​​​​Manieren Om Geld Te Verdienen: Veel Geld Verdienen In Korte Tijd?

  • Home
  • /
  • Manieren Om Geld Te Verdienen: Veel Geld Verdienen In Korte Tijd?

Tegenwoordig zijn er tientallen manieren om geld te verdienen en honderden guru’s die je proberen om je geld los te weken om een van de manieren aan je te leren.

Veel geld verdienen in korte tijd is iets wat deze generatie maar al te graag wil. Maar is dit ook mogelijk?

Jazeker.

In dit artikel leer ik je de meest winstgevende manieren om geld te verdienen.

Kies een manier en begin ermee, uiteraard hoor je ook wat mijn favoriete manier is dat al een tijd heel goed voor mij werkt.

Geld Verdienen Fabeltjes

Er zijn eerst een aantal fabeltjes die ik de wereld uit moet helpen. Rare dingen die ik voorbij hoor komen die absoluut onrealistisch zijn.

Geld Verdienen In 1 uur

Zet het uit je hoofd. Als je geld wil verdienen in een uur dan ga je naar de Albert Heijn en neem je een vast baantje. Dan krijg je in 1 uur misschien €10+- euro als je geluk hebt.

Maar als je echt iets voor de lange termijn op wil gaan bouwen, een manier die de rest van je leven geld op gaat leveren, dan is geld verdienen in 1 uur niet mogelijk.

Je zult er echt moeite en energie in moeten gaan stoppen. Zeker in de eerste maanden en misschien zelfs wel jaren. Relatief gezien is dit natuurlijk niks, aangezien je de rest van je leven hier profijt van hebt.

Toch zie ik bij de jonge generatie ‘millenials’ dat ze op zoek zijn naar instant gratification. Ze willen direct resultaat en hebben geen geduld.

Ze willen veel geld verdienen in korte tijd. Dit is wel mogelijk, maar of dit ook wat is voor op de lange termijn weet ik niet. Maar ook deze manieren ga ik voor je bespreken.

Geld Verdienen In 1 uur

Snel Geld Verdienen Illegaal

Snel geld verdienen illegaal is er ook een die ik vaak hoor. Of snel zwart geld verdienen. Jongens en meisjes, vergeet dit alsjeblieft.

Hier kun je toch geen toekomst in zien? Ja… het verdient misschien wel leuk, maar je moet altijd over je schouders kijken.

En daarnaast ga ik je zo een aantal manieren leren die de rest van je leven LEGAAL geld op gaan leveren. Mits je er tijd en moeite instopt natuurlijk.

Ik wil je vast mee geven dat ik niet geloof in ‘get rich quick’ methodes. De methodes die je overal voorbij ziet komen. €10.000+ euro in 1 maand.

ALLEMAAL ONZIN.

Ja, dit gebeurt misschien bij een enkeling, maar er bestaat een kleine kans dat jij dit bent. Begrijp me niet verkeerd: het kan zeker wel.

Maaarrr….. niet in 1 maand.

Snel Geld Verdienen Illegaal

Online Geld Verdienen Zonder Investeren

De laatste die we gaan bespreken is online geld verdienen zonder investeren.

Dit vind ik toch wel grappig. Iedereen is bereid om zo veel geld te gaan verdienen, maar zodra er een euro ingelegd moet worden dan doen ze dit niet.

Laat mij het zo stellen: Wat doe je als je ergens €1,- euro ingooit en je krijgt €2,- euro terug?

Je gooit al je geld dat je hebt in een keer in, toch?

Waarom doe je dat niet als je skills en technieken kunt leren die de rest van je leven winst voor je gaan maken? Dat is hetzelfde principe.

Waarom wel €2.000+ per jaar aan je studie betalen, waar je eigenlijk niks aan hebt maar dat is voor een ander artikel, en niet voor een cursus waar je de rest van je leven geld mee kunt gaan verdienen.

Tegenwoordig zijn wij allemaal zo hypocriet. We willen alles hebben en tegelijkertijd durven we niks te geven.

Kom op mensen…. THINK AND GROW RICH.

Deze uitspraak van Napoleon Hill is niet voor niks. Gebruik je hersenen, alleen dan kun je rijk worden en veel geld verdienen in korte tijd.

Is Online Geld Verdienen Betrouwbaar?

Als je de vraag is online geld verdienen betrouwbaar nog stelt eind 2019/begin 2020 dan ben je waarschijnlijk 70+ of retarted.

De internetaankopen blijven elk jaar explosief stijgen. Het wordt voor iedereen steeds normaler om geld uit te geven op het internet.

