mei 4

0 comments

Fitcooking Lifestyle Programma Review (2020) – Veerle Trum

By Peter

mei 4, 2020


Afvallen en een lichaam creëren waar je je fijn in voelt is voor de meeste mensen erg lastig.

Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel programma's te vinden dat je eigenlijk niet meer weet waar je kijken moet.

Want wat is nu het meest geschikte programma voor jou? Wil je het korte antwoord? Het programma dat voor jou het makkelijkste vol te houden is!

In deze Fitcooking Lifestyle Programma review lees je mijn favoriete methode wat betreft afvallen. Lekker blijven eten en toch relatief makkelijk je droom shape creëren, Veerle Trum weet hoe dit werkt.

Klinkt te mooi om waar te zijn. In deze review zoek ik uit of dit werkelijk mogelijk is, lees je wat dit programma is, wat het voor jou kan doen en vertel ik je of het überhaupt waar voor je geld is.

Dit gezegd hebbende; laten we beginnen met de Fitcooking Lifestyle Programma review!

Fitcooking Lifestyle Programma Review

Te veel websites op het internet schrijven reviews over producten waar ze zelf geen weet van hebben. 

Ze schrijven reviews over, waaronder die van mij, om zo wat geld te kunnen verdienen. Dit geeft mijn website niet alleen een slechte naam, maar is ook misleiding.

Ik koop de producten die ik review ALTIJD. Alleen zo kun je in mijn optiek een review en ervaring schrijven. Anders is dit simpelweg niet mogelijk en gebaseerd op de mening van een ander.

In deze Fitcooking lifestyle programma review zul je dus ook punten van kritiek tegenkomen. In mijn optiek hoort dit bij een eerlijke en objectieve review!

Wie Is Veerle Trum?

Veerle Trum is inmiddels een bekende naam in de online marketing en gezondheidswereld.

Na haar eerste succesvolle producten (fitcooking lifestyle programma 1 en 2) heeft zij haar derde versie uitgebracht. Deze is uitgebreider en een stuk waardevoller dan de eerste versies.

Met haar passie voor training en voeding ontwikkeld zij deze producten zelf. Ze staat dagelijks in de sportschool en de keuken om ervoor te zorgen dat ze in haar beste shape blijft.

Zij wil zo veel mogelijk mensen leren wat zij dagelijks doet om zo deze mensen ook naar hun beste shape te helpen. 

Veerle Trum is zelf de 30 al gepasseerd. Ze heeft dan ook zeker ervaring met de veranderingen aan je lichaam die deze leeftijd al meebrengen.

Vetten slaan zich meer en op andere plekken op. Hierdoor is zij al ruim 4 jaar bezig met het uitzoeken van de perfecte balans om slank en gezond te blijven.

Dit heeft ze gevonden en opgeschreven in een 193 bladzijde tellend e-book. De passie en enthousiasme die zij hiervoor heeft merk je aan alles aan dit product.

Veerle is de juiste persoon om jou te helpen naar je doelen wat betreft een slank en gezond lichaam. Of de methode die zijn gebruikt ook wat voor jou is, zul je uitvinden in deze fitcooking lifestyle programma review!

veerle-trum

Fitcooking.nl

Fitcooking.nl is de website van waaruit Veerle ''opereert''. Op deze website vind je meer informatie over het programma en over Veerle zelf.

Ik kan verder geen blog of iets dergelijks vinden. Dit ben ik niet gewend! De meeste verkopers hebben namelijk een waardevolle blog van waaruit zij mensen doorverwijzen naar het product dat ze verkopen.

Bij Veerle is dit dus niet het geval.

fitcooking-logo

Onderdeel Van Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie heb ik al eerder over geschreven. Rinus & Henry hebben meerdere succesvolle producten op de markt gebracht.

Denk aan het droog trainen protocol vrouwen en het droog trainen protocol mannen. Het bedrijf achter het fitcooking lifestyle programma is ook de droog trainen academie.

Veerle Trum werkt dus ook binnen dit bedrijf. Wat in mijn optiek goed is, omdat zij alleen maar kwaliteit producten op de markt brrengen!

Herken Je Dit?

Je bent al een tijdje bezig om je gewenste lichaam te bereiken, maar het lukt je elke keer net niet of je vind niet de juiste informatie. Ook kan het zo zijn dat je wel informatie vind, maar dat het simpelweg te veel is!

Zo weet je niet meer wat goed en wat fout is en start je uiteindelijk maar niet. Verder kan het zo zijn dat je meerdere diëten gevolgd hebt, maar geen of weinig resultaat hebt bereikt.

