februari 7

0 comments

Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode Review & Ervaring!

By Peter

februari 7, 2021


Wat doe jij op dit moment jouw spaargeld? Laat je het op jouw spaarrekening staan of ga je er iets nuttigs mee doen? In de afgelopen jaren is een tendens zichtbaar dat meer en meer mensen ervoor kiezen om iets nuttigs met hun spaargeld te gaan doen.

Zo houden veel mensen zich bezig met het investeren in crowdfunding, het investeren in cryptovaluta en/of het investeren in aandelen. Zelf ben ik ook langere tijd op zoek naar interessante investeringsmogelijkheden geweest, waarbij ik uiteindelijk op de Iron Condor methode uit kwam.

In deze Winstgevend beleggen met de iron condor methode review wil ik graag mijn bevindingen met je delen omtrent deze methode. Dat doe ik enerzijds door feitelijk naar de methode te kijken en anderzijds door mijn persoonlijke bevindingen in deze review te benoemen. Juist dankzij deze persoonlijke bevindingen kun je een duidelijk beeld krijgen van deze methode. Je kunt na het lezen van de Iron Condor methode dan ook direct voor jezelf bepalen of je deze methode gaat volgen of niet!

Wat is de Iron Condor methode precies?

De Iron Condor methode wordt omschreven als een stressvrije methode om winstgevend te beleggen. Met deze methode word je eigenlijk stap voor stap geholpen om een winstgevend aandelenportefeuille op te bouwen. Een portefeuille waar je nagenoeg geen omkijken naar hebt en waarmee je dus veel geld kunt gaan verdienen.

In de afgelopen jaren is deze methode eigenlijk vanuit Amerika naar ons land komen waaien. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de heer Joost van der Laan, waarover later meer in deze Iron Condor methode review.

Laat ik allereerst het volgende vooropstellen: de gehele Iron Condor Methode is terug te vinden in het boek dat geschreven is door de heer Joost van der Laan. In dit e-book komen onder meer de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

 • Je krijgt uitgelegd hoe je stap voor stap met het systeem van Iron Condor aan de slag kunt gaan.
 • Je maakt uitgebreid kennis met de Iron Condor methode
 • Je krijgt vijf goede indexen voorgeschoteld. Dit zijn indexen die bij de Iron Condor methode passen en waarmee je een flink rendement kunt gaan behalen
 • Je krijgt uitgelegd wat de beste brokers zijn. Hierbij ligt de focus niet alleen op Nederlandse brokers, maar ook zeker op Amerikaanse brokers
 • Je krijgt een duidelijke instructie over het juiste instap- en het juiste uitstapmoment. Hiermee kun je het volgende succes behalen: tegen lage koersen inkopen en tegen hoge koersen verkopen
 • Je krijgt tips waarmee je zo min mogelijk commissie hoeft te betalen. Des te minder kosten je hoeft te maken, des te hoger jouw rendement wordt
 • Je krijgt vijf bewezen manieren voorgeschoteld waarmee je jouw risico tot een minimum kunt gaan beperken
 • Je krijgt uitgelegd wat de 40/25 regel is

Zoals je kunt zien, staat in het boek ‘Iron Condor methode’ eigenlijk maar één ding centraal: het behalen van een zo’n hoog mogelijk rendement. Hoe je dat hoge rendement kunt behalen? Dat doe je door de Iron Condor methode volledig toe te passen, zoals je in onderstaande passage kunt lezen:

winstgevend-beleggen-met-de-iron-condor-methode-review

Wat vind ik zelf van het Iron Condor methode boek?

Zoals ik eerder al aangaf, heb ik dit boek zelf ook doorgenomen. Waarom ik dat gedaan heb? Eigenlijk om twee redenen: ik was zelf ook op zoek naar mogelijkheden om mijn spaargeld te laten renderen en ik wilde deze review op de juiste manier kunnen schrijven. In mijn ogen kun je een review alleen schrijven als je zelf het boek gelezen hebt.

Nadat ik het boek doorgenomen had, had ik het idee dat ik in een andere wereld terecht gekomen was. Dit boek heeft mij namelijk unieke en waardevolle inzichten opgeleverd; inzichten waar ik nu op de beurs absoluut de vruchten van pluk.

Eigenlijk aan alles kun je merken dat Joost van der Laan zeer vakkundig is, waarover later meer in deze review. Het e-book is in ieder geval van een hoog niveau, de inhoud is zeer waardevol en het e-book leest ook nog eens makkelijk weg.

