oktober 5

0 comments

Amazon Next Level Opleiding Review | Huub Knapen | Nummer #1?!

By Peter

oktober 5, 2020


Vandaag een vrij interessant artikel, namelijk de Amazon Next Level Opleiding review van Huub Knapen.

Ik zit al een tijdje in de Amazon cursus van Huub en heb de nodige ontwikkelingen zien plaatsvinden. Van een vernieuwde cursus tot aan nieuwe leden op het platform.

Het verkopen op Amazon is geen makkie. Sterker nog; ik denk dat dit een van de lastigste online businessmodellen is die er momenteel zijn!

Als je eenmaal weet hoe het werkt en je business hebt staan, dan is het behoorlijk leuk en verdient het (in de meeste gevallen) ook erg goed.

Huub staat dus voor een behoorlijke klus met zijn cursus. Dat is namelijk het businessmodel van het verkopen op Amazon toegankelijk maken voor iedereen.

De cursus is wat mij betreft verre van perfect, maar dat is geen enkele cursus. In deze Amazon Next Level Opleiding review ontdek je mijn mening en ervaring met de nummer 1 Amazon cursus van Nederland!

Tip: Je kan je nu aanmelden voor het volledig gratis webinar van Huub. Verwacht hier niet te veel van, maar zo kun je wel kennismaken met Huub en het businessmodel!

Eerste Indruk Van De Amazon Next Level Opleiding

Ik begin mijn reviews graag met een eerste indruk van het product. Want een eerste indruk kan je tenslotte niet voor een tweede keer maken!

Amazon Next Level Opleidingen is gebouwd met Huddle. Dit is community- & e-learning building software van de Internet Marketing Unie. 

Dit is een Nederlands bedrijf met verschillende software producten waar ik zelf ook gebruik van maak. Op mijn andere website over online ondernemen schreef ik hier meer over.

Mocht je dit interessant vinden dan kun je die artikelen hieronder lezen:

Goed, terug naar deze review. De eerste indruk: overzichtelijk & professioneel!

En dit komt dus door de gebruikte software. Deze omgeving zie je tegenwoordig vrij veel bij Nederlandse online cursussen en het bevalt mij altijd enorm.

Je komt als je inlogt terecht op het forum dat hier bij hoort. Vanuit dit forum kun je navigeren naar de trainingen, groepen of naar de helpdesk.

Fijn platform en een goede eerste indruk dus!

amazon-next-level-opleiding-review-forum.PNG

Verkopen Op Amazon Is Geen Makkie!

Alvorens ik verder ga met deze Amazon Next Level Opleiding review wil ik je eerst eens met beide voeten op de grond zetten.

Veel online guru's adverteren met dikke sport auto's, verre vakanties en luxe villa's. Dit zouden ze allemaal makkelijk bereikt hebben met het businessmodel dat ze jou proberen te verkopen.

Hierdoor krijgen de meeste mensen helaas een verkeerd beeld. Het is namelijk klinkklare onzin!

Het is hard werken en in 9 van de 10 gevallen gaat het niet vanzelf en lukt het niet bij de eerste en de beste keer dat je het probeert.

Als je deze cursus dus wil gaan kopen met het idee dat je zomaar van de een op de andere dag rijk bent dan kun je deze pagina beter direct verlaten.

Zeker het verkopen op Amazon is vrij lastig, omdat dit platform Amerikaans is en het voor een Nederlander dus wat lastiger is.

Gelukkig is Huub Knapen niet zo'n guru die allemaal van dit onzin verkoopt in advertenties die je dagelijks honderden keren ziet.

Huub maakt je ook bewust van dit feit en adverteert niet. Puur en alleen, omdat hij zijn eigen kwaliteiten kent en weet dat de mensen hem wel zullen vinden als ze hem nodig hebben.

Inmiddels hebben zo'n 400 mensen dit ook al met succes gedaan. Zij zijn jou namelijk al voorgegaan en zijn hard aan het werk om met de cursus hun doelen te gaan bereiken!

Zogenaamde ''get-rich-quick schemes'' kun je uit je hoofd zetten. 

Dit gaat helaas niet gebeuren. Je zal er veel tijd en moeite in moeten steken, maar des te mooier is het straks als je business staat en je winstgevend bent!

