​​​​Hoe Kun Je Minder Snel Oud Worden? Ontdek Snel Het GEHEIM!

  • Home
  • /
  • Hoe Kun Je Minder Snel Oud Worden? Ontdek Snel Het GEHEIM!

Hoe kun je minder snel oud worden? Daar is eigenlijk maar één regel voor en dat is: zoek goede voedingsstoffen en het juiste dieet!

In het verlengde hiervan betekent dit ook dat u beter af bent met het vermijden van suikerhoudende koolhydraten en bewerkte voedingsmiddelen zoals chips, chips, cake, chocoladerepen, pasta en rijst.

Deze voedingsmiddelen verhogen allemaal je bloedsuikerspiegel en verlagen de insulinegevoeligheid, waardoor je risico op diabetes toeneemt (waar je sowieso een groter risico op hebt als je ouder wordt!).

Ondertussen verhogen deze voedingsmiddelen uw calorie-inname zonder voedingsstoffen aan te bieden die uw huid, haar, tanden of nagels ten goede zouden kunnen komen. Dus waarom zou je ze eten?

Hoe Kun Je Minder Snel Oud Worden?

Zoek in plaats daarvan fruit, groenten, salades, vlees, bessen, vis, noten en al dat goede spul dat je in de natuur zou vinden. Smoothies zijn geweldig (hoewel rijk aan suiker).

Zoek ondertussen die Superfoods! Wist je dat bottenbouillon vol zit met collageen? Als u op zoek bent naar een vast dieetplan dat u kunt volgen om dit te laten gebeuren, dan is er geen tekort aan keuze.

Het volgende helpt je allemaal op het juiste spoor:

En jongens, begin hier niet pas mee als je de tekenen van veroudering ziet opkruipen. Start het nu en je kunt die rimpels op afstand houden.

Voorkomen is veel beter dan genezen! Dus als je direct wil beginnen met het enige juiste wil ik je vragen om dit artikel even te lezen: De Keto Revolutie.

De rest gaat over anti-verouderings crème etc. Het belangrijkste is het juiste dieet en dus de juiste voeding.

Hoe Kun Je Minder Snel Oud Worden? voeding

Veel eten of een beetje eten?

Hier is nog een vraag: moet je veel eten, of een beetje?

Dit is eigenlijk een van de belangrijkste vragen die je moet stellen als je er jonger uit wil zien! Aan de ene kant is er een denkrichting die zegt dat je heel weinig moet eten.

De latere strategie is wat ‘Caloriebeperking’ wordt genoemd en doet precies wat er op het blik staat. De claim hier is dat je door het beperken van calorieën de snelheid van je veroudering kunt verlagen en er dus langer, jonger uit kunt blijven zien.

Hoe werkt dit?

Volgens voorstanders betekent minder eten dat je mitochondriën minder werken en dus minder vrije radicalen produceren.

Het lichaam wordt gedwongen om op ketonen te vertrouwen en het wordt zeer energiezuinig (het eten van een koolhydraatarm dieet kan een soortgelijk effect hebben, zoals intermitterend fasting of het keto-dieet).

Studies tonen aan dat muizen die op een dieet met zeer weinig calorieën leven, hun levensduur met maar liefst 30% kunnen verlengen en er zijn veel enthousiaste mensen online die deze strategie nu proberen.

Werkt het voor mensen? Het is momenteel te vroeg om te vertellen. Maar met al dat gezegd, er zijn ook duidelijke nadelen aan deze strategie.

Ten eerste maakt het ondervoeding mogelijk. Hoewel een juiste caloriebeperking niet mag leiden tot ondervoeding, is het natuurlijk veel moeilijker om alles te krijgen wat je lichaam nodig heeft tijdens het eten van een zeer laag aantal calorieën.

Het is ook grotendeels onhaalbaar voor velen van ons en niet leuk om te doen. En er is nog een argument: dat het feit dat je een beetje puppyvet hebt, je er zelfs jonger uit laat zien naarmate je ouder wordt.

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dunner en beginnen we minder onderhuids vet te dragen (vet opgeslagen onder de huid). We beginnen er dus veel meer getekend uit te zien.

Vergelijk een dunne oude dame met een oude dame die veel eet en je zult merken dat deze er jonger uitziet omdat hun huid wordt gladgestreken door de laag vet eronder. Ondertussen zullen ze meestal meer kleur hebben en eigenlijk gezonder zijn.

Sommige vrouwen beweren dat als ze hun 50- en 60-plussers beginnen te naderen, ze gedwongen worden om een ​​keuze te maken tussen ‘gezicht’ en ‘body’.

Wat zou je moeten doen?

Dat is helemaal jouw keuze, maar zorg er gewoon voor dat welke methode je ook kiest, je de nadruk legt op voedingsstoffen in je dieet!

Huid Veroudert Snel: Huidverzorging voor anti-veroudering

Uw huid veroudert snel? Anti-aging huidverzorging gaat ook over levensstijl, en hoe we onze lichamen behandelen zal worden weerspiegeld in het uiterlijk van onze huid.

Terwijl het opvangen van de zonnestralen ons zal helpen om er op de korte termijn gebronsd en gezond uit te zien, zal het na verloop van tijd leiden tot beschadigde huidcellen die meer rimpels zullen veroorzaken op onze oude dag.

Dit kan leiden tot ouderdomsvlekken en meer problemen omdat de UV-golven van de zon de celwanden beschadigen en mutaties veroorzaken.

