januari 10

0 comments

[IMU] Phoenix Review | Ervaring | Beste Website Software of…

By Peter

januari 10, 2021


Heb jij ook de ambitie om als succesvol zelfstandig ondernemer door het leven te gaan? Welkom bij de club. Zelf heb ik die ambitie namelijk ook al jaren, waardoor ik jaren geleden begonnen ben met meerdere websites. De start was lastig, maar al snel wist ik flinke vorderingen te maken.

Deze vorderingen had ik onder meer te danken aan verschillende softwaresystemen. Dankzij deze softwaresystemen kon ik bijvoorbeeld bepaalde zaken meten, kon ik makkelijk data analyseren én kon ik zelfs makkelijk een website volledig ontwikkelen. Tot enkele jaren terug had je daar specifieke kennis voor nodig, maar dat is gelukkig hedendaags niet meer aan de orde.

Wil jij nou zelf ook graag een succesvolle website kunnen ontwikkelen? Wil je die website ook op de lange termijn blijven ontwikkelen en optimaliseren? Dan is het mogelijk interessant om gebruik te maken van software genaamd Phoenix. Dit softwaresysteem is in de afgelopen jaren vrij populair geworden onder digitale ondernemers. Voor digitale ondernemers biedt Phoenix namelijk echt zwaarwegende voordelen.

In deze Phoenix review wil ik graag al mijn bevindingen met jou delen. Zélf heb ik namelijk ook gebruik gemaakt van dit interessante softwaresysteem. Op basis van mijn eigen ervaringen heb ik dan ook deze Phoenix review kunnen schrijven, waarmee ik graag een duidelijk beeld voor jou wil schetsen. Een beeld waarmee je vervolgens voor jezelf de juiste keuze kunt maken: wel of niet gebruik maken van de Phoenix software.

Wat is Phoenix precies?

Phoenix, ook wel Feniks genoemd, is een verzonnen dier uit zowel de Griekse- als uit de Chinese mythologie. Dit dier was niet alleen prachtig om te zien, maar was ook bijzonder krachtig. Zo laat de geschiedenisleer ons zien dat Phoenix in staat was om continu te herrijzen uit zijn graf.

Is de naam van dit softwarepakket een verwijzing naar dit dier uit de oudheid? Hoogstwaarschijnlijk wel; ook met dit softwarepakket is het namelijk mogelijk om tot grote hoogtes te komen. Althans; die mening ben ik toegedaan op basis van mijn persoonlijke bevindingen.

Met de Phoenix software kun je in ieder geval allerlei kanten op. Als je op de website van Phoenix een kijkje neemt, zie je namelijk direct de volgende zin naar voren komen: Een winstgevende website in een handomdraai. Dit is nogal een gedurfde uitspraak, aangezien bij een winstgevende website ongekend veel factoren een rol spelen.

Nadat ik zelf van deze software gebruik gemaakt hebt, kan ik echter het volgende bevestigen: met deze software ben je écht in staat om een winstgevende website op te bouwen. Hoe je dit kunt doen, welke tools je hiervoor tot jouw beschikking hebt en wat je met Phoenix kunt bereiken? Op al deze vragen geef ik in deze Phoenix review graag een passend antwoord.

Phoenix-SEO-Conversie-Landingspagina-software

Wie heeft de Phoenix software ontwikkeld?

Voordat ik bespreek wat de Phoenix software precies inhoudt, wil ik eerst bespreken wie de ontwikkelaar van deze software is. waarom ik dit graag wil bespreken? Omdat de ontwikkelaar in mijn ogen symbool staat voor de groei die je dankzij de Phoenix software kunt behalen.

De Phoenix software is namelijk ontwikkeld door de heren Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Als je een digitale ondernemer bent, is de kans groot dat je hun namen wel eens voorbij hebt zien komen. Deze beide heren zijn namelijk het grote gezicht achter het bedrijf de Internet Marketing Unie.

