juli 20

0 comments

Bouw Je Beste Team Programma Review + Ervaring (Mariska Wijbenga)

By Peter

juli 20, 2020


Als ondernemer is het vaak super lastig om een goed geoliede machine te maken van een aantal individuen.

Ten eerste zul je de juiste mensen moeten vinden en ten tweede moet je er nog voor zorgen dat zij net zo'n hart voor het bedrijf krijgen als jij.

Zo kun je ze blindelings vertrouwen en kun je echt grote stappen gaan zetten met je team. Mariska Wijbenga is een expert op het gebied van het bouwen van het juiste team.

Zij heeft al ruim 8 jaar ervaring als manager development bij de grootste verzekeraar van Nederland, helpt ze nu ondernemers met personeel om hun team echt maximaal succesvol te laten functioneren.

In deze bouw je beste team programma review deel ik mijn ervaring met de training van Mariska. In deze training leert ze je stap-voor-stap om een succesvol team te bouwen.

Dit kan vanaf punt 0, maar ook natuurlijk als je al een team hebt!

Wie Is Mariska Wijbenga?

Mariska Wijbenga is een enorm gedreven vrouw met een passie voor haar vak. De laatste 15 jaar heeft ze verschillende managementstijlen gezien.

De meeste van deze stijlen zorgden meer voor het afbreken van een goed team dan het daadwerkelijk opbouwen van een goed team.

Na de afgelopen 8 jaar voor de grootste verzekeraar van Nederland gewerkt te hebben heeft ze besloten om zelf mensen te gaan coachen. Zo is het eerste idee ontstaan om een cursus leiderschap te bouwen.

Op deze manier kan ze op grotere schaal ondernemers helpen met het bouwen en uitbouwen van hun perfecte team. Aan alles is te zien dat Mariska dit ook echt met plezier doet.

En ik bedoel niet alleen haar mooie brede lach, maar natuurlijk ook de drive en passie waarmee ze ondernemers zoals ik helpt.

Inmiddels heeft zij al honderden andere ondernemers effectief geholpen met het bouwen van hun beste team. Na deze bouw je beste team programma review weet jij of jij het volgende succesverhaal gaat zijn!

mariska-wijbenga

Wat Is Het Bouw Je Beste Team Programma?

Ik heb net al even kort laten vallen hoe het programma ontstaan is en daardoor weet je ook al direct wat meer over wat de training nu is.

Toch leg ik je nog wat verder uit wat je allemaal kunt gaan verwachten als je besluit om het programma van Mariska aan te schaffen.

16 weken, 10 modules

Het bouw je beste team programma bestaat officieel uit 10 modules die verdeeld zijn over 16 weken. Elke week komt er een nieuwe module vrij, zodat je met volle focus 1 module per week kunt volgen.

Mocht je dit langzamer doen dan kun je dat natuurlijk gewoon doen. Als je sneller wil dan moet je even een berichtje sturen aan Mariska, dan zet ze de andere modules alvast voor je online.

Verder zijn er een hele hoop interessante onderwerpen waar je aan gaat sleutelen tijdens de training. Zo komt er een gedeelte mindset aan bod, wat echt super belangrijk is en ga je zelfs aan de slag met het doorontwikkelen van je team.

Zodat je eigenlijk straks ook buiten je bedrijf kunt stappen, terwijl je bedrijf gewoon door blijft groeien. Hier willen we, denk ik, allemaal wel naar toe als we een team onder ons hebben.

Dan pas ben je een echte goede leider!

Het belang van een goed team

Je gaat natuurlijk ook aan de slag met een 'basis stuk'. Hier leer je vooral van Mariska wat het betekent om een goed team te hebben en wat het belang hier van is.

Een team kan je bedrijf namelijk maken of kraken. In de eerste modules leer je hier wat meer over. Verder komt er in deze modules ook een gedeelte mindset aan bod, ga je eens kijken naar de methodes die voor jou als leidinggevende werken en leer je meer over hoe je de beste resultaten haalt.

