​​​​Steigerhouten Loungebank Maken? Nu tijdelijk GRATIS Bouwtekening!

  • Home
  • /
  • Steigerhouten Loungebank Maken? Nu tijdelijk GRATIS Bouwtekening!
Steigerhouten Loungebank Maken

Je wil graag snel een mooie loungebank in de tuin hebben staan. Maarrr, veel geld uitgeven is zonde als je het ook zelf kan doen, toch? Met de vraag: Hoe maak ik een steigerhouten loungebank ben je gaan Googlen en op dit artikel uitgekomen.

Heel goed, want in dit artikel ga je leren hoe je een loungebank zelf moet maken van steigerhout. Ook geef ik een volledig GRATIS bouwtekening van de loungebank weg.

Lees het artikel, kies een zaterdag uit en de klus kan beginnen!

Steigerhouten Meubels

Wat zijn steigerhouten meubels precies? Dit zijn meubels van steigerhout, zo makkelijk is het echt. Zo makkelijk als je het zegt zet je ze ook in elkaar.

Gelukkig maar, want niet iedereen denkt dat hij even handig is als een professional. Dit klopt ook, maar met steigerhout een bouwtekening namaken is een fluitje van een cent.

Je kan werkelijk van alles maken van steigerhout. Van buitenkeukens tot aan loungebanken en laat dat laatste nou net zijn wat jij binnenkort in je tuin hebt staan.

Om je een goed beeld te geven van wat jij straks in je tuin kan hebben staan, zal ik je een resultaat van de tekening laten zien.

Resultaat van bouwtekening hoekbank

Wat Is Steigerhout?

Nu denk je misschien dat steigerhout letterlijk uit hout van oude steigers bestaat. Dit moet je niet te letterlijk nemen. Dit is gewoon de naam die ooit iemand aan het hout heeft mee gegeven.

Steigerhout is een vurenhouten, ongeschaafde plank en meestal komen ze uit de bossen van Scandinavië. De koppen zijn afgeschuind en meestal verstevigd met stalen strips, zodat ze niet kunnen gaan splijten.

Waar komt de naam dan wel vandaan? Deze planken worden vaak gebruikt op bouwsteigers. Deze worden over de steigers heen gelegd om als loopplank te fungeren.

Gratis Steigerhouten Loungebank Bouwtekening Downloaden!

Zo, je weet nu met welk materiaal je kan gaan werken. Nu gaan we dus beginnen aan het echte werk. Heb je al je gereedschap bij de hand? Je gaat namelijk NU jouw bank maken.

Met de link hieronder open je de blauwdrukken naar jouw nieuwe loungebank.

Mijn advies is om eerst alles planken op maat te zagen. Op een van de laatste pagina’s staat precies welke maten je allemaal nodig hebt en hoeveel stuks. Als je dus alles op maat hebt, is het een kwestie van in elkaar schroeven.

Na deze zaterdag heb je dus een nieuwe loungebank in de tuin staan, en helemaal zelf gemaakt. Een echte doe-het-zelver dus!

gratis Loungebank bouwtekening

Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen

Veel mensen zijn opzoek naar doe-het-zelf bouwtekeningen. Helaas zijn die heel slecht te vinden op het internet. De gene die wel te vinden zijn, zijn super duur of incompleet.

Deze alinea wil ik toch even wijden aan alle slechte bouwtekeningen en valkuilen die er op het internet zijn. Vaak denk je een mooie deal te hebben en dus een goede bouwtekening op de kop te tikken.

Achteraf blijkt het dat je nog extra moet betalen om de maten te krijgen en om te weten welke hoeveelheden je nodig hebt. Dit grapje gaat je meestal rond de €400,00 Euro kosten! Dus pas op en doe het zeker niet als je het niet vertrouwd!

Hulp Nodig Met De Steigerhouten Loungebank Of De Rest Van Je Klussen?

Heb je nu al hulp nodig met de loungebank, of wil je permanente hulp bij al jouw volgende klussen? Freds Bouwtekeningen is het enige en meest complete bouwtekeningen pakket op de markt.

Voor heel weinig geld krijg je maar liefst meer dan 10.000 bouwtekeningen ter beschikking. Dit is voor heel je leven lang.

Dit bouwpakket heb ik voor je getest. Lees hier de complete review van Freds Bouwtekeningen. Je gaat spijt krijgen als je deze kans laat schieten!