augustus 31

0 comments

Alles Over Crypto Review [2020]: Troep Of Belachelijk Goed?!

By Peter

augustus 31, 2020


Cryptocurrency kopen, het leren van traden met crypto en simpelweg meer informatie inwinnen omtrent dit onderwerp is deze dagen enorm populair.

Er lijkt een Bitcoin hype aan te komen waar je als crypto trader serieus geld mee kan gaan verdienen, echter moet je dan wel enig verstand hebben van dit onderwerp.

Derek Westra & Patrick Suiker van Alles Over Crypto spelen hier enorm goed op in. Zij zijn inmiddels al jaren toonaangevend met hun website en producten en zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verbeteren hiervan.

In dit artikel deel ik onder andere mijn ervaring met deze jongens en met de crypto masterclass en de crypto parels (de 2 producten van Alles Over Crypto).

Verder lees je meer over wat je aan deze gasten hebt en kun je de beslissing maken om wel of niet met hen in zee te gaan!

Alles Over Crypto: Wat Is Het Eigenlijk?

Alles Over Crypto(.nl) is een website die sinds 2017 al actief bezig is op het gebied van cryptocurrency. 

De website is opgezet door Derek Westra en Patrick Suiker, waarover later meer. Zij begonnen de website om te schrijven over hun hobby en passie: crypto.

Uiteindelijk is de website door de jaren heen uitgegroeid tot een enorm groot platform met veel bereik en is hierdoor al jaren toonaangevend op het gebied van cryptocurrency.

allesovercrypto-logo

Leer alles over crypto!

Waar de website vooral op ingericht is, is het leren van traden in crypto aan andere mensen.

Voorheen hadden ze echt als doel om de volledige leek te helpen, maar tegenwoordig is de website ook meer voor ervaren traders. 

Zo kan een ieder dus terecht op de website van Alles Over Crypto en hier weer nieuwe dingen leren.

Leer geld verdienen met cryptocurrency

Uiteindelijk start iedereen natuurlijk met cryptocurreny om hier leuk geld mee te gaan verdienen. Volgens Derek & Patrick is het ook nu de tijd om in te stappen.

De prijzen zijn laag en de toekomst voor de markt is nog altijd super groot. Vele experts denken dat dit de revolutie van geld is en daar zit natuurlijk enorm veel waarde aan.

Naast dat je alles kan leren over crypto en de verschillende munten en brokers etc. Ga je dus ook echt met deze jongens leren hoe je geld kan verdienen met crypto.

Koop je eerste cryptomunt met 1 euro!

Het leuke aan deze website is dat ze ook wekelijks een gratis training geven. Volgens mij is dit op de donderdag avond, maar dit moet je zelf even checken.

In deze gratis training leer je meer over crypto, hoe de markt werkt en wat je simpel moet doen om ervoor te zorgen dat de munten die je koopt meer waard gaan worden.

Zo ga je samen met Derek & Patrick je eerste cryptomunt van 1 euro kopen. Door dit te doen leer je hoe het hele systeem werkt en kun je dus op de lange termijn makkelijk zelf meer gaan aankopen.

Het is super leuk om deze training eens te volgen en je eerste munt aan te schaffen. Meld je eens aan voor de gratis training, een echte aanrader dus!

Koersen

Wat je meestal ook terugvindt op crypto websites zijn de huidige koersen. Ook op allesovercrypto.nl vind je deze koersen ook terug. 

Hierdoor kun je dus gemakkelijk zien welke munten de potentie hebben om weer te gaan groeien. Zit de munt in een dal en zie je de lijn al weer omhoog gaan?

Dan heeft deze munt de potentie om weer veel in waarde te gaan stijgen. Dit is overigens geen advies, maar mijn eigen ervaring!

alles-over-crypto-koersen

Waardevolle blog

Naast de training en de koersen hebben ze ook een enorm waardevolle blog die netjes verdeeld is onder verschillende onderwerpen.

Derek & Patrick schrijven beide op deze blog, maar zijn niet de enige. Zo heb je Jurgen Claassens die het meeste schrijft op deze blog.

Jurgen heeft enorm veel ervaring in het grote bedrijfsleven en heeft een passie voor crypto en daytraden. Hij schrijft hier graag over en dit vind je terug op de blog van allesovercrypto.nl.

Naast bovengenoemde namen schrijft ook Robin Westra wel eens een blog. Robin is de techneut achter de website en heeft veel verstand van blockchaintechnologie.

Iedereen heeft dus zijn eigen specialiteit waar hij over schrijft. Zo heb je veel variatie op de blog en ook een groot publiek die hier op afkomt.

Forum

Allesovercrypto.nl is niet alleen een website over crypto. Zo zit er ook een heel forum aan deze website vast.

De inhoud kun je lezen zonder account, maar als je zelf ook vragen of berichten wil plaatsen dan moet je een account aanmaken.

