​​​​Kun Je Je Ex Terugkrijgen? Lees Hier De #5 Types Waarbij Dit Niet Kan!

  • Home
  • /
  • Kun Je Je Ex Terugkrijgen? Lees Hier De #5 Types Waarbij Dit Niet Kan!

Veel mensen denken dat het onmogelijk is om je ex terug te krijgen. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. In dit artikel ga je antwoord krijgen op de vraag: kun je je ex terugkrijgen?

Ik vertel je bij welke types het heel lastig gaat worden om je ex terug te krijgen. Als je jouw ex niet herkent in deze 5 types, dan heb je een goede mogelijkheid om je ex terug te winnen.

Is Het Mogelijk Om Je Ex Terug Te krijgen?

Natuurlijk is het mogelijk om je ex terug te krijgen. Die mogelijkheid bestaat er altijd, maar of dit ook altijd gaat lukken is een ander verhaal. Ten eerste moet je er zelf heel veel moeite, energie en tijd instoppen. Ben je niet bereid om dit te doen? Dan kun je er beter niet aan beginnen.

Ten tweede is het ontzettend belangrijk dat je dit artikel goed doorneemt, omdat ik hier je kans van slagen ga bespreken. En dan vooral de manieren wanneer het heel lastig gaat worden om je ex terug te krijgen.

Wanneer Is Het Heel Lastig Om Je Ex Terug Te Krijgen?

Je ex terug krijgen is niet altijd even makkelijk. Dus om antwoord te geven op de vraag: ‘Kun je je ex terugkrijgen’ gaan we nu de 5 types bespreken waarbij het heel moeilijk gaat worden voor je. Maar let wel op dat moeilijk niet onmogelijk betekent.

Type #1 – Groot Ego

Dit is een van de meest voorkomende types en zijn helaas vaak mannen. Het ego type. Ze laten heel stoer weten dat ze ”nooit van hun leven meer bij je terug komen” of ”het gaat nu nooit meer werken tussen ons”. Dit is hun trots die ze helaas moeilijk opzij kunnen zetten.

Als het besluit eenmaal gemaakt is om uit elkaar te gaan, gaat zijn/haar ego ervoor zorgen dat jullie het nooit een tweede keer kunnen gaan proberen. Zelfs niet als hij/zij hier zo naar verlangt. En dan hebben we het wel over een echte breuk. Dan is zijn/haar ego meestal te groot.

Hoe weet je of je ex een ego type is? Dat merk je snel genoeg. Hij/zij is heel trots op zichzelf en hebben een te hoog zelfbeeld. Ze hebben een goede persoonlijkheid waar niks mis mee is, maar ze zullen niet snel toegeven. Zelfs niet als ze weten dat ze fout zaten.

Continue ‘waarom’ vragen stellen heeft dan ook weinig zin bij dit type. Je kunt in deze situatie het beste aangeven dat het misschien wel de juiste beslissing is zo. Dus laat weten dat zijn/haar besluit verstandig is en ga vervolgens naar de achtergrond. Laat je ex maar nadenken.

Type #2 – Sekse voorkeur

Sekse voorkeur

Raar maar waar. Er zijn ook vaak mensen die in de war zijn. Houden ze nou van mannen of toch van vrouwen. Dit kan een hele worsteling zijn en zeker niet ten goede komen van de relatie.

Wat je het beste kunt doen in deze situatie is tegen je ex zeggen dat je begrijpt in wat voor een lastige situatie hij/zij zit. Maar dat hij/zij toch echt zelf uit moet gaan zoeken waar zijn/haar voorkeur ligt. Hier kun je niet mee helpen. Gun je ex dan ook wat tijd.

Type #3 – Korte Relaties

Bij relaties die over zijn en die heel kort waren, is het altijd lastig om je ex terug te krijgen. Waarom? Er is geen basis van waaruit je kunt gaan bouwen. Je kunt dus geen beroep doen op het feit dat het echt de moeite waard is om door te gaan met de relatie. Tenzij je echt hele goede voorbeelden hebt natuurlijk.

Als het dan ook al zo snel uit is, heeft je ex al vroeg ingezien dat het niks ging worden. Je kunt nu twee dingen gaan doen:

  1. Doordrammen: aangeven dat je ex niet echt weet wie je bent. Dat je nog zo veel te bieden hebt en dat het echt heel zonde zou zijn om dit al zo snel op te geven. Hier kun je wel enige irritaties mee opwekken. Dus pak dit voorzichtig aan.
  2. Begrijpen: zeg je ex dat je de keuze begrijpt. Ondersteun en respect zijn/haar uitspraken. Zo krijgt ze ook meer respect voor jou. Het is van belang dat je direct uit zijn/haar leven verdwijnt. Geef je ex de kans om hier goed over na te denken. Als hij/zij het de moeite waard vind, komt hij/zij bij je terug.

Type #4 – Lange Relaties

Als er na de 8 a 10 jaar een einde komt aan de relatie kun je dit bijna niet repareren. De beslissing om er een einde aan te maken heeft waarschijnlijk al een aantal jaar bij je ex in zijn/haar hoofd gezeten. Het is een zware beslissing en vergt veel moed. Als de beslissing eenmaal gemaakt is, kun je er dus niks meer aan doen.

Wat hier wel in je voordeel kan werken, is alle ervaringen die jullie samen opgedaan hebben. Haal al de mooie herinneringen terug die van belang zijn. Een ander probleem dat op dit moment niet gunstig kan zijn, is de fase waarin jullie verkeren. Bijvoorbeeld kinderen of een drukke baan. Dit zie je heel veel bij relaties die al 8 a 10 jaar lang lopen.

kun je je ex terugkrijgen

Type #5 – Crisis Fase

Je ex heeft op dit moment een fase van crisis in zijn/haar leven. Dit kan persoonlijk zijn (bijvoorbeeld of ze niet weten of ze van mannen of vrouwen houden) of leeftijd. De hele tijd afvragen ‘is dit nu wat ik wil?’ of ‘was dit het nou?’.

Veel vrouwen maken hun ex belachelijk als hij worstelt met dit soort problemen. Ze zeggen dingen als ‘stel je niet aan’. Met alleen dit zinnetje kun je er voor altijd een einde aan maken. Dit zijn namelijk serieuze problemen. Geef hem dus ook de tijd dames! Het beste is om zelfs begrip te tonen en zijn problemen te erkennen.

Kun Je Je Ex Terugkrijgen?

Om antwoord te geven op bovenstaande vraag: Ja. Het is heel goed mogelijk als je maar bereidt bent om alles ervoor te doen wat nodig is. Ook met hele lastige types, zoals hierboven aangegeven, is het te doen. Volg de tips goed op en je gaat ver komen.

Als je tijd en moeite wil bespraken, kun je het beste een specialist inschakelen. Michelle van de Berghe is zo iemand. Zij geeft persoonlijke coaching en het lukt haar om bij 1 op de 2 mensen hun ex terug te krijgen. Dit is een enorm hoog slagingspercentage.

Benieuwd naar de coaching en Michelle zelf of wil je direct je ex terugkrijgen? Lees mijn uitgebreide review over haar coachingsprogramma ‘Van Breuk Tot Doorbraak’ dan hier: Van Breuk Tot Doorbraak Review Michelle van de Berghe.

black and white love GIF