juni 22

5 comments

The Secret Skill – Rébien Ghazali (Review 2020)

By Peter

juni 22, 2020


Rébien Ghazali; ik wil zeggen ''wie kent hem niet'', maar ik denk dat hij nog vrij onbekend is bij het gros van de mensen.

Ik ben dagelijks bezig met online ondernemen en uiteraard zie ik daardoor de hele dag advertenties van de guru's die de methode die zij gebruiken over willen brengen op andere.

Rebien is ook zo iemand, maar wel iemand die wat extra lijkt te hebben. In deze ''The Secret Skill review'' ben ik gaan uitzoeken of Rébien en zijn cursus de moeite waard zijn.

De mate van skill die je hebt in het beoefenen van sales zal ook jouw succes (en omzet) bepalen. De cursus kan, als hij inderdaad zo goed is, voor veel mensen een uitkomst bieden.

The Secret Skill Rhebien Ghazali Review (VIDEO)

Meer Sales, Hogere Winst En Meer Vrijheid

Meer sales, hogere winsten en meer vrijheid. Klinkt goed, maar de vraag die bij de meeste mensen dan direct op komt spelen is: ''is dit niet te mooi om waar te zijn?''.

Antwoord is relatief simpel, maar toch lastig voor sommige mensen.

Het ligt namelijk volledig aan de persoon zelf. De een wordt succesvol met deze cursus terwijl de ander helemaal nergens komt.

Neem ook als voorbeeld de Dropship Academy van Joshua Kaats. In een recente podcast was hij heel open over het percentage dat echt veel succes behaalt door de cursus. 

Dit was een kleine 10%(!), maar let dan wel op dat we hier praten over astronomische bedragen. Denk aan 100.000+ euro per maand.

Maar een goed percentage haalde ook ''een prima standaard salaris'' zoals Joshua dat mooi noemde. Hiermee bedoelde hij 3.000-4.000 euro per maand.

Zelfs dit bedrag ligt al boven het Nederlandse gemiddelde. Dit is dus prima en mogelijk voor een ieder. Zo is dat ook met deze cursus. Rébien heeft namelijk zijn eigen methodes verwerkt in deze cursus.

Het is je waarschijnlijk niet onbekend dat hij zelf duizenden euro's per maand verdient door deze methodes toe te passen.

Maar hoe kan het nu dat de een wel succesvol wordt en de ander niet? Want wie zegt dat jij hiermee succes kunt gaan behalen?

Ten eerste is de definitie van succes voor iedereen anders. Ben je succesvol als je vrijheid behaalt hebt? Als je 10K+ per maand verdient of misschien pas als je 100K+ per maand verdient.

Definieer jouw definitie van succes en maak hier doelen voor. Zet kleinere doelen om zo op te werken naar je hogere doel. 

Maar om even terug te komen op de vraag van hierboven: mindset. De juiste mindset bepaalt het grootste dan wel niet alles van jouw succes. Rébien heeft dit ook verwerkt in de cursus en daar kom ik zo nog op terug.

Laten we eerst eens gaan kijken naar wie deze welbespraakte kerel nu eigenlijk is om jouw mentor te zijn op het gebied van sales.

Wie Is Rébien Ghazali Om Dit Jou Te Leren?!

Ik hou het hier kort maar krachtig, want er bestaat een goede kans dat je inmiddels wel weet wie Rébien is. Zijn reclames zijn namelijk laat ik zeggen net zo ''aanwezig'' als die van Jia Ruan zijn van de Bol Masterclass.

Rébien is een jonge kerel van midden twintig. Het mooie aan hem vind ik dat hij zelf begonnen is met het verkopen van kranten op straat.

Ik denk dat dit een mooi voorbeeld is voor een hoop jongere mensen die nu ook zo'n soort baantje hebben. Rébien heeft een goede sales basis gelegd tijdens zijn baantje als krantenverkoper.

Inmiddels heeft hij al ruim €1.250.000,- euro omzet gegenereerd binnen 3 jaar tijd. Dat is absoluut niet gek natuurlijk!

