november 30

0 comments

IkStopWel Review & Ervaringen | Marcel Borst | Stoppen Met Roken?

By Peter

november 30, 2020


Roken kan vandaag de dag eigenlijk echt niet meer. Iedereen weet hoe slecht het is en we kennen allemaal wel iemand die kanker heeft of hier aan overleden is.

Als je rookt dan ben je dagelijks bezig om naar deze ziekte toe te werken als je het nog niet hebt en dan kan het zomaar ineens klaar zijn. Het is daarom van groot belang om direct te stoppen met roken.

Al zou het alleen zijn voor het geld dat je bespaart! Daarom schrijf ik vandaag deze IkStopWel online stoppen met roken review. Dit is een training van Marcel Borst, hypnosetherapeut.

Met zijn trainingen heeft hij inmiddels al bijna 2.000 rokers van het roken afgeholpen en dit allemaal in één keer volgens Borst zelf. Ik ben daarom uit gaan zoeken of dit ook daadwerkelijk zo is. Je leest mijn ervaringen met IkStopWel en het online stoppen met roken programma in deze review!

1.0 IkStopWel Online Stoppen Met Roken review samenvatting

Review: IkStopWel online stoppen met roken programma

Gebruik: in 1 keer stoppen met roken

Effectiviteit

De eerste keer maar liefst een slagingspercentage van 86%!

Prijs

Prima prijs, zeker als je bedenkt hoeveel je bespaart als je stopt met roken.

Gebruiksvriendelijkheid

Heel duidelijke en overzichtelijke cursusomgeving.

Klantenservice

Zijn niet de snelste, maar binnen 1 a 2 dagen heb je een goed antwoord.

Pluspunten

 • Bijzonder grote kans van slagen
 • De meeste mensen zijn na het volgen van de training een niet-roker geworden
 • Hypnotherapie is bijna een soort magie, het werkt enorm goed
 • De prijs en garantieregeling is erg goed

Minpunten

 • Het is een online training, dus je moet zelf de drive hebben om hiermee te beginnen

Samenvatting: De meeste mensen die willen stoppen met roken gaan dit proberen met nicotine vervangers of andere rare methodes. Dit werkt simpelweg niet of maar voor heel even. Je ziet altijd dat ze weer terugvallen of ineens heel veel aankomen.

Dankzij hypnotherapie denk je simpelweg niet meer aan een sigaret en heb je er ook geen behoefte meer aan. Marcel Borst zorgt ervoor dat je na het volgen van de training volledig van de rookverslaving af bent. In deze IkStopWel online stoppen met roken programma review ontdek je hoe hij dit doet!

Nu al vanaf €347,- euro eenmalig! Of volg eerst het gratis webinar stoppen met roken >>

2.0 Een maatje van mij ging enorm achteruit

Een maatje van mij, die ik al vanaf mijn 2e jaar ken, was sinds zijn 16e een ware roker. Vroeger en dan zeker op die leeftijd hoorde je bij de 'coole gasten' als je een roker was. 

Aangezien ik hem al zo ontzettend lang ken en we nog steeds vrienden zijn, heb ik hem de afgelopen jaren flink achteruit zien gaan. Roken is niet alleen slecht voor je gezondheid en verhoogt het risico op kanker aanzienlijk (maar liefst 70% van de rokers krijgt longkanker), maar ook voor je conditie is het belachelijk slecht!

Waar die kerel voorheen nog prima mee kon lopen tijdens een rondje hardlopen, loopt die nu al te hijgen als die een keer naar de koelkast moet lopen om wat drinken te halen.

Ik zag hem dus flink achteruit gaan. Niet alleen op gezondheid, maar doordat hij zo veel rookten had hij ook geen rooie cent meer over. 

Ik begon het steeds triester te vinden. Altijd die drang van hem om maar te moeten gaan roken. Ook terwijl het eigenlijk helemaal niet mogelijk was en vervolgens ook aan het einde van de maand vragen of hij wat geld kon lenen. 

Het kon niet langer zo doorgaan, want zo'n persoon zie je gewoon met de dag steeds slechter worden. Wellicht is het bij jou wat minder erg of is het juist erger!

Hoe dan ook, de vraag die mij maatje toen had was: is zo'n online stoppen met roken programma überhaupt wel iets voor mij? 

man-die-rookt

3.0 Is een online stoppen met roken programma wel wat voor mij?

Dit zei hij dus zonder ook maar gekeken te hebben naar wat het programma inhield. Dat komt, omdat hij al dit soort programma's of producten over een kam scheerden. ''Het werkt toch allemaal niet''.

Dat klopt in de meeste gevallen ook, maar niet als je daadwerkelijk met een expert kan werken die inmiddels al 2.000 mensen van het roken afgeholpen heeft. Toen ging hij direct anders denken... 2.000 mensen?!

Jep! Dat zijn er veel. En jij kan de volgende worden is wat ik hem vertelde. Echter wil ik jou nu ook meegeven dat je wel echt moet willen. Het is namelijk een online programma en als jij besluit om niet aan de slag te gaan, dan gebeurt er ook niks.