Dit bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform van ons land. Hoe Tonny en Martijn dat voor elkaar hebben weten te krijgen? Onder meer dankzij hun kennis, dankzij hun ervaring en dankzij verschillende producten/diensten die zij aanbieden.

Zo heeft de Internet Marketing Unie niet alleen de Phoenix software ontwikkeld, maar ook tal van andere softwarepakketten. Ook van deze andere software maak ik met veel plezier gebruik.

Nog even terugkomend op Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Wie zijn zij nou eigenlijk? Nou, zij zijn eigenlijk twee doorsnee digitale ondernemers. Zij hadden ook de droom om geld via het internet te gaan verdienen, waarvoor zij meerdere projecten zijn gestart. In eerste instantie begon Tonny Loorbach met het aanbieden van zijn diensten aan andere bedrijven, waarbij Martijn van Tongeren één van zijn eerste werknemers was.

Deze twee heren konden het al vrij snel goed met elkaar vinden. Uiteindelijk hebben zij dan ook besloten om de handen ineen te slaan en om samen met de Internet Marketing Unie aan de slag te gaan. Die keuze heeft verrassend goed uitgepakt, aangezien de IMU in ons land dus onwijs populair en bekend geworden is.

internet-marketing-unie

Wat zijn mijn persoonlijke bevindingen over de IMU?

Zoals ik hierboven al aangegeven heb, maak ik met veel plezier gebruik van meerdere softwarepakketten van de Internet Marketing Unie. Juist doordat ik veel gebruik van deze softwarepakketten heb gemaakt, kan ik een duidelijk oordeel vellen.

Het is wellicht geen verrassing, maar ik ben zeer te spreken over de softwarepakketten van de Internet Marketing Unie. In deze Phoenix review draait het uiteraard om de Phoenix software, maar ook de andere softwarepakketten van de Internet Marketing Unie kan ik van harte aanraden.

Overigens zijn mijn bevindingen over Tonny en Martijn ook uiterst positief. Beide heren heb ik met enige regelmaat mogen spreken, waarbij met name hun behulpzaamheid mij in positieve zin opgevallen is. Beide heren hebben echt het vermogen om je op een professionele en sympathieke manier te helpen.

Sympathiek is een woord dat sowieso bij zowel Tonny als bij Martijn past. Ik ben in ieder geval zeer te spreken over hun instelling, over hun bedrijf én over hun capaciteiten. Uiteraard zijn zij ook beide 100% betrouwbaar; daar twijfelt ook helemaal niemand aan.

Waar bestaat de Phoenix software uit?

Als je een website op wilt starten, moet je de nodige voorbereidingen treffen. Zo moet je bijvoorbeeld een domeinnaam aanschaffen, moet je een hostingpakket afsluiten en moet je deze twee elementen aan elkaar gaan koppelen.

Hiermee kom ik direct uit op het eerste onderdeel van Phoenix: de volledige ontzorging. Als je gebruik van dit softwarepakket maakt, heb je namelijk geen omkijken naar de hosting. Nee, de hosting, een SSL certificaat en alle hosting-updates worden compleet voor jou verzorgd. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is een geschikt domeinnaam aan te schaffen.

Graag informeer ik je hieronder ook uitgebreid over de andere onderdelen van dit softwarepakket. Daarbij bespreek ik niet alleen wat deze onderdelen precies inhouden, maar óók wat jij precies aan deze onderdelen hebt. Ook vermeld ik bij verschillende onderdelen wat dit mij persoonlijk opgeleverd heeft.

Ontwerpen van een website

Denk je een goed idee te hebben? Wil je bijvoorbeeld met een originele affiliate website aan de slag? Of wil je juist een uitgebreide blogwebsite gaan ontwikkelen? Ongeacht wat jouw doel is, kun je gebruik maken van de Phoenix software.

Met één van de tools binnen deze software ben je namelijk in staat om jouw eigen website te ontwerpen. Hier heb je geen technische kennis voor nodig en je hoeft ook hier ook niet heel veel tijd voor uit te trekken.

