juni 8

0 comments

OMB Masterclass Review: Kjell Fruytiers Cursus Speciaal Voor Belgen?

By Peter

juni 8, 2020


Goede kans dat je op deze OMB Masterclass review terecht bent gekomen, omdat je de dagelijkse sleur zat bent.

Elke dag vroeg op, haasten, in de file staan en vervolgens werk doen dat je niet leuk vind voor een baas die je niet mag. En ook nog eens een laag salaris ontvangen.

Waar doe je het eigenlijk nog voor? Zijn er geen andere mogelijkheden om bij te verdienen of zelfs om je volledige inkomen uit te halen?

Absoluut wel. Gelukkig heb je dit zelf ook al vernomen anders was je niet op deze OMB Masterclass review uitgekomen.

Kjell Fruytier, de maker van deze cursus, weet exact hoe jij je voelt. Hij richt zich met zijn cursus dan ook niet alleen op het leren van hoe je een social media marketing bureau moet starten.

Hij gaat dieper in op mindset en op het algeheel verbeteren van de kwaliteit van je leven. Dit onderscheid de cursus van alle andere cursussen die er momenteel op de markt zijn.

Daarnaast komt Kjell uit België en is het ook een cursus die speciaal voor Belgen ontworpen is, omdat deze er nog niet was!

Benieuwd wat deze cursus voor jou kan betekenen? Lees mijn ongezouten mening en ervaringen met deze gloednieuwe cursus.

OMB Masterclass Review VIDEO

Allereerst: Wat Is Een SMMB?

SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. Dit is een eigen onderneming die je begint om de social media marketing van andere bedrijven over te nemen.

Zij besteden dus het social media marketing gedeelte aan jou uit. De meeste bedrijven willen hier geen tijd in stoppen of weten niet hoe het werkt.

Hierdoor betalen ze jou als SMMB vaak bizar veel geld. Deze bedragen kunnen oplopen tot 3.000,- euro per klant per maand. Er zit werkelijk geen plafond op het inkomen dus.

En Wat Is Social Media Marketing?

Social media marketing is wat het zelf al zegt. Je gaat campagnes maken voor verschillende bedrijven en deze draaien op social media.

Dit kost je hooguit een uurtje per dag en kun je simpel beheren in bijvoorbeeld Facebook business manager. Dit leer je allemaal in de cursus. Laten we dus snel beginnen aan deze review!

Eerste Indruk

Na het aanschaffen van de cursus krijg je jouw inloggegevens toegestuurd en kun je direct aan de slag gaan met de cursus.

Eenmaal aangekomen in de online omgeving zie je direct een goed en duidelijk overzicht. Dit is iets wat mij zeer zeker bevalt en wat je niet binnen elke cursus tegenkomt.

Je ziet direct waar de cursus in grote lijnen uit bestaat en wat je hier allemaal in kunt leren. 

''Een eerste indruk kun je geen tweede keer maken''

En gelukkig hoeft dit ook niet voor de cursus van Kjell Fruytier. Kort samengevat is mijn eerste indruk: professioneel en zeer overzichtelijk.

Hopelijk weet hij deze lijn door te trekken in de rest van zijn cursus en content.

Wie Is Kjell Fruytier Nu Eigenlijk?

Kjell Fruytier is een jonge Belgische ondernemer van 24 jaar. Dit is ook zeker niet te missen als je zijn video's beluisterd. Dit is ook de reden waarom hij een SMMB cursus is gestart voor Belgen.

Nederlanders kunnen terecht bij vele andere cursussen, maar er was nog niks echt speciaal voor Belgen. Kjell heeft zelf jaren ervaring op het gebied van online marketing en heeft al miljoenen verdient voor zijn klanten.

Vanuit het oogpunt dat er nog geen cursus voor Belgen was, leek het hem enorm tof om dit zelf op te gaan starten.

kjell-fruytier

Helpt De Kleine Ondernemers

Zijn intenties zijn echt om de kleinere ondernemers te helpen. Ondernemers die niet heel veel geld hebben, maar die wel graag willen groeien. In een video die ik je zo laat zien vertelt Kjell ook waarom hij dit doet.

Hij doet het namelijk niet voor het geld. Dit heeft hij al genoeg. Wat zijn doel is, is om zo veel mogelijk ondernemers echt goed te helpen om hun doelen te bereiken.

Niet alleen op het gebied van business, maar ook vooral op het gebied van het leven in het algemeen. Hier kom ik zo nog even op terug.

