februari 2

0 comments

IBA Coaching | Vastgoed Cursus | Review & Ervaring!

By Peter

februari 2, 2021


In de afgelopen jaren is de financiële wereld fors veranderd. Dit is onder meer te zien aan de hoeveelheid mensen die besluit om iets nuttigs met hun spaargeld te gaan doen. Als je op dit moment spaargeld op jouw spaarrekening zet, weet je één ding zeker: dit geld gaat niet meer waard worden. Integendeel zelfs: door de inflatie en negatieve rente gaat dit geld eigenlijk alleen maar minder waard worden.

Wil jij daarom iets nuttigs met jouw spaargeld gaan doen? Dan weet ik precies in welke situatie je je op dit moment bevindt. Enige tijd geleden besloot ik ook dat het tijd was om het over een andere boeg te gaan gooien. Ik wilde iets nuttigs met mijn spaargeld gaan doen en wilde minder afhankelijk van de bank zijn. Bovendien had ik wel interesse in het principe ‘geld voor je laten werken’ in plaats van zelf continu werken voor geld.

Om dat te kunnen bereiken, ging ik op zoek naar een geschikte manier. Een manier om iets nuttigs met mijn spaargeld te doen én om mogelijk zelfs financiële vrijheid te creëren. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel in aanraking met het investeren in vastgoed. Al snel was het voor mij ook wel duidelijk; ik wilde ook in vastgoed gaan investeren.

Maar, hoe kun je dat nou doen? Op welke manier kun je starten met het investeren in vastgoed? Waar moet je rekening mee houden? En hoe kun je überhaupt aan alle benodigde kennis komen? Die vraag stelde ik aan enkele vrienden van me, waarna één vriend me wees op de IBA Coaching cursus. Ik ging naar de website van deze cursus, ik las me in en besloot uiteindelijk om me voor deze cursus aan te gaan melden.

In deze IBA Coaching review wil ik graag al mijn bevindingen met je delen. Ik voorzie je van belangrijke feitelijke informatie, maar ik deel vooral mijn persoonlijke bevindingen. Veel feitelijke informatie kun je immers ook op de website van deze cursus vinden, terwijl je mijn persoonlijke bevindingen nergens anders kunt lezen. Neem deze IBA Coaching review op je gemakje door en kom meer te weten over deze interessante cursus. Na het lezen van deze IBA Coaching review kun je direct voor jezelf de keuze maken: ga je je aanmelden voor deze cursus of niet?

Wat is de IBA Coaching cursus precies?

Zodra je een kijkje op de website van deze cursus neemt, zie je direct de volgende woorden nar voren komen: Dé online vastgoed cursus van Nederland. Deze woorden roepen niet alleen een hoop verwachtingen op, maar laten ook direct blijken dat het bij deze cursus om vastgoed draait. Juist; precies datgene waar ik het in de inleiding van deze IBA Coaching review over heb gehad.

Met deze cursus ga je alles leren over het investeren in vastgoed. Je gaat kennis maken met de wettelijke regelgevingen, je gaat kennis maken met verschillende strategieën en je gaat kennis maken met verschillende manieren om met vastgoed jouw geld meer waard te laten worden.

Bij het ontwikkelen van de cursus hebben de ontwikkelaars gekozen voor een unieke invulling. Dat is althans mijn eigen mening. In deze cursus zie je namelijk niet alleen maar droge kennis vermeld staan, maar je maakt ook kennis met veel ervaringen. De ontwikkelaars van deze cursus hebben in de afgelopen jaren namelijk 10 objecten zelf gekocht. Hoe zij dit hebben gedaan en hoe ze dit gefinancierd hebben, vind je volledig in deze cursus terug.

Over het onderwerp van deze cursus ben ik persoonlijk te spreken. Het klopt dat je meerdere online cursussen over vastgoed kunt vinden, maar vrij weinig van deze cursussen zijn zo uitgebreid als deze cursus. Daarnaast vind je in deze cursus dus ook veel persoonlijke ervaringen terug, terwijl dat bij andere cursussen niet het geval is. Ik kan je nu in ieder geval al verklappen dat de IBA Coaching cursus vrij veel te bieden heeft!

vastgoed-curusus-iba-coaching (1)

Wat ga je leren in deze cursus?