Wie Is Huub Knapen?

Laat ik je eerst nog eens wat meer vertellen over de maker en eigenaar van de cursus: Huub Knapen.

Huub is een jonge internetondernemer van inmiddels 21 lengtes jong. Hij is al jaren bezig met het verkopen op Amazon op de markten van andere landen.

Sinds enkele maanden verkoopt Amazon ook in Nederland, wat ervoor gezorgd heeft dat dit businessmodel iets toegankelijker geworden is voor mensen die dit willen leren.

Huub heeft inmiddels jaren aan ervaring opgebouwd met het verkopen op Amazon en zet zelf jaarlijks tonnen om met zijn Amazon Next Level producten.

Hij deelde zijn successen wat bij veel mensen de interesse opwekte. Zo kreeg hij steeds meer vragen over wat hij nu deed en of hij hen kon helpen om hetzelfde te bereiken.

Dit werden op een gegeven moment zoveel mensen dat hij de Amazon Next Level Opleiding cursus uitgebracht heeft om hier op grote schaal andere mensen en ondernemers mee verder te helpen.

Hij helpt namelijk niet alleen beginners met het straten van verkopen op Amazon, maar ook bestaande Amazon ondernemers naar een volgend level te brengen.

Huub Knapen adverteert niet, gaat uit van zijn eigen succes en kunde en dat doet hij met succes. Zijn cursus is inmiddels vol in ontwikkeling en as we speak wordt de 3.0 versie uitgerold.

Kortom: Huub is een professional en een van de beste om het verkopen op Amazon van te leren.

In de video hieronder zie je Huub Knapen op RTL Z en vertelt hij meer over zijn verhaal en zijn business. Bovendien maak je kennis met de persoon ''Huub Knapen''.

Tip: mini cursus verkopen op Amazon

Een kleine tip van mij aan jou is de ''Amazon Next Level mini cursus''.

In deze cursus leer je wie Huub Knapen is en maak je kennis met het businessmodel van het verkopen op Amazon. Deze instapcursus kost je nog geen twee tientjes.

Aanmelden kun je via deze link.

Wat Ga Je Leren In Deze Amazon Cursus?

Goed, de Amazon cursus zelf!

Door het volgen van deze Amazon cursus zal je opgeleid worden tot een echte professional. Huub heeft de nodige jaren ervaring en inmiddels al honderden andere mensen geholpen om hetzelfde te bereiken als jij graag wilt.

Je gaat in deze cursus aan de slag met werkelijk alles. Zo begin je bij de basis en bouw je een goed fundament om hier vervolgens op uit te bouwen.

Denk aan mindset, het inschrijven van je bedrijf, belastingen etc. Vervolgens ga je steeds dieper in op de stof en blijf je steeds meer bouwen aan je business.

Deze cursus is eigenlijk verdeeld in 2 delen. Zo krijg je de oude, eerste Amazon Next Level cursus en de nieuwe cursus.

In de oude cursus staat nog genoeg content dat ook erg belangrijk is voor het opstarten van je Amazon business. Hieronder ontdek je meer over deze cursussen.

De oude Amazon Next Level cursus VS de nieuwe!

De oude Amazon Next Level cursus is vanzelfsprekend de 1.0 versie. In deze versie staan nog een hoop modules en video's die je ook nodig hebt met de nieuwe cursus.

Als je de nieuwe cursus gaat volgen dan zal Huub refereren naar de module en video die je van de oude cursus moet bekijken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een logo.

De nieuwe cursus is echt volledig technisch en gericht op het platform Amazon. De randzaken die je hieromheen nog moet regelen voor je business worden dus in het oude gedeelte besproken.

Waarom Huub dit niet samenvoegt tot een cursus weet ik niet, maar het werkt zo op zich prima. Ik snap alleen wel dat sommige mensen door de bomen het bos even niet meer zien, maar hier kom ik zo nog even op terug!

