juni 29

0 comments

Accu Revisie Programma Review: Nooit Meer Nieuwe Accu’s Kopen?!

By Peter

juni 29, 2020


Lege accu's, weer een pakje batterijen kopen of weer een setje oplaadbare batterijen halen die toch met de tijd op zijn gegaan. We kennen het waarschijnlijk allemaal wel.

Het geld dat we hier op jaarbasis aan uitgeven is echt belachelijk veel. Dit loopt vaak op tot honderden euro's en in sommige gevallen zelfs duizenden euro's.

Denk aan een autoaccu die niet meer werkt, de accu van een heftruck die ermee gestopt is en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Batterijen of accu's reviseren lijkt hier een enorm goede oplossing voor te zijn. Waar dit eerst voor de ''professionals'' was, is het nu ook voor de gemiddelde doe-het-zelver.

In deze Accu Revisie Programma review bekijken we de training die het voor een ieder mogelijk maakt om accu's te reviseren. En dan praat ik over alle accu's.

Ik heb hier zelf weinig verstand van dus ik heb het product eens aangeschaft om te kijken of het inderdaad ook voor de volledige leek is. Ik heb zelfs ervaringen gezien van mensen die hier een bedrijf uit begonnen zijn!

Accu Revisie Programma Review (VIDEO)

Wat Is Accu Revisie?

Wat is accu revisie precies? Goede vraag hoor. Ik kan het erg moeilijk gaan maken, maar ik zal het zo simpel mogelijk houden!

Als je een accu gaat reviseren dan vervang je als het ware de cellen die binnen in een accu zitten. Dus je zorgt ervoor dat de accu weer gaat werken door de binnenkant te vernieuwen.

Dit is niet zo 1,2, 3 gedaan. Er zijn hier bepaalde methodes en technieken voor en als je deze eenmaal toegepast hebt dan zul je de accu uitgebreid moeten testen alvorens je hem weer kan gaan gebruiken.

Dit werkt zo met alle accu's. Denk aan batterijen, autoaccu's, laptopaccu's en nog veel en veel meer.

Is het zo een beetje duidelijk? Zo niet, geef dan even een gil en laat het weten onder dit artikel. Dan probeer ik het nog wat beter uit te leggen.

Als het wel duidelijk is dan gaan we lekker beginnen met de review over het accu revisie programma!

Eerste Indruk Van Het Accu Revisie Programma

Alright, om te beginnen: ik heb mooiere websites gezien dan die van het accu revisie programma. 

Echter zegt de website natuurlijk niks over het product. Toch zet dit altijd een beetje de toon, begrijp je wat ik bedoel?

Maar goed, ik review al langer dan vandaag dus ik weet ook dat het product juist kan verassen. Na het aanschaffen van de training krijg je toegang tot een bepaalde pagina op de website.

Hier vind je alle trainingen in de vorm van e-boeken. Het zijn maar liefst 14 e-boeken die allemaal gaan over aparte accu's.

Je krijgt ze heel netjes in een overzicht. Om aan de slag te gaan met een van de e-boeken hoef je alleen maar op het linkje te klikken en dan opent er een PDF versie.

Dit werkt heel erg netjes en overzichtelijk. Alles staat op 1 pagina dus dat is erg duidelijk. Hoewel de eerste indruk van de website dus een beetje mager was, maar dit het direct goed.

Dat belooft wel wat voor de inhoud vind ik zo!

accu-revisie-handleidingen.PNG (1)

Wat Leer Je In Dit Programma?

In essentie leer je natuurlijk om accu's te reviseren. ''Ja, no shit sherlock'' hoorde ik je nu zeggen. En dat snap ik. Je wil weten welke accu's je allemaal kunt gaan reviseren met dit programma!

Goed, het zijn een hele hoop handleidingen die je krijgt. De namen van de handleidingen spreken voor zich. Als er iets niet duidelijk is kun je een reactie achterlaten onder dit artikel.

Zo krijg je dus de volgende handleidingen:

 • Lood zuur accu revisie handleiding
 • Hoe reviseer je vorklift accu's?
 • Hoe reviseer je AGM & SLA accu's?
 • Hoe reviseer je Nicker Cadmium (NiCd) accu's?
 • Hoe reviseer je Lithium-Ion (Li-ion) accu's?
 • Hoe reviseer je oude laptop accu's?
 • Hoe kan je een simpel en goedkoop NiCd revisie toestel samenstellen?
 • Hoe reviseer je golfkar accu's?
 • Hoe reviseer je Nikkel-Metaalhydride (NiMh) accu's?
 • Hoe reviseer je Alkaline accu's? (C, AA, AAA, N en 9V)?
 • Hoe stel je een accu opslagsysteem samen dat perfect aan je verwachtingen voldoet?
 • Hoe kan je de levensduur van een 9 volt batterij verlengen?
 • Hoe breng je een dode accu telefoon weer tot leven?

