oktober 26

0 comments

[HTDSA] High-Ticket Dropship Academy Review [Joshua Kaats]

By Peter

oktober 26, 2020


De High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats is razend populair. Iedereen ziet hier gouden bergen in, want het zou zo veel beter zijn als het normale dropshipping...

In deze High Ticket Dropship Academy review ga je ontdekken of dit ook werkelijk zo is, of dat het gewoon weer een nieuw verdienmodel voor Joshua Kaats is.

Daarom heb ik mij een aantal weken geleden aangemeld. Ik was wel benieuwd naar de HTDSA en Sven Jansen, mede-eigenaar van de high ticket dropshipping training.

Hij is ook het meeste aan het woord in de cursus, interessant! In deze review over de HTDSA ga je in ieder geval het volgende ontdekken:

 • Mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy
 • Ervaringen met Sven Jansen & Joshua Kaats
 • Hoe is de HTDSA opgebouwd en wat kan je allemaal verwachten?
 • Mijn kritische mening over de tweede cursus van Joshua Kaats
 • High Ticket Dropship Academy review conclusie

Hight Ticket Dropship Academy review samenvatting

Review: High Ticket Dropship Academy

Gebruik: het opzetten van een high ticket dropshipping business

Effectiviteit

Je bouwt een volledig winstgevende high ticket dropshipping business.

Prijs

Niet goedkoop, maar zeker een redelijke prijs.

Gebruiksvriendelijkheid

Cursus omgeving is erg simpel in gebruik.

Klantenservice

Goede antwoorden, maar vaak wel wat aan de late kant.

Pluspunten

 • De informatie is kwalitatief erg goed
 • Bizar veel potentie met deze cursus
 • Goed en volledig stappenplan

Minpunten

 • Geen mindset module
 • Ik mis uitvoerig e-mailmarketing

Samenvatting: de High Ticket Dropship Academy is nog de enige cursus in Nederland & België die dit aanbiedt. Wat mij betreft is de cursus steengoed en doet het exact wat het moet doen; namelijk jou leren hoe je een winstgevende high ticket dropshipping business op moet zetten.

Dat is waarom ik deze High Ticket Dropship Academy review geschreven heb. Om ervoor te zorgen dat jij de beste keuze kan maken!

Eerst €1.500,- euro, nu tijdelijk €1.197,-

Deel 1: introductie van deze review en mijn verhaal

1.1 Waar ben ik gestart met high ticket dropshipping?

In de afgelopen jaren heb ik maar wat gedaan besef ik mij nu. Ik ging van opleiding naar opleiding, omdat ik niks eigenlijk echt leuk vond.

Uiteindelijk ben ik maar gaan werken, maar na wat ruzies met mijn baas kwam ik er al snel achter dat dit helemaal niks voor mij was...

Ik begon mijzelf af te vragen; is dit het nou? Is dit nou werkelijk hoe de rest van mijn leven gaat zijn?

Elke dag met een k*t gevoel opstaan, met tegenzin naar mijn werk moeten gaan en elke dag hopen dat het weer snel weekend is?

Mijn ouders zagen er ongelukkig uit door dit te doen, maar blijven zichzelf wijs maken dat ''dit het is''.

Ze vertelde mij dat ''dit het leven was jongen, hier moet je het mee doen''.

Als wij maar ooit de loterij mochten winnen... dan kunnen we eindelijk doen wat we altijd al wilden doen. Dan zijn we vrij om te gaan en staan waar we maar willen!

Het begon steeds meer tot mij door te dringen dat dit niet alles kan zijn. Er moet meer zijn. Er moet meer uit het leven te halen zijn!

Dus ik zat op een saaie maandagmiddag op mijn werk en tikte in op Google: hoe kan ik geld verdienen met mijn laptop?

Want ik dacht: als ik nou uit kan vogelen hoe dat werkt dan ben ik direct vrij. Dan ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil en kan ik toch geld verdienen.

Dan hoef je geen miljonair te zijn om als een miljonair te leven. Met €3.000 euro per maand kan je prima leven.

Wat?! in Thailand leef je hier als een koning voor!