Hij is in zijn carrière nu 4x verkozen als beste verkoper van een bedrijf waar 1.500+ mensen werken.

Hij heeft dus een aardige trackrecord op weten te bouwen in een relatief korte tijd. Inmiddels doet hij ook al 5 jaar wat hem het allerleukste leek: mensen helpen met beter worden in wat ze doen.

Hij heeft nu al ruim 300 mensen geholpen betere verkopers en ondernemers te worden door middel van the secret skill cursus ook wel de ''meer sales cursus'' genoemd.

Rébien is een echte ''serial entrepreneur'' zoals ze dit mooi noemen. Hij heeft meerdere bedrijven zoals zijn eigen sales bedrijf (winspire), meer sales, de meer succes podcast en the secret skill.

Onderstaande video geeft een goed beeld van Rébien. Zo leer je hem goed kennen.

The Secret Skill Cursus: Wat Is Het Precies?

The secret skill is een cursus waar je niet maar 1 specifiek aspect leert. 

Rébien vind mindset net zo belangrijk als het leren van een ''high income skill''. In de cursus ga je dus eerst goed aan de slag met je mindset.

Je leert wat ervoor nodig is om succes te behalen en zal echt een volledige ''brainwash'' krijgen.

Daarnaast ga je natuurlijk aan de slag met het beter worden in sales om zo een echte ''Next Level Salesman'' (of vrouw) te worden.

Dit doet Rébien met zijn eigen bewezen methodes aan de hand van opgenomen videolessen. Je kunt deze dus volgen waar je wil, wanneer je wil en hoe je dit wil.

Het is een 10-weekse cursus, maar hou je hier niet te veel aan vast. Je kunt de cursus ook in 8 weken of in 12 weken doorlopen. Dit is geen enkel probleem.

Verder krijg je levenslange toegang tot alle materialen, ook tot alle nieuwe video's en overige materialen!

the-secret-skill-producten (1)

Veel aandacht aan mindset

Een groot deel van de cursus gaat over het aanleren van goede gewoontes en het creëren van de juiste mindset.

Ik blijf ook altijd tegen iedereen zeggen dat je eerst moet zorgen voor een goede mindset voordat je ergens succesvol in kunt worden.

Het is een stukje herprogrammeren van je brein wat Rébien op zijn eigen toffe manier aanpakt. Het is een hele toffe en positieve gast waardoor je ook echt enorme motivatie krijgt om te gaan rammen.

Dit bedoelde ik ook aan het begin. Rébien heeft iets ''extra's'' wat niet heel veel mensen hebben.

Neem als voorbeeld Boyd Hoek van de SMMB Masterclass. Een kerel met een hele monotone stem waar je niet heel erg enthousiast van wordt.

Rébien is het tegenovergestelde en dat maakt hem zeer geschikt als mentor. Ik weet zeker dat het slagingspercentage van zijn cursisten aanzienlijk hoger liggen dan de concurrent.

Toegang tot de community en 24/7 support

Wat we bij elke cursus terugzien is een online omgeving met gelijkgestemde. Volgens vele miljonairs en succesvolle mensen is dit dé sleutel naar succes.

Omgeef je met gelijkgestemde mensen, met mensen die dezelfde doelen hebben als jij of nog beter: die dit al ereikt hebben.

Je wordt het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Door een groep als deze bij een cursus toe te voegen krijg je een positieve groep met allemaal gelijkgestemde mensen die stuk-voor-stuk willen knallen en hun doelen gaan halen.

Door in een groep als deze terecht te komen ligt de kans op succes een stuk hoger. Deze theorie lees je terug in bijna alle zelfontwikkeling boeken. Denk aan: think and grow rich, the sience of getting rich, you were born rich enz.

Tony Robbins is ook een man die dit altijd roept. 

Dit is de reden waarom je groepen en fora altijd terugvind bij dit soort cursussen. Extreem waardevol en onmisbaar dus!

