augustus 6

0 comments

My Shredded Lifestyle REVIEW: Pizza Eten En Nog Afvallen?

By Peter

augustus 6, 2019


My Shredded Lifestyle review:

Geen strikt dieet en toch goede resultaten behalen. Zo is Merijn Schoeber begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen levensstijl: My Shredded Lifestyle.

Na jaren zelf alles geprobeerd te hebben, vallen en weer opstaan, heeft Merijn met zijn grote passie voor fitness een compleet boek geschreven.

Met dit boek wil hij zo veel mogelijk mensen helpen om de fase van vallen en weer opstaan te vermijden.

Dit is namelijk erg frustrerend en kan ervoor zorgen dat je het ook snel opgeeft. Je hoeft niet alles op te geven om toch fit te worden je kunt namelijk zorgen dat dit een deel van het dieet wordt.

Is My Shredded Lifestyle nou echt zo goed als beweert wordt? En nog belangrijker; is het je geld waard? In deze My Shredded Lifestyle review zochten wij het voor je uit!

Basisprincipes van diëten

Om My Shredded Lifestyle te begrijpen, is het natuurlijk ook belangrijk om de basisprincipes van diëten te kennen. Dat gaan we dan ook even kort bespreken in deze My Shredded Lifestyle review.

De ene persoon heeft een snellere stofwisseling dan de ander en valt dus ook sneller af.

In het boek wordt besproken aan welke caloriebehoefte jij moet voldoen om ervoor te zorgen dat je gaat afvallen of spiermassa op gaat bouwen.

Wat mensen regelmatig fout doen, is dat ze denken dat ze onder hun caloriebehoefte eten maar dit in werkelijkheid niet zo is.

Merijn Schoeber legt precies uit hoe je kan merken dat je nog niet voldoende in je calorietekort zit. En wat je wel moet doen om dit uiteindelijk te realiseren.

Wat is My Shredded Lifestyle?

Wanneer je vet wil verliezen moet je een calorietekort hanteren. Dit kan door minder te eten of meer te verbranden dan in te nemen.

My Shredded Lifestyle is de eenvoudige manier om een calorietekort te hanteren en doet dit door middel van periodiek vasten.

Deze methode is opkomend en super populair aan het worden. In het boek ga je precies lezen welke periodes je moet vasten en wanneer je wat kan eten.

Alles wat in het boek uitgelegd wordt is goed onderbouwd door middel van wetenschappelijke stukken met voorbeelden.

Merijn wil met zijn boek laten zien dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn om af te vallen of spier op te bouwen.

Het is een principe van snappen, toepassen en waar nodig aanpassen. Met zijn visie zal hij je ook begeleiden in dit proces.

Hoe pas je My Shredded Lifestyle toe?

Het verliezen van vet of opbouwen van spiermassa is een kwestie van geduld. Je kan niet verwachten dat je na 1 week toepassen al een six pack hebt staan.

Wanneer je begint met vasten heeft je lichaam tijd nodig om aan te passen aan deze voedings- en levensstijl. Je moet rekening houden met ongeveer 2 tot 3 weken.

Met deze methode is het een stuk makkelijker om een calorietekort te hanteren. In het boek staat uitgebreid geschreven hoe je dit toe moet passen en wat er allemaal bij komt kijken.

Wat zijn de voordelen van My Shredded Lifestyle?

Wist je dat er ontzettend veel wetenschappelijk bewezen voordelen zijn van de MYSL methode? Een aantal voorbeelden zijn:

  • Verbeteren van metabolisme;
  • Kan allergieën neutraliseren;
  • Levensverwachting beïnvloeden (in positieve zin natuurlijk;));
  • Normaliseert de bloeddruk

Zoals je kunt zien zijn dit toch niet de minste voordelen die je kunt bereiken. De voordelen die Merijn in het boek beschreven heeft, heeft hij zelf ook ervaren.

Ik kan dan ook vertellen dat deze methode je leven op positieve wijze en op meerdere fronten gaat veranderen.

Caloriebehoefte berekenen

De juiste mindset is de sleutel tot succes. Dit is het begin van hoofdstuk 7: Stappenplan MYSL. Zodra je de juiste mindset te pakken hebt, kan je gaan beginnen aan je nieuwe levensstijl.