De juiste cultuur

Ook het bouwen van de juiste cultuur komt aan bod. De IMU is een bedrijf waar ze echt een prachtige cultuur opgebouwd hebben.

Hier mogen de werknemers in principe zelf beslissen wat ze doen en wanneer ze het doen en ook of ze op kantoor werken of dit liever thuis doen.

Het blijkt dan zelfs dat de meeste werknemers graag op kantoor zitten, omdat ze het team zo ontzettend fijn vinden. Het belangrijkste binnen deze cultuur is dat ze hun werk doen en ook voor de gevraagde tijd.

Door je werknemers deze vrijheid te bieden zijn ze veel gedrever en krijgen ze ook echt een hart voor de zaak. Dit is een van de prachtige culturen die je kunt bereiken door aan de slag te gaan met Mariska.

Het strenge en autoritaire leiderschap zoals we dat van vroeger kennen werkt al lang niet meer en heeft, in mijn optiek, ook nooit echt goed gewerkt!

effectief-leiderschap

Effectief leiderschap

Effectief leiderschap is hierbij dan vanzelfsprekend ook van groot belang. Er moet wel iemand zijn die uiteindelijk de beslissing maakt. Mariska Wijbenga heeft hier jaren ervaring mee en weet ook hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Een mooi en goed team bouwen, deze zelfstandig laten werken, zorgen dat het team fantastsich draait en altijd door blijft draaien vergt veel kennis en vaardigheden.

Dat is een van de redenen dat Mariska hier veel aandacht aan besteed tijdens de modules. Deze zijn ontzettend informatief en misschien wel het meest waardevol.

Doorontwikkelen en vrijheid pakken

Het doorontwikkelen van het team dat je tijdens deze training gebouwd hebt is uiteindelijk een van de belangrijkste punten. 

Wat je hier gaat leren is hoe je als werkgever leuk en interessant kunt zijn en blijven waardoor ook werkzoekende super graag bij jou zouden willen werken.

Kun je je voorstellen hoe het als wernemer is van een bedrijf waar je zelf mag bepalen hoeveel je werkt en vanuit welke plek je dat doet als je werk maar af komt?

Als ik nog voor een baas zou werken dan wist ik wel waar ik naar moest gaan zoeken binnen een bedrijf! 

Verder, en dat is de laatste module, leer je ook hoe je weer je vrijheid als ondernemer terug kunt krijgen en waardoor je niet meer in, maar aan je bedrijf kunt gaan werken.

Zo groeit je bedrijf uiteindelijk veel sneller!

Het Mooie Van Een E-Learning Platform

Veel ondernemers gebruiken vaak als 'smoes' dat ze niet genoeg tijd hebben om een training te volgen. Dit is overigens ook een gevolg van een slecht team.

Maar het mooie van een e-learning platform als het bouw je beste team programma is dat je de training altijd en overal waar je wil kunt volgen.

Vanaf je smartphone, tablet of laptop. Overal met een internetverbinding kun je aan de slag met de training. Ook al is het maar even een video per keer, je komt vooruit en dat gaat je enorm helpen.

Wat Krijg Je Na Aanschaf?

Als je besluit om de training zo aan te schaffen dan krijg je via de mail inloggegevens voor het e-learning platform. Als je deze ontvangen hebt dan log je in en heb je direct toegang tot alle onderstaande dingen.

Toegang tot e-learning van bouw je beste team programma

Natuurlijk heb je toegang tot de video's en modules, alleen kun je dus in week 1 pas de eerste module gaan volgen. Nogmaals: als dit te lang duurt voor je dan kun je Mariska contacten met de vraag of ze de rest open wil zetten.

Je kunt dat de gehele training kijken op je eigen tempo.

Exclusieve community

Als je de training aanschaft dan krijg je ook toegang tot de exclusieve community van de cursus. Hier zitten andere actieve ondernemers in die net als jij het beste team aan het bouwen zijn en het meeste halen uit hun bedrijf.

