​​​​Kevin Timmer: De Man Die Jou Kan Leren Daytraden?

  • Home
  • /
  • Kevin Timmer: De Man Die Jou Kan Leren Daytraden?

Kevin Timmer lijkt steeds populairder te worden. Dit komt uiteraard door de groeiende interesse in het leren van daytraden.

Er zijn honderden cursussen en mentoren die je vertellen dat zij de gene zijn die jou dit wel eens even zullen gaan leren.

Is Kevin Timmer dan wel de juiste persoon om het daytraden van te leren, of moet je op zoek gaan naar een andere mentor.

En wie is Kevin überhaupt om jou dit te leren? Ik ben het voor je gaan uitzoeken.

In dit artikel krijg je alle antwoorden op jouw vragen over deze daytrader

Kevin Timmer... Wie Is Het?

Kevin Timmer is een gast die ik al een tijdje volg. Het daytraden heeft namelijk ook mijn interesse weten te wekken.

Uiteindelijk heb ik ook de masterclass van Kevin Timmer aangeschaft waar ik ook een review over heb geschreven.

Zo heb ik Kevin ook wat beter leren kennen. Dus ook van dichtbij en heb ik zijn werkwijze mogen aanschouwen. Op basis van deze informatie vond ik het een goed idee om hier eens een artikel aan te wijden.

Ik krijg namelijk steeds meer vragen over deze daytrader!

Kevin is echt al een ervaren daytrader. Hij is zelf al in 2014 begonnen met het day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Ook wel: US Stock Market. 

Het doel dat Kevin hiermee voor ogen had, is wat we waarschijnlijk allemaal wel willen: vervanging vinden voor je huidige werk en leefstijl.

Met dit doel voor ogen is Kevin Timmer begonnen aan zijn reis. Met veel vallen en opstaan is het hem gelukt om een ''succesformule'' te ontwikkelen.

Een formule die continu werkt en hem echt dagelijks enorm veel geld oplevert. Zo zie je maar dat specialisatie in een vak veel op kan leveren!

kevin-timmer-daytrader

Wat Doet Kevin Zelf In Het Dagelijks Leven?

Kevin is dagelijks fulltime actief op de Amerikaanse aandelenmarkt. In deze uren trade hij zelf live voor de mensen uit zijn masterclass.

Zo verdient hij zijn geld en hebben zijn studenten dezelfde successen als hij heeft. Dit is overigens een enorm tof aspect aan zijn cursus.

Je kunt dagelijks live met Kevin traden. Zo krijg je de successen die je normaal pas jaren later zou krijgen. Dit zorgt ook voor een enorme motivatie boost!

Doordat Kevin alleen zijn computers nodig heeft, leeft hij vaak op verschillende plekken van de wereld. 

Echter niet zoals de ''online geld verdienen goeroe's''. Hij woont hier namelijk vaak meerdere maanden.

Reden hiervoor is dat hij zijn volledige installatie met zich mee moet zeulen. Dit maakt het verre van ideaal om elke maand ergens anders heen te gaan!

Wie Is Kevin Timmer Om Jou Te Leren Daytraden?

Het is inmiddels wel duidelijk dat Kevin weet wat hij doet. Hij is inmiddels al zo'n 7 jaar dagelijks aan het daytraden en al 2,5 jaar fulltime.

Hij verdient duizenden euro's per dag en honderden euro's per uur. Natuurlijk verliest hij ook wel eens geld, maar dit is zelden vergeleken de winst en ook echt minimaal.

Dit komt doordat je met daytraden elke dag je posities weer sluit.

Bekijk onderstaande video eens waarin hij in 10 minuten €400,- euro verdient. Dan merk je het toffe aspect van daytraden!

De Day Trading Masterclass

Kevin Timmer begon met een paar uurtjes per dag traden. Hierdoor kon hij zijn liefde en passie voor dit vak uiten door hier over te spreken.

Langzaam maar zeker is hij op het idee gekomen om hier een ''online school'' van te maken. 

Zo heeft hij de day trading masterclass ontwikkeld. Deze cursus heeft inmiddels de grootste daytraders community van Nederland en België.

Hij heeft dus echt van zijn passie zijn werk gemaakt en zoals hij zelf mooi zegt: ik heb nu een excuus om elke dag met mijn passie bezig te zijn; daytraden!

De masterclass is een verademing en heel tof opgezet. Hij is ook recent vernieuwd wat ook weer aangeeft dat de training continue up-to-date blijft.

Een andere tof punt, en dat heb ik al eerder genoemd, is de mogelijkheid om elke dag live in te schakelen en mee te traden met Kevin of Jordi (andere coach van de training).

Zo verdien je direct vanaf de start al goed geld en leer je het beste hoe het daytraden nu precies werkt.

Heel erg tof concept en zeker vrij uniek!

day-trading-masterclass

Day Trading Masterclass Review

Ik heb onlangs ook een review geschreven over mijn ervaringen met de cursus.

Je leest hier tevens ook wat je allemaal krijgt en kunt verwachten als je besluit om aan de slag te gaan met de online training van Kevin.

Het is zeker de moeite waard om even mijn day trading masterclass review te lezen!

Gratis Day Trading E-Book Downloaden!

Mocht je nog niet zo veel weten over day traden en alles wat er eigenlijk bij komt kijken dan kun je een goede fundering leggen met het e-book van Kevin Timmer.

Hij geeft een gratis e-book weg op zijn website die je gewoon kunt downloaden.

Download deze eens en blader er even doorheen. Je merkt direct hoe professioneel Kevin is en wat voor liefde hij voor zijn vak heeft.

Ga naar de website en download het e-book!