Dit is gratis dus kun je verder gewoon doen. Door het forum simpelweg dagelijks even te checken word je al een stuk wijzer. Er zijn hier namelijk genoeg experts aanwezig.

alles-over-crypto-forum

Derek Westra

Derek is ontzettend geïnteresseerd in de psychologie achter de Nederlandse economie. Hij heeft hier ook een master in gedaan en heeft deze gehaald.

Na zijn eerste aanraking met crypto in 2013 vond hij het zo enorm interessant en wist hij dit dit echt voor een evolutie ging zorgen. Momenteel zitten we vol in die evolutie.

Hij vindt het prachtig om te zien dat 1 cent zomaar ineens 1.000, 10.000 of 100.000 euro waard kan zijn. Overigens kan het ook de andere kant op gaan.

Dit maakt cryptocurrency dus ook zeker geen zekerheid op het verdienen van geld. Daarom adviseren ze altijd om te investeren met geld dat je kan missen.

Dan kun je je geld laten zitten en zal het vanzelf weer meer waard worden als je even door een dal gaat. De kunst is dan om rustig te blijven en dus niet je verlies nemen, maar blijven zitten!

Derek-westra-allesovercrypto (1)

Patrick Suiker

Patrick Suiker is de echte ondernemer van deze twee kerels. Sinds zijn 4e vindt hij het al mooi om te handelen in allerlei dingen.

Later heeft hij ook een master in ondernemerschap afgerond, waardoor hij dus een ware expert is op het gebied van ondernemen.

In 2013 kwam hij in aanraking met Litecoin en sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de cryptowereld.

Hij heeft allesovercrypto.nl opgezet en heeft sindsdien samen met Derek al 10.000+ mensen geholpen met het instappen in de wereld van de crypto.

Deze website is dan ook echt zijn kindje en hij wil dit ook zo groot mogelijk maken!

patrick-suiker-allesovercrypto

Crypto Masterclass (Voorheen Cryptocurrency Beginnerscursus)

Uiteindelijk hebben de heren ook een online crypto cursus ontwikkeld. Vroeger ging deze cursus onder de naam: cryptocurrency beginnerscursus.

Deze cursus was dus echt alleen voor de volledige leken die wilden investeren in crypto, maar geen idee hadden hoe ze dit moesten doen.

Hier werden ze mee geholpen door deze cursus. Tegenwoordig is het de crypto masterclass.

De crypto masterclass is de cryptocurrency beginnerscursus, maar dan nog een stuk uitgebreider, zodat ook ervaren crypto traders nieuwe dingen kunnen leren.

Je stapt dus in deze cursus als beginner of wat meer ervaren, maar komt eruit als een ware expert. Bovendien krijg je hier ook het crypto parels boek bij welke normaal los te koop is voor €200,-.

Lees mijn crypto masterclass review eens of lees eens die van cryptounie.nl!

Je kan natuurlijk ook direct de cursus bekijken op allesovercrypto.nl.

crypto-masterclass (1)

Crypto Parels

Naast de crypto masterclass van allesovercrypto.nl, wat toch echt het ''vlaggenschip'' is, heb je ook nog het crypto parels of ook wel crypto portfolio e-book.

In dit e-book vind je een lijst met cryptomunten die een enorme potentie hebben om super groot te gaan worden. Dit zijn munten die de potentie hebben om net zo groot te worden als bijvoorbeeld de Bitcoin.

Investeerders die aan het begin een paar honderd euro in Bitcoin geïnvesteerd hebben, zijn nu miljonair. Besef dat even en besef dan ook wat een enorme waarde dit e-book heeft!

Alleen experts kopen dit boek los. Als je verder nog geen ervaring in crypto hebt dan koop je de crypto masterclass en krijg je tevens ook dit boek erbij.

Beide zijn enorme aanraders om succesvol crypto investeerder te worden.

Bekijk het portfolio van 2020 door hier te klikken!

Crypto Parels 2020 Boek

Alles Over Crypto Conclusie

Alles Over Crypto, Derek Westra, Patrick Suiker, dit zijn de gasten met de juiste website om een ieder te leren hoe crypto werkt.

Daarnaast stap je zo voorbereid als mogelijk in dankzij de lessen en kennis van de heren achter allesovercrypto.nl. De crypto masterclass is een echte aanrader voor beginners en het portfolio voor de experts.

Als je de crypto in wil stappen dan is NU de beste tijd en doe je dat met allesovercrypto.nl. Mijn advies? Volg eerst eens de gratis training om te kijken of het wat voor jou is.

Niet alleen leer je meer over crypto zelf, maar ook maak je kennis met de heren en koop je voor 1 euro je eerste crypto aan. Het is een toffe ervaring die volledig GRATIS is.

Meld je dus snel aan alvorens alle plekken vol zijn, dit wil je niet missen!

Alles Over Crypto

9.3

Kennis

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}