Via je laptop even snel wat kopen, via je smartphone nog even snel de korting mee pakken en zelfs in de nieuwste auto’s worden betaalmogelijkheden geïntegreerd.

Ja. Online geld verdienen is dus betrouwbaar.

Er gaat tegenwoordig online meer geld om dan offline in de echte wereld. Bovendien ben ik ook het levende bewijs. Ik ‘leef’ van het internet.

De manieren om geld te verdienen ga ik nu met je bespreken. Ik vertel je ook of het nuttig is op lange termijn en zal je wat aanbevelingen doen om je snel op weg te helpen.

E-commerce

E-commerce is een ontzettend goede manier om geld te verdienen. Elk jaar stijgen de cijfers van de e-commerce en er lijkt geen stop op te zitten.

Jij als ondernemer kunt hier een graantje van meepikken. Echter komt er steeds meer concurrentie op je pad en moet je wel echt je best gaan doen.

Daarnaast moet je elke dag bezig zijn met het verkopen van je producten en zorgen dat je voorraad nog wel voldoende is.

Met andere woorden, je kunt geen dag buiten je bedrijf stappen.

Ik denk ook dat dit op lange termijn wat lastiger wordt, maar als je echt op zoek bent naar veel geld verdienen in korte tijd dan is e-commerce echt jouw ding.

Je kunt nu direct nog beginnen met het maken van je webshop en producten in gaan kopen om vervolgens te verkopen. Gek gezegd kun je vanavond al je eerste verkopen gaan draaien.

Nu snap ik dat je hier geen verstand van hebt en geen logistiek centrum bent, daarom is er een manier om al je werk uit handen te geven.

En nee… dit kost je geen geld 😉

Je kunt namelijk gaan verkopen via bol.com. Dus in plaats van een eigen website bouwen, je eigen producten inkopen, alles zelf inpakken en verzenden, de klantenservice doen en retourtjes regelen.

Doet bol.com dit allemaal voor jou.

Je gaat gewoon producten op bol.com zetten die zij vervolgens zullen verkopen voor jou. Jij krijgt de winst. Mooier kan niet toch?

Heel weinig mensen weten dat dit mogelijk is, echter zie ik steeds meer mensen die het ontdekken. Je zou zeggen dat het nu de perfecte tijd is om in te stappen.

Als je dit wil leren of simpelweg wat meer informatie over deze manier van geld verdienen wil, dan adviseer ik je om dit artikel te lezen: Bol Masterclass review.

Goed geld verdienen is met al de manieren mogelijk die ik je nu ga geven. Geld verdienen met enquêtes kun je ook gaan doen, maar eerlijk is eerlijk; dat is alleen voor losers.

Ik bedoel als iemand aan je vraagt: wat voor werk doe jij? Durf je dan trots te zeggen: ik verdien geld met het invullen van enquetes!

Of zeg je bijvoorbeeld: ik heb mijn eigen e-commerce business.

Dat dacht ik al, haha 😉

E-commerce

Dropshipping

Nu hebben we nog een andere vorm van e-commerce. We hebben net de ‘gewone’ e-commerce besproken.

Dropshipping is een vorm van e-commerce en heb je vast wel eens van gehoord. Hier zijn heel veel guru’s in actief. Ze verkopen cursussen, e-books, online trainingen, geven webinars etc.

Dat komt dus, omdat dropshipping echt voor mensen is die op zoek zijn naar instant gratification. Dus veel geld verdienen in korte tijd.

Met dropshipping verkoop je namelijk producten van andere leveranciers en fabrikanten. Je kunt letterlijk nu, van achter je laptop een dropshipping business opzetten en over een paar uur geld gaan verdienen.

Geen grapje.

Zet een webshop op, geen zorgen dit is veel makkelijker dan vroeger, voeg producten toe van een dropshipping leverancier en start met geld verdienen.

Ook de producten toevoegen in je webshop kun je allemaal automatiseren. Je hebt een heleboel gratis plug-ins en apps die je daarvoor kunt gebruiken.

Je kiest een verkoopbedrag en zet ze op de site. Laat de verkopen maar binnen stromen.

De klant besteld een product op je webshop voor €50,- euro. Jij betaald voor dat product €25,- euro bij je leverancier.

Wat je nu doet is de bestelling plaatsen bij je leverancier met de gegevens van de klant en de leverancier verstuurt het direct naar je klant. De €25,- euro die over is, is winst en steek je zo in je zak.

Ook het plaatsen van de bestellingen bij de leverancier kun je met verschillende apps automatiseren. Klantenservice kun je uitbesteden en je hebt zo een echte geld machine voor je draaien.