Zorg dat je wel echt de drive hebt om te willen stoppen met roken of dat er iemand is die controleert of je hier wel iets mee gaat doen. Ter motivatie zal ik hier nog wat redenen geven om te zorgen dat je echt wil stoppen met roken:

 • 70% van de rokers krijgt longkanker
 • Meeroken is ook ontzettend gevaarlijk, dus je brengt niet alleen jezelf in gevaar maar ook de mensen waar je van houdt
 • Roken verergert juist de stress
 • Door het roken word je kortademig en krijg je een slechte conditie
 • Ook de e-sigaret is bijzonder schadelijk evenals de waterpijp

Als dit nog niet genoeg redenen zijn dan ben je waarschijnlijk een hopeloos geval. Ben je wel bereid om te stoppen met roken op de manier die op plek 2 staat van de beste manieren? Dan is dit programma zeker voor jou geschikt twijfel je nog? Volg dan net als mijn maatje eerst even het gratis webinar!

Waarom ga je niet aan de slag met de methode van plek nummer 1 van beste manieren om te stoppen met roken? Dat komt, omdat dit het krijgen van een hartaanval is. Hierdoor stoppen de meeste mensen met roken. Ik denk niet dat je hier op zit te wachten.

4.0 IkStopWel Online Stoppen Met Roken programma Review

Mijn maatje kwam na een tijdje zoeken het IkStopWel online stoppen met roken programma tegen. Na lang twijfelen heb ik hem gezegd dat hij het gewoon eens moest gaan proberen. Met twijfel kom je nergens. Alleen actie zorgt voor reactie.

En zo geschiedde.

Vandaag de dag is deze jongen een niet-roker en is zijn kwaliteit van leven enorm omhoog gegaan. Dit allemaal dankzij de beslissing om de online cursus stoppen met roken van IkStopWel te volgen.

Hieronder lees je exact wat je van deze training allemaal kan verwachten en wie die Marcel Borst nu eigenlijk is!

ikstopwel-marcel-borst-ervaringen-review

4.1 Wie is Marcel Borst eigenlijk?

Marcel Borst is zelf ook ten prooi gevallen aan sigaretten. Zijn vader kreeg longkanker en als klein kereltje van 7 heeft hij meegemaakt hoe zijn vader een pijnlijke strijd gevoerd heeft en deze gelukkig heeft gewonnen na een heel lang en pijnlijk traject vol met operaties.

Marcel ziet, net als een ieder die mensen kent die roken, rokers al hun hele leven lang strijden als ze willen stoppen met roken. Telkens lukt het maar niet en geven deze mensen op. Ze proberen het op een gegeven moment ook niet meer, omdat ze niet weer willen falen.

Dit is waarom Marcel de kant van de hypnotherapie opgegaan is. Door middel van hypnotherapie toe te passen heeft hij al duizenden rokers geholpen om niet-rokers te worden. Het lijkt bijna magie, maar het werkt.

Tijdens hypnotherapie wordt hypnose ingezet als hulpmiddel. Tijdens deze sessies zorgt Marcel Borst ervoor dat de wil om naar die sigaret te grijpen, die verslaving, als sneeuw voor de zon verdwijnt. Deelnemers van de training geloven niet wat er gebeurt is, maar het is werkelijk waar.

Zij zijn nu niet-rokers en jij kan simpelweg de volgende worden door vandaag de juiste beslissing te maken.

4.2 Videotraining stoppen met roken

De cursus van IkStopWel bestaat uit een reeks met korte video's om je zo stap-voor-stap klaar te stomen voor de hypnose sessies van Marcel Borst.

De video's zijn expres kort gehouden, zodat je goed de aandacht bij elke video hebt en zodat je hier de volle 100% uit kan gaan halen. Marcel gaat hier met jou werken aan het proces van het stoppen met roken.

Je krijgt een half jaar lang toegang om de volledige training te doorlopen. Ik kan je vertellen dat je dit al in enkele dagen gedaan kan hebben. Dit betekent dat je dus vanaf vandaag binnen een paar dagen gestopt kan zijn met roken. En dit is serieus, als jij hier ook serieus in bent.

Hieronder een goede tour en uitleg van het online stoppen met roken programma van Marcel Borst zelf.

4.3 Online begeleiding van een hypnotherapeut 

Wat in mijn optiek ook enorm waardevol is, is dat je Marcel Borst als begeleider hebt. Mocht je ergens niet uitkomen of simpelweg gewoon begeleiding willen bij bepaalde dingen dan kun je Marcel hier voor inschakelen.

Je staat er dus niet alleen voor en hebt een expert onder de sneltoets die al duizenden mensen van het roken afgeholpen heeft. Jij bent de volgende als je vandaag de juiste beslissing gaat maken. Feit is gewoon dat het werkt en dit gun ik iedereen!

Dat roken moet nu eens klaar zijn, bah.