 Wel heb ik hier twee opmerkingen over:
 • Sommige termen in het boek verdienen extra uitleg. Bij enkele termen wist ik simpelweg niet wat het betekende, terwijl het in het e-book ook niet duidelijk uitgelegd werd. Ik moest daarom via Google op zoek naar de exacte betekenis van de betreffende term
 • De opmaak van het boek had beter gekund. In mijn ogen is de opmaak van het boek ietwat ouderwets, oubollig en achterhaald. Door het boek iets fraaier vorm te geven, zou Joost van der Laan zijn boek wat mij betreft nog aantrekkelijker kunnen maken.

Dit zijn echter wel de enige opmerkingen die over dit boek kan vinden. Verder ben ik volledig te spreken over het boek! Meer informatie over mijn bevindingen vind je in het restant van deze Winstgevend beleggen met de Iron Condor methode review terug. Ik wil je namelijk ook nog meer vertellen over Joost van der Laan, over eventuele meegeleverde bonussen én over het prijskaartje.

Wie is Joost van der Laan precies?

De naam Joost van der Laan heb ik in deze review al meerdere keren laten vallen. Dat is niet geheel verwonderlijk, aangezien hij de auteur van dit e-book is. Toen ik zijn naam voor het eerst zag staan, ging er bij mij niet direct een belletje rinkelen. Hij is namelijk geen bekend persoon, maar hij heeft wel absoluut zijn sporen weten te verdienen.

Zo valt te lezen dat hij al jarenlang actief is in de wereld van marketing en financiën. Zo geeft hij aan dat hij bedrijfskundig adviseur is voor ketens zoals Jumbo, Vomar, Albert Heijn, Bijenkorf en de Blokker. Voor deze ketens stelt hij adviesrapporten op en kijkt hij ook naar het financiële plaatje. Zo heeft hij voor deze keten meerdere systemen weten te ontwikkelen, waarmee de ketens hun financiële prestaties verder hebben weten te verbeteren.

Dit alles doet Joost van der Laan vanuit zijn eigen bedrijf. De URL van zijn bedrijf is retaileconomics.com, waarop je meer informatie over hem en zijn diensten kunt vinden. Dat Joost van der Laan zelf een succesvol ondernemer is, is wat mij betreft veelzeggend. Bovendien geeft dit aan dat Joost van der Laan een echt persoon is en niet een pseudoniem, zoals je enkele andere online diensten wel ziet.

Hoe Joost van der Laan over de kennis omtrent beleggen komt? Ook dat is iets waar hij zich in de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Hij heeft de Iron Condor methode uiteindelijk uit Amerika overgenomen, waarna hij deze is gaan finetunen. Hij heeft deze methode dus deels overgenomen, maar ook deels zelf aan weten te passen.

Wat zijn mijn bevindingen over Joost van der Laan?

Toen ik het e-book Iron Condor methode doorlas, had ik het idee dat ik onwijs veel nieuwe dingen aan het leren was. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de input van Joost van der Laan. Over zijn expertise, over zijn kennis en over zijn nobele streven om andere mensen te helpen, ben ik echt zeer te spreken.

 Daarbovenop komt nog eens dat hij veel betrouwbaarheid uit weet te stralen. Niet bij alle online diensten is dat het geval, maar bij de Iron Condor methode wel. Zo heeft Joost van der Laan zelfs een foto van zichzelf op zijn website geplaatst:
joost-van-der-laan

Ook kun je op de website op ‘Contact’ klikken. Je krijgt dan direct een overzicht te zien met meerdere contactgegevens. Zo heeft Joost van der Laan zijn Kamer van Koophandel hier vermeld en kun je ook direct naar zijn LinkedIn profiel toe gaan. Super!

Verder kun je hier ook nog een online contactformulier invullen. Als je dit formulier invult, krijg je razendsnel reactie van Joost van der Laan. Het enige waar ik mijn bedenkingen over heb, is de uitstraling van de website. Net zoals de opmaak van het e-book is ook de opmaak van zijn website ietwat achterhaald.

Onder aan de streep kan ik echter met geen kwaad woord over Joost van der Laan spreken. Hij is betrouwbaar, hij is vakkundig en hij doet er alles aan om andere mensen te helpen.

Wat is het doel van de Iron Condor methode?

De Iron Condor methode is een methode die al jarenlang door Amerikaanse beleggers toegepast wordt. De inhoud van deze methode is vrij technisch en complex te noemen; meer informatie daarover kun je dan ook in het boek van Joost van der Laan vinden.

Maar, waarom heeft Joost van der Laan dit boek überhaupt geschreven? Puur omdat hij zich al vanaf 2008 bezighoudt met de Iron Condor methode bezig houdt. Hij merkte echter dat deze methode niet helemaal op zijn wensen aansloot, waarna hij besloot om de methode deels aan te passen.

Dat deed hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor jou en mij. Hij wil namelijk dolgraag andere mensen helpen. Helpen om ook succesvol te kunnen beleggen. In mijn ogen is dat dan ook het hoofddoel van zijn Iron Condor methode.