Zo makkelijk kan het dus zijn. Begin je het een beetje te zien?

Dropshipping leren of meer informatie over dit onderwerp? Lees dit artikel: Dropship Academy review.

dropshipping

Affiliate Marketing

Oké.

We hebben nu de manieren gehad waar je heel snel veel geld mee kunt gaan verdienen. Echter zie ik dit niet echt op de lange termijn slagen.

Wat ik wil en wat mij ook beter lijkt is nu veel werk steken in iets wat nu niet echt uitbetaald. Maar wat zich wel gaat uit betalen op de lange termijn.

Affiliate marketing is voor mij the way to go.

Ik bouw elke dag aan mijn online imperium. Elke dag leg ik een aantal stenen. Op een gegeven moment gaat het balletje rollen en gaat het alsmaar groter worden.

Dit is mijn ideaalbeeld van een goede geld machine. Eentje die niet constant elke dag aandacht nodig heeft. Iets dat ook voor mij werkt als ik er even een tijdje niet mee bezig ben.

Affiliate marketing is een van de makkelijkste manieren om geld mee te verdienen en om überhaupt mee te beginnen.

De manieren hierboven zijn ook prima, alleen als je een cursus wil volgen om dit te leren ben je al snel €1.000+- kwijt. Dit is best een hoop geld.

Ik heb affiliate marketing geleerd van een cursus die mij niet nog niet eens €50,- heeft gekost. Dit is toch eigenlijk belachelijk!

Nu heb ik hem wel in de korting aangeschaft. Het kan zijn dat dit nog steeds mogelijk is. Hier kun je de actuele prijzen bekijken en de kortingen opvragen.

Meer over affiliate marketing en affiliate marketing leren lees je in dit artikel: Affiliate Marketing Revolutie review.

Goed geld verdienen op de lange termijn is met affiliate marketing bijna een zekerheidje. Echter moet je geduld hebben en daarom doen veel mensen dit niet of geven ze snel op.

Zoals ik al zei is het onmogelijk om online geld te verdienen zonder investeren. Je zult altijd iets moeten investeren. Zo zie je wel dat het bij dit businessmodel heel weinig is.

affiliate marketing

Social Media Marketing Bureau (SMMB) Starten

Social media marketing is ook enorm populair geworden in een vrij korte tijd. Dit komt door het nieuwe busienssmodel ”social media marketing bureau (SMMB)”.

Met een SMMB neem je de social media marketing van een bedrijf uit handen. Jij gaat dit dus voor hun doen. In ruil hiervoor zijn bedrijven bereid om jou tussen de €500,- en de €2.000,- euro per maand te betalen.

Dit is ook een hele lucratieve manier van geld verdienen. Sluit 4 klanten en je hebt een prima maandinkomen. Sterker nog, het is waarschijnlijk hoger dan de gemiddelde Nederlander.

Echter zitten hier in mijn opinie een hoop nadelen aan. Ik zie dit namelijk niet werken op de lange termijn.

Als bedrijven failliet gaan of besluiten niet meer met jou te werken, dan verlies je dus je inkomen. Je bent ontzettend afhankelijk van andere en dit is iets wat ik niet chill vind.

Daarnaast ben je ook niet volledig vrij. Bedrijven zien je graag eens in de zoveel tijd om te laten zien wat de resultaten zijn van jouw diensten.

Wil je toch meer weten over het starten van een SMMB? Lees dan dit artikel: Agency Masterclass review.

Van alle manieren om geld te verdienen vind ik dit de slechtste optie, maar ik wil hem toch even genoemd hebben voor je. Zo weet je in ieder geval wat het is als je het eens tegenkomt en kun je je eigen beslissing maken.

social media marketing bureau SMMB

Geld Verdienen Als Student

Geld verdienen als student is prima mogelijk. Al deze businessmodellen zijn voor iedereen. Ook als student kun je hier dus prima mee aan de slag.

Thuis geld verdienen is echt steeds normaler geworden. Gelukkig kun je met thuis geld verdienen vaak nog meer geld verdienen dan met een ‘gewone’ vaste baan.

Ik wil je echt uitdagen om het te gaan proberen, het verandert je leven in positieve zin.

En ik zeg niet dat je direct moet stoppen met je baan of je opleiding, zeker niet. Ga een van deze businessmodellen naast je normale baan of opleiding doen.

Er komt een punt dat je meer gaat verdienen dan je huidige baan. Je kunt er dan voor kiezen om door te blijven gaan met je baan of hem gewoon op te zeggen.

Ontslag nemen en volle focus op je eigen business is het beste gevoel dat er is, trust me 😉