Hieronder de modules, zodat je een goed idee krijgt van wat je precies koopt en gaat leren:

Modules van de oude cursus

 1. Introductie + mindset
 2. Bedrijf opzetten + belasting
 3. Account inrichten
 4. Starten met Amazon
 5. Logo ontwerpen
 6. Fabrikant
 7. Account opzetten
 8. Ranken, reviews en automatiseren
 9. Perfect launch
 10. Facebook campagne
 11. Extra tips & tricks
 12. Laat je inhuren door bedrijven
 13. Sporten, gezondheid en doorzettingsvermogen
 14. Extra bonus
 15. Live calls

Modules van de nieuwe cursus

 1. Introductie, mindset en tijd management
 2. Belasting uitleg & marktplaats kiezen
 3. Account opzetten, verifiëren en inrichten
 4. Starten met private labeling
 5. Bestaand bedrijf uitbreiden
 6. AMA opstarten
 7. Fabrikanten zoeken & producten inkopen
 8. Listing opzetten & inrichten
 9. PPC campagne
 10. Extra tips & tricks

Je ziet enige overlap van modules. Dit klopt en dit komt simpelweg door nieuwe regelgeving enz.

Daarnaast heeft Huub feedback van alle huidige leden gevraagd en hiermee zijn cursus een enorme update gegeven die momenteel nog in volle gang is!

Meld je ook eens aan voor het gratis webinar als je dit nog niet gedaan hebt. Hier ontdek je ook meer over de cursus en de beweegredenen van Knapen.

amazon-next-level-opleiding-review-cursussen.PNG

Amazon Next Level Opleiding Review

Hierboven heb je gezien welke modules je allemaal kunt verwachten. Deze modules zijn verdeeld in verschillende lessen waarbij de een 10 lessen heeft en de ander bijvoorbeeld weer 1.

Hieronder deel ik mijn ervaring met de Amazon Next Level Opleiding van Huub Knapen. Ik geef graag mijn ongezouten mening, zodat je een goed beeld krijgt.

Geen bullshit waarbij alles perfect is dus. Dat bestaat simpelweg niet en dat gaat ook niet. Wat voor de een minpunten zijn, zijn voor de ander bijvoorbeeld weer pluspunten!

Heel veel theorie

Wat mij vooral opviel aan de cursus en dan vooral ook het nieuwe gedeelte is dat het ontzettend veel theorie is. 

Huub pakt er elke keer veel documenten bij, waar hij dan weer voorbeelden uit haalt of laat zien waar de informatie vandaan komt.

Dit kan voor sommige mensen wat overweldigend zijn, maar het is toch echt wel nodig. Gelukkig is het een online cursus die je 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bekijken.

Als je iets niet snapt dan kijk je de video dus gewoon eens opnieuw of je stelt je vragen bij een coaching call, maar hier later meer over.

amazon-next-level-opleiding-3.0.PNG

In de meeste gevallen goed afgewisseld met praktijk

Wat Huub erg goed doet in de meeste gevallen is de theorie afwisselen met praktijkvoorbeelden. Zo heb je direct een idee na de theorie van wat je kan verwachten en wat hij nou precies bedoelt.

De nieuwe cursus is echter nog niet helemaal af. Wat Huub heeft gedaan is eerst allemaal PDF draaiboeken gemaakt voor de video's die hij opneemt.

Deze draaiboeken kan je allemaal al terugvinden, maar nog niet alle video's zijn hiervoor opgenomen. Huub zit druk in dit proces en upload wekelijks nieuwe content.

Als je nu zou starten dan is het praktisch onmogelijk om op het punt te komen tot waar je moet wachten op nieuwe video's. Er staan er namelijk al super veel online dat je dit echt niet meer ik kan halen!

Maar als ik er een voorbeeld bij pak: het maken van een productlisting. Hier is dus alle theorie van beschikbaar, alleen heb je nog geen praktijkvoorbeeld van hoe het moet zijn.

Saaie PowerPoint presentaties

De PowerPoint presentaties kunnen in mijn optiek echt wel beter. Wat Huub namelijk vaak doet is in een video 1 slide openzetten met een of twee zinnen in deze slide.

Verder zie je Huub rechtsonder in beeld en dan vertelt hij wat hij wil vertellen. Het mag allemaal wel wat leuker en met meer ondersteunende voorbeelden.

Het is nu wat monotoon en het voelt echt als ''leren''. Sommige mensen vinden dit prettig, ik niet echt.