Een ware sales expert als mentor

Als je besluit om aan the secret skill cursus te beginnen dan krijg je toegang tot een hele hoop producten. Hier vertel ik je zo wat meer over.

Wat echter nog belangrijker is, althans dat vind ik, is dat je Rébien als persoonlijke coach krijgt. Hij begeleid je dus in het gehele proces en is er altijd voor je.

Als je vastloopt, simpelweg gewoon even hulp nodig hebt of het echt niet meer weet. Rébien heeft het al meegemaakt en is er om jou te helpen om je doelen te bereiken.

Ik heb zelf duizenden euro's in cursussen en mentoren gestoken en kan je vertellen dat dit altijd het meest waardevol is gebleken.

Ik vind ook dat Rébien een goede coach is. Je merkt zijn enthousiasme en meedenkend vermogen.

rebien-ghazali

Gebruik van bewezen systemen

Natuurlijk is het belangrijk dat je ook aan de slag gaat met het worden van een echte sales man of vrouw of dat je hier nog een stuk beter in gaat worden.

Beide is goed mogelijk. De systemen die gebruikt worden in de cursus zijn dezelfde als die Rébien zelf al jaren gebruikt en die hem dus ook al €1.250.000,- euro opgeleverd hebben.

Ja, het werkt. Het is alleen aan jou om ervoor te zorgen dat deze systemen ook voor jou gaan werken.

Zo Gaat Het Na Aanschaf Van De Cursus

Als je besluit om de cursus aan te schaffen dan kun je direct aan de slag gaan. Je krijgt namelijk toegang tot de online leeromgeving waar je alle producten terug kunt vinden.

Na aanschaf krijg je een mailtje met je inloggegevens voor de leeromgeving. Vul deze in, verander je wachtwoord en geniet van je levenslange toegang tot de cursus. (Het is aan te raden om je gegevens goed te bewaren).

Als je eenmaal toegang hebt dan krijg je toegang tot alle producten. Dit zijn:

The secret skill cursus

The secret skill cursus is de volledige videocursus wat ook echt het hoofdproduct is. Hierin leer je sleutelen aan je mindset en de skills om een sales expert te worden.

Deze video's zijn verdeeld over 10 weken en verschillen allemaal in lengte van 10 minuten tot een uur. 

Je hoeft hier geen kennis of ervaring in te hebben. Je kunt dus starten als volledige leek.

Exclusieve automated klant approach software

''exclusieve automated klant approach software'' een hele mond vol en dat zal vast te maken hebben met een of andere sales techniek. 

Hou in gedachte dat Rébien de echte sales master is, dus dit natuurlijk ook toepast op zijn cursus. Dit soort software zien we ook vaak terug bij andere cursussen.

Het is software waarmee je automatisch veel nieuwe potentiële klanten kunt benaderen. Dit soort software stelt je in staat om sneller te groeien als bedrijf zijnde.

Prima software dat ook zeker een goede toevoeging aan de cursus is.

Exclusieve Automated KLANT Approach Software

Lifetime toegang tot de exclusieve Facebook groep

Net heb ik al even genoemd hoe belangrijk het is om in een groep met gelijkgestemde mensen te komen. Rébien heeft in dit geval gekozen voor een besloten Facebook groep.

In deze groep zitten meerdere sales experts en natuurlijk andere cursisten die allemaal al een stuk verder zijn als jou. Deze mensen kunnen jou allen vooruit helpen en zorgen ervoor dat je een vliegende start kent.

Zelf ben ik niet meer zo actief in dit soort groepen. Ik vind dat de motivatie vaak hoog is door de meeste mensen, maar er zitten soms ook negatieve personen tussen.

Of mensen die niet perse negatief zijn, maar absoluut wel deze gevoelens opwekken. Neem als voorbeeld een berichtje als ''ik ben nu al 6 maanden bezig en heb nog geen succes, maar ik blijf door knallen''.

De persoon in kwestie bedoelt dit positief, maar dit riep bij mij altijd verkeerde gevoelens op. Je mind gaat dan spelletjes met je spelen en dingen zeggen als ''zie je wel, het kan helemaal niet'' enz. Je kent het vast.

