​​​​SMMB Masterclass Kopen? + Gratis Gift Pack!

  • Home
  • /
  • SMMB Masterclass Kopen? + Gratis Gift Pack!

De SMMB Masterclass kopen is een aardige investering en een spannend moment. De meeste mensen vinden de drempel namelijk toch iets te hoog.

In dit artikel vertel ik je wat meer over waarom de SMMB Masterclass kopen wel of niet een goede keuze is.

Verder verlaag ik de drempel wat voor je, door je te wijzen op een paar honderd euro korting en een volledig gratis gift pack!

Waarom De SMMB Masterclass Kopen?

De SMMB Masterclass kopen is een spannende stap. Je hebt namelijk onlangs besloten om een eigen onderneming te starten. Ontzettend goede keuze.

In de tijden van de coronacrisis hebben de meeste mensen namelijk gezien dat ze verre van zeker zijn wat betreft werk en offline bedrijven.

Online liep alles goed door. Sterker nog; ik had recordmaand na recordmaand. Dit zegt al genoeg over de mogelijkheden die online beschikbaar zijn.

Als je iets goed wil leren en niet zelf veel fouten wil maken en veel geld en tijd kwijt wil zijn dan dien je echt te leren van een mentor.

Iemand die het pad al heeft bewandeld die jij ook wil gaan bewandelen. Hij/zij weet welke valkuilen er zijn en kan jou een stappenplan geven om zo snel mogelijk je doelen te behalen.

Boyd Hoek is in dit geval het beste in zijn vak. Althans, dat vind ik. Ik heb voor deze website meerdere cursussen ge-reviewed en dus gezien hoe deze cursussen en de mentoren zijn.

De SMMB Masterclass van Boyd komt hier echt dik als winnaar uit. De stof die verwerkt zit in de cursus, de professionaliteit en de manier van uitleggen spreekt mij simpelweg enorm aan.

Lees ook: SMMB Masterclass review

smmb masterclass review

Mening Van Andere Mensen

Tegenwoordig kun je van Jan en alleman meningen vinden over online cursussen. De negatieve meningen vallen hier vaak in het bijzonder op.

Wat nog bijzonderder is, is dat de negatieve meningen van deze mensen nergens op gebaseerd zijn. Ze hebben de cursus nooit gekocht!

Omdat zij de reclames irritant vinden gaan zij zich negatief uiten. Makkelijk op het internet natuurlijk...

Wat ze niet snappen is dat ze altijd reclames krijgen. Is het niet van Boyd dan is het van iemand anders. Zo werkt het internet en adverteren nu eenmaal.

Geen enkele reden om dan zo negatief te doen over een cursus die je nooit gevolgd hebt en iemand die je niet kent right?!

Daarom ga je alleen maar twijfel creëren bij mensen die de cursus aan wilde schaffen. Mensen die onzeker zijn kiezen er dan voor om ''veilig te spelen'' en kopen de cursus maar niet.

Je zorgt er met je negatieve reacties dus letterlijk voor dat je dromen verwoest. Nergens voor nodig en mijn boodschap aan jou dus: geloof al deze mensen niet!

Probeer het objectief te bekijken. De mensen die de cursus wel daadwerkelijk gekocht hebben zijn namelijk stuk-voor-stuk positief!

Zo Ging Het Bij Mij...

Ook ik werd slachtoffer van de irritante reclames van Boyd. Toch moest ik - als affiliate marketeer - wel even kijken wat dit precies was.

Dit was zo'n 2 jaar geleden. Toen kocht ik de cursus aan en na 3 weken had ik mijn eerste betalende klant binnen. 

Zo makkelijk kan het gaan! 

De cursus is inmiddels echt ge-evolueert en is enorm uitgebreid met informatie en bonussen die je voor dezelfde prijs ontvangt.

De cursus blijft ook frisse updates krijgen, wat ik natuurlijk erg tof vind om te zien. Dat is namelijk ook niet iets wat je bij elke cursus ziet.

De Agency Masterclass loopt hier wat dat betreft echt op achter. 

21% Korting!

Veel mensen weten dit niet, maar als je een eigen onderneming start dan mag je op alle dingen die je aanschaft voor je bedrijf 21% BTW terugvragen.

De SMMB Masterclass gebruik je voor je bedrijf om je skills te boosten. Hier mag je dus 21% op terugvragen wat neerkomt op zo'n 210,- euro.

Hierdoor is de drempel al een stuk lager vind je niet? Maar... ik heb no wat tofs voor je.

Social Media Marketing Gift Pack!

Door de jaren heen heb ik meerdere cursussen en e-boeken aangeschaft om mijn skills te vergroten.

Deze producten heb ik samengebundeld in een volledig pakket. Dit pakket geef ik tijdelijk gratis weg aan mensen die een SMMB gaan starten.

Het heeft een waarde van zo'n 500+ euro. Dit wil je dus echt niet mislopen. Let wel op dat dit aanbod tijdelijk geldig is en dat het binnenkort een prijskaartje krijgt.

Bekijk het pakket en de voorwaarden en maak hier gebruik van nu je nog kan!