Maar het ging mij om die vrijheid. En inmiddels heb ik dit bereikt. Het begon bij mij met een keuze: NU starten.

En dat was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb! In dit artikel lees je daarom mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy. Een training en een keuze die je leven kunnen veranderen, maar is dit wel iets voor jou?

Of kan je beter op zoek gaan naar een ander model? Ontdek het snel!

Oh en laatst kwam ik een grappig, maar relevant GIFje tegen. Dit is weer eens wat anders als de Lamborghini's en de Ferrari 's ;-)!

Online Marketing Entrepreneur GIF

1.2 Voor wie is deze high ticket dropshipping cursus?

Het eerste wat je jezelf af moet vragen als je aan de slag gaat met een cursus als deze is: hoe serieus ben ik over het opzetten van mijn eigen high ticket dropshipping business?

Het moet namelijk geen impulsaankoop zijn. Je moet ook zeker niet denken dat je zomaar even je bedrijfje opzet zonder verder enige moeite te doen.

Een cursus als deze is een tool en tools moet je gebruiken. Het is dus aan jou de taak om hier een succes van te maken. Veel mensen hebben dit al gedaan met deze tools, dus als je er echt voor wilt gaan dan kun jij dit!

Wat ik vooral veel merk is dat veel jonge mensen willen starten met deze cursus. Zij horen het ''passief inkomen'' gedeelte en zijn direct verkocht.

''Je kan geen passief inkomen verdienen, zonder eerst actief te werken''

Wat bedoel ik hiermee?

Dat je je handen uit je mouwen moet gaan steken en hard zal moeten werken om dat passieve inkomen te realiseren. Is hard werken niks voor jou?

Dan kun je beter weer teruggaan naar je veilige baantje en verder gaan met de dagelijkse sleur. Hier is niks mis mee, maar ondernemen is niks voor jou als je niet bereid bent om hard te werken.

''Ondernemers zijn de enige gekkies die 80 uur per week werken om niet 40 uur per week voor een baas te hoeven werken''

Deel 2: Mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy

Om het high ticket dropshipping goed onder de knie te krijgen en om te leren hoe je nu exact een high ticket dropshipping bedrijf opzet; kun je eigenlijk maar een cursus volgen in Nederland & Begië.

Dit is de High Ticket Dropship Academy. Ze hebben hier dus echt een Monopolie op, oftewel iedereen komt hier terecht.

Mede dankzij dit feit vind ik het belangrijk dat iedereen die de cursus wil kopen exact weet wat hij/zij koopt. Vandaar ook deze High Ticket Dropship Academy review.

In de normale Dropship Academy, waar je dropshippen met AliExpress leert, zitten inmiddels meer dan 25.000 studenten. Dit kun je ook zien als belachelijk veel concurrentie.

De HTDSA is gloednieuw en huisvest momenteel pas 1.900 leden. Enorm veel kansen liggen hierdoor in Nederland en België nog voor het oprapen.

High ticket dropshipping werkt in mijn optiek ook veel fijner. Je werkt met Nederlandse leveranciers, verkoopt luxe producten met een hoge winstmarge en hebt een stuk minder klantenservice.

Ideaal dus! 

De High Ticket Dropship Academy is zo gebouwd dat je telkens met elke video weer een stukje verder bouwt aan je business. Wacht, om je een goed beeld te geven kun je ook mijn video over deze training eens bekijken:

Ik neem je hierbij volledig mee door de cursus en vertel je meer over de modules. Ik laat de video beginnen op het moment dat ik de cursus zelf induik. Je kunt zelf altijd naar het begin spoelen als je de volledige video wilt bekijken!

Zoals je merkt is de cursus vrij identiek qua opbouw aan de normale Dropship Academy. De branding is anders en vanzelfsprekend de inhoud ook.

Hieronder loop ik de verschillende delen van de cursus even langs met je. Zo weet je wat je kan gaan verwachten en wat ik vind van die onderdelen.

Het is zeker (nog) niet perfect, maar daar lees je alles over. Weet je genoeg en wil je direct aan de slag gaan? Dat kan altijd! Klik dan even hier om naar de website te gaan!