Ik heb daardoor een eigen ''bubbel'' gecreëerd. Ik neem alleen de informatie tot me die ik zelf tot me wil nemen. Boeken, podcasts etc.

Een groep als deze kan aan het begin heel motiverend zijn, maar op lange termijn wat minder. Nu moet ik zeggen dat dit in de groep van Rébien nog wel minimaal is.

Wekelijkse groepscoaching

Dit sluit aan op het belang van coaching. Je krijgt wekelijkse groepscoaching met Rébien en andere cursisten uit de cursus.

Hierin kun je al je vragen stellen en helpt Rébien je persoonlijk vooruit met je business. Ik ben zelf eerlijk gezegd niet zo'n grote fan van groepscoaching.

Ik plan liever 1-op-1 sessies in, zodat ik echt alleen en specifiek geholpen kan worden met mijn problemen en business. Maar dit is natuurlijk persoonlijk!

Je leert namelijk ook een hoop van de vragen van andere cursisten. Deze sessies vinden plaats op Zoom.

wekelijkse-groepscoaching-rebien

The golden call script

Deze was ook niet te missen he. Je vind hem terug in elke social media marketing of sales cursus. 

The golden call script is het script dat Rébien zelf gebruikt om zijn leads binnen te halen. Dit heeft hem en zijn cursisten al duizenden euro's opgeleverd.

Je hoeft dus niet zelf een script te gaan schrijven en deze op hoop van zegen te gaan proberen. Dit heb ik ooit geprobeerd en dit heeft niet heel erg goed uitgepakt.

Het scheelt je een hoop gedoe, tijd en geld.

Pre-recorden salescalls

Dit vind ik een leuke toevoeging en is iets wat ik alleen nog gezien heb in de cursus van Boyd

: opgenomen sales gesprekken van Rébien zelf.

Zo zie je in de praktijk hoe het werkt en hoe ''de master'', zoals hij zichzelf noemt, het aanpakt. Hier leer je enorm veel van en zorgt ervoor dat het allemaal niet zo nieuw meer is bij jouw eerste sales call.

Natuurlijk is het spannend, maar zo heb je al een goede basis. Voor mij van veel waarde gebleken.

Mijn Ervaring Met The Secret Skill Cursus

Om eerlijk te zijn dacht ik direct ''daar heb je er weer een''. Ik ben nog steeds geen fan van al dat adverteren. Ik ben van mening dat mensen die jouw hulp nodig hebben jou ook wel vinden.

Toch ben ik ergens blij dat Rébien wel adverteert. Ik had hem waarschijnlijk niet gevonden anders.

Ik vind dat dit een frisse cursus is dat zich net weer even onderscheid van alle andere cursussen. Niet alleen door de content, maar ook zeker door de mentor zelf.

Bij vele is het bekent dat ik al lang onderneem en veel van dit soort cursussen test om te kijken of het ook echt waar is voor je geld.

Uiteindelijk zijn ze dit allemaal wel, mits je hier zelf hard mee aan de slag gaat en blijft doorzetten. Dat is uiteindelijk de sleutel.

Rébien zelf is een nuchtere kerel met een goede kijk op het aspect ''ondernemen'' en alle randzaken die hierbij komen kijken.

Ervaren en succesvolle ondernemers hebben ook niks anders dan lof over voor deze kerel. Zo zijn Vasco Rouw, Jia Ruan en Joshua Kaats allen positief.

ervaringen-rebien-ghazali.PNG

Ervaringen Van Andere

Ik weet uit eigen ervaring dat je een keuze niet kunt baseren op een mening en ervaring. Sowieso is het niet de bedoeling om je over te halen of overtuigen.

Dit heb je inmiddels wel door, omdat ik ook genoeg punten van kritiek aanhaal. Dit is ook waarvoor deze website opgezet is en dus niet als alle andere neppe ''reviewwebsites'' waar gek genoeg alle producten ge-wel-dig blijken te zijn.