Voor wie is de Iron Condor methode geschikt?
Toen ik het boek van Joost van der Laan doorlas, kwam ik al snel tot de volgende conclusie: dit boek is zeker niet voor iedereen geschikt. Waarom niet? Omdat je echt voldoende motivatie moet hebben om dit boek van A tot Z door te kunnen lezen.

Dit heeft niks met Joost van der Laan te maken, maar wel met de Iron Condor methode zelf. Deze methode is vrij complex, waardoor je echt veel tijd moet investeren om deze methode onder de knie te krijgen. Ook moet je zelf de nodige ‘arbeid’ verrichten, moet je openstaan om nieuwe dingen te leren en moet je geduld behouden.

Als je dat stuk voor stuk op kan brengen, is dit boek wel voor jou geschikt. Bovendien is het boek voor je geschikt als je iets nuttigs met jouw spaargeld wilt gaan doen. Het laten staan van jouw spaargeld op de bank heeft immers geen zin meer. Met het boek van Joost van der Laan aan de slag gaan, heeft wél zin!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Via de website van Iron Condor kun je razendsnel het boek van Joost van der Laan bestellen. Krijg je daar dan ook nog bonussen bij meegeleverd? Ja, zeker! Joost van der Laan heeft voor maar liefst zeven bonussen aan zijn e-book toegevoegd:

 • Bonus 1: Extra winst met de Grieken. Een duidelijk inzicht in verschillende cases waarin de Iron Condor voor meer winst zorgt.
 • Bonus 2: Handig inspelen op volatiliteit. In deze bonus staat het begrip ‘volatiliteit’ volledig centraal.
 • Bonus 3: Zes onmisbare succesfactoren. Dankzij deze bonus weet je jouw rendement nog verder te verhogen.
 • Bonus 4: Voorkomen van 10 gevaarlijke verleidingen. Dankzij deze bonus weet je mogelijke fouten zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Bonus 5: Leren van je eigen successen en fouten. Dit is een logboek formulier waarmee je elke trade kunt documenteren, zodat je hier van kunt leren.
 • Bonus 6: Nog meer weten over opties? Met deze bonus krijg je toegang tot nog meer boeiende boeken en cursussen.
 • Bonus 7: Uitstekende beleggingen voor het overige kapitaal. In deze bonus krijg je meer uitleg van Joost over beleggen en andere trading strategieën.

Wat vind ik van deze bonussen?

in mijn ogen levert Joost van der Laan subliem werk af met deze bonussen. Je krijgt niet alleen veel bonussen geleverd, maar deze bonussen hebben ook nog eens stuk voor stuk een absolute meerwaarde. Met deze bonussen weet Joost van der Laan wat mij betreft nog meer waarde te geven aan zijn Iron Condor methode.

Wat vinden andere lezers van dit boek?

 In de afgelopen periode hebben vrij veel mensen het boek van Joost van der Laan gekocht. Hoe ik dat zo zeker weet? Nou, ik heb op het internet meerdere beoordelingen gevonden over dit boek. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat mij betreft veelzeggend:
winstgevend-beleggen-met-de-iron-condor-methode-ervaring

Wat kost het boek Iron Condor methode?

Lijkt het jou wel iets om met de Iron Condor methode aan de slag te gaan? Dan kun je tijdelijk profiteren van een kortingsactie. Normaal gesproken vraagt Joost van der Laan een bedrag van 97 euro voor deze methode, maar dit heeft hij tijdelijk verlaagd naar slechts 77 euro.

Voor nog geen 8 tientjes kun je dus alles te weten komen over zijn unieke Iron Condor methode. Bovendien krijg je voor dit bedrag ook nog alle bonussen meegeleverd!

Wat vind ik van de kosten?

Over de kosten kan ik kort en duidelijk zijn: ik vind ze aan de lage kant. Stel nou dat je een inleg van 1000 euro hebt en een rendement van 6 á 7 procent weet te behalen. In dat geval heb je de kosten van 77 euro al binnen enkele maanden terugverdiend.

In mijn ogen moet je deze kosten dan ook puur als een investering zien. Binnen de kortste keren kun je deze kosten volledig terugverdiend hebben!

Kan ik het boek Iron Condor Methode aanraden?

Onder aan de streep kan ik je het boek Iron Condor methode van Joost van der Laan van harte aanraden. Ik ben ervan overtuigd dat jij ook een flink rendement kunt gaan behalen met deze geweldige methode. Bovendien zijn de bonussen waardevol en is dit veelbelovende boek echt heel scherp geprijsd. Schaf direct het Iron Condor methode boek aan en zet de eerste stappen naar een flink rendement!

Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode!

8.4

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

8.5/10

Support

8.0/10

Werking

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}