​​​​Is Kjell Fruytier Betrouwbaar? Dit Zijn Mijn Ervaringen! [2020]

  • Home
  • /
  • Is Kjell Fruytier Betrouwbaar? Dit Zijn Mijn Ervaringen! [2020]

Kjell Fruytier de zoveelste 'goeroe' die goeroeland heeft betreden. Iets aan KJell is echter anders. Het maakt hem uniek...

Kjell richt zich namelijk vooral op de Belgen die graag willen leren hoe zij een social media marketing bureau (SMMB) op willen starten.

De inhoud van de cursus is hier dan ook op afgestemd. Slim, want er is geen enkele andere goeroe die dit doet.

Maar de vraag is of het loont om te kiezen voor Kjell of dat je alsnog beter voor een persoon als Boyd Hoek kan gaan.

Want hoe betrouwbaar is Kjell Fruytier? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze kerel en natuurlijk ook mijn ervaringen!

Even Kort: Wat Is Een SMMB?

Sommige mensen komen Kjell tegen door zijn reclames en hebben eigenlijk nog geen idee wat een SMMB is.

Laat mij het daarom even kort uitleggen.

Een SMMB staat voor social media marketing bureau. Als je een eigen SMMB gaat starten dan ga jij de social media marketing voor andere bedrijven doen.

Deze bedrijven besteden het hele social media marketing dus aan jou uit. In ruil voor deze service betalen deze bedrijven je vaak tussen de 1-3k per maand.

Dit terwijl het werk echt minimaal is. Een super lucratief en winstgevend businessmodel dus. Niet meer dan logisch dat het ook zo razendpopulair aan het worden is!

Wie Is Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier is een jonge ondernemer van 24 jaar uit België. Hij heeft een eigen social media marketing bureau en inmiddels ook een cursus waarmee hij dit aan andere mensen leert.

Voorheen had hij niet de behoefte om zijn kennis en tijd met andere mensen te delen en wist hij niet dat zijn methodes ook zouden werken voor andere.

Uit behoefte van mensen door de vragen die steeds meer gesteld werden of Kjell hen kun helpen met het opstarten van een SMMB is hij begonnen met een cursus.

De cursus is nog vrij nieuw, maar de resultaten die zijn er wel al. En niet zo'n klein beetje ook. Veel studenten halen in de eerste maand al 1 en soms zelfs meerdere betalende klanten binnen.

Ik deel zo wat meer over de ervaringen met Kjell en zijn cursus.

Kjell werd ontslagen bij zijn baantje waar hij werkte en toen begon hij pas echt te merken dat het geprogrammeerde 9-5 leven een grote leugen is.

Je hebt geen zekerheid, geen vrijheid en rijk ga je zo nooit worden. Je zit gevangen.

Uit de behoefte om vrij te zijn, zekerheid te hebben en rijk te worden is Kjell zelf een SMMB gestart waar hij inmiddels miljoenen mee omgezet heeft voor zijn klanten.

Zelf verdient hij maandelijks meer dan 10.000,- euro per maand en in sommige gevallen zelfs 30.000,- euro.

Bizar, maar allemaal mogelijk met het internet!

Zijn OMB Masterclass

De cursus die Kjell gemaakt heeft om zijn methode ook aan andere mensen te leren heet de 'OMB Masterclass'. Dit staat logischerwijs voor Online Marketing Bureau Masterclass.

De cursus is toe aan het nemen qua populariteit en dan vooral onder de Belgen. Kjell is namelijk zelf ook een Belg (dat hoorde je waarschijnlijk wel) en richt zich ook op de Belgische markt.

Er waren eigenlijk alleen nog Nederlandse goeroe's zoals: Boyd Hoek, Mitchell Weijerman & Stefan Andjelovic.

Met de komst van de OMB Masterclass is er nu dus ook een betere optie voor de Belgen. 

De inhoud van de cursus qua het opstarten van een SMMB is verder niet heel erg bijzonder. Er is simpelweg maar 1 goede en snelle manier en dat is de manier die elke goeroe je leert.

Wat ik echter wel erg goed vind aan de OMB Masterclass is dat Kjell veel meer aandacht besteed aan mindset en dat er veel exclusieve bonussen bij zitten die je niet bij andere soortgelijke cursussen krijgt.