Dit is ook de reden waarom je niet constant van die vervelende reclames ziet van Kjell. We kennen ze allemaal wel. Denk aan Jia Ruan, Boyd Hoek en Joshua Kaats.

Kjell helpt de mensen die echt hulp nodig hebben. Deze mensen vinden hem wel in plaats van andersom. Dit is ook echt een van de redenen waarvoor ik veel respect heb voor zijn manier van werken!

Heeft De Juiste Intenties

Zoals genoemd heeft hij dus echt de juiste intenties. Hij staat ook elke dag nog om 5u op en is nog elke dag hard aan het werk, terwijl dit eigenlijk niet meer hoeft.

Waarom doet hij dit? Om een voorbeeld te zijn voor zijn studenten en hen te blijven motiveren. Mooi toch?

Echte Levensgenieter

Naast de zakelijke feiten en intenties is het ook mooi om te vertellen dat Kjell een echte familieman en levensgenieter is. Hij gaat zo'n 3 keer per week uit eten en geniet van tijd die hij met zijn familie door kan brengen.

Voorheen was dit wel anders, maar sinds hij aan zichzelf aan het werk is beseft hij steeds meer hoe belangrijk het is om te koesteren wat we nu hebben. Het kan namelijk zomaar in een keer weg zijn.

De ervaringen en kennis die Kjell opgedaan heeft op het gebied van mindset en het verbeteren van je levenskwaliteit heeft hij ook verwerkt in de cursus. Hier kom ik zo nog even op terug.

Wat Leer Je In De OMB Masterclass?

Je moet niet vergeten dat de OMB Masterclass ook eigenlijk gewoon een cursus is waarin je leert hoe je binnen 30 dagen een winstgevende SMMB kunt opstarten.

Daarnaast leer je nog wel wat andere aspecten.

Het Creëren Van De Juiste Mindset Staat Centraal

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar de juiste mindset is het allerbelangrijkste. Als je ervoor kunt zorgen dat jij een mindset ontwikkeld waarin je denkt in overvloed en positiviteit dan ben je al halverwegen.

Dat durf ik echt wel te zeggen uit eigen ervaring. Geloof in jezelf en je kunnen en stel doelen. Kjell neemt je in de eerste week van de cursus mee in dit proces. Hij leert je hoe je deze mindset kunt gaan ontwikkelen en hoe je dit vast kunt houden op de lange termijn.

Verbeteren Van Je Levensstandaard

Normaliter gaan cursussen na week 1 (mindset) over op het leren van hoe je een smmb moet starten. In de OMB Masterclass van Kjell gaat het echter wat anders.

Kjell vindt namelijk belangrijk om nog wat dieper in te gaan op mindset en de kwaliteit van leven. In week 2 ga je dus nog dieper in op de stof die je hebt geleerd in week 1.

Iets wat ik echt enorm kan waarderen. Je legt hier namelijk een extreem harde fundering aan van waaruit je kunt gaan bouwen. Dit verhoogt je kans op succes aanzienlijk!

De Standaard Informatie Om Een SMMB Te Starten

Je kunt wel stellen dat de cursus dus eigenlijk verdeeld is in 3 blokken. Mindset, de kwaliteit van je leven verbeteren en het stappenplan voor een smmb.

In elke cursus waarin je leert hoe je een smmb moet starten kom ik eigenlijk altijd dezelfde informatie tegen. Iedereen doet het op dezelfde manier en in dezelfde stappen.

Logisch ook eigenlijk. Als een methode werkt dan gebruik je die. Het wiel ga je ook niet opnieuw uitvinden; het werkt namelijk ontzettend goed!

Daarom kun je het ''jammer'' noemen dat dit hetzelfde is, maar dit is dus niet het onderdeel waar je een cursus als deze op moet beoordelen in mijn optiek. 

Je moet juist kijken naar de waarde die je naast deze ''basisinformatie'' krijgt. In essentie koop je de cursus, omdat je wil leren hoe je een smmb moet starten, maar zonder goede fundering werkt dit gewoon niet.

Dan krijg je hetzelfde effect als een huis bouwen op het zand. Binnen de kortste keren ligt deze weer gelijk aan de grond en kun je opnieuw beginnen.

Je bent inmiddels al wat unieke aspecten aan de cursus tegengekomen. Straks vertel ik je nog wat punten die je alleen in de OMB Masterclass terug kunt vinden. Laten we nu eerst eens gaan kijken naar de inhoud van alle weken.

Welke Modules Zijn Er?