Ontzettend vervelend en ook begrijpelijk. Dat is waarom ik ook graag een review over het fitcooking lifestyle programma schrijf. Ik vertel je zo waarom dit is.

Misschien herken je het volgende ook wel. Je hebt een hekel aan strenge diëten waarbij je verschillende producten niet meer kunt eten, je bent slecht in het volhouden van een dieet en je traint super vaak, maar ziet geen resultaat.

Geen zorgen, je zit nu op de juiste weg met dit programma. Waarom? Dat leg ik je nu natuurlijk uit!

Wat Is Het Fitcooking Lifestyle Programma?

Dit product het het ''fitcooking lifestyle programma''. Lifestyle is niet zomaar gekozen, omdat het mooi klinkt.

Dit dieet is niet een echt dieet, maar eerder een levensstijl. Wat betekent dat je het dus kunt implementeren in je dagelijkse leven en dit ook veel simpeler vol kunt houden.

Het programma leert je namelijk het principe van flexibel diëten, macronutriënten bijhouden en ervoor zorgen dat je zelf weet hoe je voortaan moet afvallen, maar ook hoe je spier moet opbouwen. Hier zo nog wat meer over. 

In dit boek krijg je ruim 137 recepten die je kunt maken om je eigen gestelde doelen te behalen. Je krijgt namelijk niet zomaar een aantal recepten zoals bij de meeste andere programma's.

Je leert ook daadwerkelijk de principes van het afvallen en het aankomen en hoe je deze recepten in kunt zetten om die doelen te behalen.

Daarnaast kun je straks ook zelf recepten samen gaan stellen op basis van die principes. Het is dus veel meer dan zomaar een receptenboek zoals je ze normaal ziet!

fitcooking-lifestyle-programma-e-book (1)

Eerste Indruk...

Een eerste indruk kun je niet voor de tweede keer maken. Het is dus altijd belangrijk dat de eerste indruk echt goed is.

Dit was gelukkig zeker het geval bij dit e-book. De indeling van het e-book is dik prima en heel erg logisch.

Je begint met ontbijt, tussendoortjes, lunch, diner, etc. Alles op logische volgorde. Als je wat verder bladert die je direct wat een professionaliteit er van het e-book afstraalt.

De indeling van de tekst is goed, de opmaak is erg professioneel wat er eigenlijk voor zorgt dat je al enthousiast wordt zonder het überhaupt te lezen. 

Een erg goede eerste indruk dus. Hopelijk zet dit de toon voor de rest van het programma!

fitcooking-lifestyle-programma-inhoudsopgave

Wat Krijg Je Precies?

Het is niet simpel een e-book zoals je dat gewend bent van andere producten, maar goed dat snap je inmiddels.

Je krijgt hier namelijk nog het een en ander bij! Het volledige fitcooking lifestyle programma bestaat dan ook uit het volgende:

 • Een compleet 4 stappen programma dat makkelijk te volgen is
 • Een macrocalculator voor mannen en vrouwen
 • Persoonlijke voedingsschema's op maat gemaakt
 • Tips, weetjes en adviezen over training en voeding
 • Food prepping en alles wat hierbij komt kijken
 • Kant-en-klare boodschappenlijstjes
 • 137 eiwitrijke smaakvolle recepten

Het stappenplan dat je voorgeschoteld krijgt is een 4 stappenplan dat simpel te volgen is voor elk individu. Ook voor een beginner.

Daarnaast komt de macrocalculator goed van pas. Je werkt namelijk met een methode die gebaseerd is op het bijhouden van je voeding en het halen van je dagelijkse macronutriënten.

Het komt dan wel goed uit als je ook kunt berekenen wat jouw doelen zijn! Macronutriënten komen overigens in 3 vormen: eiwitten, vetten en koolhydraten.

Verder worden er voedingsschema's op maat gemaakt. Dit betekent dat ze rekening houden met je lengte, gewicht, leeftijd, activiteit en natuurlijk met allergieën etc.

Een must have voor iedereen natuurlijk!

Tips en weetjes spreken voor zich. Niet heel bijzonder, maar hey; wel leuk om erbij te krijgen. Food prepping is het klaarmaken en meenemen van maaltijden. Je krijgt hier alle informatie voor.

Daarnaast krijg je bij elk recept kant-en-klare boodschappenlijstjes, zodat je niet alles zelf uit hoeft te gaan zoeken, maar direct met dat lijstje naar de supermarkt kunt.

Scheelt een hoop denk werk en tijd en bovendien weet je zeker dat je niks vergeet. 

En als laatste natuurlijk de 137(!) eiwitrijke recepten. Simpel, lekker en voedzaam!

