp beginnen in een nieuwe module. Dat is ook direct wel positief aan deze training. Er zit een goede rode draad in.

In module 2 leer je wat de standaard gesprekstechnieken zijn van een echte gespreksninja. Je leert hoe je gesprekken op kan leuken en hoe je ervoor kan zorgen dat zij echt geïnteresseerd in jou wordt.

Dit vind ik een fijne module waar je veel aan gaat hebben in de praktijk. Het gaat om eenvoudige technieken, maar je moet wel weten welke het zijn alvorens je ze ook toe kunt passen.

Module 3: hoe je een goede gesprekspartner wordt

Oké, nu je de basistechnieken allemaal geleerd hebt en weet hoe je gesprekken vanaf het begin al goed aan kan gaan pakken, is het zaak om hier weer dieper op in te gaan.

In module 3 ga je aan de slag met het leren van hoe je een goede gesprekspartner wordt. Je neemt bijvoorbeeld aan het begin zelf het grootste deel voor je rekening en laat daarna de vrouw even aan het woord.

Zie het als een 70/30 verdeling. Heel interessant ook waar Tim dit allemaal op baseert. Het mooie is dat hij ook gewoonweg laat zien dat het werkt door praktijkvoorbeelden.

Direct meer leren over Gespreksninja? Klik hier voor de geheime kortingspagina met de actuele actie en prijs!

gespreksninja-review-inhoud-1

Module 4: hoe je een diepe connectie maakt en haar pantser doorboort

Deel 4 is werkelijk de diepte in duiken. Je gaat aan de slag met verschillende bewezen technieken van Tim Veninga waarbij je in een klap haar pantser kan doorboren.

Zodra dit pantser doorboort of weg is, kan je aan de slag gaan met het bouwen van een diepe connectie. Door een connectie als deze zal het voelen alsof ze jou al jaren kent.

Dit wekt vertrouwen op en als je haar vertrouwen gewonnen hebt dan zal je al een heel eind komen.

Module 5: hoe je haar nat maakt met woorden

Hier kennen we Tim weer van. Lekker vulgair en recht door zee. Praten over seks heerst een taboe over, maar juist dit kan ervoor zorgen dat ze nat wordt door alleen jouw woorden.

Je moet deze technieken goed leren en eigen maken, want het blijft vaak een gevoelig onderwerp voor vrouwen. Het is daarentegen echt wel belangrijk om de technieken te leren waarin je leert hoe je over seks moet praten.

Dit gaat jou straks echt onderscheiden van andere mannen, waardoor vrouwen jou wel erg interessant gaan vinden.

Module 6: hoe je de lijst met zinnetjes succesvol gebruikt

Gespreksninja is niet alleen een uitgebreide videotraining, maar ook krijg je er een e-book met 698 kant-en-klare voorbeeldzinnen bij. In module 6 leer je hoe je deze zinnetjes simpel kan overnemen en gebruiken om vrijwel direct resultaat te boeken.

gespreksninja-review-inhoud-2

De bonussen van Gespreksninja

Naast Gespreksninja en het e-book krijg je ook nog 6 waardevolle bonussen. Wat je vaak ziet is dat bonussen gegeven worden om maar wat bonussen erbij te kunnen geven.

9/10 keer zijn deze waardeloos, maar bij Gespreksninja is dit anders. Deze bonussen voegen werkelijk wat toe aan de cursus zelf.

Zo heb je de volgende bonussen:

 1. Gespreksninja op vakantie: deze bonus bevat alle 698 Gespreksninja zinnetjes waar we het eerder over gehad hebben, maar dan goed vertaald in het Engels om ook buitenlandse chicks te kunnen fixen.
 2. De Gespreksreanimatie video kit: 50 exclusieve YouTube video’s om een doodgesprek nieuw leven in te kunnen blazen.
 3. Het Manslut audiobook: dit is wellicht een van de meest waardevolle bonussen. In 2014 heeft Yim Veninga zijn boek ‘Manslut’ gepubliceerd. Dit boek is 15.000 keer verkocht en jij krijgt deze dus cadeau.
 4. ”De 6 stappen om je voor te bereiden op je eerste avond met gespreksninja”: deze bonus is niet zo heel bijzonder. Het is een eenvoudige checklist waarmee je kan zorgen dat je het maximale uit je avondje uit haalt.
 5. De sociale dominantie methode: dit is wederom een hele toffe bonus. Hiermee ga je specifiek leren hoe je vrouwen in elke situatie kunt versieren. Denk aan op je werk, studie of hobby’s enz. Zo leer je ook om uit de friendzone te komen. Goede en waardevolle bonus!
 6. De zoen test: aan de hand van praktijkbeelden van Tim Veninga ga je 2 geheime technieken en trucjes leren waaraan je kunt zien of een vrouw klaar is om gezoend te worden, zonder dat ze het zelf echt doorheeft.

