januari 10

0 comments

Beleggen.com Review & Ervaring | Harm van Wijk | Betrouwbaar?

By Peter

januari 10, 2021


Geld op je spaarrekening laten staan is tegenwoordig zonde. Je krijgt nagenoeg geen rente, terwijl je boven een bepaalde grens zelfs al rente over jouw spaargeld moet gaan betalen. Dit is echt de omgekeerde wereld ten opzichte van vele jaren geleden.

Laatst kwam ik toevallig een bankafschrift van mijn ouders tegen uit de jaren 80. Op dit bankafschrift stond dat je 6% rente kreeg als je meer dan 25.000 gulden op de spaarrekening had staan. Laat dit even goed op je inwerken: maar liefst 6% rente.

Hedendaags mag je blij zijn met 0,05% rente. Aan de andere kant is de wereld door de jaren heen ook flink veranderd. Mede door de opkomst van het internet ben je in staat om bijvoorbeeld via het internet iets nuttigs met jouw geld te gaan doen. Een bekend voorbeeld daarvan is het handelen via de aandelenbeurs.

Heb je interesse om te gaan beleggen? Wil je op die manier nog iets aan jouw spaargeld verdienen? Dan is het mogelijk interessant om eens op de website beleggen.com van Harm van Wijk te kijken. Mogelijk ken je deze website al, aangezien je anders niet bij deze beleggen.com review uitgekomen zou zijn.

In deze beleggen.com review wil ik graag mijn bevindingen met jou delen. Mijn bevindingen omtrent deze website, de ontwikkelaar van de website en de bijbehorende cursussen, boeken en aanverwante digitale artikelen. Neem deze review op je gemakje door en je krijgt direct een duidelijk beeld van deze website én dit bedrijf.

Wat is beleggen.com precies?

Als je in jouw browser naar www.beleggen.com gaat, zie je direct de volgende tekst staan: tips over beleggen in aandelen, opties & meer. Met deze zin laat de ontwikkelaar van deze website eigenlijk al direct zien waar het bij deze website om gaat.

In mijn ogen doet de ontwikkelaar zijn website hier eigenlijk mee te kort. Op de website beleggen.com vind je namelijk véél meer informatie dan alleen maar handige tips. Dat zie je ook direct terug als je de menubalk van deze website bekijkt:
beleggen-com-website-ervaring

Toen ik voor het eerst een kijkje op deze website nam, wist ik niet zo goed waar ik op zou gaan klikken. Veel menu-items spraken mij in het bijzonder aan.

Graag wil ik je hieronder iets meer vertellen over al deze menu-items. Ik bespreek hierbij niet alleen wat je per menu-item kunt vinden of kunt doen, maar ook wat ik daar zelf aan gehad heb. Uiteindelijk heb je immers veel meer aan mijn ervaringen dan aan informatie die je ook op andere plekken op het internet kunt vinden!

Gratis training

Zoals ik eerder in dit artikel al zei, heeft de website beleggen.com vrij veel te bieden. Dat begint eigenlijk al bij het eerste menu-item ‘gratis training’. Als je op dit menu-item klikt, kom je direct op een andere website uit: harmvanwijk.com. Hé, dat is de website van de oprichter zelf.

 Op deze website valt het volgende te lezen:
beleggen-com-gratis-training

Toen ik dit voor het eerst las, kon ik mijn ogen niet geloven. Zelf wist ik op de aandelenbeurs namelijk een rendement van 5 á 6% rendement te behalen. Dat was iets waar ik vrij trots op was, maar blijkbaar kon dit rendement nog veel hoger komen te liggen.

Met name door dat rendement wist de oprichter van beleggen.com mijn aandacht te wekken. Ik besloot daarom om de gratis training te volgen!

Is het volgen van deze gratis training aan te raden? Ja, dat is zeker het geval. In deze gratis training maak je kennis met Harm van Wijk, met zijn bewezen methode en met enkele van zijn handige tips. Uiteraard krijg je niet alle informatie in deze gratis training aangeleverd; voor sommige informatie is het echt nodig om een betaalde dienst af te nemen.

Persoonlijk vind ik deze gratis online training absoluut de moeite waard. Met deze training kun je namelijk kennis maken met Harm van Wijk en zijn bewezen methode. Mocht jou dit aanspreken, kun je vervolgens voor één van zijn online diensten kiezen. Door eerst deze online training te volgen, weet je dus het mogelijk risico van een miskoop voor jezelf flink te verkleinen.

Blog van Beleggen.com

Wil je graag meer weten over de huidige stand van zaken? Wil je bijvoorbeeld op de hoogte blijven van opvallende zaken op het gebied van dividend, beleggen, opties of de AEX-index? Ook daarvoor ben je bij beleggen.com aan het juiste adres.

