​​​​Hoe Word Je Beter In Tinder? #5 Cruciale Tips Voor In 2020!

  • Home
  • /
  • Hoe Word Je Beter In Tinder? #5 Cruciale Tips Voor In 2020!
Hoe Word Je Beter In Tinder?

Hoe word je beter in Tinder? Is een belangrijke vraag als je nu eindelijk is een keertje van bil wil of gewoon een leuke date met iemand wil hebben.

In dit artikel ga je de #5 meest cruciale tips lezen die je kunt gebruiken om je Tinder niveau naar het volgende level te brengen.

Als je er niet klaar voor bent om vanavond nog een paar nieuwe matches te hebben dan wil ik je vragen om weg te gaan bij dit artikel. Dan is dit namelijk helaas niks voor jou.

Als je er zin in hebt en ready to go bent, lees dan snel door en begin met het toepassen van de tips.

Hoe Word Je Beter In Tinder?

Er zijn een aantal basistips die je echt wel moet toepassen om überhaupt kans te maken op een nieuwe match. Als je deze basis technieken al niet toe hebt gepast is het vrij logisch dat je geen succes behaalt.

In het kort staan hieronder de basistips. Daarna gaan we verder met de #5 meest cruciale Tinder tips en beantwoord ik de vraag: hoe word je beter in Tinder?

  1. Perfecte Tinder profielfoto’s: foto’s zijn ontzettend belangrijk op een dating-app als Tinder. Dit is namelijk het eerste wat de ander van je ziet. Veel mensen vinden het fijn om in je ogen te kijken en wat meer te zien dan alleen een hoofd. Voeg daarom ook zeker meerdere (duidelijke) foto’s toe!
  2. Tinder profiel: een profiel is er niet echt bij op Tinder. Maar de tagline wel, maak hier dan ook goed gebruik van. Zet hier een grappige zin of een sterke statement. Iets wat de ander kan aanspreken.
  3. Instellingen: veel mensen beginnen met Tinder en doen hier niet zo serieus bij in het begin. Ze zetten de verkeerde instellingen aan, wat ervoor zorgt dat je ook echt minder matches gaat krijgen. Zorg dus dat je instellingen, de leeftijd & afstand, goed staan ingesteld.

Nu je de basistips weet en hebt toegepast gaan we verder met de #5 cruciale Tinder tips. Wil je direct leren hoe je ook het snelste een date afspraakje via Tinder krijgt en wil je een echte berichtenbaas worden? Check dan eens mijn berichtenbaas review.

Tip #1 – Geduld

Geduld is echt een schone zaak en een van de belangrijkste dingen bij het gebruik van Tinder. Op het moment dat je de ander een berichtje stuurt kan het namelijk zo zijn dat die gene niet online is of met andere dingen bezig is en dus niet gelijk reageert.

Laat het bij dit eerste berichtje en wacht rustig af. De meeste mensen hebben echt een hekel aan opdringerige en ongeduldige mensen. Ga dus niet meerdere berichtjes sturen, maar hou het even bij je eerste bericht.

Je eerste berichtje is wel de eerste indruk die hij/zij van je krijgt, dus denk hier eerst goed over na. Een eerste indruk kun je namelijk niet voor de 2e keer maken 😉

Een simpele ”hey” is genoeg om een gesprek te openen, maar of je hier echt een indruk mee maakt is een ander verhaal. Bedenk iets grappigs of reageer op de tagline die hij/zij heeft staan.

Tip #2 – Wees Makkelijk

Als je zorgt dat je makkelijke vragen stelt en het gesprek lekker vloeiend laat lopen dan is de kans groter dat je match sneller reageert omdat dit veel minder moeite kost.

Ga dus geen lastige vragen stellen of moeilijke woorden gebruiken. Hier breng je jezelf alleen maar mee in de problemen. Diepe gesprekken zijn niet bedoelt voor op Tinder, doe dit dan ook niet.

Tip #3 – Toon Interesse

Zorg dat je het gesprek leuk houd. Toon interesse in je match en maak hier en daar een passend grapje. Je wil het gevoel creëren dat hij/zij aan je gaat denken gedurende de dag.

Als dit je lukt ben je echt goed bezig. Wees dus niet te ‘needy’ laat niet zien dat je echt wanhopig op zoek bent. Hou het eerst een beetje oppervlakkig en probeer zo aan een nummer te komen. Vaak lukt het wel als je dit een beetje nonchalant vraagt na een leuk gesprek.

Tip #4 – Eerste Date

Een eerste dat kun je al sneller regelen dan je denkt. Probeer gerichte vragen te stellen tijdens je gesprek en bekijk de foto’s van de persoon goed. Kijk of je erachter kan komen waar zijn/haar interesses liggen om zo een goed voorstel voor een date te doen.

Een voorstel dat dus aansluit op zijn/haar hobby’s of interesses. Het komt weinig voor dat er dan wordt geantwoord met een ‘nee, sorry’ die je waarschijnlijk vaak genoeg gehad hebt.

Probeer gewoon helder te denken, iedereen kan dit. Laat je niet verblinden door het feit dat je eindelijk een goede match hebt. Wees jezelf, je kunt tenslotte niet altijd doen of je iemand anders bent.

Tip #5 – First Date Is No Big Deal

Don’t stress about it! Een eerste date is bedoelt om te kijken of jullie wel echt wat voor elkaar zijn. Wees jezelf en kijk of de ander dit leuk vind. Het heeft geen zin om hier dagen of misschien zelfs weken lang voor te gaan stressen. Je kunt er op dat moment namelijk toch niks aan doen.

”Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren”

Ga liever fantaseren over hoe mooi het wel kan gaan worden. Het kan natuurlijk zo zijn dat je simpel alleen seks wil met de ander. Zorg wel dat je dit van tevoren duidelijk laat weten aan de ander en kijk of hij/zij dit ook wil.

Anders kunnen de verwachtingen van jullie beide helemaal verkeerd zijn en dat is een garantie op een ‘disaster date’.

Conclusie & Hoe Word Je Beter In Tinder?

Hopelijk heb je nu een goed antwoord op de vraag: hoe word je beter in Tinder?

Deze tips kun je ook gebruiken voor andere datingwebsites. Als je nou echt een berichtenbaas wil worden en meerdere vrouwen per week je bed in wil krijgen, dan kun je altijd mijn berichtenbaas review lezen.

Dit is de gouden methode en heeft zich al bij duizenden mannen bewezen.

Ik wens je veel succes 😉

Hoe Word Je Beter In Tinder?