Direct meer leren over Gespreksninja? Klik hier voor de geheime kortingspagina met de actuele actie en prijs!

manslut-audioboek-gespreksninja

Mijn ervaringen met Gespreksninja

Wat ik vooral heb geleerd dankzij de cursus Gespreksninja is dat ik niet zo moeilijk moet denken en het allemaal veel simpeler aan mag pakken. Daarnaast mag je best wel een plagerig zijn, dit werkt nou eenmaal.

Gesprekken aangaan ging prima, zoals ik je al zei, maar ook daadwerkelijk resultaat uit dit gesprek halen ging echt voor geen ene meter.

Na het volgen van Gespreksninja is dit eigenlijk vanzelf gekomen. Natuurlijk loop ik zo nu en dan een blauwtje op, niemand is perfect. Maar over het algemeen gezien is mijn succespercentage erg hoog.

Minstens driedubbel zo veel als eerst. Is dat het waard? Als je het aan mij vraagt zeker wel ja!

Je hebt mijn ervaringen gelezen in deze Gespreksninja review en hier heb ik nog eens concreet samengevat wat ik er aan gehad heb. Maar wat zeggen andere mannen die de training gevolgd hebben?

Ervaringen van andere cursisten

Dat laat ik je graag zien aan de hand van screenshots van mannen die hun ervaringen gedeeld hebben op Facebook of via de mail. Op deze pagina, onderaan, kun je ook ervaringen terugvinden.

Hieronder de ervaringen met Gespreksninja van andere mannen:

gespreksninja-review-goede-ervaring
gespreksninja-review1
gespreksninja-ervaringen

Gespreksninja review conclusie

Gespreksninja is een complete videotraining die goed aangevuld wordt met het e-book en de verschillende extreem waardevolle bonussen. Op het gebied van beter worden in gesprekken met vrouwen is dit absoluut mijn favoriete product.

Waarom? Tim Veninga is lekker recht door zee, zegt waar het op staat en legt lastige principes op een kinderlijk eenvoudige manier uit. Het is een resultaat gerichte training die doet wat het moet doen.

De ervaringen van 10.000+ andere mannen zeggen genoeg lijkt me. Bovendien krijg je zelfs een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kan de training dus gewoon eens gaan proberen. Is het niks dan vraag je gewoon je geld terug!

Je hebt dus niks te verliezen en alles te winnen, waar wacht je op?!

gespreksninja-prijs-betalen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen omtrent Gespreksninja, Tim Veninga & Versiercoach.

Is Gespreksninja PDF?

Gespreksninja zelf is een videotraining, maar er zitten een aantal bonussen bij die in PDF gedownload kunnen worden. Dus ja, Gespreksninja is deels PDF.

Waar kan ik bij Gespreksninja inloggen?

Als je Gespreksninja eenmaal gekocht hebt dan krijg je een mailtje met jouw inloggegevens. Je kunt dan bij Gespreksninja inloggen door naar deze pagina te gaan.

Kan ik Gespreksninja gratis krijgen?

Nee helaas is Gespreksninja niet gratis te verkrijgen. Het is een complete online videotraining met een aantal e-books en luisterboeken. Dus dit is ook niet zo gek.

De prijs is het meer dan waard.

Meer van dit soort producten?

Op zoek naar meer of andere producten? Bekijk onderstaande reviews ook eens:

Gespreksninja

8.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

8.5/10

Support

8.0/10

Werking

8.5/10