4.4 Twee hypnotherapie sessies

Bij de meeste deelnemers, zo ook bij mijn maatje, is er een doorslaggevende factor. Of naja, eigenlijk zijn dit er twee: de twee hypnotherapie sessies die je bij de aanschaf van de training krijgt. Hierbij gaat Marcel hypnose bij jou toepassen om jou van je verslaving af te helpen.

Je zal direct merken dat die drang naar een sigaretje weg is. En als die er niet meer is; hoef je er ook geen een meer op te steken! Klaar is Kees, je bent gestopt met roken.

4.5 Met ondersteunende MP3 bestanden voor de afronding

Ter afronding krijg je ook nog ondersteunende MP3 bestanden. Deze kun je opzetten om de hypnose nog beter te laten werken en het mooie hiervan is dat je deze uiteraard zo vaak af kan spelen als je zelf wil.

4.6 5-weekse nazorg programma

Maar liefst 86% van de deelnemers stopt met roken na het volgen van de sessies van Marcel. Echter blijft er dan nog een groep van 14% over waarbij het niet lukt.

Nu is deze verhouding fantastisch, maar is het natuurlijk minder fijn als je bij die 14% hoort. Gelukkig ben je niet zo snel van Borst af. Hij heeft namelijk ook nog een 5-weekse programma waarbij hij je dagelijks ondersteunt.

Dit is het nazorgprogramma en zet hij in voor de mensen die niet direct gestopt met roken zijn om er vervolgens alsnog voor te zorgen dat ze stoppen met roken. Hierdoor komt het slagingspercentage behoorlijk dicht bij de 100%!

5.0 IkStopWel Stoppen Met Roken Programma ervaringen

Er zijn een hele boel ervaringen te vinden met het IkStopWel stoppen met roken programma. Ik zal je al deze ervaringen besparen, maar haal er wel graag een aantal leuke tussenuit.

Wat mij wel opvalt is dat er geen negatieve ervaringen te vinden zijn. Ergens wel logisch als het slagingspercentage zo bizar hoog is en daarnaast krijg je ook een mooie garantieregeling, maar daar zo wat meer over.

Bekijk onderstaande video's eens voor ervaringen van mensen die de training gevolgd hebben en gestopt zijn met roken:

5.1 Mijn ervaring met het online stoppen met roken programma

Ontdek in onderstaande video wat ik van de cursus vind en hoe deze cursus er van binnenuit uitziet. Waar voor je geld of niet?

6.0 IkStopWel Stoppen Met Roken Programma review conclusie

Het online stoppen met roken programma van IkStopWel is wat mij betreft een echte aanrader. Ik heb gezien hoe simpel het ging bij mijn maatje en dat terwijl hij tientallen andere dingen geprobeerd had.

Denk aan nicotinepleisters, medicatie en ga zo nog maar even door. Gelukkig heeft hij de nummer 1, hartaanval, niet geprobeerd en was hij er op tijd bij. Zijn gezondheid, conditie, concentratie en financiële plaatje zijn enorm gegroeid. 

Bizar hoe goed het iemand kan doen om gewoon in een keer te stoppen met roken. Ben jij er ook klaar mee? Wil jij ook graag wat langer op deze aardbol rondlopen om te genieten van al het moois om je heen?

Meld je dan via onderstaande knop direct aan en stop vanaf vandaag nog met roken!

ikstopwel-marcel-borst-ervaringen-review

6.1 Voor- & nadelen van het programma

 • Bizar effectieve methode om te stoppen met roken
 • Bijna de volle 100% lukt het om direct te stoppen met roken
 • Kinderlijk eenvoudig dankzij de hulp van Marcel Borst
 • Goedkoop en een goede garantieregeling
 • Krijg je gezondheid weer op de rit
 • Bespaar bakken met geld door te stoppen met roken
 • Goede kwaliteit training
 • Je moet zelf de drive hebben om te starten met het online programma, anders gaat er niks gebeuren helaas

6.2 Wat kost dit programma en krijg ik nog garantie?

Dit programma kost je eenmalig €347,- euro. Dat lijkt misschien wat aan de hoge kant, maar wat heb jij er voor over om in een keer zonder moeite te kunnen stoppen met roken?

Bovendien gaat dit jou een hoop pakjes besparen de rest van jouw leven. Dus deze investering zorgt er zelfs voor dat je geld bespaart!

Stel je geeft €20,- euro per week uit aan sigaretten... dan ben je €1.040,- euro per jaar kwijt. Dan bespaar je dus al in een jaar meer dan €600,- euro ;-)!

Elk jaar dat daarna komt is pure winst. Hier kun je een aantal leuke vakanties van doen!

Je krijgt overigens ook een 14 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent, je een mailtje kan sturen en je zonder opgaaf van reden je geld terug kan krijgen.

Dit getuigt van vertrouwen in het eigen product. Succes met stoppen met roken, laat mij vooral even weten als het gelukt is. Ik vind het heerlijk om die successen te horen!

IkStopWel online stoppen met roken

9.1

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Werking

9.0/10

Support

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}