​​​​Ecomtrics Product Platform Review & Ervaringen: Waardeloos Of …?

ecomtrics-product-platform-review-ervaringen

In dit artikel ga je alles ontdekken omtrent het Ecomtrics Product Platform. Wat is het precies, wat zijn mijn ervaringen met deze tool en wat kun je hier überhaupt van verwachten?

Is het waar voor je geld of kun je beter op zoek gaan naar een alternatief? Antwoord op al deze vragen en meer ontdek in dit artikel.

Gratis Ecomtrics dropshipping training volgen? Meld je hier direct aan!

Ecomtrics Product Platform: wat is het precies?

Het Ecomtrics Product Platform is een tool om winstgevende producten te vinden voor dropshippers en verkopers op bol.com en Amazon.

Het vinden van winstgevende producten is het allergrootste obstakel voor de meeste ondernemers die starten met e-commerce. Dit is de nummer 1 reden waarom mensen hier geen geld mee verdienen.

Juist daarom is de Ecomtrics Product Platform tool revolutionair. Op dit platform plaatsen professionele product onderzoekers hyper winstgevende producten.

Via de zoekfunctie kun je gewoon zoeken naar producten die bij jou passen. Denk bijvoorbeeld aan zoeken op categorie. Er staan duizenden producten in die allen veel opleveren en enorme potentie hebben.

ecomtrics-product-platform

Wat krijg je allemaal?

Als je aan de slag gaat met het Ecomtrics Product Platform dan krijg je niet alleen de winstgevende producten te zien, maar het complete plaatje. Zo krijg je:

 • Hoge kwaliteit afbeeldingen
 • Teksten voor bij het product
 • De verkoopcijfers van AliExpress
 • Inkoopprijzen van het product
 • Potentiële winstmarge
 • Voorgestelde verkoopprijs
 • Facebook advertentie voor bij het product
 • Video ter promotie en voor bij de listing
 • Facebook likes
 • Facebook shares
 • Facebook comments
 • En targeting aanbevelingen

Kortom: je krijgt alles wat je nodig hebt om binnen 30 minuten een succesvolle campagne op te starten met een nieuw product. Hoe tof is dat?

Bekijk meer over het platform als je hier direct meer over wilt leren.

Ecomtrics Product Platform prijs

Voor een kleine €29,- euro per maand krijg je toegang tot het Ecomtrics Product Platform. Dit kost normaal €99,- euro, maar er loopt momenteel een actie.

€29,- euro voor toegang tot een platform als dit is het meer dan waard. Je krijgt dan toegang tot alle functies en hebt elke dag keuze uit nieuwe producten.

Dit scheelt je enorm veel tijd en zorgt ervoor dat je op de korte termijn super winstgevend kan worden met dropshipping. Het abonnement is overigens maandelijks opzegbaar.

ecomtrics-product-platform-prijs

Mijn ervaringen met het Ecomtrics Product Platform

Tot voor kort wist ik niet dat er tools als deze bestonden. Het Ecomtrics Product Platform is het enige platform in Nederland & België dat geschikt is voor zowel dropshippers als verkopers op een platform als bol.com of Amazon.

Verder heb ik ook nog nooit zo’n uitgebreide tool gezien. Wel tools met producten, maar niet met alles compleet erbij geleverd.

Daarom is dit Ecomtrics product Platform wat mij betreft echt revolutionair en een absolute aanrader voor zowel beginners als de gevorderde dropshippers die nog niet heel veel verdienen.

Dit komt dan heel waarschijnlijk, omdat je niet zo goed bent in het doen van product onderzoek. Dankzij deze tool hoef je je hier niet meer druk om te maken en heb je snel winstgevende producten.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar dus ik ben het gewoon eens gaan proberen. Tot nu toe ben ik zeer enthousiast en werk het erg goed!

Aanmelden bij Ecomtrics?

Je kan ervoor kiezen om alleen het Ecomtrics Product Platform aan te schaffen. Maar als je nog niet gestart bent met dropshipping dan adviseer ik je om met de Ecomtrics Dropshipping cursus aan de slag te gaan.

Je krijgt dan namelijk ook toegang tot het Ecomtrics Product Platform. Gratis en voor niks voor de rest van je leven. Zelfs als je de cursus niet wil hebben, is dit op termijn voordeliger.

Anders betaal je namelijk €29,- euro per maand zolang je lid blijft. Keuze is aan jou, maar ik had het wel geweten! Je kan natuurlijk ook eerst een maand proberen en als het bevalt alsnog de training aanschaffen.

Eerst meer weten over de cursus? Lees mijn Ecomtrics Dropshipping review.

Ecomtrics Product Platform

9.1

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

8.5/10

Werking

9.0/10