Al met al is de informatie wel erg goed, je moet alleen wat meer je best doen om je koppie erbij te houden!

amazon-next-level-opleiding-saaie-powerpoints.PNG

Jip & Janneke taal dankzij Huub Knapen

Wat ik ijzersterk vind aan de manier van lesgeven van Knapen is dat hij de toch best wel pittige wereld van het verkopen op Amazon weet te vertalen naar Jip & Janneke taal.

Wat ik hiermee bedoel is dat het businessmodel zo voor iedereen toegankelijk gemaakt wordt. En dit is in mijn optiek het allerbelangrijkste aan een Amazon cursus zoals deze.

Geen lastige taal of vakjargon, maar gewoon de nuchtere Huub die alles goed en duidelijk uitlegt!

Zowel de oude versie van de Amazon cursus als de nieuwe is beschikbaar

Zoals ik eerder al aangaf heb je toegang tot twee cursussen. De nieuwe en de oude versie.

De nieuwe versie is echter nog niet helemaal compleet. De laatste modules hebben alleen nog de draaiboeken. Dat betekent dat de video's er de komende weken nog aankomen.

Echter kun je al perfect uit de voeten met de content die wel al beschikbaar is. Dus dit hoeft geen enkel probleem te zijn voor starters.

Met de afbeelding hieronder kan je goed zien wat ik bedoel. Module 6 is compleet. De video's zijn gebaseerd op de PDF module die je aan het einde ziet.

In module 7 heb je alleen nog de PDF module. Huub is bezig met de video's die hierbij horen.

amazon-next-level-opleiding-3.0-versie.PNG

Regelmatig updates, erg levendige cursus!

Wat mij ook zeer bevalt is dat de cursus erg levendig is. Huub is veel actief, zijn community manager ook en de rest van de cursisten zie je ook regelmatig.

Daarnaast blijft Knapen dus nieuwe content maken en toevoegen aan zijn cursus. Zo ben je als lid van deze cursus altijd op de hoogte van nieuwe trends en updates binnen de Amazon wereld.

Coaching Van Huub Knapen

De coaching die je bij de cursus krijgt is uitgebreider als je normaal ziet bij concurrenten. Zo krijg je maar liefst 3 vormen van persoonlijke coaching van Huub:

 1. E-mail contact
 2. Telegram groepschat
 3. Wekelijkse live Q&A

Zo krijg je binnen 24 uur antwoord op al je vragen die je aan Huub stelt, kom je in een telegram groep met Huub en andere cursisten voor snel antwoord op al je vragen en als dat nog niet genoeg is dan kun je ook een live Q&A bijwonen.

Tijdens deze sessies kunnen cursisten hun vragen stellen en geeft Huub hier persoonlijk antwoord op. Deze meetings worden georganiseerd via ZOOM.

Ervaringen & Successen Met De Amazon Cursus

Inmiddels zijn er op het moment van schrijven zo'n 400 mensen lid van de cursus van Huub en behalen ook steeds meer mensen enorme successen.

Zoals gezegd is het een lastig businessmodel en bedenk je ook dat vaak maar zo'n 10% van alle mensen die een cursus koopt ook werkelijk successen zal gaan behalen.

Dit ligt niet aan de cursus, want als het voor 10% werkt dan kan het ook voor 100% werken. 

Dit ligt aan de persoon, aan jou in dit geval. Heb je genoeg doorzettingsvermogen en wil je het werkelijk? Wil je hier echt iets van maken?

amazon-next-level-opleiding-ervaring.PNG

Nooit meer voor een baas werken, zelf je eigen dagen indelen en nooit meer hoeven vragen of je alsjeblieft op vakantie mag?

Dan bestaat er een goede kans dat je, net als deze leden, goede successen gaat behalen. Doorzetten en niet opgeven is hier de gouden combinatie.

Dat kunnen de mensen van deze screenshots absoluut beamen!

amazon-next-level-opleiding-ervaring-2
amazon-next-level-opleiding-ervaring-1

Amazon Next Level Opleiding forum

Als je de Amazon Next Level Opleiding koopt dan krijg je ook toegang tot het exclusieve Amazon FBA forum. Hier vind je zowel Huub, als de community manager en de andere cursisten terug!