Voor Elk Moment Meerdere Recepten

Voor elk moment van de dag vind je recepten terug. Dit heb je als het goed is zelf al gezien in de screenshot van de inhoudsopgave eerder in dit artikel.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe de recepten eruit zien. Ik heb voor een ontbijtrecept gekozen. 

Ooit gehoord van een ''ontbijtkoekbowl''? Nee? Ik ook niet, haha!

Zo zijn er nog veel meer recepten waar je nog nooit van gehoord hebt die je toch echt enorm verbazen qua smaak. Super tof om dit een keer te zien in een kookboek.

Geen standaard saaie gerechten, maar toffe gerechten die echt out of the box zijn. Elk gerecht komt met een ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een mooi tabelletje aan de linkerkant met het aantal calorieën en de verdeling in macronutriënten.

Perfect als je het mij vraagt!

fitcooking-lifestyle-programma-ontbijt-recept
fitcooking-lifestyle-programma-ontbijtkoekbowl

Eet Lekker Eiwitrijk! 

De recepten die je in het kookboek terug vind zijn stuk-voor-stuk eiwitrijk. Dat is maar goed ook, want veel mensen hebben vaak moeite met het binnenkrijgen van genoeg eiwitten.

Voor een actief sporter kun je tussen de 1,4 en de 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht eten. Ik zelf eet nu 2 gram, omdat ik in een ''droogtrain'' periode zit en dus gewicht verlies.

Hierbij wil ik maximaal spier behouden. Dan is het slim om je eiwitinname iets te verhogen. Ik eet dus zo'n 160 gram eiwit per dag. Als je bedenkt dat er in een stuk kip (150 gram) zo'n 35 gram eiwit zit dan is dit best veel!

Belangrijk dus dat al je maaltijden gedurende de dag hoog in eiwitten zijn! 

Kun Je Hier Ook Spier Mee Opbouwen?

Natuurlijk! De methode die je gebruikt om af te vallen kun je ook gebruiken op spier op te bouwen. 

Er komt zelfs een speciale macrocalculator mee die voor je uitrekent wat je moet eten om spiermassa te kunnen creëren. Hoe tof is dit?

Daarnaast kun je de recepten super simpel gebruiken voor het bulken door meer koolhydraten toe te voegen aan het gerecht.

Je kunt dus vet verliezen met dit programma, maar ook spier opbouwen!

Intermittent Fasting

Naast het flexibel diëten leer je nog een andere methode die het nog een stukje makkelijk gaat maken voor je.

Intermittent fasting is een methode waarbij je voor een bepaalde tijd vast en dus niks eet. In de periode dat je niet vast eet je wat je dagelijks binnen moet krijgen.

Hoe dit werkt en hoe je dit het beste toe kunt passen in combinatie met het flexibel diëten is wat ook aan bod komt tijdens het programma. Heel erg tof dat ze ook dit heeft toegevoegd!

Mindset

De juiste mindset is altijd en voor alles erg belangrijk. Alleen de juiste mindset kan voor succes zorgen.

Dit geldt op het gebied van je hele leven en dus ook bij het traject van vet verliezen of spier opbouwen.

Ze behandelt dus ook een deel mindset in het programma.

Is Dit Wel Voor Mij Geschikt?

Toch zie ik vaak de vraag voorbijkomen of het wel geschikt is voor iedereen. Door bovenstaande alinea denk ik dat je het antwoord zelf al weet!

Je kunt afvallen en spiermassa opbouwen. Dit programma is dus voor een ieder geschikt die graag vet wil verliezen. Maar wil je juist spiermassa opbouwen dan kun je het ook gebruiken!

Ik wissel deze periodes zelf af door te bulken en te cutten. In een bulk periode gebruik ik de calculator om gewicht aan te komen, zodat ik spiermassa kan creëren.

In de cut periode gebruik ik de calculator om in een negatief energiebalans te komen. Zo verlies je vet. Een ideale combo!

Fitcooking Inkijkexemplaar 

In deze korte video van Veerle krijg je een goede indruk van wat je precies kunt verwachten van dit e-book.

Mijn Fitcooking Lifestyle Ervaring

Zoals ik al eerder in artikelen genoemd heb, is dit een methode waar ik een enorme fan van ben.

Flexibel diëten betekent dat je alles kunt blijven eten wat je wilt eten. Als je maar zorgt dat je niet over je dagelijkse behoefte heen gaat.

Dit is een programma dat gebruik maakt van deze principes. Principes die ik al jaren gebruik. De methode was dus niet nieuw voor mij. De recepten echter wel!

Er is zo ontzettend veel variatie in de recepten dat je 137 keer verstelt staat van wat je nu weer gaat maken. Het ene gerecht natuurlijk lekkerder dan het andere, maar daarvoor zijn het er ook zo veel.