Voordat je met week 1 begint kun je eerst een welkomstvideo. Hierin vertelt Kjell je meer over de cursus en wat je er allemaal van kunt verwachten. Verder vertelt hij je meer over het platform waar je je op bevind en wat je verder aan hem hebt.

omb-masterclass-welkom

Week 1: Je Brein Programmeren Voor Succes

Week 1, of module 1 noem het hoe je wil, bestaat uit 6 verschillende lessen. Alle lessen zijn verschillende lengtes lang. De een van 10 minuten en de ander van 40. Dit is afhankelijk van de informatie en geldt voor alle video's in de cursus.

Week 1 heb ik heel tof ervaren. Sowieso maak je mij al blij als ik wat nieuws kan leren over mindset. Gek genoeg doe je dit altijd wel als je het perspectief en de verhalen van een ander hoort.

Geen enkel verhaal is namelijk hetzelfde en dat maakt het weer bijzonder op zich. Ook Kjell weet je hier mooi mee te nemen en je brein klaar te stomen voor de 100k mindset.

Verwacht nu geen gouden bergen binnen enkele dagen of weken, maar deze mindset moet je wel hebben. Kjell noemt deze module niet voor niks ''Je brein programmeren voor succes''.

omb-masterclass-week-1

Week 2: De Uitgangspunten Voor Succes

Week 2 is dus een vervolgweek op week 1. Je gaat hier dieper in op wat jouw ideale persona is en hoe je dit zelf kunt gaan bereiken.

Verder in deze week leer je alvast de basisprincipes en tools waar je straks mee gaat werken. Zo kun je zelf eens gaan kijken wat het allemaal is en hier eens mee gaan testen.

Kjell legt het goed en duidelijk uit en wat je ziet is dat naarmate de cursus vordert, je steeds meer leert (logisch), maar ook zelf steeds meer een expert level gaat bereiken.

omb-masterclass-week-2

Week 3: De 5 Stappen Naar Je Eerste Klant

Nu volgt direct een spannende week. Wat hier namelijk centraal staat is het zoeken en closen van je eerste klanten. Dit betekent dus dat je vanaf deze week al geld kunt gaan verdienen.

Sowieso beloofd Kjell je dat je binnen 30 dagen je eerste betalende klant hebt. Een klant betaald je gemiddeld zo'n 750,- tot 3.000,- euro per maand.

Dit is afhankelijk van je ervaring natuurlijk.

omb-masterclass-week-3

Week 4: Aantrekken, Vangen, Converteren

Week 4 is veel en voor sommige wat overweldigend. Ik heb inmiddels veel verschillende cursussen gevolgd, dus voor mij was het niet zo lastig.

Ik kan me voorstellen dat het voor beginners pittig is, maar het is zeker wel te doen. Zorg gewoon dat je niet afgeleid kan worden als je aan deze week gaat werken en geef je volle 100%.

Dit is tenslotte de week van de stappenplannen en het bouwen van funnels en automatiseren van emails. Het is werkelijk een hele toffe module waarin er van alles gebeurt.

Wat natuurlijk super is, is dat alles online staat en je de lastige video's gewoon nog eens kunt bekijken.

omb-masterclass-week-4

Week 5: Sales, Sales En Nog Meer Sales

Week 5 spreekt voor zich. Deze hele week staat volledig in het teken van sales maken, cold callen, afspraken maken en alles wat er bij komt kijken om uiteindelijk je sales te kunnen maken.

Wat in deze week echt geldt is: oefening baart kunst.

Je zult namelijk meerdere keren op je bek gaan voordat je je eerste sale gaat maken. Makkelijk is het zeker niet, maar als je maar lang genoeg vol blijft houden dan lukt het je met 100%.

Gelukkig krijg je hier goede begeleiding bij van Kjell zelf.

omb-masterclass-week-5

Week 6: Maak Jouw Bedrijf Passief Met Geautomatiseerde Processen

Week 6 is ervoor om je bedrijf te automatiseren. Automatiseren betekent ook dat je snel kunt gaan opschalen wat een positief effect heeft op je inkomen.

Door te leren hoe je de processen in je bedrijf kunt automatiseren zul je automatisch ook meer kunnen gaan verdienen. Dit is een relatief korte module, maar absoluut een belangrijke.

Wat ook tof is, is dat je verschillende case studies krijgt van Kjell, waarin je dus exact ziet hoe hij de dingen doet die jij ook moet gaan doen.

Dit zijn de video's die voor mij altijd het meeste waard zijn. Laat mij ook zeker even weten of dit voor jou ook het geval is!

Het Overzicht Wordt Goed Bewaard

Het toffe aan de cursus is dat het overzicht zo goed bewaard wordt. Er is weinig afleiding, waardoor je alle focus kunt leggen op waar je nu mee bezig bent.

