​​​​Vrouwen Snel In Bed Krijgen? Volg Deze Eenvoudige Stappen Snel!

  • Home
  • /
  • Vrouwen Snel In Bed Krijgen? Volg Deze Eenvoudige Stappen Snel!
Vrouwen Snel In Bed Krijgen

Vrouwen snel in bed krijgen? Dat is niet zo moeilijk als je denkt. Waarschijnlijk denk je nu: wat lul je nou man, het lukt mij al weken of misschien zelfs maanden niet!

Dat komt omdat je het geheim niet kent dat ik je ga vertellen in dit artikel. Let goed op en krijg vanaf vandaag vrouwen snel in bed.

Pak jezelf bij de ballen en ontdek hoe je vrouwen al gillend in je bed krijgt.

Vrouwen Snel In Bed Krijgen Tips.

De tips die nu gaan volgen zijn natuurlijk vooral tips die je bij jezelf moet gaan zoeken. Het gaat niet zomaar aan komen waaien, maar als je deze tips toe gaat passen weet ik 100% zeker dat het je gaat lukken als je er echt moeite in stopt.

Als moeite doen niks voor jou is kun je altijd mijn berichtenbaas review lezen. Met deze methode krijg je zelfs kant-en-klare teksten die je kunt gebruiken om natte vrouwen je bed in te krijgen.

Tip #1 – Be The Bad & Nice Guy

Zorg dat je overkomt als een stoere sterke gast. Vrouwen fantaseren over mannen die de regie in handen nemen en dominant zijn. Maar, het is belangrijk dat je dit goed combineert. Want alleen maar dominant zijn daar houd niemand van.

Wees tegelijkertijd ook de nice guy. Zeker in het openbaar vinden vrouwen het vaak heel fijn als je laat zien hoe lief je bent en dan natuurlijk in het specifiek voor haar.

Maar ook zeker in bed, wees dominant en geen sukkeltje. Wacht niet af wat zij gaan doen maar bepaal zelf!

Tip #2 – Afknappers

Mannen zijn sterker dan vrouwen. Dit is een feit. Ze hebben meer spieren en zijn over het algemeen ook langer. Hier kun je van zeggen wat je wil, maar check de facts.

Laat dit ook merken en zien.

Vaak hoor je vrouwen zeggen dat ze niet direct oordelen op uiterlijk. Dit is natuurlijk complete onzin. Iedereen krijgt een eerste indruk van een uiterlijk en dit is in mijn optiek ook terecht.

Als je er onverzorgd uitziet. Dus geen gel in je haar, gekreukelde kleren, geen luchtje op enz. Dan betekent dit ook dat je niet goed voor jezelf zorgt en dat het je niet zo interesseert. Veel vrouwen kunnen dit ook interpreteren als desinteresse. Het lijkt namelijk of je geen moeite gedaan hebt om er goed en leuk uit te zien.

Uiterlijk is dus wel degelijk belangrijk. Je hoeft echt niet de knapste man ter aarde te zijn, als je er maar verzorgd uitziet.

Tip #3 – Vrouwen Aanspreken

Er is geen magisch trucje om vrouwen aan te spreken. Het is alleen belangrijk dat je niet je best gaat doen om een zo origineel mogelijke opening te verzinnen.

Het komt alleen maar over alsof je hier al super lang over na aan het denken bent en eigenlijk is het gewoon een beetje zielig. Verzin geen gekke dingen, wees gewoon jezelf.

Het belangrijkste is dat je er gewoon op afstapt en ook daadwerkelijk een gesprek begint. Als je dit doet ben je al verder dan 70% van je concurrenten. Wees daarna gewoon jezelf. Dit werkt op lange termijn toch het beste.

De meest effectieve manieren zijn die van de berichtenbaas. Check de review hier.

Tip #4 – Trap Niet In Vreemde Uitspraken

Vrouwen willen je nog wel eens van de wijs brengen door rare dingen te zeggen. Ze zullen je vragen waar je nu eigenlijk mee bezig bent en of je bijvoorbeeld homo bent.

Ga hier niet op in. Negeer het en ga gewoon verder waar je mee bezig was. Probeer steeds dichter bij haar te komen via de buitenkant van haar lichaam. Raak eens haar arm aan als je wat tegen haar gaat zeggen. Als dit goed gaat kun je doorgaan naar de schouder en net zo ver gaan tot ze het niet meer wilt.

Op dit moment stop je en haal je je handen weg. Begin weer van vooraf aan en laat het gesprek lekker doorlopen. Zorg dat jij de leider bent. Je kunt aflezen aan vrouwen of ze het prettig vinden of niet. Je ziet namelijk aan de houding van de vrouw hoe ze denken.

Armen voor het lichaam? Dan vertrouwen ze het niet helemaal. Spiegel dit gedrag en doe hetzelfde. Probeer na een tijdje je handen achter je te houden en je open te stellen. Het kan goed zijn dat ze jouw gedrag nu spiegelt en dit ook gaat doen.

Je kunt nu verder gaan.

Tip #5 – Doe Een Stapje Terug

Als je eenmaal door de test bent heen gekomen bij de vrouw, doe dan een stapje terug. Ze gaat zich nu namelijk afvragen of je haar leuk vind of dat je het alleen doet voor de seks.

Het is dus belangrijk dat je nu niet doet wat de meeste mannen doen. Haar direct proberen te kussen.

In plaats daarvan ga je je kwetsbaar opstellen. Neem een stapje terug en zorg dat ze jou gaat versieren in plaats van andersom. Dit kun je doen door het gesprek aan te houden en je echt in haar te verdiepen.

Als je ziet dat dit lukt heb je echt beet. Ga door met wat je doet en je krijg haar gegarandeerd mee naar huis en anders zeker haar nummer.

Leren hoe je dit vandaag nog als een baas doet? Word een echte berichtenbaas.

Tip #6 – Vrouwen Snel In Bed Krijgen? Blijf Rustig

Vrouwen Snel In Bed Krijgen

Als je een vrouw echt je bed in wilt krijgen is het ontzettend belangrijk dat je heel rustig blijft en vertrouwen schept. Zo moet je eigenlijk altijd zijn bij vrouwen, maar helemaal op dit moment is dat belangrijk.

Schep vertrouwen en laat haar zien dat je om haar geeft. Geef ook de indruk dat je geen sukkeltje bent die na 30 seconden al klaar is. Er zijn best wel wat risico’s voor haar en je wil haar ook oprecht geen pijn doen. Zowel fysiek als mentaal.

Als het niet goed voelt dan zegt ze dit ook. Respecteer dit en kap er dan mee.

Tip #7 – Praat Over Seks

Het is goed als je haar laat zien dat je comfortabel bent bij het onderwerp. Stel haar vragen en praat vooral over seks. Vraag dingen over wat zij het liefste heeft en wat ze altijd al een keer heeft willen doen.

Ze bouwt hier vanzelf lust mee op. Lust die je kunt gebruiken om haar de beste seksuele ervaring te geven die ze ooit heeft gehad. Dit kan ik je helaas moeilijk leren. Hier heb je echt de tijd voor nodig.

Ik kan je wel een aanbeveling doen en waarschijnlijk heb je die al een paar keer eerder in dit artikel gezien. De berichtenbaas cursus. Met deze cursus krijg je super snel vrouwen je bed in. Als je geïnteresseerd bent kun je altijd mijn review lezen.

Vragen over vrouwen snel in bed krijgen? Stel ze onder dit artikel.