Er zullen zat gerechten zijn die je niet lekker vind, maar ook meer dan genoeg die echt heerlijk zijn! Verder zijn de schema's op maat ook prima, zeker voor de beginner.

Als je al wat meer gevorderd bent in het tracken van je macronutriënten dan is dit niet echt boeiend. Dan moet je dit boek dus echt kopen voor haar recepten!

Ervaring Van Andere

Dit is niet de eerste editie van het fitcooking lifestyle programma, maar de derde. De eerste 2 versies waren enorm succesvol en zijn een hoop succesverhalen van verschenen.

Ook van deze versie zijn al weer goede resultaten binnen. Hieronder een aantal resultaten van klanten die deze methode gevolgd hebben.

fitcooking-lifestyle-programma-ervaringen
fitcooking-lifestyle-ervaringen2

Verder heb ik nog even gekeken of ik op Facebook wat kon vinden. Hier is Veerle niet heel erg actief, maar ik heb toch nog een leuke ervaring kunnen vinden!

Negatieve recensies zijn nergens te vinden. Dit komt waarschijnlijk door de garantie waar ik het zo nog even over ga hebben!

Hoe Is De Support?

De support van een digitaal product vind ik altijd erg belangrijk. Gelukkig is dit prima geregeld door Veerle Trum.

Je kunt simpelweg een mailtje sturen naar info@fitcooking.nl als je vragen hebt. Veerle antwoord meestal binnen een uur of 8. Afhankelijk van het tijdstip van mailen natuurlijk 😉

Meestal hoef je maar een keer te mailen. Veerle geeft een uitgebreid antwoord terug waar je veel mee kunt.

Support is dus dik prima geregeld!

Wat Is De Prijs Van Het Programma?

Je kunt het programma normaal aanschaffen voor een kleine 47.- euro. Ik mag je echter toegang geven tot een mooie kortingsactie waardoor je 10,- euro korting krijgt!

Onder aan deze fitcooking lifestyle programma review vind je de knop naar deze pagina.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een fitcooking lifestyle bundel te kopen. je ontvangt dan alle fitcooking boeken waardoor je dus 3x zo veel recepten hebt.

Zeker het overwegen waard natuurlijk. Helemaal als je ziet dat je ook hier een leuke korting op krijgt waardoor je een kleine 60,- euro betaalt!

Krijg Ik Garantie?

Ja! Je krijgt de wettelijke garantietermijn van 14 dagen. Ik had graag gezien dat ze deze termijn wat verlegengd had.

Helaas, maar 14 dagen is een prima tijd om te beslissen of het wat voor je is. Je kunt het programma dus risicovrij proberen.

100% niet goed geld terug garantie

Voor- & Nadelen

 • Alles-in-een programma
 • Op maat gemaakte schema's
 • Begeleid worden door een professional met jaren ervaring
 • Kant-en-klare boodschappen lijstjes waardoor je zelf niet meer hoeft te denken
 • Binnen 12-14 weken jouw droom lichaam bereiken
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • 137 recepten met voor iedereen wat wils
 • Alles super simpel en prachtig opgemaakt
 • Korte garantietermijn (14 dagen)
 • Alleen digitale versie
 • Kortingsactie is tijdelijk

Fitcooking Lifestyle Programma Review: Conclusie

Ik hoop dat je in deze fitcooking lifestyle programma review alles hebt gevonden waar je naar zocht en dat je nu een weloverwogen keuze kunt maken.

Het is een goed werkend programma dat gebaseerd is op het flexibel diëten. Niet alleen wordt dit goed uitgelegd, maar je leert ook de extra methodes die gebruikt worden om het proces te versnellen.

Daarnaast zijn de recepten bijzonder, lekker en geschikt voor iedereen.

Of het aan te raden is? Absoluut, met 100%! Je zult alleen zelf de beslissing moeten maken.

Hou je van normale saaie recepten of vind je het tof om elke dag eens iets bijzonders te maken?!

Hoe dan ook, succes! Bij vragen kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel!

Kortingspagina!

Hey! Als bezoeker van De Reviewbaas krijg je, zoals beloofd, toegang tot de kortingspagina van het fitcooking lifestyle programma! Let er op dat dit een tijdelijke lanceringsactie is en deze dus snel offline gehaald kan worden. Dit wil je dus niet missen!

Meer Van Dit?

Op zoek naar soortgelijke producten? Bekijk dan de andere producten van droog trainen academie eens!

Fitcooking Lifestyle Programma

9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Originaliteit

9.5/10

Werking

10.0/10

Support

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}