Persoonlijk lukte het mij de eerste keer al om binnen enkele uurtjes al een complete website online te zetten. En ja; ik heb vrijwel geen kennis van programmeren, HTML of andere codetaal. Gelukkig heb je die kennis ook niet nodig als je een website met Phoenix gaat maken.

Bijkomend voordeel: de website komt direct online te staan. Dat is te danken aan het feit dat je via Phoenix ook direct de hosting kunt regelen. Zoals ik hierboven al aangaf, heb je sowieso geen omkijken naar het updaten of uitbreiden van deze hosting. Ook op dit vlak weet de Phoenix software jou volledig te ontzorgen!

Mijn persoonlijke bevindingen over dit onderdeel zijn onwijs positief. Ik kreeg het voor elkaar om snel mijn eerste website in elkaar te zetten, waarna het eigenlijk alleen maar makkelijker geworden is. Als ik nu een goed idee heb, weet ik gewoon dat ik binnen een uurtje mijn website volledig online kan zetten. Ideaal!

SEO optimalisatie

Met het live zetten van een website ben je er echter nog niet. Nee, het is zaak om hoog te gaan komen in Google en dus zaak om jouw website te blijven optimaliseren. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Nou, hier hoef je eigenlijk alleen maar de Phoenix software voor te gebruiken.

In de afgelopen jaren heeft de IMU onwijs veel kennis over SEO op weten te doen. Al die kennis hebben zij weten te verwerken in dit softwarepakket, waardoor je met dit softwarepakket direct hoge rankings binnen Google kunt gaan scoren.

Dit komt onder meer doordat Phoenix zorgt voor een geoptimaliseerde website. Dit zie je onder meer terug aan de code van een website die je met Phoenix hebt weten te ontwikkelen. Deze code is professioneel en bevat geen onnodige regels of andere dingen. Juist doordat het een ‘schoon’ code betreft, is de code zeer makkelijk te begrijpen door Google. Dat zie je dan ook duidelijk terug in de waarde die Google aan de website meegeeft.

Mijn persoonlijke bevindingen over het SEO gedeelte zijn ook positief. Wel heb ik ondervonden dat je zelf veel tijd en aandacht aan de content moet besteden. De content moet echt van het hoogste niveau zijn, aangezien je het anders alsnog niet gaat winnen van jouw concurrentie.

Met de Phoenix software zorg je in ieder geval voor de perfecte SEO-basis; het is vervolgens aan jou om met de beste content deze basis optimaal te benutten.

Landingspagina’s ontwikkelen én direct optimaliseren

Binnen de Phoenix software is ook een belangrijk onderdeel weggelegd voor de landingspagina’s. Als je echt met jouw website wilt scoren, is het zaak om de conversie te optimaliseren. Dit doe je onder meer door geweldige landingspagina’s te ontwikkelen. Maar, hoe ontwikkel je die nou?

Nou, je daar heb je eigenlijk alleen de Phoenix software voor nodig. Deze software neemt al het werk voor jou uit handen, waardoor je jouw conversie flink weet te verhogen.

Ook over dit onderdeel van de Phoenix software ben ik zeer te spreken. Het creëren van landingspagina’s gaat onwijs makkelijk, terwijl je ook direct de beste resultaten hiermee weet te behalen. Met de landingspagina’s die ik met Phoenix ontwikkeld heb, heb ik in ieder geval geweldige resultaten behaald.