Als je op het menu-item Blog klikt, krijg je namelijk allerlei blogberichten voorgeschoteld. Deze blogberichten zijn stuk voor stuk actueel én door Harm van Wijk zelf geschreven. Je weet daardoor dat de informatie kloppend is.

Persoonlijk vind ik deze blogartikelen een leuke aanvulling. Het is echter niet iets waar ik speciaal voor naar beleggen.com zou gaan. Toch kom ik via een Google zoekopdracht wel eens bij dit blog uit; dat geeft aan dat Harm van Wijk ook op het gebied van SEO zijn zaakjes prima op orde heeft.

Koersen

Toen ik op het menu-item Koersen klikte, verwachte ik dat ik alle koersen in zou kunnen zien. Dat was echter niet het geval. Nee, je komt uit op een pagina met meer informatie over de online training van Harm van Wijk.

Dit menu-item is dus eigenlijk een omweg naar de gratis online training toe. Aangezien deze pagina verder geen meerwaarde heeft, besteed ik hier ook geen aandacht aan in deze beleggen.com review.

Community

Door de jaren heen is Harm van Wijk met zijn website beleggen.com flink aan de weg aan het timmeren. Een levend bewijsstuk daarvan is de community Mijn.beleggen.com. Als je in het menu op ‘Community’ klikt, kom je direct in dit soort van forum uit.

Via deze community kun je jouw vragen stellen, kun je andere mensen helpen en kun je extra kennis vergaren. Bovendien kun je via dit forum ook direct naar trainingen toe, vind je een sectie met veelgestelde vragen en kun je tal van boards inzien.

Let wel op: niet alle boards zijn vrij inzichtelijk. Voor sommige boards is het een verplichting dat je lid bent of dat je gebruik maakt van één van de online diensten van beleggen.com.

Persoonlijk vind ik deze community een leuke toevoeging. Ook geeft deze community in mijn ogen aan dat Harm van Wijk jou echt wil helpen. Dit doet hij niet door alleen door zijn kennis te delen, maar dus ook door mensen bij elkaar te brengen. Zelf ben ik ook enige tijd met veel plezier actief geweest in deze community!

beleggen-com-community-forum.PNG

Coaching

Als je in het menu op het item Coaching klikt, krijg je drie verschillende mogelijkheden voorgeschoteld. Graag wil ik deze drie mogelijkheden in het kort even bespreken:

Trading Navigator Methode: met deze cursus kun je leren hoe je een beleggingsportefeuille kunt starten. Ook krijg je van A tot Z aangeleerd hoe je jouw portefeuille uit kunt bouwen, hoe je financiële doelen kunt gaan realiseren en hoe je naar financiële vrijheid kunt streven!

Beleggen VIP-lidmaatschap: wil je graag advies omtrent beleggen van experts krijgen? Wil je graag dagelijkse updates ontvangen en wil je alerts via Telegram ontvangen? Dat is mogelijk als je je aanmeldt voor het VIP-lidmaatschap van beleggen.com.

Beleggen Mastermind: zou je heel graag persoonlijke begeleiding krijgen? Dan kun je via deze mogelijkheid een kennismakingsgesprek aanvragen.

Ook over deze drie diensten vanuit Beleggen.com ben ik zelf zeer te spreken. Met name de Trading Navigator Methode is onwijs interessant te noemen. In mijn Trading Navigator Methode review kun je over deze online dienst meer informatie vinden!

Boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’

Enige tijd geleden heeft Harm van Wijk ook zijn eigen boek uitgebracht. In het boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ kun je lezen hoe je zelf succesvol kunt gaan beleggen.

In dit boek deelt Harm van Wijk eigenlijk zijn bewezen methode met jou. Deze methode legt hij uit aan de hand van 10 stappen. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze 10 stappen volgens dit boek te doorlopen. Zodra je dat doet, ga je al snel een flink rendement opbouwen.

Zelf heb ik dit boek van A tot Z doorgenomen. Daar heb ik geen enkele spijt van gehad! Dit boek bevat onwijs veel nuttige informatie, is zeer waardevol en is ook nog eens betaalbaar. Om je een indruk van de inhoud van dit boek te geven, heb ik even de 10 stappen voor je op een rijtje gezet:

  • Stap 1: Formuleer je doel
  • Stap 2: Mindset
  • Stap 3: Vergroot je kennis
  • Stap 4: Kies een kansrijke markt
  • Stap 5: Filter de kansrijke aandelen
  • Stap 6: Selecteer het instrument
  • Stap 7: Kies de strategie die bij je past
  • Stap 8: Gebruik money management
  • Stap 9: Bepaal vooraf wanneer verkopen
  • Stap 10: Registreer en evalueer

Zodra je deze 10 stappen succesvol weet te doorlopen, heb je goud in handen. Je kunt dan net zoals Harm van Wijk héél veel geld gaan verdienen. Lijkt dit jou wel iets? Dan hoef je slechts 47 euro voor dit boek en pakket te betalen. In mijn ogen is dit echt een schijntje.