De cursus van Kjell heeft dus zeker wel een onderscheidend vermogen en heeft ook nog eens hetzelfde prijskaartje als de rest.

Dit maakt het toch ook voor de Nederlander een heel interessante optie als je graag een social media marketing bureau wil starten.

OMB-masterclass-review

Kjell Fruytier Ervaringen

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik een Nederlander. Voor Nederlanders is het vaak wat lastiger om naar Belgen te luisteren dan andersom.

Voor mij was het dus echt even heel erg wennen. Zeker als je de 'standaard' Nederlandse cursussen gewend bent.

Maar goed. Na even wennen was het prima te doen en heb je hier niet zo'n last meer van.

Kjell is een hele enthousiaste kerel met verstand van zaken. Hij weet echt waar hij het over heeft en kan dit goed uitleggen.

Soms is hij wat té enthousiast, maar dit is ook wel weer leuk. Krijg je zelf weer wat meer energie van!

De OMB Masterclass is in mijn optiek en prima blauwdruk voor het starten van een SMMB. Als je een Belg bent dan is het absoluut de beste optie.

Als je meer wil weten of de cursus en resultaten dan adviseer ik je om mijn OMB Masterclass review te lezen.

Ervaringen van andere studenten

De ervaringen van andere studenten zijn eigenlijk van alleen Belgen en dat is natuurlijk niet zo gek!

Laatst heeft Kjell een leuke video gepost. Dit is een interview met een van zijn beste studenten uit de OMB Masterclass.

Bekijk de video hieronder eens:

Is Kjell Fruytier Betrouwbaar Of Niet?

Wat ik heel erg tof vind aan Kjell is dat hij ECHT mensen en ondernemers wil helpen om een bedrijf te starten en om te groeien.

En nu denk je: ''Ja, dat zeggen ze allemaal''.

Klopt, zo dacht ik ook. Maar als je bijvoorbeeld een strategiegesprek inpland met Kjell dan bel je ook echt met Kjell en niet een of ander salesbedrijf.

Dit zie je eigenlijk bij al zijn concurrenten. Daarnaast neemt hij ook echt de tijd voor je en haalt hij je absoluut niet over.

Hij laat je alleen de kansen zien en vertelt je ook wat meer over zijn verhaal. 

Hij vindt het zelf tof om geen producten te verkopen, maar een dienst. Want met een dienst kun je mensen helpen en dat vind hij leuk.

Dit heeft hij ook echt in de cursus verwerkt en merk je echt altijd aan Kjell zelf. 

En op de vraag ''Is Kjell Fruytier betrouwbaar?'' is maar een logisch antwoord: Ja.

Naast wat ik net allemaal verteld heb, deelt hij ook zijn eigen resultaten. En deze zijn echt heel erg goed.

kjell-fruytier-ervaringen

Kiezen Voor Kjell Of Boyd Hoek?

Ik krijg ook nog regelmatig de vraag: voor wie moet ik kiezen? Kjell of Boyd?

Daar kan ik je geen zwart op wit antwoord op geven. Als je uit België komt dan kan het heel erg fijn zijn om met Kjell te werken.

Hij komt zelf uit België, kent hier alle regels omtrent ondernemer en het is gewoon wat meer afgericht op de Belgische markt.

Boyd Hoek is een betere keuze voor Nederlanders in mijn optiek. Dit is zelf een Nederlander en ik vind het persoonlijk niet zo prettig om naar een Belgisch accent te luisteren.

Dit kan bij jou natuurlijk helemaal anders zijn, dus wees vrij om zelf een keuze te maken.

Beide cursussen brengen je uiteindelijk bij hetzelfde. De OMB Masterclass geeft overigens meer waarde voor je geld.

OMB Masterclass Review

Mocht je nu graag willen starten met de OMB Masterclass van Kjell Fruytier dan adviseer ik je om hier eens eens wat meer over te informeren.

Het is altijd beter om exact te weten wat je aan gaat schaffen om twijfel en vervelende gedachtes te voorkomen.

In mijn OMB Masterclass review heb ik uitgebreid beschreven wat mijn ervaringen zijn, wat je allemaal krijgt en dus wat je kunt verwachten.

Ik denk dat je hierna een goed overwogen keuze kunt maken!

Kjell Fruytier

10

Betrouwbaar

10.0/10