Dit begint met de basis: het berekenen van je caloriebehoefte. Zodra je dit weet kan je gaan beginnen met het stellen van jouw calorieëndoel.

Deze calorieën ga je vervolgens verdelen over macronutriënten. Welke verhouding eiwitten, vetten en koolhydraten je nodig hebt is cruciaal bij het verliezen van vet of het opbouwen van spiermassa.

Voeding is key. Het grootste gedeelte van jouw succes is dus de voeding en de juiste verhoudingen.

Dan vraag je, je vast af hoe je weet of je nou goed bezig bent? Het boek gaat je alles vertellen over het meten van jouw voortgang en het bijstellen van jouw doelen.

Zorg dat je de focus behoud en jouw kans op slagen zal héél groot zijn.

Voeding- en trainingsschema’s

Het is belangrijk om aan de slag te gaan met de juiste voeding- en trainingsschema’s.

Weten welke voeding je in moet nemen is super belangrijk, maar weten op welke dagen je wat kan eten is minstens zo belangrijk.

Bovendien wil je ook een goed trainingsschema hebben, het liefst een waar je zo mee aan de slag kan.

Ook hier heeft Merijn weer voor gezorgd. In het boek staan kant en klare trainingsschema’s voor zowel mannen als vrouwen.

Dit zijn zelfs meerdere schema’s. Dus heb je het druk en kan je maar 3 keer per week naar de sportschool? Dan staat er een schema voor 3 dagen op jou te wachten.

Heb je de tijd om vaker te gaan? Dan staan er ook schema’s in het boek voor 4, 5 of 6 dagen.

Natuurlijk moet je ook aan je rust denken. Dus ga nou niet elke dag de sportschool in en kies om te beginnen een schema die Merijn voor jou gemaakt heeft.

Mythes over My Shredded Lifestyle

”Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag”. Dit is een van de mythes die veel mensen waarschijnlijk wel eens gehoord hebben. Hier is niks van waar!

”Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag”

Op het internet zijn heel veel verschillende dingen te vinden. Natuurlijk vind je hier ook heel veel mythes over de methode die My Schredded Lifestyle hanteert.

Dit komt vaak van mensen die het zelf nog nooit gedaan hebben, of hier gewoon heel sceptisch over zijn.

Het is belangrijk om te weten wat er wel en niet waar is. Merijn heeft een hoofdstuk gewijd aan het ontkrachten van al die mythes en dus verkeerde informatie.

Dit is een informatief goed hoofdstuk, waar je stukken gaat lezen die je niet had verwacht, zo kan je mensen nog eens de mond snoeren 😉

My Shredded lifestyle is een echte aanrader

Zoals je inmiddels wel weet is het boek gewoon een echte ‘must read’. Het veranderd niet alleen jouw resultaten met fitness, maar het verbetert je ook op persoonlijk front.

Na het lezen van My Shredded Lifestyle is mijn hele kijk op de fitness industrie veranderd.

Vroeger dacht ik dat de resultaten alleen maar te halen waren door middel van verboden middelen zoals anabolen.

Merijn Schoeber laat in het boek zien dat dit niet waar is, en dat je alles kan bereiken waar je zelf in gelooft.

Niet tevreden? 30 dagen bedenktijd.

Merijn, en ikzelf, weten dat dit boek gaat bijdragen aan jouw leven. Mocht dit niet het geval zijn dan mag je, om wat voor reden dan ook, het boek GRATIS retourneren.

Zo loop je geen enkel risico en heb je niks te verliezen!

My Shredded Lifestyle conclusie

Door jouw caloriebehoefte op orde te hebben en te combineren met periodiek vasten ga je snel resultaten behalen.

Dit zie je aan alle positieve resultaten die mensen al bereikt hebben met de MYSL methode.

Zoals je waarschijnlijk aan mijn enthousiasme al gemerkt hebt, ben ik erg positief over het boek in deze My Shredded Lifestyle review.

Niet alleen omdat het kwalitatief ontzettend goed is, maar ook omdat ikzelf een van de personen ben die hier een goed resultaat mee heeft behaald.

Het boek kost €29,95 en is na bestelling de volgende dag al bij jou in huis. Geen enkele methode is makkelijker dan de levensstijl die Merijn Schoeber heeft ontwikkeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}