Tal van andere conversatietools

Verder biedt Phoenix nog veel meer conversatie tools aan. Al deze tools zijn makkelijk in gebruik, nemen veel werk voor je uit handen en dragen bij aan het behalen van de best mogelijke resultaten. Mijn persoonlijke favorieten heb ik even op een rijtje gezet:

  • Volautomatische Marketing funnel; met deze tool kun je moeiteloos een complete Marketing funnel laten creëren. Ideaal voor als je jouw websitebezoekers stapsgewijs om wilt toveren tot betalende klanten.
  • Pop-up: een ideale tool voor het creëren van pop-ups op jouw website. Een pop-up om bijvoorbeeld een nieuw product aan te bieden of om bezoekers te wijzen op een specifieke kortingsactie.
  • Countdown: een geweldige tool om jouw bezoekers te wijzen op de lancering van een nieuw product. Hiermee weet je écht de nieuwsgierigheid bij bezoekers op te wekken; ook dit werkt dus conversie verhogend.

Wat vind ik van alle tools van Phoenix?

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met de vele tools van Phoenix. Dit is echter slechts een kleine opsomming geweest van alle tools die je in dit softwarepakket kunt vinden. Als je eenmaal van dit softwaresysteem gebruik gaat maken, merk je al direct dat het pakket nog véél meer te bieden heeft.

Persoonlijk ben ik echt te spreken over dit uitgebreide softwarepakket. De tools hebben stuk voor een stuk een meerwaarde, zijn makkelijk in gebruik en vereisen geen technische kennis. Ook als je een digibeet bent, ben je dus in staat om jouw website te ontwikkelen én te optimaliseren met Phoenix.

Hierbij ook nog even een overzicht van alle mogelijkheden die Phoenix biedt:

phoenix-review-ervaring-overzicht

Hoe werkt Phoenix precies?

In veel andere Phoenix reviews vind je hoofdzakelijk feitelijke informatie over dit softwaresysteem. Ik heb echter besloten om in deze review ook andere zaken te bespreken, waarbij ik me met name beroep op mijn eigen ervaringen.

Zo wil ik je nu graag uitleggen hoe je gebruik kunt maken van Phoenix. Allereerst is het zaak om een account aan te maken; voor dit account moet je uiteraard betalen, maar daar kom ik later in deze Phoenix review op terug. Nadat jouw account gemaakt is, kun je direct inloggen.

phoenix-inloggen

Als je ingelogd bent, kom je in een uitgebreid en overzichtelijk dashboard terecht. Je ziet direct een pop up tevoorschijn komen; via deze pop up kun je een virtuele tour door het hele dashboard krijgen. Voor de eerste keer is dit misschien handig, maar eigenlijk spreekt het gehele dashboard al snel voor zich.

Je kunt nu direct een website aan Phoenix toevoegen, waarna het feestje gaat beginnen. Als je de website eenmaal toegevoegd hebt, kun je namelijk gebruik gaan maken van de visuele editor. Met deze visuele editor weet Phoenix zich echt te onderscheiden ten opzichte van bijvoorbeeld WordPress.

phoenix-review-editor

Als je iets via deze editor aanpast, zie je dit namelijk live veranderen op jouw website. Je bent hierdoor in staat om direct de juiste aanpassingen te verrichten én om de website volledig naar jouw wens te maken. Juist vanwege deze visuele editor ben ik in ieder geval in staat om al mijn websites razendsnel naar wens te ontwikkelen.

Ook het gebruik maken van de andere tools verloopt bijzonder soepel. Bij sommige tools is het mogelijk handig om even de uitleg door te nemen, maar dit is voornamelijk afhankelijk van jouw eigen kennisniveau. Als je eenmaal één keer van een tool gebruik gemaakt hebt, spreekt het de volgende keer direct voor zich.

Wat vind ik van de werking van Phoenix?

Subliem. Geweldig. Simpel. Overzichtelijk. Moeiteloos. Deze vijf termen komen eigenlijk direct bij mij op als ik denk aan de werking van Phoenix. In mijn ogen werken weinig andere softwaresystemen op een dusdanig simpele wijze.

Bovendien went het werken met de Phoenix software ook ontzettend snel. Als je eenmaal doorhebt hoe bepaalde dingen werken, is het echt een fluitje van een cent. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig, je hoeft geen tijdrovende klussen uit te voeren en je hoeft jezelf ook niet te frustreren.