Veroudering Gezicht: Crèmes en andere producten

Zonnebrandcrème en schaduw krijgen kunnen dit in grote mate helpen. Evenzo is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat we veel slapen. Een van de redenen hiervoor is dat onze slaap is wanneer ons lichaam de schade aan ons lichaam gedurende de dag herstelt en zo onze huid op die manier kan verjongen.

Een van de manieren waarop dit werkt is door de afgifte van groeihormoon of HGH, een hormoon dat anabolisme in het lichaam aanmoedigt waardoor het wonden herstelt, spieren opnieuw opbouwt, beschadigde cellen vervangt en groei in de spieren en botten aanmoedigt (hoewel de botten na de puberteit stoppen met groeien wanneer de ‘groeischijven’ afdichten).

Naast slaap, een andere manier om de natuurlijke productie van groeihormoon aan te moedigen, is sporten en warme douches nemen, die beide een anabole cyclus veroorzaken.

HGH is misschien het dichtst in de buurt van een jeugdelixer, dus alles wat je kunt doen om het op natuurlijke wijze te stimuleren, moet zeker worden aangemoedigd.

Veroudering Gezicht: Crèmes en andere producten

Veroudering in het gezicht is iets wat het snelste opvalt bij mensen die wat ouder beginnen te worden. Dan is het meest voor de hand liggende aspect van huidverzorging het gebruik van anti-verouderingscrème en -producten.

Deze werken op meerdere manieren, zowel uw huid beschermen tegen aanvallen van buitenaf tegen UV-stralen en omgevingsfactoren, en uw huid voorzien van belangrijke voedingsstoffen en antioxidanten die lokaal worden aangebracht.

Ze kunnen de huid ook hydrateren of in sommige gevallen zelfs aanspannen om direct zichtbare voordelen te bieden.

U moet ervoor zorgen dat u een routine volgt en uw gezichtscrèmes ’s morgens en’ s avonds voor het slapengaan aanbrengt. Deze routine moet beginnen met een exfoliërende crème of gezichtswas die dode huidcellen verwijdert (die anders de mechanismen van de hydraterende crèmes en voedingsstoffen kunnen verstoren).

Scrubben kan je rimpels ook ondieper laten lijken door je huid tot hetzelfde niveau te brengen en het geeft je huid meer een gezonde gloed (dode huid ziet er meestal wat grijzer uit).

Dit alles zal je er onmiddellijk jonger uit laten zien en voelen. (Een andere manier om meer van een gloed te krijgen is om jezelf een beetje bruin te maken en de beste manier om dit te doen zonder jezelf bloot te stellen aan zonneschade is met een zelfbruinende crème.

Dit is geen nepbruin, maar eerder een product dat uw productie van melanine op natuurlijke wijze zal verhogen om u een meer gloeiend uiterlijk te geven.

Dit kan helpen om die vervaagde, grijze huid te voorkomen die wordt geassocieerd met ouderdom.)

Hierna moet u een beschermende crème gebruiken, die uw huid tegen UV-stralen en oxidatieve schade zal beschermen.

Veroudering Gezicht: Crèmes en andere producten

Ten slotte moet een verjongende vochtinbrengende crème worden aangebracht die vitamine A en E moet bevatten, die beide van vitaal belang zijn bij huidherstel en collageen, wat helpt de huid pruimig en elastisch te houden (het kan worden beschouwd als ‘nature’s Botox’).

Sommige crèmes bevatten inderdaad collageen, maar er is enige discussie over de vraag of dit daadwerkelijk diep genoeg in de lagere niveaus van de huid kan doordringen om enig voordeel te hebben.

Sommige producten, zoals Bio Oil, claimen dragermoleculen en andere strategieën te gebruiken om deze beperking te omzeilen. Neem een ​​kijkje op de achterkant van de verpakking bij het gebruik van een vochtinbrengende crème en zoek naar dingen zoals biotine (vitamine B7), retinol, groene thee ex-tract, CoQ10 enz.

Wees echter op uw hoede voor gewaagde claims en zorg ervoor dat u goed kijkt voor u uw zuurverdiende geld weggooit.

Kunnen Rimpels Verdwijnen?

Kunnen rimpels verdwijnen?

Er zijn tal van opties, waaronder het gebruik van aambeiencrème rond de ogen om de huid strakker te maken en kraaienpootjes te verwijderen.

Als je daarmee wilt experimenteren, ga je gang – maar voor het grootste deel is er geen reden om geen gezonde vochtinbrengende crème (idealiter iets organisch, zoals een diepzeemodder) te gebruiken en zal het hier ook mee lukken.

Het hydraterende element helpt de huid ook vocht te geven en subtiel en elastisch te houden.

Terwijl u deze crèmes aanbrengt, moet u cirkelvormige bewegingen met de kussentjes van uw vingers gebruiken om de huid te masseren en de bloedstroom in het oppervlak te stimuleren, waardoor deze meer vitale voedingsstoffen krijgt en de huidskleur gelijkmatiger blijft.

Conclusie

Minder snel oud worden en ook jonger voelen doe je maar op één manier en dat is dat je zorgt dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dit kun je het beste doen met een koolhydraat-arm dieet zoals het keto-dieet. Dit heeft zich keer op keer bewezen en laat oudere mensen er na een paar weken een stuk jonger uitzien.

Daarna is het van belang om je druk te gaan maken over verschillende crèmetjes.

Zorg dat je voeding op orde is en dat je de koolhydraten goed verdeelt. Meer weten over het keto dieet? Lees ook even dit artikel.

Hopelijk heb je een goed antwoord gehad op de vraag: hoe kun je minder snel oud worden. Je kunt altijd even een reactie achterlaten als je vragen hebt over het keto dieet.