Allemaal aparte handleidingen. Nu kun je hiervan zeggen wat je wil, maar ik vind het wel handig en vrij overzichtelijk om niet alles in een document te hebben.

Voor het voorbeeld kies ik even de handleiding om oude laptop accu's te reviseren. Ik mag helaas de inhoud niet laten zien, maar kan je wel een indruk geven van hoe de handleiding is opgebouwd.

Ik kan je direct vertellen dat het erg uitgebreid is. Deze handleiding alleen al bestaat uit 27 pagina's. Hieronder een afbeelding van de inhoud van deze handleiding elke handleiding is op deze manier opgebouwd.

accu-revisie-programma-inhoud

Je ziet dat het echt een stappenplan is met een aantal methodes die je door het proces heen loodsen. Het reviseren van een laptop accu is nog relatief makkelijk.

Maar als we gaan kijken naar de eerste handleiding, lood zuur accu revisie, dan wordt dit al een stuk ingewikkelder.

Je gaat hier namelijk aan de slag met chemische stoffen om er zo voor te zorgen dat de inhoud van de accu weer nieuw wordt. Hierdoor gaat deze weer werken.

Het klinkt spannend en dat is het ook, maar door het stappenplan en de goede begeleiding in het e-book is het eigenlijk een fluitje van een cent.

De meeste gereedschappen die je nodig hebt, heb je vaak ook al in huis. Om hier zeker van te zijn krijg je hier ook nog een lijst van die je even langs kunt lopen.

Het reviseren van accu's is waar deze training om draait. Hier houden de meeste trainingen of boeken ook wel zo'n beetje op... Deze echter niet!

Verdien Een Stabiel Inkomen Met Het Reviseren Van Accu's!

Je hebt nu de handleidingen om elke accu die er bestaat te kunnen reviseren. Je kunt letterlijk stap-voor-stap volgen wat je leest om zo succesvol accu's te reviseren.

Op een gegeven moment gaat het vanzelf en heb je de handleiding niet meer nodig. Wat nou als je het leuk vind om te doen... Kun je er dan nog meer mee?

Absoluut! Het reviseren van accu's is een nieuw aangeboorde niche. Steeds meer mensen horen hiervan en willen hun oude accu's laten reviseren.

Er zijn echter weinig bedrijven die deze service aanbieden. Zij verkopen liever nieuwe accu's, want dat levert hen meer geld op.

Hier liggen dus enorme kansen voor jou. Je kunt namelijk een eigen onderneming starten en de service van het reviseren van accu's aan gaan bieden.

De laatste handleiding die je krijgt is dan ook de ''accu business handleiding''.

In deze handleiding leer je hoe je hier een onderneming van kunt maken. Daarnaast ook ontzettend handige tips en trucjes zoals bijvoorbeeld waar je gratis accu's kunt krijgen.

Deze kun je reviseren en voor honderden en soms zelfs duizenden euro's (bijvoorbeeld een heftruck accu) verkopen. Leuk om een extra zakcentje te verdienen of je volledige inkomen uit te gaan halen.

De keuze is reuze en de keuze is aan jou!

accu-business-handleiding

Wat Krijg Ik Na Het Kopen Van Het Accu Revisie Programma?

Niemand koopt iets waarvan hij niet zeker is wat hij krijgt. Jij niet, ik niet, niemand niet en dat is logisch!

Ik zet daarom even op een rijtje voor je wat je exact krijgt als je besluit om het programma aan te schaffen. Je krijgt direct na aanschaf toegang dus je kunt ook direct starten.

Alle handleidingen

Als eerste krijg je natuurlijk alle handleidingen om accu's te reviseren. In totaal zijn dit 13 complete stap-voor-stap handleidingen waarin je dus leert om allerlei soort accu's te reviseren.

Joop's accu business handleiding

Ook krijg je het toffe item om te leren hoe je zelf een accu revisie business op kunt zetten. Dit heet ''Joop's accu business handleiding''.

Joop zal de persoon zijn die op dit geniale idee gekomen is! 

Levenslange updates

Als bonus krijg je ook nog eens levenslange updates. Voor elke accu maken ze een accu revisie handleiding. Dus ook voor nieuwe accu's doen zij dit.

Deze voegen ze toe aan de online omgeving en hier krijg je gratis toegang tot als je het programma aangeschaft hebt. Deze service zie je bar weinig, maar is uitstekend en heel service gericht!

Mijn Ervaring Met Het Accu Revisie Programma

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk en van dit product. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan deze handleidingen en ze zijn zeker niet binnen enkele weken of maanden in elkaar gezet.