Persoonlijk ben ik zeer onder de indruk van dit boek. Dit komt niet alleen door de geweldige inhoud van dit boek, maar ook door het prijskaartje van dit boek. In mijn ogen is dit boek een absolute aanrader voor iedereen die met beleggen wilt gaan beginnen. Beleg je op dit moment al zonder al te veel succes? Ook dan kun je het beste vandaag nog dit boek gaan kopen!

Online training ‘In 10 stappen succesvol beleggen’

Ben je niet zo’n lezer? Volg je in plaats daarvan liever een online training? Ook dan heeft Harm van Wijk iets interessants voor je. De informatie uit zijn boek heeft hij namelijk ook in een online training weten te verwerken.

In deze online training leer je ook hoe je de bovengenoemde 10 stappen kunt doorlopen. Een voordeel van deze training is echter dat je alles via de computer kunt doen; je hoeft dus niet meer een boek in jouw handen vast te houden. Je moet immers wel een beetje met de tijd mee gaan.

Nee, zonder gekheid. Ook over deze online training ben ik zeer te spreken. Ik heb eerst het boek gelezen, waarna ik de online training ben gaan volgen. Doordat ik alle kennis uit het boek al opgedaan had, was het volgen van de online training echt heel goed te doen. Ook deze online training kan ik van harte aanraden.
In-10-stappen-succesvol-beleggen-totaal-pakket

Compleet pakket Online training ‘In 10 stappen succesvol beleggen’

Wil je nou het boek lezen én de online training volgen? Dan is het aan te raden om direct het boek te bestellen. Als je het boek nu koopt, krijg je namelijk de online training gratis meegeleverd.

Daar blijft het echter niet bij. Nee, je krijgt het boek dan ook in hardcopy én als e-book aangeleverd. Om het helemaal af te maken, krijg je ook nog het boek in de vorm van een luisterboek aangeleverd. Geweldig!

Tot slot is het ook nog een feit dat je nog een extra bonus krijgt. Je krijgt namelijk toegang tot opnames van interviews met verschillende experts. Zelf heb ik onwijs veel van deze interviews opgestoken!

Is Harm van Wijk & Beleggen.com betrouwbaar?

Het mag duidelijk zijn: de website beleggen.com heeft onwijs veel te bieden. Zoals je meermaals in deze beleggen.com review hebt kunnen lezen, is deze website opgericht door de heer Harm van Wijk. Hij is al ruim 30 jaar actief in de financiële wereld en heeft zodoende veel kennis op kunnen doen.

Enige tijd geleden besloot hij om zijn leven over een andere boeg te gooien. Hij ging zich bezig houden met zijn eigen bedrijf in plaats van dat hij voor bedrijven aan het werk was. Dit heeft uiteindelijk geleid tot zijn eigen bedrijf, tot beleggen.com én tot al zijn online diensten.

Kan ik stellen dat Harm van Wijk betrouwbaar is? Ja, dat kan ik zeker stellen. In de afgelopen jaren heeft hij onwijs veel beleggers op een super leuke manier weten te helpen. Daarnaast heb ik zelf ook persoonlijk contact met Harm van Wijk gehad. Ook dat contact verliep geweldig.

 Daarnaast weet Harm van Wijk ook po zijn website veel vertrouwen op te roepen. Dat komt onder meer door alle informatie die je op zijn website over hem kunt vinden. Daarbij heb ik het onder meer over het volgende:
beleggen-com-betrouwbaar

Al met al kan ik stellen dat Harm van Wijk, en daarmee Beleggen.com, 100% betrouwbaar is. Je kunt dan ook met een goed gevoel gebruik gaan maken van de online diensten van hem. Bovenal is hij zeer vakkundig; je gaat dus ook echt iets hebben aan de diensten van hem.

Wat vinden andere mensen van Beleggen.com?

Ben ik de enige die in de afgelopen jaren gebruik van beleggen.com heeft gemaakt? Nee, absoluut niet. Als je bijvoorbeeld naar de community kijkt, zie je al snel veel actieve leden naar voren komen. Ook vindt zijn boek gretig aftrek en hebben veel mensen zijn cursus al gevolgd.

Laten deze mensen dan ook beoordelingen op het internet achter? Ja, zeker. Onder meer bij Trustpilot heb ik enkele beoordelingen weten te vinden. Graag wil ik enkele beoordelingen hieronder plaatsen, aangezien deze veelzeggend zijn:

beleggen-com-ervaring-desiree
beleggen-com-ervaring
beleggen-com-ervaring-wim
beleggen-com-ervaring-jaap
Klik op de onderstaande knop om de gratis beleggen training te volgen om alvast meer kennis op te doen omtrent beleggen!

Beleggen.com

9.5

Algemeen

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}