Zo, je hebt in het kort al kennis kunnen maken met deze cursus. Ook heb je al kunnen lezen dat ik persoonlijk te spreken ben over deze cursus. Waar dat enthousiasme vandaan komt? Dat is onder meer te danken aan de opbouw en inhoud van deze cursus.

Laat ik allereerst vooropstellen dat dit een volledig digitale cursus betreft. Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je een mail met daarin een unieke link. Via deze link krijg je toegang tot het online dashboard van de IBA Coaching cursus; via dat dashboard kun je alle lessen en modules gaan volgen.

Zodra je deze modules gaat volgen, merk je al snel dat de cursus leuk is om te volgen. Je hoeft namelijk niet alleen maar droge tekst te lezen. Nee, je krijgt ook allerlei informatieve én inspirerende video’s voorgeschoteld. Deze video’s zijn door de ontwikkelaars zelf ontwikkeld en voldoen eigenlijk aan alle verwachtingen.

Welke onderwerpen in deze video’s (en algehele cursus) naar voren komen? Je gaat onder meer kennis maken met de succesformule van de ontwikkelaars zelf. De ontwikkelaars van de cursus hebben zelf jarenlange ervaring in het kopen van vastgoed én dat doen dat met verve. Zij hoeven in principe niet meer zelf te werken, aangezien ze een blijvende stroom van inkomsten hebben.

Zonder eigen vermogen investeren

In deze cursus ga je ook veel leren over het investeren in vastgoed zonder eigen vermogen. Hier zijn meerdere handige trucjes voor, waarvan ikzelf het bestaan in ieder geval niet wist. Nadat ik deze cursus gevolgd had, begreep ik plots veel meer over de financiering van vastgoed. Er is in ieder geval veel meer mogelijk dan ik op voorhand bedacht had. Met dank aan de IBA Coaching cursus ben ik daar in ieder geval op tijd achter gekomen.

Opschalen

In deze cursus leer je niet alleen hoe je vastgoed kunt financieren, maar ook hoe je dit relatief snel op kunt schalen. Des te meer objecten je in jouw bezit weet te krijgen, des te harder jouw inkomsten gaan stijgen.

Je gaat eigenlijk van A tot Z leren hoe je voor jezelf een passief inkomen op kunt gaan bouwen. Dit passieve inkomen merk je niet alleen op de korte termijn, maar zéker op de lange termijn. Door de inhoud van deze cursus kun je in ieder geval op termijn van financiële onafhankelijkheid gaan genieten!

Mijn persoonlijke bevindingen over deze cursus

Wat denk je vooralsnog van de IBA Coaching cursus? Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de cursus vrij uitgebreid opgesteld. Daarnaast krijg je veel informatie in de vorm van video’s aangeleverd, waardoor de cursus erg leuk is om te volgen. Dat is althans mijn persoonlijke bevinding.

Over deze vastgoed cursus ben ik sowieso zeer te spreken. In mijn ogen hebben de ontwikkelaars voor een leuke, interessante én waardevolle cursus gezorgd. Een cursus waar je echt direct mee uit de voeten kunt en waarmee je ook direct jouw vastgoedportefeuille op kunt gaan bouwen.

Ook vind ik het goed dat je in deze cursus op de mogelijke gevaren gewezen wordt. Het klinkt ideaal om een passief inkomen op te bouwen, maar je kunt uiteraard ook onverstandige beslissingen nemen. De ontwikkelaars doen er in ieder geval alles aan om deze onverstandige beslissingen zoveel mogelijk te voorkomen.

TIP: heb jij het gratis vastgoed webinar van IBA Coaching al gevolgd? Meld je hier direct aan om meer te oriënteren!

Wie heeft deze IBA Coaching cursus ontwikkeld?

In deze IBA Coaching review heb ik het al vaak gehad over de ‘ontwikkelaars’. In mijn ogen spelen de ontwikkelaars een cruciale rol bij deze cursus, waardoor ik je graag iets meer over deze ontwikkelaars wil vertellen.

Allereerst kan ik je aangeven dat de naam IBA Coaching staat voor het bedrijf dat door de ontwikkelaars opgericht is. Chantalle en Marijn zijn beide de oprichters en eigenaren van dit bedrijf. Voordat zij met dit bedrijf begonnen, hebben zij veel van de wereld gezien. Zij wisten hierdoor onder meer kennis te maken met tal van vastgoedmogelijkheden over de gehele wereld; zo hebben zij ook veel ervaring op weten te doen in Australië.

