​​​​Wat is de Ecomtrics Prijs? Waar Voor Je Geld Of Niet?

ecomtrics-prijs

Als je op dit artikel terechtgekomen bent dan is de kans groot dat je op zoek bent naar meer informatie over de Ecomtrics prijs. Wat kost de training van Floris Zwolsman en Robin de Boer nou precies?

In dit artikel krijg je antwoord op al je vragen omtrent de prijs van de Ecomtrics Dropshipping cursus. Is er ook nog de mogelijkheid tot korting en zijn er ook verschillende betaalopties?

Heb jij je al aangemeld voor de gratis Ecomtrics dropshipping training? Doe dat hier direct even!

Wat is de Ecomtrics prijs?

De prijs van de Ecomtrics Dropshipping verschilt. Een eenmalige betaling is het goedkoopste. Dan betaal je namelijk eenmalig €1.197,- euro inclusief BTW. Je kan hier dus nog €207,74 (21% BTW) op terugvragen.

Omgerekend betaal je dan dus €990.- euro. Dit is al een stuk laagdrempeliger. Wil je niet in een keer betalen? Dat kan ook!

Er is namelijk ook de mogelijkheid om in 5 termijnen te betalen. Dit zijn termijnen van €269,- euro per termijn. Dat komt uit op een totaal van €1.345,- euro inclusief BTW. Ook hier kun je 21% BTW op terugkrijgen. Omgerekend betaal je dan dus €1.062,- euro.

De prijzen zijn momenteel zo laag, omdat er een actie actief is op het moment van schrijven. Bekijk de actuele actiepagina om te kijken of deze prijzen nog steeds actief zijn.

ecomtrics-dropshipping-prijs

Aanmelden bij Ecomtrics

Wil je je aanmelden bij Ecomtrics, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Wacht dan nog even met kopen, je hebt geen haast lijkt me.

Lees eerst even mijn Ecomtrics Dropshipping review. Hier vertel ik je mijn ervaringen en alles wat je moet weten omtrent de cursus en de verkopers.

Na het lezen van mijn review weet je exact of de cursus wel wat voor jou is of dat je beter op zoek kan gaan naar een alternatief.