​​​​Wat Zijn De Beste Cryptomunten Van 2021? Cryptocurrency Top #10!

  • Home
  • /
  • Wat Zijn De Beste Cryptomunten Van 2021? Cryptocurrency Top #10!

Je bent geïnteresseerd in het handelen in Crypto. Anders ben je niet op dit artikel gekomen, toch? In dit artikel vertel ik je welke munten op dit moment het beste zijn om in te investeren. Ik zal tevens een overzicht van de #10 beste cryptomunten van 2021 toevoegen.

Na dit artikel weet je welke munten jouw geld waard zijn. Dit is geen investeringsadvies!

Nieuwe Cryptomunten Van 2021

Voor we beginnen met de top 10 beste cryptomunten van 2021, is het wel leuk om even te kijken naar de nieuwkomers. Hier zitten natuurlijk ook hele interessante munten bij die wel eens pareltjes zouden kunnen wezen.

TIP: De top 11 beste cryptomunten van 2021 van cryptounie.nl

Nieuwe Cryptomunten Van 2021

Als we gaan kijken naar welke munten er nieuw in de top 10 zijn gekomen in 2021, zien we dat het om 2 munten gaat. Vergeet niet om een vrijblijvend gratis account bij Bitvavo aan te maken.

Deze broker gebruik ik zelf al maanden met enorm veel plezier. Een groot voordeel is de eenvoud van het programma, betalen met iDeal, en het feit dat de eerste €1.000,- euro handelen kostenvrij is!

Daar komt ook nog eens bij kijken dat het de broker is met de laagste kosten van de markt. Het loont dus de moeite om in crypto te gaan handelen via Bitvavo.

Maak hier een gratis account aan en handel de eerste €1.000,- euro helemaal gratis!

Cardano (ADA)

Deze munt stond vorig jaar nog in de top 25, waar hij nu in de top 10 staat. Zeker een leuke en sterke munt om in de gaten te houden dus.

BinanceCoin (BNB)

Deze munt presteerde vorig jaar niet zo goed, maar lijkt zich te hebben herpakt. De munt is bezig met een opmars en staat nu ook in de top 10. Vorig jaar stond de munt nog ver buiten een top 10 plaats.

Top #10 Beste Cryptomunten Van 2021

Welke cryptomunten gaan momenteel het beste in 2021? Welke munt is dus op dit moment jouw geld het meeste waard? Hier plaats ik de top 10 zoals hij op dit moment is!

#1 – Bitcoin

Natuurlijk staat de Bitcoin nog op 1 en dit zal voorlopig zo blijven. De Bitcoin komt met een prijs van €9.224,63 Euro.

#2 – Ethereum

Ook Ethereum staat nog op plek 2, we zien dat deze munt ontzettend sterk aan het worden is en zijn plaats vast houdt. Ethereum komt met een prijs van €168,42 Euro.

#3 – XRP

Op 3 staat de bekende XRP, deze munt heeft veel potentie en kost op dit moment ook nog helemaal niks. De XRP komt namelijk met een prijs van €0,2425 Euro.

#4 – Bitcoin Cash

De Bitcoin Cash is er niet slechter op geworden door zijn strijd met verschillende munten in de top 10. Hij staat op een goede 4e plaats en komt met een prijs van €276,85 Euro.

#5 – Litecoin

Verwacht was dat de Litecoin ontzettend zou gaan groeien in 2021. Hier begon hij ook heel goed mee, maar dit is toch iets afgezwakt. De Litecoin komt met een prijs van €65,67 Euro.

cryptocurrency

#6 – Binance Coin

Heeft al een hele tijd een stabiele positie in de top 10. Goede sterke munt die met een dure prijs komt. Helaas zien we wel dat de munt sterk in waarde is gedaald, namelijk met 3,8%. De Binance Coin komt met een prijs van €22.894 Euro.

#7 – EOS

EOS is een stabiele munt die ook veel potentie oogt. EOS komt met een goede prijs van €3.200 Euro

#8 – Tether

Op 8 kunnen we ook een nieuwe munt terugvinden. Tether is de top 10 binnen geknald en staat op een goede 8e plek met veel potentie. De prijs is nu dan ook €0,901 Euro.

#9 – Bitcoin SV

De Bitcoin SV staat weer is in de top 10. Helaas zien we deze munt veel wisselen van koers en vaak buiten de top 10 vallen. Naar mijn mening brengt deze munt veel risico met zich mee. De Bitcoin SV komt met een prijs van €116,94 Euro.

#10 – Cardano

En dan zijn we bij de laatste, maar zeker niet de slechtste aangekomen. Namelijk Cardano. Dit is een munt die snel opgekomen is en een goede positie heeft bemachtigd. De prijs is ook nog erg gunstig en heeft ook veel potentie om groot te gaan worden. De prijs is dan ook €0,0443 Euro.

Dit is op dit moment de top 10 van de beste cryptomunten van 2021.

LET OP: DIT IS GEEN INVESTERINGSADVIES!

Meer leren over de juiste cryptomunten? Meld je aan voor de GRATIS crypto training!

Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen?

Dit is een vraag die heel veel gesteld wordt. En ook een vraag die heel moeilijk te beantwoorden is. Veel kenners en specialisten kunnen goed zitten, maar als de munt instort zitten zij dus helemaal niet goed.

Het blijft altijd een gok. Maar gebaseerd op de koersen van de munten, kan ik wel een aantal munten vertellen die interessant zijn en potentie hebben om veel waard te worden.

Vechain (VET)

VeChain Coin

Dit is mijn favoriet. Een top munt die ver voorloopt op zijn concurrenten. Waarom? Het heeft al een werkend product. Dit is toch een van de weinige als we naar zijn concurrenten gaan kijken.

Bovendien heeft deze munt een goede blockchain en veel mogelijkheden in verschillende industrieën.

De Vechain is wel een investering voor de lange termijn, dus heb geduld!

Enigma (ENG)

Enigma ken je wellicht niet eens. Juist om deze reden heeft de munt ook veel potentie. De munt heeft een groot team dat hard werkt. Bovendien zijn veel van deze mensen afgestudeerd aan de Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Enigma is een protocol die je als het ware als een laag over elke blockchain kan leggen. Door deze laag kunnen smart contracts anoniem geprogrammeerd worden en kan dus niemand zien wat er in deze contracts staat.

Enigma coin

Cardano (ADA)

Deze munt heb je voorbij zien komen, en is ook een van mijn top favorieten. Als je hebt opgelet is dit al een munt die jij op het oog had.

Cardano heeft hetzelfde principe als Ethereum, maar is nog lang niet op dit niveau. Vanwege deze reden is ook Cardano een investering voor de lange termijn, net zoals Vechain.

Cardano zou volgens de ontwikkelaars gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en wiskundige theorieën. Als dit zo is, zijn zij pioniers.

The scariest moment is always just before you start

Starten Met Cryptocurrency?

Je weet nu wat de beste munten van 2021 zijn en welke veel potentie hebben om te groeien. Weet je nou niet hoe je het beste een coin kan kopen en hoe de programma’s werken?

De Crypto Masterclass is op dit moment de meest complete cursus van Nederland & België. Na de cursus ga je direct beginnen met geld verdienen.

Wil je meer leren over Cryptocurrency? Klik dan op onderstaande link en meld je aan voor de gratis crypto training.

Meer leren over de juiste cryptomunten? Meld je aan voor de GRATIS crypto training!