2.1 Welkomstwoord & introductie... waar is de mindset module?

Zoals in elke cursus hoort; begint ook de HTDSA met een welkomstwoord van Sven Jansen & Joshua Kaats. In deze video van zo'n 5 minuten maak je kennis met zowel Kaats als met Jansen.

Hoewel je Joshua waarschijnlijk al kent, zal Sven een nieuw gezicht zijn voor jou. Daarom is het in mijn optiek prettig dat ze even laten zien wie er achter de stem zit en waarom zij doen wat ze doen.

Dat is de eerste video en in de tweede video ''High Ticket Introductie'' leer je exact wat het businessmodel inhoud en waar je dus de komende weken mee aan de slag gaat.

Wat ik echter wel mis in de HTDSA is een goede mindset module. Dit vind ik vrij vreemd, want in de Dropship Academy zelf zit gewoon zo'n module.

Deze kan Joshua ook gewoon in deze cursus plaatsen. Wellicht komt dit nog, maar voor nu is het een gemis. 

high-ticket-dropship-academy-review-introductiepaint

2.2 Mijn mening over modules 1 (Niche Goldmining) & module 2 (Webshop Magneet 2.0)

Tja de module ''Niche Goldmining'' vind ik persoonlijk niet heel erg bijzonder. Houd overigens wel in gedachten dat ik ook de normale Dropship Academy gevolgd heb.

Er zit redelijk wat overlap met die cursus in de HTDSA. Dit is natuurlijk voor de volledige beginner, maar als ervaren dropshipper zal je niet aan elke video iets hebben.

Je leert van A tot Z hoe je marktonderzoek moet doen, een niche kan vinden waar je ook goede high ticket producten in kan verkopen en uiteindelijk ook hoe je dit evergreen maakt.

En dat is wel een van de belangrijkste video's van deze module. Evergreen projecten zijn namelijk projecten die ALTIJD winstgevend blijven.

Denk bijvoorbeeld aan niches in de gezondheid en de sport, hobby's of technologie. Dit zijn goede voorbeelden van high ticket dorpshipping niches.

In module 2 start je direct met het bouwen van je Shopify webshop. Dit is een goed voorbeeld van een module waar je als ervaren dropshipper niet veel aan hebt.

Als het goed is weet je dan namelijk al hoe Shopify werkt, hoe je een domeinnaam registreert en eigenlijk alles wat bij dit proces komt kijken.

Ben je een volledige beginner? Dan is dit een hele toffe module. Je gaat namelijk nu je business ''zichtbaar'' maken, door je eerste webshop op te zetten.

webshop-magneet-high-ticket-dropship-academy-HTDSApaint

2.3 De vrijheid en materialen om te kiezen voor een betaalt- of gratis thema

Wat ik erg tof vind is dat zij vervolgens verder gaan met het behandelen van thema's voor je webshop. Dit is een belangrijke conversiefactor, waarover je ook meer gaat leren.

Waar je normaal zou zien dat ze alleen een betaalt thema behandelen, doen ze nu beide!

Moodule 3, Shoptimized Thema 2.0, is een Shopify thema waar je voor moet betalen. Een paar honderd euro volgens mij, maar dit zorgt er wel voor dat je meer verkopen gaat draaien.

Maar goed, in deze module van 20 lessen behandelen Sven en Joshua dit thema volledig. Je leert hoe je het moet installeren en vervolgens ook in moet stellen met de juiste instellingen.

En van de belangrijkste facetten kom je aan het einde tegen: retargetting door het instellen van een Facebook Pixel. Hiermee kun je bezoekers die op je website geweest zijn, opvolgen met advertenties.

Zo boost je jouw conversie enorm.

high-ticket-dropship-academy-module-3-shoptimizedpaint

2.4 Het vinden van de juiste leveranciers... voldoende materiaal?

Maar mocht je niet willen betalen voor een thema, dan is dat ook prima! Ze hebben namelijk ook een volledige module, module 4: Gratis Thema 2.0, waarin ze jou leren hoe je een Shopify webshop met een gratis thema opzet.