Het gebruik maken van Phoenix is al met al super makkelijk te noemen. Ik ben in ieder geval fan!

Wat vinden andere gebruikers van Phoenix?

Toen ik vandaag een kijkje op de website van Phoenix nam, zag ik onderstaande statistieken naar voren komen:

phoenix-review-ervaring-gebruikers

Wat deze statistieken laten blijken? Onder meer dat meer dan 1600 digitale ondernemers met veel plezier gebruik maken van Phoenix. In mijn ogen is dat een vrij bizar aantal, aangezien veel gebruikers ook nog eens op meerdere websites gebruik maken van dit softwaresysteem.

Uiteraard was ik wel benieuwd naar de beoordelingen van deze gebruikers. Als 1500 gebruikers ontevreden over dit systeem zouden zijn, zou dat een duidelijk teken aan de wand zijn. Echter is het tegenovergestelde waar: nagenoeg alle gebruikers zijn zéér te spreken over dit softwaresysteem.

Het gemak, de mogelijkheden en de geboekte resultaten komen in ieder geval in veel beoordelingen naar voren. De beoordelingen van andere gebruikers sluiten in ieder geval prima aan op mijn persoonlijke beoordelingen!

phoenix-website-software-review-ervaring2
phoenix-website-software-review-ervaring

Wat zijn de kosten voor de Phoenix software?

Voor niets gaat de zon op. Ook voor het gebruik van de Phoenix software moet je dus betalen, maar dat is in mijn ogen volledig logisch. Met dit systeem ga je immers binnen de kortste keren geld verdienen, waardoor je de uitgaven eigenlijk als een pure investering kunt zien.

Maar, met welk kostenplaatje kun je rekening houden? Nou, de heren van de Internet Marketing Unie hebben gekozen voor een transparante abonnementsvorm. 


Je kunt kiezen voor Phoenix Premium of voor Phoenix Ultimate, waarbij je direct een jaar- of maandabonnement af kunt sluiten. In onderstaand overzicht zie je de beide pakketten in combinatie met het bijbehorende kostenplaatje.
phoenix-imu-prijzen-kosten

Wat vind ik van de kosten van Phoenix?

Persoonlijk ben ik ook over het kostenplaatje van Phoenix te spreken. Ja, toegegeven: 1497 euro per jaar voor het Phoenix Ultimate pakket is niet goedkoop te noemen. Je moet dit bedrag echter als een pure investering zien.

Als je op de juiste manier van Phoenix gebruik gaat maken, weet je dit bedrag namelijk al snel weer terug te verdienen. Als je eenmaal pakweg 1500 euro verdiend hebt, kun je het gebruik van dit softwaresysteem eigenlijk als ‘gratis’ gaan beschouwen. Met andere woorden: je kunt binnen de kortste keren deze investering weer terugverdienen.

Overigens ben ik ook nog te spreken over de garantieperiode. Als je binnen 14 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent, krijg je jouw gehele investering terug. Heb je voor een maandabonnement gekozen? Dan kun je gewoon maandelijks opzeggen. Ook op dit vlak hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren wat mij betreft de juiste keuze gemaakt.

Mijn algehele conclusie over Phoenix

Zo, ik ben alweer aan het einde van deze Phoenix review uitgekomen. Als je deze review volledig doorgenomen hebt, weet je nu dat ik zéér te spreken ben over Phoenix. Het systeem is uitgebreid, het systeem werkt soepel en het systeem brengt de gewenste resultaten met zich mee.

Als jij graag een succesvolle digitale ondernemer wilt worden, is het aan te raden om direct gebruik te gaan maken van Phoenix. Via deze link kun je je direct aanmelden, waarna je kunt starten met het verdienen van geld. Veel succes & plezier!

Phoenix

8.1

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Opties

7.5/10

Support

9.0/10

Gemak

8.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}