Dit zal jaren werk geweest zijn en dat is ook te merken aan de kwaliteit van de inhoud van deze handleidingen.

Het zijn complete stappenplannen. De een wat makkelijker dan de ander, maar dat is logisch.

Het is makkelijker om een batterij te reviseren dan om een volledige lood zuur accu weer aan de praat te krijgen. Hier komen nog enige skills bij kijken, maar ook dit valt te leren.

Een product als deze heb ik nooit eerder gezien, maar ik ben aangenaam verrast. Ik kan het dan ook zeker aanraden.

En hoewel ik de ambitie niet heb om hier mijn business van te maken, kan ik mij wel voorstellen dat hier goed geld in te verdienen is.

De combinatie van het leren voor eigen gebruik en het meedenken om het ook te gebruiken om geld te gaan verdienen is echt super episch!

Ervaringen van andere mensen

Ik ga alleen zelf nooit uit van een mening of ervaring. Dit moet jij ook niet doen. Ik heb daarom even wat andere ervaringen voor je opgezocht om eens te kijken of dit overeen komt.

In de afbeeldingen hieronder vind je deze ervaringen. Je ziet dat ze louter positief zijn. De reden hiervoor is mij inmiddels ook al bekend, maar daar kom ik zo nog even op terug.

accu-revisie-programma-ervaring-3
accu-revisie-programma-ervaring-2
accu-revisie-programma-ervaring-2

Deze ervaringen heb ik van de salespagina geplukt. Nu ben ik altijd wel vrij voorzichtig met deze ervaringen, want je kunt namelijk niet verifiƫren of deze ervaringen ook echt zijn.

Nu denk ik dat deze ervaringen ingezonden zijn via e-mail. Zo doen ze dat vaak.

De ervaringen komen ook wel overeen met mijn ervaringen. De stappen zijn goed uitgelegd en je weet precies wat je moet doen. Alleen heel erg makkelijk is het soms niet. 

Oefening baart kunst is het in dit geval!

Wat Kost Het Accu Revisie Programma?

Nu zijn we toch wel aangekomen bij wat ik erg sterk vind aan dit programma.

Het reviseren van accu's bespaart je namelijk zelf honderden of in enkele gevallen duizenden euro's per jaar en je kunt hier ook nog eens geld mee gaan verdienen.

De wat grotere en gewilde accu's kunnen je zomaar duizend euro per stuk opleveren. Je verwacht dan dat een programma als deze minimaal rond dezelfde prijs ligt.

Niks is echter minder waar! Het kost geen 1.000 euro, geen 500,- euro en zelfs geen 200,- euro.

Je betaald normaal 123,95 voor het programma (wat ik een hele goede prijs vind), maar nu geldt er ook een introductieaanbod waardoor je het programma voor een kleine 47,- euro(!) kunt krijgen.

Belachelijk lage prijs en een echte no-brainer als je het mij vraagt!

De garantie die je krijgt aangeboden is bizar!

Alsof dat nog niet genoeg was krijg je ook nog eens een dikke garantie. Je krijgt namelijk een 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

Dat betekent dus dat je het programma risicovrij kunt kopen en een dikke 2 maanden kunt gaan proberen. Heel erg tof om te zien dat ze zo achter hun eigen product staan.

garantieregeling

Voor- & Nadelen

 • Accu revisie handleidingen voor elke soort accu
 • Stap-voor-stap stappenplan waarmee iedereen accu's kan reviseren
 • Scheelt je duizenden euro's per jaar
 • De mogelijkheid om hier een bedrijfje van te maken en leuk geld te gaan verdienen
 • Belachelijk lage instapprijs
 • Website verdient niet de schoonheidsprijs

Accu Revisie Programma Review: Conclusie

Het is een feit dat elk huishouden jaarlijks honderden of soms zelfs duizenden euro's per jaar uitgeeft aan accu's, batterijen enz.

Door dit accu revisie programma te kopen hoef je nooit meer nieuwe accu's of batterijen te kopen. Je bespaart hier enorm veel geld mee en je kunt dankzij de business handleiding ook nog leuk geld gaan verdienen.

Het is werkelijk een totaal programma waar je alles krijgt wat je nodig hebt en meer! 

Voor de eenmalig lage prijs met ook nog eens een lange garantietermijn is het op zijn minst het proberen waard. Ik kan je vertellen: hier ga je geen spijt van krijgen.

Doe je dat wel, dan krijg je gewoon je geld terug! Ga nu via de knop hieronder naar de website en bekijk het introductieaanbod.

Accu revisie programma

9.4

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

10.0/10

Support

9.0/10

Gemak

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}