Tip van mij: start eerst gewoon met een gratis thema. Je kunt later altijd nog overstappen naar het betaalde thema!

Deze module bevat eigenlijk dezelfde lessen als de vorige module, maar dan dus met een gratis thema. 

Het zijn wel minder modules, omdat je minder opties hebt met een gratis thema. Al met al: fijn dat je zelf de keuze kan maken en dat ze je hoe dan ook verder helpen.

high-ticket-dropship-academy-gratis-thema-module-4paint

2.5 Mijn ervaring met de Conversie Magic modules (module 6 & 7)

''Conversie Magic'' klinkt behoorlijk spannend. Het zijn ook wel twee volledig nieuwe modules die echt betrekking hebben op het high ticket dropshipping.

Conversie staat eigenlijk voor een handeling. Als een persoon op je webshop converteert dan gaat zij over op een handeling. Dit kan zijn tot het inschrijven op je mailinglijst of, en dit is gewenst, het product kopen.

In deze beide modules ga je aan de slag met enerzijds de basis en theorie van conversie optimalisatie en anderzijds het toepassen van gespecialiseerde conversie technieken.

Dit vind ik zelf hele interessante modules. Denk bijvoorbeeld aan het zo maken van je webshop dat de bezoeker eerder iets koopt. 

Of het toevoegen van extra elementen van schaarste om druk op je bezoeker te leggen. Al deze technieken en de theorie erachter vind ik zelf altijd behoorlijk boeiend.

Voor de volledige beginner kan het lastig zijn, maar daarom is een online training zo mooi.

 • Kijk de video nog eens
 • Pauzeer de video
 • Vraag support aan de community of woon een coaching sessie bij

Genoeg opties om alsnog te snappen waar het om gaat om zo de theorie goed om te zetten in praktijk!

high-ticket-dropship-academy-review-schaarstepaint

2.6 De laatste module: Sales Funnel Machine

De laatste module is ook direct de langste module en bestaat uit maar liefst 23 video's. Hierin ga je stap-voor-stap leren hoe je van wat je tot nu toe hebt staan een geautomatiseerde sales funnel maakt.

En funnels zijn echt een van mijn favoriete aspecten aan online marketing. Zet je eenmalig een ijzersterke funnel neer; dan levert dit jaren lang enorm veel geld op.

Mits je advertenties blijft draaien, maar ook dit leer je allemaal koppelen tijdens deze module. Het is een waar proces, maar wel een proces dat meer dan de moeite waard is.

Hier leer je namelijk echt hoe je jouw high ticket dropshipping business passief kunt maken.

Split testen komt overigens ook aan bod. Je leert hier hoe je voor jezelf kunt gaan testen wat er voor jouw webshop beter werkt. Verschillende pagina's en elementen tegen elkaar testen, ook wel A/B testen.

Vrij geavanceerd, maar prima te doen voor iedereen.

2.7 Ik mis een uitgebreide e-mailmarketing module...

Wat ik ook wel echt mis in de HTDSA is een video of een module over e-mailmarketing. Het is dat je goed leert hoe je funnels moet maken, waardoor e-mailmarketing niet echt cruciaal is, maar toch kan het erg handig zijn.

Met het opbouwen van een e-maillijst heb je namelijk een steeds groter wordende lijst met mensen die allemaal geïnteresseerd zijn in specifieke categorie.

Hier kan je jouw producten nog eens goed aan verkopen.

2.8 Coaching call opnames zijn terug te vinden in de Coaching Bibliotheek

Je weet nu wat de inhoud van de High Ticket Dropship Academy is en wat ik er van vind. Zo heb je een goed beeld van wat je kan verwachten en wat dus ook vooral niet.

Verder zijn er nog wat extra onderdelen te vinden in de cursusomgeving. Te beginnen met de ''coaching bibliotheek'' module.

In deze module vind je alle coaching sessies terug. Deze zijn namelijk opgenomen. Er zijn wekelijks coaching sessies zowel voor gevorderden als voor beginners.

Deze kun je uiteraard gratis bijwonen om al jouw vragen in te stellen en om verder geholpen te worden in je business.

