​​​​Beste Aandelen Voor 2020! Rijk Worden Met Deze #7 Beleggingstips?!

  • Home
  • /
  • Beste Aandelen Voor 2020! Rijk Worden Met Deze #7 Beleggingstips?!
beste aandelen van 2020

Wat zijn nu de #7 beste aandelen voor 2020? Als je dit weet kun je schatrijk worden, serieus.

Denk goed na en volg de koersen. In dit artikel leer je hoe je dit het beste kunt doen en wanneer je moet investeren in een aandeel.

Als je klaar bent voor de #7 beste aandelen voor 2020 dan adviseer ik je om snel door te lezen.

Gratis beleggen webinar volgen? Meld je hier direct aan!

Beleggingstips Voor 2020

In dit artikel vertel ik je wat in mijn optiek de beste aandelen zijn om in de gaten te houden. Deze beleggingstips voor 2020 moet heel serieus nemen, echter is het geen investeringsadvies.

Op basis van analyse van de markt heb ik dit artikel geschreven. Je kunt dus uitgaan van kloppende feiten. Waar nodig link ik ook naar onderzoeken of andere bronnen.

Beleggingstips Voor 2020

Microsoft Aandelen Kopen

Er is een hele lange tijd geweest dat Microsoft wat achterop begonnen te raken. Ze kwamen niet mee met de moderne tijd en hadden niet alles gebaseerd op de cloud.

Met de komst van de nieuwe CEO in 2014 is de koers de andere kant op gegaan. Microsoft is weer volledig mee gaan doen en heeft zijn omzet het afgelopen kwartaal verbeterd met maar liefst 64%.

Naast deze mooie stijging zien we ook dat steeds meer bedrijven genieten van de diensten van Microsoft. Dit zijn betalende klanten die elke maand weer terugkeren in abonnementsvorm.

Microsoft is dus weer helemaal terug op de aandelenmarkt en dit kan een goede investering zijn voor 2020.

Alphabet (Google) Aandelen Kopen

Alleen alphabet had je waarschijnlijk niet zo veel gezegd. Alphabet is het moederbedrijf van Google en beheert dus Google en alle verschillende services die daarbij komen kijken.

Mailprogramma’s, besturingssystemen enz. Ons dagelijkse leven dwingt ons bijna om gebruik te maken van de services van Google.

Google is daarom niet meer weg te denken en is een van de beste investeringen voor 2020. Voor de komende jaren wordt er een stijgende lijn verwacht in de aandelenkoers.

Ik kwam laatst ook een artikel tegen waar je leert wat de meest gouden investering is die je kunt doen.

Dit kan denk ik heel interessant zijn voor je!

Gratis beleggen webinar volgen? Meld je hier direct aan!

Beste Aandelen Voor 2020 - alphabet
BRON: Google.nl

Square Aandelen Kopen

Iedereen kent PayPal in de betaalwereld. Square zit in hetzelfde segment en is super snel aan het stijgen. Zo is de Cash App van Square bijna net zo veel of misschien zelfs meer gedownload dan de PayPal app.

Dit is dus een ontzettend sterk en opkomend bedrijf. Nog lang niet zo groot als PayPal, maar dat is niet perse noodzakelijk bij het kopen van de juiste aandelen voor 2020.

Sterker nog, het kan in je voordeel uitvallen.

Sommige experts denken dat de beste dagen van PayPal al geweest zijn en dat de beste dagen van Square eraan zitten te komen. Mooie kans om in te stappen dus!

Geïnteresseerd in het beleggen in aandelen en opties, maar net niet genoeg verstand om het risico te nemen? Volg dan deze gratis training beleggen in aandelen en opties van een expert!

Walmart Aandelen Kopen

Ik denk dat dit bedrijf geen introductie nodig heeft. Walmart is een van de grootste retail ketens van de hele wereld.

Voorheen was Walmart een lachertje in de online wereld, maar afgelopen jaren heeft Walmart dit volledig omgedraaid en zijn ze inmiddels ook echte sterkhouder op het internet.

De e-commerce handel van Walmart is het afgelopen jaar zelfs met een goede 37% gestegen. Daar waar de fysieke winkels een 2,8% winst maakte.

Walmart is ook goed bestand tegen een crisis. De basis (retail winkels) zullen altijd blijven bestaan. Je geld zit hier dus ontzettend veilig.

Kant-en-klare sheets die je vertellen waar je in moet investeren zonder kennis of ervaring hebben?

Check dan even dit artikel: Trading Navigator Methode review.

Adyen Aandelen Kopen

Adyen is een Nederlands bedrijf. Dit is een betalingsprovider. We zien de koers van Adyen vaak diepe dalen maar ook hoge pieken maken.

De beste aandelen voor 2020 zijn niet Adyen, maar dit is wel een bedrijf die je goed in de gaten moet houden. Als je namelijk in een diep dal besluit om aandelen aan te schaffen dan kan het heel goed voor je uitpakken.

Beste Aandelen Voor 2020 adyen & galapagos

Galapagos Aandelen Kopen

Dit is denk ik een bedrijf dat je niet zo veel zegt op dit moment, echter doen ze het wel erg goed.

Galapagos is een farmaceutisch onderzoek bedrijf. De aandelen van het bedrijf zijn dit jaar flink gestegen na een aantal succesvolle testen op medicijnen.

Waar je eerst €79,- betaalde voor een aandeel, betaal je nu al €113,- euro. Nu lijkt dus de tijd om in te stappen.

Berkshire Hathaway Aandelen Kopen

Berkshire Hathaway is het berdijf van meester investeerder Warren Buffet. De organisatie staat ontzettend goed en de opvolging voor de komende jaren is al lang geregeld.

Buffet is namelijk al 88 jaar oud en verwacht wordt dat hij er een dezer dagen mee stopt.

Berkshire Hathaway is een bedrijf dat het altijd goed gedaan heeft op de beurs, dit wordt dan ook niet anders verwacht. Dit is dus voorlopig een van de beste aandelen voor 2020.

Beginnen Met Beleggen In Aandelen

Het kan zijn dat je net begint of gewoon op zoek bent naar een hele makkelijke manier van beleggen in aandelen om zo de beste aandelen voor 2020 mee te pakken.

Dit snap ik volledig.

Ik had zelf vrij weinig verstand van de AEX, de beurs, aandelen, opties etc. Echter heb ik een cursus of eigenlijk programma gevonden dat mij zegt waar ik in moet investeren en wanneer ik het geld eruit moet halen.

Zo heb ik maximale winsten gepakt en minimale verliezen. En dat zonder kennis.

Als je hier meer over wil weten dan adviseer ik je om dit artikel eens te lezen: Trading Navigator Methode review.

Nog vragen na dit artikel over de beste aandelen voor 2020? Laat hieronder even een reactie achter.

Gratis beleggen webinar volgen? Meld je hier direct aan!