Om deze reden ga ik ook altijd even op zoek naar andere getuigenissen. Hieronder vind je hier een paar van.

Let niet op Quiten uit het tweede filmpje die alsmaar ''gewoon'' zegt, haha. Probeer te letten op wat hij werkelijk zegt.

Is Dit Weer Zo'n 997,- Euro Cursus?

Rébien beweert zelf dat de totale waarde van de cursus zo'n 20.000,- euro is. Nu vind ik dit veel te overdreven en ook dit zal weer een verkooptrucje zijn.

Toch snap ik de gedachtegang wel. Je schaft een cursus aan waarin je (1) je mindset een enorme positieve boost geeft waardoor je op elk vlak van je leven meer succes kunt bereiken en (2) je leert een high income skill.

Een skill waar sommige mensen zelfs 20K+ per maand mee verdienen.

Het is dus eigenlijk niet eens zo'n gekke prijs, maar voor de meeste mensen is deze investering veel te gek. De cursus heeft een prijs van 3.997,- euro.

Momenteel is deze afgeprijsd naar de prijs van 997,- euro en kost deze dus hetzelfde als alle andere cursussen die we kennen.

Of de prijs nog lang zo blijft of überhaupt zo blijft weet ik niet. Schaf hem dus aan als het je tof lijkt voordat je hier onnodig meer voor moet gaan betalen.

Loop Ik Risico Bij Het Aankopen van De Cursus?

Het belangrijkste van de cursus weet je nu. Je weet wat je krijgt, leert en wie Rébien nu eigenlijk is.

De prijs lijkt wat hoog, maar we weten allemaal dat dit helemaal niks is gezien het feit dat je makkelijk 3K+ per maand kunt gaan verdienen. Zelfs meer als je door blijft zetten en echte inzet toont.

Wat ook leuk is om er nog even bij te vertellen is dat je een niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen krijgt.

Je kunt de cursus dus risicovrij aanschaffen en hiermee aan de slag gaan. Dit schept nog net even dat laatste beetje vertrouwen en zorgt er vaak voor dat mensen minder argwaan krijgen.

Heb je de cursus gekocht, maar vind je het toch niks? Dan kun je dus gewoon binnen 14 dagen je geld terugvragen.

14dagengarantie

The Sercret Skill Review: Conclusie

De meer sales cursus of the secret skill cursus (noem het hoe je wil) heeft echt wel een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrenten.

Zo is Rébien een persoon die wat extra heeft en is hij ook extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jij succes behaalt. Je leert de skills om zelf meer sales te maken en dus een hoger inkomen te gaan verdienen.

Je kunt met de cursus starten zonder enige kennis van zaken of je kunt de cursus aanschaffen om je sales skills een boost te geven.

Hoe dan ook de cursus is 100% waar voor je geld, mits je hier ook echt mee aan de slag gaat. Niks komt zomaar aanwaaien!

Schaf de cursus risicovrij aan via onderstaande knop of bekijk eerst eens zijn gratis sales training om meer te weten te komen over Rébien, zijn cursus en zijn beweegredenen!

The Secret Skill Cursus

8.9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Jammer dat hij alleen straat verkoop ervaring heeft. En dus nog nooit heeft moeten cold callen voor complexe high end IT Software of Fintech klanten binnen de B@Bundefinedzakelijke wereld. Waarin je C-level executives moet bereiken pitchen, en uit te dagen om verder in gesprek te gaan. Kranten verkopen, dat kan iedereen leren(zeg ik als voorheen teamleider in krantverkoop). Zelfs een autistische jongen met veel angst om contact te leggen met mensen heb ik dit geleerd. Deze cursus, zoals ik heb gehoord bevat alle 101 tips over mindset sales en moderne marketing automation. Heel slim, respect voor hem. Maar als mensen bijvoorbeeld als account manager binnen 1 van de boven genoemde industrieen aan de slag moeten, of al werken, word het aardig lastig voor ze omdat de basis sales regels die bij straat verkoop gelden, in de praktijk vaak niet toepasbaar zijn in de complexe B2B wereld. Bedankt voor al je reviews van cursussen; erg handig! Maar pas op met het weggeven van de titel "sales master" of "sales koning". Ik zou nog wel eens een wedstrijdje cold callingundefinedsales met een complex software product bestemd voor C-level executives doen. 😉