Op het moment van schrijven hebben Chantalle en Marijn al meer dan 10 jaar ervaring in het investeren van vastgoed. Ze zijn ooit klein begonnen, maar hebben door de jaren heen een flinke portefeuille op weten te bouwen. Ook is het hierbij opvallend dat ze niet te beroerd zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Zo waren zij de eerste die via een crowdfunding platform de aankoop van een vastgoed object wisten te financieren.

Hedendaags vormen Chantalle en Marijn niet meer samen het bedrijf IBA Coaching. Nee, ook de heer Wouter Bothoff is aangesloten bij het bedrijf. Hij is erg ervaren op het gebied van online business, marketing en sales. Wouter had echter ook interesse in vastgoed, waardoor hij de cursus van Chantalle en Marijn is gaan volgen. Al snel bleek het goed te klikken tussen hen. Een samenwerking was volgens hen dan ook de ‘volgende logische stap’.

Wat doet het bedrijf IBA Coaching verder nog meer? Nou, het bedrijf investeert dus zelf in vastgoed en heeft ook een informatie e-book geschreven. Dit e-book is via de website gratis te downloaden en richt zich volledig op het investeren in vastgoed. Met dit e-book kun je kennis maken met het investeren in vastgoed, waarna je mogelijk direct de cursus wilt gaan volgen!

Mijn persoonlijke bevindingen over IBA Coaching

Marijn, Chantalle en Wouter staan op dit samen met z’n drieën aan het roer van het bedrijf IBA Coaching. Eigenlijk kan ik hier maar één ding over zeggen: ze hebben de zaken echt heel goed op orde. Zo straalt het bedrijf veel professionaliteit uit, is het bedrijf 100% betrouwbaar en zijn ze met z’n drieën ook nog eens super transparant.

Zo kun je op de website meer informatie over Chantalle, Marijn en Wouter vinden. Ze stellen zichzelf netjes voor, waarbij ze ook een foto van zichzelf hebben geplaatst. Je krijgt hierdoor een duidelijk beeld met wie je nou precies te maken hebt. Bovendien weten ze hiermee veel transparantie en vertrouwen uit te stralen!

Al met al zijn mijn bevindingen over IBA Coaching super positief. Het bedrijf is gezond, het bedrijf is betrouwbaar en het bedrijf weet een geweldige cursus aan te bieden. Ook het gratis e-book en de gratis online vastgoed training zijn in mijn ogen prima producten/diensten. Eigenlijk heeft het bedrijf IBA Coaching alles in zich om uit te groeien tot een bepalende speler in de vastgoedwereld.

marijn-noordermeer (1)

Marijn Noordermeer

Chantalle Noordermeer

Wouter Bothoff

Hoe kun je starten met de cursus?

Heb je interesse om direct met de vastgoed cursus van IBA Coaching aan de slag te gaan? Dan hoef je hier eigenlijk maar één ding voor te doen: je aan te melden via deze link. Als je op deze link klikt, kom je direct uit op de betaalpagina van de IBA Coaching cursus.

Je kunt hierbij kiezen tussen meerdere betaalmethodes en tussen meerdere betaaltermijnen. Zo kun je het volledige bedrag in één keer betalen, maar je kunt ook in 2 of in 3 termijnen betalen. Aan jou de keus.

 Nadat je betaald hebt, krijg je direct toegang tot deze online cursus. Je kunt via een online dashboard direct met de eerste les starten. Bovendien krijg je ook direct toegang tot meerdere bonussen, waarover ook nog later meer in deze IBA Coaching review.

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, kun je eigenlijk direct starten. Je krijgt hierbij niet alleen toegang tot de online cursus, maar ook tot meerdere bonussen:

  • Je kunt gebruik maken van live sessies en Q & A sessies. Hierdoor profiteer je eigenlijk van live coaching van Marijn en Chantalle!
  • Ook krijg je de beschikking over rekensheets. Dit zijn complexe sheets die het maken van berekeningen voor jou uit handen nemen.
  • Verder krijg je toegang tot de online community van IBA Coaching. In deze community tref je lotgenoten en kun je al jouw vragen stellen.
  • Ook krijg je tal van voorbeelddocumenten aangeleverd, waaronder huurovereenkomsten, koopovereenkomsten en algemene bepalingen.
  • Tot slot krijg je ook nog allerlei voorbeeldcasussen aangereikt. Ook van deze casussen kun je in mijn ogen een hoop leren.