2.9 Mijn ervaring met Platinum Partner Secrets

Een van mijn favoriete bonussen is de ''Platinum Partner Secrets'' bonus. Het Platinum Partners lidmaatschap is een mastermind groep van Tony Robbins. 

In deze groep delen multimiljardairs al de kennis die zij bezitten en gebruikt hebben om zo welvarend te worden als ze nu zijn. 

Joshua maakt hier aantekeningen van en zet dit om in video's die je kunt bekijken in deze module. Je leert de belangrijkste aspecten omtrent investeren en finance.

Erg belangrijk als je op de lange termijn veel geld wilt gaan vergaren.

platinum-partner-secrets-HTDSApaint

2.10 Volledig extra cursus 1: Klantgeluk Blueprint

Daarnaast heb je nog 6 EXTRA cursussen. Dit zijn volledig nieuwe cursussen die dus los staan van de HTDSA zelf. De eerste cursus is de cursus ''klantgeluk blueprint''.

Hier leer je alles over de customer journey en ook over het belang van de nazorg van klanten om zo echt werkelijk alles uit je business te gaan halen.

Hele goede toevoeging en erg interessant.

2.11 Volledige extra cursus 2: Facebook Ads Blueprint

De volgende cursus is de ''Facebook Ads Blueprint'' en dropshippers die ook in de Dropship Academy zitten, zullen deze cursus herkennen. 

De HTDSA is vooral gefocust op adverteren via Google, maar ook via Facebook is het mogelijk. Je leert van A tot Z hoe dit werkt in deze cursus.

Ik raad je echter niet aan om Facebook ads te gebruiken. Veel te duur en levert veel minder op ;-)!

2.12 Google Shopping, -Basics, -Text Ads, -SEO

De volgende 4 cursussen staan helaas nog niet online. De cursus is dan ook nog volop in ontwikkeling. Je kan deze cursussen binnenkort verwachten in de cursusomgeving.

Deze komen er nog aan:

 1. Google Shopping
 2. Google Basics
 3. Google Text Ads
 4. Google SEO
high-ticket-dropship-academy-alle-modulespaint

Deel 3: ervaringen van andere cursisten en reviewers

Ik heb eens gezocht naar andere reviews en ervaringen. Er zijn verder niet veel reviews over de High Ticket Dropship Academy zoals ik deze gemaakt heb.

Je hebt mijn andere website, degeldwolf, waarop ik ook een gelijke review geschreven heb. Maar daarnaast zijn er nog enkele die ik hier citeer voor je.

Robert Jansen zegt: De HTDSA is een steengoede cursus die perfect in elkaar zit. De lessen zijn duidelijk, de cursusomgeving is zeer overzichtelijk en de resultaten die ik behaal zijn bijna verslavend. Het is super om te zien dat een investering als deze zo snel zijn vruchten af gaat werpen.

Rogier de Rijcke zegt: De theorie van de HTDSA zit prfect in elkaar. Volg de instructies van Sven Jansen en Joshua Kaats previes op en dan heb je binnen no-time een winstgevende webshop.

Mooie woorden van beide heren toch? Al vind ik wel dat ze wat opgehemeld zijn, want hier en daar kan er echt nog wel wat verbeterd worden.

Perfect is het nooit, dus het is ook nooit af. Dat is waarom ze de cursus ook continu updaten en waarom ze nieuwe content toe blijven voegen.

Ik ben even verder gaan zoeken en kwam nog wat andere toffe reviews tegen op Trustpiliot:

high-ticket-dropship-academy-review-ervaring3
high-ticket-dropship-academy-review-ervaring
high-ticket-dropship-academy-review-ervaring2

Daarnaast zijn er ook wat reviews te vinden van klanten die de cursus helaas niet gekocht hebben. Dit soort mensen zitten er ook helaas tussen.

Neem als voorbeeld de onderstaande review. Wat hij zegt klopt natuurlijk, alle informatie van de hele wereld is op internet te vinden.

In principe betaal je ook niet echt voor de informatie. Maar voor het stappenplan dat zij gemaakt hebben, de voorbeelden, de coaching en de bonus modules.