In deze community lees je successen, zoals die van hierboven (dit zijn screenshots uit de community).

Daarnaast organiseert Knapen ook elk jaar een meeting voor de leden van de community, zoals je in onderstaande video kunt zien.

Amazon Next Level Opleiding Review: Conclusie

Huub Knapen wint terrein in het gebied van cursusland. Dit komt door zijn ijzersterke kennis van zaken en ook door zijn prettige manier van uitleggen.

Concurrenten zijn veel serieuzer en gebruiken lastige taal. Hierdoor is het voor de meeste mensen niet te doen om fatsoenlijk vanaf punt 0 te beginnen.

Dit heeft Huub met zijn Amazon Next Level Opleiding erg goed gedaan. Er valt hier en daar wel wat op te merken aan de outline van de cursus, maar op de informatie is niks aan te merken.

Uiteindelijk is de informatie het belangrijkste. Dat laten de huidige cursisten ook zien met de toffe resultaten.

Kortom: de Amazon Next Level Opleiding is wat mij betreft de beste keuze als je wilt leren hoe je van A tot Z een Amazon business op moet zetten.

De cursus alleen is al voldoende, maar daarnaast heb je ook nog de geweldige support om je weer op weg te helpen als je vastloopt.

Ik kan de cursus dan ook absoluut van harte aanraden!

amazon-next-level-review-logo

Dit Maakt De Cursus Compleet: Bonus Pack!

De cursus is in mijn optiek steengoed, maar het kan altijd beter!

 • Zo mis ik eigenlijk een module over het maken van een businessplan;
 • Vind ik het mindset gedeelte wel goed, maar mis ik toch enkele belangrijke punten
 • Had ik graag meer voorbeelden van een goede productlisting gezien

Om die reden heb ik besloten om een Amazon Bonus Pack te maken. Deze bonus pack krijg je gratis van mij bij het aanschaffen van de Amazon Next Level cursus!

Het enige wat je hoeft te doen is een incognito venster openen en deze link in je browser te plakken: https://dereviewbaas.nl/amazon-next-level-actie 

Dit is een affiliate linkje. Dat betekent dat ik een klein percentage van het verkoopbedrag krijg. Dit kost je verder niks extra's, maar je krijgt wel een pakket met gratis cursussen en templates van mij cadeau!

Koop de cursus en stuur mij een mailtje met de aankoopbevestiging. Als het klopt dan stuur ik je het volledige pakket gratis op!

Mocht je nog twijfelen, sla de link van dit artikel dan even op. Besluit je dan later om hem te kopen dan kun je alsnog de bonus pack claimen!

[video-to-gif output image]

Prijs, Garantie & Amazon Next Level Cursus Kopen

De prijs van de Amazon Next Level Opleiding verschilt per manier van aankopen:

 1. Eenmalige betaling = €1.197,- euro
 2. Per kwartaal = €347,- euro wat neerkomt op een totaal van €1.388,- euro
 3. Per maand = €137,- euro wat neerkomt op een totaal van €1.644,- euro

Mijn advies? Uiteraard kiezen voor een eenmalige betaling, anders betaal je honderden euro's meer en dat is toch zonde lijkt mij zo!

Bij elke aankoop heb je een maand de tijd om het product te testen en eventueel op je beslissing terug te komen. Je krijgt dus 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit geldt alleen als je niet meer dan 20% van de cursus bekeken hebt. In het verleden maakten veel mensen hier namelijk misbruik van.

Ze bekeken de cursus binnen 30 dagen en vroegen hun geld terug. Zo werkt het natuurlijk niet!

Via deze speciale actiepagina krijg je bovenstaande prijzen te zien en kun je besluiten om de cursus te kopen.

Inloggen Bij Amazon Next Level Opleidingen

Als je de cursus gekocht hebt dan krijg je een mailtje met je inloggegevens en deze link.

Hier kan je inloggen met je gegevens. Vervolgens kom je direct in de e-learning omgeving van Next Level Opleidingen en dus de Amazon cursus van Huub.

Nu kun je jouw profiel compleet maken en direct aan de slag met de content!

Op jouw succes!

PS. vragen kan je altijd onder dit artikel stellen!

Amazon Next Level

8

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

7.0/10

Opties

8.0/10

Support

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}