Over de meegeleverde bonussen ben ik in ieder geval zeer te spreken. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de bonussen is in mijn ogen volledig naar wens. Met dank aan deze bonussen kun je nog sneller een flinke vastgoedportefeuille op gaan bouwen; daar ben ik van overtuigd.

Wat vinden andere cursisten van de cursus?

Op de website van IBA Coaching valt het volgende te lezen: ruim 450 cursisten zijn je voorgegaan. Dit is voor mij een duidelijk teken dat de cursus populair is én dat er mogelijk op het internet ook veel beoordelingen zijn te vinden. Aangezien ik ook waarde aan de mening van andere mensen hecht, ben ik op zoek gegaan naar de beoordelingen over deze cursus.

Al snel kwam ik bij meerdere beoordelingen uit. Bij al deze beoordelingen viel mij één ding op; de beoordelingen zijn super positief te noemen. Zo spreken veel cursisten vol lof over Marijn en Chantalle, terwijl ook de inhoud van de cursus op de nodige lofzang kan rekenen. Al met al kan ik stellen dat nagenoeg alle cursisten (super) positief over deze cursus zijn.

In mijn ogen zijn onder meer de volgende beoordelingen zeer typerend:

iba-coaching-vastgoed-cursus-ervaringen

Maar bekijk ook zeker onderstaande video reviews eens. Dit was op een van de live evenementen van de IBA Coaching cursus. De ervaringen van mensen die deelgenomen hebben spreken boekdelen.

Check ze hieronder:

Wat zijn de kosten voor de IBA Coaching cursus?

Wat vind je vooralsnog van de IBA Coaching cursus? Heb je er wel oren naar om deze cursus te gaan volgen? Dan wil je ongetwijfeld wel nog weten wat de kosten zijn voor deze cursus. Ook dat onderwerp laat ik uiteraard niet onbesproken in deze IBA Coaching review.

Zoals ik eerder al aangaf, heb je bij IBA Coaching de keus uit drie betaaltermijn. Deze termijnen heb ik inclusief bedragen voor je op een rijtje gezet:

  • Eenmalige betaling: 2197 euro inclusief BTW
  • Betaling in 2 maandtermijnen: 1148,50 euro per maand inclusief BTW
  • Betaling in 3 maandtermijnen: 782,35 euro per maand inclusief BTW

Je ziet het direct: de IBA Coaching cursus is niet goedkoop te noemen. Als je het bedrag van 2197 euro durft te investeren, ga je hier echter wel de vruchten van plukken. Dit bedrag heb je namelijk binnen de kortste keren weer terugverdiend; dat is ook iets waar ik overtuigd van ben.

Wat vind ik van de kosten?

Al met al vind ik de cursus niet goedkoop. Echter vind ik het prijskaartje van pakweg 2200 euro wel rechtvaardig. Dat is zeker het geval als ik naar de inhoud, de mogelijkheden en het toekomstperspectief kijk. Als je de opgedane kennis op de juiste manier in de praktijk toe weet te passen, ga je deze 2200 euro namelijk moeiteloos per maand verdienen.

In mijn ogen doe je er dan ook goed aan om dit bedrag van 2197 euro als een pure investering te zien. Dit bedrag ga je – als het goed is – immers binnen een korte periode alweer volledig terugverdienen!

Mijn algehele conclusie over de IBA Coaching cursus

Ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze IBA Coaching review! Wat vind je op dit moment van het bedrijf IBA Coaching? En wat vind je van de interessante cursus van dit bedrijf? In mijn ogen hebben Marijn en Chantalle de zaakjes perfect op orde én is het aan te raden om direct te starten met de cursus.

Wil je iets nuttigs met jouw spaargeld gaan doen? En ben je bereid om daar de nodige kennis voor op te gaan doen? Dan kan ik je absoluut aanraden om deze cursus te volgen. Graag wens ik je alvast veel succes en veel plezier!

iba-coaching-vastgoed-cursus-review-ervaring

IBA Coaching - Vastgoed Cursus

9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.5/10

Support

9.5/10

Gemak

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}