Naar mijn mening is dat inderdaad geen €1.000,- euro waard, maar veel meer...

high-ticket-dropship-academy-review-slecht

Niet heel tevreden over de klantenservice

De klantenservice vind ik al een aantal maanden minder van de Dropship Academy. Op mailtjes reageren ze wel met een bekwaam antwoord, maar vaak erg laat.

Als je in de cursus zit dan moet je het vooral hebben van de andere cursisten op het forum.

Nu is het met de High Ticket Dropship Academy wel beter geregeld. Ik kreeg binnen 1 dag antwoord op mijn mail en je komt veel meer aan bod tijdens de coaching.

In de normale Dropship Academy, met 25k+ mensen, is er geen beginnen aan. Dus op zich oké support, maar het kan natuurlijk altijd beter!

Mijn advies

Om eerlijk te zijn vind ik het wat meer geschikt voor ervaren dropshippers. Er word veel vakjargon gebruikt en soms gaan ze best wat snel in de video's.

Begrijp mij niet verkeerd; het kan absoluut wel als volledige leek, maar dan zal het wel wat lastiger zijn en wat langer duren. Als dit geen probleem is voor je dan staat niks je natuurlijk in de weg.

Deel 4: alternatieven & conclusie

Zijn er ook alternatieven?

Het kan natuurlijk zo zijn dat dit je toch niks lijkt. In dat geval bespreek ik ook graag de alternatieven met je.

De HTDSA is de enige high ticket dropshipping cursus die in het Nederlands is. Dus in dit opzicht is er geen alternatief voor je. Er zijn uiteraard wel Engelstalige cursussen die je kunt volgen, maar persoonlijk vind ik dat niet te doen.

Het is in het Nederlands soms al lastig te begrijpen, laat staan in het Engels.

Mocht je niet willen gaan high ticket dropshippen, maar liever starten met normaal dropshippen dan kun je altijd eens kijken naar deze trainingen:

Beide Nederlandstalige dropshipping cursussen om te volgen.

Plus- & minpunten van de High Ticket Dropship Academy

Om het nog eens wat overzichtelijker te krijgen voor je, heb ik een lijst met de grootste plus- & minpunten gemaakt.

Minpunten

Pluspunten

 • Geen e-mailmarketing module/video
 • Geen mindset module
 • Cursus is nog niet volledig af (bonussen)
 • Prijs is fors en niet voor iedereen betaalbaar (momenteel wel met instapkorting)
 • Kwalitatief enorm sterke cursus
 • 2 specialisten als mentor onder de sneltoets
 • Snelste en makkelijkste stappenplan om een high-ticket dropshipping business op te zetten
 • Prima support en klantenservice
 • Onontdekt en enorm winstgevend businessmodel
 • Nu nog weinig tot geen concurrentie
 • Werken met Nederlandse leveranciers
 • Winstmarges van soms wel €1.000,- euro per product
 • Levertijden van 1 dag

High Ticket Dropship Academy review conclusie

High ticket dropshipping is in mijn opinie een veel betere en ethische manier van dropshipping. Het normale dropshipping gaat om zo veel mogelijk troep van AliExpress verkopen met een belachelijk lange levertijd van 2 weken.

High ticket dropshipping is echt premium. Je werkt met Nederlandse leveranciers, 1 dag levertijd, enorme winstmarges en luxe producten.

Hierdoor kun je echt trotst zijn op je business en dankzij de HTDSA kan je hier ook echt een eigen merk van maken. Zo bouw je continu aan nieuwe projecten die je uiteindelijk automatiseert. 

Ondanks dat de cursus nog niet helemaal compleet is, is dit echt een absolute aanrader als je een high ticket dropshipping business op wilt starten.

Niet alleen omdat het businessmodel nog onontdekt is, maar ook omdat er nog erg weinig leden in de cursus zitten. Hierdoor is het veel persoonlijker en kan je beter geholpen worden!

High-Ticket-Dropship-Academy (1)

High Ticket Dropship Academy

8.5

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

7.5/10

Mogelijkheden

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}