Deze ondernemers zijn vanzelfsprekend al een stuk verder en kunnen jou ook helpen bij vragen. Daarnaast worden hier ook hechte banden opgebouwd en ontstaan er zelfs samenwerkingen uit.

cursus-leiderschap-community

Elke 3 weken een coachcall

Dit vind ik een hele mooie toevoeging van Mariska Wijbenga. Je krijgt namelijk elke 3 weken een coachcall met Mariska zelf waar ze je persoonlijk helpt met je vragen en de punten waar je vastloopt.

Mocht je geen vragen hebben dan adviseer ik je altijd om alsnog even aanwezig te zijn. Andere ondernemers zullen wel vragen hebben en er is een goede kans dat deze jou ook verder kunnen helpen.

Belangrijke templates en cheatsheets

Mariska heeft ook verschillende templates en cheatsheets als soort bonus bij de training gegeven. Deze kun je gebruiken ter voorbereideing op gesprekken met teamleden om je team door te ontwikkelen.

Daarnaast kun je ze ook gebruiken voor verving en selectie van nieuwe teamleden. Ook dit is een waardevolle toevoeging aan de training gebleken.

Mijn Bouw Je Beste Team Programma Ervaring

Zelf ben ik een ondernemer die aan het begin staat van het opbouwen van een team. Het leek mij het beste om direct alles vanaf het begin goed te doen, in plaats van het later proberen op te lossen.

De training van Mariska en de begeleiding zijn enorm waardevol en eigenlijk ook super logisch als je hier eenmaal mee bezig bent.

Je merkt het enthousiasme en de deskundigheid van Mariska, waardoor je ook echt vertrouwen krijgt in het geen wat je doet.

Mariska is voor mij de persoon om mij te helpen met het opbouwen van mijn beste team. Er zitten ook veel ondernemers in die simpelweg hun huidige team aan het ombouwen zijn.

Ook deze mensen maken reuze stappen.

Ervaring van andere cursist

Er is een ervaring die ik nog even met je wil delen. Dit is een ervaring van een directeur van een redelijk groot administratiekantoor.

Zo wil ik je laten zien dat het interessant is voor de kleinere ondernemers, maar ook zeker voor de grote spelers. Het maakt dus echt niet uit waar je nu staat met je team of in het ondernemerschap.

Zie hier de ervaring:

bouw-je-beste-team-programma-ervaring

Wat Betaal Je Nu Eigenlijk?

Hier lijken de meeste mensen best wel van te schrikken. De prijs van het bouw je beste team programma is normaliter €4.000,- euro.

Als je eens goed gaat kijken naar die investering en wat je er voor terugkrijgt dan is dit echt geen gekke prijs. Ik bedoel: wat heb je over om uit je bedrijf te kunnen stappen terwijl er een gemotiveerd en geolied team voor je aan het werk is?

Juist.... onbetaalbaar!

Momenteel loopt er echter wel een actie waardoor je bijna de helft betaald, namelijk: €2.597.- euro. Dit is echt een meer dan redelijke prijs voor een programma als deze.

Ik snap dat het even slikken is, maar ik denk dat je wel begrijpt dat dit het dubbel en dwars waard is, omdat je echt x10 zal gaan met je onderneming!

Bouw Je Beste Team Programma Review: Conclusie

Het bouw je beste team programma is zo gemaakt dat je stap-voor-stap leert hoe je van je huidige team of je nog te bouwen team een goed geoliede machine bouwt.

Een team dat gemotiveerd is en net zo'n hart voor het bedrijf ontwikkeld als dat jij hebt. Door het ontwikkelen van de juiste cultuur zul je ook alleen maar gemotiveerde werknemers hebben en zelfs andere mensen aantrekken zonder hier iets voor te doen.

Als je de stappen volgt dan kun je zelfs buiten je bedrijf stappen zonder enige gevolgen. De machine blijft door draaien en jij kunt eens gaan kijken naar de processen van je bedrijf.

Zo kun je aan je bedrijf gaan werken in plaats van in je bedrijf en zul je zien dat je onderneming binnen no-time x10 gaat.

Het bouw je beste team programma kan ik dan ook van harte aanraden bij ondernemers die niet stil willen blijven staan, maar snel door willen groeien!

Bouw je beste team programma

8.9

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}