Het enige minpuntje aan dit overzicht is dat alle bonussen hier ook in verwerkt staan. Ik had graag gezien dat dit in een aparte omgeving stond of iets dergelijks.

Goed, dit kan natuurlijk een persoonlijk dingetje zijn. Oordeel straks zelf maar!

De Verdeling Is Juist...

De verdeling van de modules, de weken en de informatie is in mijn optiek juist.

Je begint als volledige leek als je de cursus instroomt. Eerst leg je een goede fundering en leer je de basisprincipes van de cursus. Vervolgens bouw je door met de verschillende weken die echt ook opbouwend zijn.

Het lijkt ook wel een soort spelletje; hoe verder je komt hoe lastiger het wordt. Maar doordat je alle eerdere modules doorlopen hebt, zijn ook de vervolgmodules niet zo heel lastig meer.

Start je direct met week 4 dan is er een grote kans dat je er geen bal van snapt!

... Echter De Informatie Is Niet Uniek!

De informatie is echter niet heel erg uniek. Dit heb ik al eerder even kort aangehaald en daar ga ik nu graag nog wat verder op in.

Je hebt tientallen goeroe's en cursussen die je leren hoe je een smmb of smma moet starten. Beide is hetzelfde alleen een andere benaming.

Dit is over komen waaien vanuit Amerika. Net als bijna alle marketingontwikkelingen. We zien ook dezelfde opbouw en structuur terugkomen in elke cursus.

Op zich logisch, want het gaat hier om het zo snel mogelijk opstarten van een winstgevende smmb. Op basis van de informatie op een smmb te starten kun je dus praktisch elke cursus kiezen.

Wat een cursus uniek maakt is alle content eromheen. Hier ga ik nu graag verder op in.

Standaard Bonussen Die Je Krijgt

Waarschijnlijk ken je de andere cursussen ook wel. Al deze cursussen geven dezelfde bonussen weg, vandaar dat ik dit even de ''standaard bonussen'' noem.

Kjell kan natuurlijk niet achterblijven door deze bonussen niet toe te voegen aan zijn cursus. Dit heeft hij dan ook wel gedaan.

De bonussen spreken voor zich, dus ik ga hier niet te diep op in.

 • Bonus 1: toegang tot besloten OMB Masterclass mastermind groep (FB groep)
 • Bonus 2: kant en klare marketing funnels en advertenties
 • Bonus 3: het ultieme sales script
 • Bonus 4: dienstverleningscontract
 • Bonus 5: de exacte systemen en processen

Deze bonussen vind je terug in elke smmb cursus. Dit is echter niet alles wat je van Kjell krijgt. En nu wordt het pas echt interessant!

Revolutionaire Bonussen Van De OMB Masterclass!

De bonussen vind ik zelf echt enorm tof en dit voegt wat mij betreft enorme waarde toe aan de cursus. Wat mij dan nog extra blij maakt is dat de cursus van Kjell niet meer kost als elke andere cursus.

Zijn waarde is dus hoger en zijn prijs hetzelfde. De bonussen die je extra krijgt zijn:

 • Kant en klare website: je krijgt een kant en klare professionele website die je binnen een uur online hebt staan.
 • Geautomatiseerd funnelsysteem: met dit systeem heeft Kjell €28.234,32 euro WINST in een maand tijd verdient. Jij krijgt deze exacte funnel ter beschikking. 
 • Van afspraak naar klant: dit is een bewezen methode hoe je uit elke afspraak een klant kunt halen. 
 • In 30 dagen naar €10.000,- euro per maand: dagelijkse instructies om binnen 30 dagen 10k per maand te kunnen verdienen.

OMB Masterclass Ervaring

Ik heb inmiddels al wat ervaring op zowel het gebied van online cursussen als het starten van een online onderneming. Ik heb er tenslotte zelf ook een.

Ik heb de stof uit de OMB Masterclass toegepast en had binnen een week 2 betalende klanten. Dit waren weliswaar mijn lokale sportschool en kapperszaak, maar toch.

Beide klanten betaalde mij 750,- euro per maand wat toch weer een leuk extra inkomen was voor mij. Dit heb ik eigenlijk puur gedaan om te testen of de informatie gegeven in de cursus wel juist is.

Het werkt, dus het antwoord is ook zeker ja!

Verder heb ik niet de ambitie om een groot smmb te starten, omdat ik al een andere online business heb die prima loopt voor mij.

