​​​​Buikvet Verliezen Tijdens De Overgang? #3 GRATIS Recepten!

  • Home
  • /
  • Buikvet Verliezen Tijdens De Overgang? #3 GRATIS Recepten!

De meest effectieve manier om af te vallen tijdens de overgang is het gebruiken van de juiste producten en ingrediënten.

Ben je een vrouw van 40+?

En ben je op zoek naar een makkelijke manier om af te vallen tijdens de overgang?

Dan zit je op dit artikel helemaal goed.

Ik ga 3 gratis dagmenu’s met je delen die ervoor zorgen dat je sneller af gaat vallen.

Dit is de eerste goede stap naar een slanke buik, de 2e stap is ook echt de menu’s gaan maken.

Veel plezier en eet smakelijk 😉

Dagmenu (3 gerechten)

Ontbijt – Cacao Smoothie (1-2 porties)

Het eerste ontbijt bestaat uit een smoothie met een bereidingstijd van ongeveer 5 minuten. Ideaal als je haast hebt dus.

Ingrediënten:

  • Ongezoete amandelmelk (400 ml)
  • Bevroren banaan (1 stuk)
  • Halve avocado
  • Halve theelepel vanille aroma
  • Halve eetlepel gemalen kaneel
  • Twee hele eetlepels cacaopoeder
  • 25 gram amandelen
  • Een paar ijsblokjes

Bereiding:

Mix alle ingrediënten in de blender. Zorg dat alles goed fijn gemixt is, dit dringt fijner.

cacao smoothie slank door de overgang

Lunch – Tonijnsalade In Wraps Van Sla

Je moet van vis houden als je deze lunch wil maken. De bereidingstijd van dit gerecht is zo’n 15 minuten.

Ingrediënten:

  • Tonijn 160 gram (4 blikken)
  • 1 Fijngesneden appel
  • 1 fijngesneden paprika (rood)
  • 2 fijngesneden rode uien
  • 75 gram fijngesneden bleekselderij
  • 10 gram fijngesneden gedroogd zeewier
  • 12 grote Romaine slabladeren
  • 70 gram light mayonaise
  • Peper en zout naar smaak toevoegen

Bereiding:

  1. Eerst gaan we de tonijn met de mayonaise mengen. Meng het totdat het een romige structuur krijgt.Dit werkt het beste met een mix machine.
  2. Als het goed gemixt is, voeg je de uien, paprika, appel, bleekselderij en zeewier toe. Mix alles goed en voeg smaak toe met peper en zout.
  3. Vul nu de sla wraps (Romaine slabladeren) met de tonijnsalade.

Wat je over houdt bewaar je in een gesloten bak voor de 2e dag.

tonijnsalade met wraps van sla slank door de overgang

Diner – Frittata (4 pers)

Het bereiden van deze Frittata kost ongeveer 15 minuten. De kooktijd is 35 minuten. Pen en papier bij de hand? Dit is een aardig lijstje met benodigdheden.

Ingrediënten:

  • Gehakt (300 gram)
  • Geklopte eieren (8 stuks)
  • Fijngesneden paprika (1 stuk)
  • Fijngesneden lente uitjes (3 stuks)
  • Champignons (12 stuks)
  • 70 gram tomatenpuree
  • Hele theelepel zeezout
  • Halve theelepel zwarte peper
  • Halve theelepel gedroogde basilicum
  • Halve theelepel gedroogde oregano
  • Halve theelepel knoflook
  • Hele eetlepel Italiaanse kruidenmix
  • Hele eetlepel kokosolie

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Zet een ovenvriendelijke koekenpan op een matig vuurtje. Meng het gehakt met de Italiaanse kruidenmix terwijl je de pan warm laat worden. Als de pan warm is voeg je het gehakt toe en bak je het ongeveer 10 minuten (tot het vlees gaar is). Haal het vlees uit de pan en maak de pan niet schoon.
  3. Meng de eieren met zout en zwarte peper.
  4. Meng in een andere bak de tomatenpuree met de basilicum, oregano en de knoflook.
  5. Smelt nu de olie in de koekenpan en voeg de paprika toe (middelmatig vuur). Bak ongeveer 5 minuten totdat het zachter gaat worden en voeg dan de champignons toe. Deze bak je ook totdat ze zacht worden, ongeveer 3 minuten. Dan voeg je de gehakt met lente uitjes toe en mix je alles goed.
  6. Voeg nu de eieren toe en zorg dat je het goed verdeelt over de hele pan. Bak alles totdat het aan de raden vast komt te zitten (4/6 minuten).
  7. Strooi nu het mengsel van de tomatensaus over het gerecht wat je net gemaakt hebt. Plaats nu de pan in de oven totdat het eimengsel een vaste structuur aanneemt. Als het ei na de 10 minuten nog rauw is op sommige plekken, zet je hem nog wat langer in de oven.
  8. Laat het gerecht nu even een paar minuten staan en afkoelen. Het gerecht is klaar en je kan beginnen met eten. Bon appétit!
frittata afvallen tijdens de overgang

Slank Worden Tijdens Overgang?

Dit is nog maar een greep van alle recepten die je kunnen helpen om slank door de overgang te gaan.

Als je nog meer recepten wil hebben, slank door de overgang wil gaan of een combinatie van beide dan is het boek ‘Slank Door De Overgang’ de keuze voor jou.

Dit is een boek van Ria Kamelle dat al meer dan duizenden vrouwen heeft geholpen om slank te worden tijdens de overgang.

Wil je meer informatie?

Check dan hier even mijn uitgebreide review over Slank Door De Overgang van Ria Kamelle.