  1. Hi Martin!

   Dank voor je reactie. Goed om ook eens een keer een ander beeld te krijgen. In principe vind ik het een goede training, maar het ligt er inderdaad aan welke kant je op wil gaan. Duidelijk is dat het niet bestemd is voor mensen die in de hoge corporate wereld willen gaan werken. Het is meer gericht op het freelancen als ‘sales koning(ing)’.

 2. Bedankt voor je review, maar vind dat je hierbij wel wat kritischer mocht zijn. Er zijn immers al redelijk wat klachten over hem:

  https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/thesecretskill/klachten/verkoper-breekt-belofte/details?complaintId=0064e0e2-e980-4a0f-a5ea-84026933c743

  https://nl.trustpilot.com/review/www.thesecretskill.nl

  https://nl.trustpilot.com/review/www.ikwilmeersales.nl.

  Waarbij de positieve reviews ogenschijnlijk komen van net aangemaakte, onbekende accounts, mensen die nog maar 1 review hebben gegeven oid. En wat "opgeklopt" lijken. Veel 5 sterren reviews worden ook op dezelfde dagen geplaatst, wat geen logisch verloop is voor reviews. Vooral het contrast met de klachten is (te) groot.

  Daarnaast kom ik veel interviews met en referenties van tegen van anderen die hetzelfde concept gebruiken, zoals Joshua Kaats, Jia Ruan en Vasco Rouw. Ze lijken elkaar allemaal de bal toe te spelen en affiliates te zijn. Martijn van Tongeren staat ook op de checkout pagina als referentie (https://thesecretskill.plugandpay.nl/checkout/the-secret-tools). Als ik naar zijn video’s kijk, dan voelt het aan alle kanten als veel bla bla en niet iemand die de materie ook echt "doorleeft" (iets wat ik bijv. bij Tonny en Martijn van IMU wel voel)":

  https://www.youtube.com/watch?v=0Gmm0Diztow (zie ook de comments onder de video)

  Hij heeft wat ik lees alleen ervaring met face to face straatverkoop (abonnement verkoop, goede doelen werven als je winkelend wordt aangesproken). Totaal niet te vergelijken met high end sales. De straatverkoop is door het lage bedrijf voornamelijk gericht op veel praten en afsluittechnieken.

  Z’n optin page via z’n FB ad is behoorlijk “vaag”, met veel algemeenheden: https://thesecretskill.nl/e-book/. Vervolgens krijg je een upsell, waarbij de salespagina hiervoor al net zo vaag en totaal niet wervend is. Heb eigenlijk geen idee wat ik precies krijg voor € 97,-:

  Alles in mij schreeuwt “nee” bij deze gast. Vind het wat zorgelijk dat er i.c.m. bovenstaande argumenting geen enkele kritische noot geplaatst wordt in je review. Je zou wat dat betreft best wel wat meer terughoudend mogen zijn.

  1. Dank voor je uitgebreide reactie Theo. Dit waardeer ik.

   Het is goed om te weten dat ik deze review bijna een jaar terug geschreven heb. De cursus zag er goed uit, maar echt veel ervaringen waren er verder nog niet. Verder heb ik mij hier niet meer mee bezig gehouden. Nu ik jouw reactie lees en de linkjes bekeken heb, denk ik dat het tijd wordt om een update te gaan schrijven!

   1. Bedankt voor jouw reactie Corne. Het zou mooi zijn als je een update van het artikel zou doen idd, benieuwd hiernaar. Denk dat het goed en belangrijk is dat mensen hierover geinformeerd worden. Zo blijven je reviews zo objectief en zuiver mogelijk. En kunnen mensen de beste keuze maken voor de groei van hun bedrijf.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}