Als ik hier echter mee door had gegaan dan had ik relatief snel een enorm hoog inkomen opgebouwd. Boven modaal is in ieder geval appeltje eitje. Dit is namelijk tussen de 2.000 en de 3.000,- euro per maand.

De ervaringen van mede-studenten liegen er ook zeker niet om. Om je een idee te geven van wat zij te zeggen hebben, heb ik hier wat video's voor je toegevoegd:

Wat Is De Prijs Van De OMB Masterclass?

Je kunt op 3 verschillende manieren betalen. Deze 3 manieren brengen allemaal een andere prijs met zich mee.

Onderstaand even een overzichtje, zodat het direct duidelijk is voor jou:

 1. 1 betaling van €997,-
 2. 3 betalingen van €397,- = €1.191,- 
 3. 5 betalingen van €250,- = €1.250,-

Zoals je ziet betaal je flink wat meer als je kiest voor de betalingen in termijnen. Mijn advies? Kies lekker voor een eenmalige betaling. Dan ben je hier zelf ook in een keer vanaf en het scheelt je een hoop geld.

TIP: Je kunt 21% terugvragen aan de belastingdienst, omdat je dit gebruikt voor je onderneming. In plaats van 997,- euro betaal je dus 787,63 euro! Dat is niks als je bedenkt dat Kjell je naar een inkomen van 10k per maand gaat helpen.

Krijg Ik Nog Garantie Op Iets?

Zeker! Kjell geeft je 14 dagen de tijd om aan de slag te gaan met de cursus. Mocht je dan nog niet succesvol zijn of het niks vinden terwijl je het geprobeerd hebt? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Stuur binnen 14 dagen even een mailtje naar Kjell en je geld wordt zonder vragen teruggestort op je rekening.

14dagengarantie

Voor- & Nadelen Van De OMB Masterclass

Er zijn een hoop voordelen, maar zeker ook een aantal nadelen aan de OMB Masterclass. Ik moet echter wel zeggen dat sommige nadelen voor de een geen nadelen zijn en voor de ander wel. 

Bepaal zelf wat voor jou wel en geen voordelen zijn. Ik schrijf op basis van mijn eigen mening en ervaring!

 • Binnen 30 dagen een winstgevende smmb, dus je investering weer terug
 • Op het gebied van mindset en de kwaliteit van leven zul je enorm vooruit gaan
 • Je komt echt in een nieuwe wereld terecht met gelijkgestemde mensen
 • De cursus is heel overzichtelijk
 • Toegankelijk businessmodel voor een ieder
 • De prijs/kwaliteit verhouding is prima
 • De cursus is speciaal voor Belgische ondernemers
 • Veel informatie is voor sommige mensen wat overweldigend
 • Je hebt doorzettingsvermogen en discipline nodig

Echt grote nadelen kan ik verder niet noemen over de cursus. Mocht iemand vinden dat ik ongelijk heb dan hoor ik dat graag in de reacties hieronder en pas ik de review uiteraard aan waar nodig!

OMB Masterclass Review: Conclusie

Als je op zoek bent naar een Belgische smmb cursus dan hoef je al niet meer verder te zoeken. Deze zijn er namelijk niet of nauwelijks.

Maar als we eens verder gaan kijken dan denk ik oprecht dat deze cursus aan de top staat van smmb cursussen in België, maar ook in Nederland.

De cursus van Kjell Fruytier is wereklijk revolutionair en bied meer waarde dan de andere cursussen uit Nederland.

Als je bereid bent om te werken voor jouw succes om binnen 30 dagen een winstegevende smmb te hebben dan is Kjell Fruytier de kerel die je kan helpen met zijn OMB Masterclass.

Klaar om het 10k per maand stappenplan te volgen? Schaf de cursus aan met de eenmalige betaling en maak gebruik van de korting!

Of meld je aan voor de gratis training als je die nog niet gevolgd hebt.​

GRATIS Social Media Marketing Gift Pack!

Als bezoeker van deze website wil ik je enorm bedanken voor het vertrouwen en aflezen van deze volledige OMB Masterclass review.

Als bedankje heb ik nog een social media marketing gift pack voor je. Dit is een pakket met 10 verschillende cursussen en e-boeken die je volledig gratis van mij krijgt bij aanschaf van de OMD Masterclass.

Het pakket kun je hier vinden net als de voorwaarden!

OMB Masterclass Niks Voor Jou?

Was je niet op zoek naar een Belgische cursus? Of lijkt deze cursus je toch niks? Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden!

OMB Masterclass

9.1

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

9.0/10

Support

9.0/10

Gebruiksvriendelijkheid

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}